Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

Αντώνης Σαμαράς το 2008 - απόλαυση!

11 σχόλια:

Nativist είπε...

Αυτά έκανε και τον έδιωξε ο Δρακουμέλ. Πώς να το κάνουμε, ο άνθρωπος έχει μέσα του τον πατριωτισμό (γονίδια Π. Δέλτα γαρ!) και είναι και από "ΣΤΟΦΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

Είναι, αν δεν απατώμαι, ο νεότερος ΥπΕξ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα (μόλις 39 ετών) και θυμάμαι ότι, παρά την φυσιολογική απειρία του, κινούνταν με αξιοθαύμαστη άνεση στους διπλωματικούς κύκλους.

Αν βγάλουν τον Σαμαρά αρχηγό της ΝΔ, ίσως το κόμμα αυτό ξαναβρεί την "περπατησιά" του, την ταυτότητά του, το αληθινό του εαυτό, που έχασε με τις συμβουλές των Λούληδων και των μεσαίων χώρων.

Δυστυχώς, δεν το βλέπω εφικτό, όσο ζει ο βρυκόλακας, διότι του το κρατά μανιάτικο ότι τον έριξε, που ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ο Σαμαράς, αλλά δεν βλέπει ότι αποχώρησε, διότι ΑΥΤΟΣ τον έδιωξε.

Μάρκος είπε...

Εδώ είσαι χρυσάφι κρητικό, σύντεκνε!

πες τα!

CARTAIN CERK είπε...

homo Cretensis, εσύ ποιός προβλέπεις ότι θα είναι ο Νέος Αρχηγός στη Ν.Δημοκρατία σε ενα μήνα?

Μάρκος είπε...

Να μας πει ο Κρητικός.

Αλλά σημασία ΔΕΝ έχει ποιον ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ότι θα είναι.

Γιατί αυτός ο άξονας σκέψεις είναι ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ και "καναπεδάτος"

Σημασία έχει να ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ώστε να εκλεγεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Σημασία έχει να ΔΩΣΟΥΜΕ όλοι τη ΜΑΧΗ.

Ακόμα κι αν χαθεί. Εμείς ας την δώσουμε.

Πείστε φίλους και γνωστούς! Ειδικά τους Νεοδημοκράτες. Ειδικότερα τους οργανωμένους Νεοδημοκράτες. Να πάνε να βρουν τους εκπροσώπους της τοπικής τους. Να τους δεσμεύσουν για την απόψασή τους. Αν στρέφονται προς Ντόρα, να προκαλέσουν συνέλευση της τοπικής και να ψηφίσουν τα μέλη. Αν βγει η Ντόρα οκ, αλλά να δοθεί μάχη να βγει ο Σαμαράς.

Λέων είπε...

Aν είναι λίγο έξυπνοι στη Ν.Δ.(ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ γιαυτό, αλλιώς δεν θα είχαν προκηρύξει εκλογές πολιτικής αυτοκτονίας) θα πρέπει να εκλέξουν οπωσδήποτε αργηγό τον Α.Σαμαρά ώστε να κόψουν τις διαρροές των πατριωτικών ψήφων προς τον Καρατζαφέρη και να φέρουν σε δύσκολη θέση το ΛΑ.Ο.Σ. Αν κάθονται και μιζεριάζουν για το τι έγινε το 1993 και την ΠΟΛ.ΑΝ τότε δεν κάνουν τίποτα διότι δεν υπάρχει κανείς αψεγάδιαστος ούτε η Ντόρα ούτε ο Αβραμόπουλος. Αν πάλι θέλουν να αφήσουν τον Καρατζαφέρη να αλωνίζει και να "παίζει μπάλα" μόνος του στο λεγόμενο πατριωτικό χώρο τότε ας εκλέξουν την κ. Μπακογιάννη.

Nativist είπε...

@ CARTAIN CERK

Εκτός απροόπτου, η Μπακογιάννη.

@ Μάρκο

Προσυπογράφω.

@ Λέοντα

Οι εκλογές δεν ήταν πράξη αυτοκτονίας, αλλά λιποταξίας. Ο Καραμανλής ήταν πολύ λίγος για να σηκώσει το βάρος των προβλημάτων που εν πολλοίς δημιούργησε η κυβέρνησή του. Αυτό πρέπει να καταστεί σαφές. Ανάλογα είχε ενεργήσει και ο Ελ. Βενιζέλος το 1920, όταν είδε ότι εγκλωβίστηκε στην Μ. Ασία. Ο Καραμανλής ξέρει καλά την πολιτική του Βενιζέλου, διότι αυτό ήταν το θέμα της διδακτορικής του διατριβής.

Σε άλλες μου εγγραφές, έχω εξηγήσει γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να εκλεγεί ο Σαμαράς. Αν εκλεγεί, η ΝΔ κινδυνεύει με διάσπαση, διότι θα φύγουν οι Μητσοτάκηδες και οι περί αυτούς.
Παραπάνω γράφω "εκτός απροόπτου". Ένα απρόοπτο θα ήταν ο θάνατος του Μητσοτάκη, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Μάρκος είπε...

Είναι σωστό αυτό που λέει ο Λέων. Αλλά θα πω ότι δεν είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ να υφαρπαγούν οι διαρροές προς τον ΛΑΟΣ.

Σκοπός όμως είναι να έρθει κάποια στιγμή επιτέλους, μία ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος που έχει ΜΙΑ πιθανότητα να ηγηθεί μίας τέτοιας κυβέρνησης σήμερα, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν είναι ο Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης πέτυχε αρκετά με το να εντάξει στην ατζέντα τα εθνικά θέματα. Ο σκοπός τώρα είναι αυτά να ενταχθούν και στο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Μετά, βλέπουμε τι γίνεται. Προέχει να αποτραπεί η εκλογή της Ντόρας και να εκλεγεί ο Σαμαράς.

Πατριώτη, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Το 31%-16% ανατρέπεται εύκολα.

Εδώ ανατράπηκε το 70%-30% του Βενιζέλου και έγινε 70%-30% υπέρ του Παπανδρέου!

Ηοmo Cretensis είπε...

Μακάρι να είναι αναστρέψιμα τα ποσοστά. Εν τω μεταξύ, κάποια χρειάζεται μαθήματα μαθηματικών. Μήπως μπορείς να την αναλάβεις; :))

ΝΔΚρατης είπε...

Πιθανή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σπηλιωτόπουλου σήμερα το απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Του Άρη, προφανώς, διότι ο Σπήλιος δήλωσε πως δεν ασχολείται πια με την πολιτική.

Δεν νομίζω ότι άλλοι, εκτός των τριών, έχουν κάποια πιθανότητα. Και από τους τρεις, ούτε ο Αβραμόπουλος νομίζω ότι έχει. Ουσιαστικά δύο είναι οι υποψήφιοι: Μπακογιάννη και Σαμαράς, με φαβορί την πρώτη.

Cartain Cerk είπε...

homo credensis, να την αναλάβω εγώ την Ντόρα και να της πω τα εξής: 51% του γεωγραφικού χώρου της Μακεδονίας μετά τους βαλκανικούς πολέμους του 1912-13 δόθηκε στην Ελλάδα, 38% στη Σερβία(ο χώρος που βρίσκεται σήμερα το κράτος της ΠΓΔΜ),10 % στη Βουλγαρία(η λεγόμενη Μακεδονία του Πιρίν)και 1% βρίσκεται σε έδαφος της σημερινής Αλβανίας. Αφού η Ντόρα δεν είναι καλή στα μαθηματικά,σύμφωνα πάντα με το βιντεάκι του youtube,τότε ελπίζω να τη βοήθησα.