Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2009

Ρητορικές ερωτήσεις προς υποστηρικτή της Ντόρας Μπακογιάννη

Ρώτα την Μπακογιάννη τί δουλειά έχει ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Μανώλης Βασιλάκης στο επιτελείο της.

Ρώτα την τί δουλειά έχει να στέλνει τον γιο της και το δεξί της χέρι στην παρουσίαση του Βασιλάκη του βιβλίου λιβέλλου κατά Χριστόδουλου

Και ρώτα την τί δουλειά έχει ο Μανώλης Βασιλάκης να επιμελείται την έκδοση βιβλίου του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για το 1965.

Πάρε απαντήσεις και έλα πες μας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://www.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5988:1009-ntora&catid=55:politics&Itemid=89

3 σχόλια:

Nativist είπε...

"ΟΙ...ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

Σε συνέντευξή του ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς δηλώνει ευθέως ότι η Άγκυρα προτιμά να εκλεγεί η Ντόρα Μπακογιάννη αρχηγός της ΝΔ ενόψει των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαγίς που είναι και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, δηλώνει ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με την Ντόρα Μπακογιάννη. Η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «αναμένεται να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»!


http://www.patris.gr/articles/167910

Τα σχόλια περιττεύουν.

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ είπε...

Δεν μπορεί αυτοί που ευθύνονται για την πτώση της ΝΔ το 1993 να έρχονται τώρα και να το παίζουν οι «τιμητές» των πάντων και κυρίως του αείμνηστου Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γιατί οι αληθινές τους προθέσεις φάνηκαν μετά από 2 χρόνια, το 1995 όταν με την στάση τους στήριξαν τον Ανδρέα Παπανδρέου να παραμείνει στην εξουσία στο θέμα του προέδρου δημοκρατίας. Εκείνη την στιγμή η ΝΔ δεν ήταν στην εξουσία και στο τιμόνι καθόταν ένας «Καραμανλικός» ο Έβερτ.

Μάρκος είπε...

Δεν μπορεί αυτοί που προσπαθούσαν να μας κάνουν να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τη Μακεδονία σε δέκα χρόνια να θέλουν τώρα να ηγηθούν το κόμμα.