Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

Πρόεδρος της ΝΔ ο Σαμαράς!

Σας έλεγα τις προάλλες για το πόσο προφανές και γελοιοδέστατος ήταν ο Χατζηνικολάου στην υποστήριξή του στην Ντόρα Μπακογιάννη

Σήμερα το ΝΤΟΡΙΚΟ (πλέον) ΑΛΤΕΡ δημοσίευσε μία δημοσκόπηση στο δελτίο ειδήσεων.

Μπακογιάννη 31%
Σαμαράς 16%
Αβραμόπουλος 13%
Ψωμιάδης 10%
κλπ.

Κυρίες και κύριοι, αν η προβεβλημένη Ντόρα, το φαβορί που επί τόσα χρόνια υπερπροβάλλεται ως η αδιαμφισβίτητη διάδοχος, η οποία μόνο να χάσει έχει από δω και πέρα και παίρνει ΜΟΝΟ 31% στην πρώτη δημοσκόπηση, τότε αυτό είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!

Αν ο Σαμαράς, ο ανύπαρκτος για τόσα χρόνια βυθισμένος στη σιωπή, ο υπουργός ενός από τα ελάχιστα σημαντικά και προβεβλημένα υπουργεία (Πολιτισμού) μόνο για 8 μήνες, και ταυτόχρονα ενώ δεν ακούγεται η φωνή του έχει και τη στάμπα του προδότη, παίρνει 16%, τότε αυτό είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!

Κυρίες και κύριοι το 31% το περίμενα πάνω από 50%. Το 16% το περίμενα κάτω από 7-8%. Το 31-16 είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΟ!

Ο Σαμαράς μόνο να κερδίσει έχει από δω και πέρα.

Ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της ΝΔ σε ένα μήνα (και κάτι). Να μου το θυμηθείτε.

6 σχόλια:

Ελένη είπε...

Δεν θα είναι, Μάρκο, παρά το ότι κι εγώ αυτόν θα ήθελα. Και δεν θα είναι για δύο λόγους:

α) Η Ντόρα έχει δουλέψει πολύ πάνω σ' αυτήν την διαδοχή τόσα χρόνια κι έχει κάνει δικό της κύκλο στην βάση πολύ ισχυρό, κάτι σαν δικό της κόμμα.

β) Αν χάσει, κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από την ΝΔ, όπερ σημαίνει σοβαρή απώλεια για το κόμμα, του οποίου πολλοί ψηφοφόροι είναι φανατικοί υποστηρικτές του Μητσοτάκη, διότι τρώνε. Ενώ, αν χάσει ο Σαμαράς, τι βλάβη θα υποστεί το κόμμα; Καμμία.

nativist είπε...

Ο Καραμανλής βγάζει την Ντόρα;

Εγώ θα θυμίσω ότι πρώτος ο Καρατζαφέρης, πολύ πριν τις εκλογές, το είχε πει για την συμφωνία:
α) Πρωθυπουργός Γιωργάκης
β) Αξιωματική Αντιπολίτευση Ντόρα
γ) ΠτΔ τον Μάρτιο Καραμανλής.

Υπενθυμίζω ότι ο Καρατζαφέρης έχει πάντα καλή πληροφόρηση κι αυτό τού το αναγνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Συμφωνώ με το σχόλιο της Ελένης.

Nativist είπε...

Κλίμα υπέρ της Ντόρας στην Κρήτη

Δυστυχώς! Τώρα λένε πως αν θέσει υποψηφιότητα ο Μεϊμαράκης, ίσως τον στηρίξουν από την Κρήτη. Όμως, ο Μεϊμαράκης έχει τόση σχέση με την Κρήτη, όση ακριβώς και η Μπακογιάννη. Έφυγε πολύ μικρός απ' εδώ, στην Αθήνα έζησε και ζει κι εκεί εκλέγεται. Εδώ ούτε που πατά τα πόδια του.

Για να είμαι ειλικρινής, λυπούμαι που δεν βάζουν τον Σαμαρά. Δεν βαριέσαι, τέτοιος λαός, τέτοιους κυβερνήτες θέλει.

ΝΔκρατης είπε...

αυτό που έγραψαν στις 03:28:00 μμ το έχω ακούσει και εγώ. μέχρι και παράγοντες όπως ο Πάνος Καμμένος, ο Γεράσιμος Γιακούματος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος (βρέθηκε στην κεντρική της ομιλία στο Hilton) την έχουν προσεγγίσει καθώς επίσης και πολλοί καραμανλικοί πρόεδροι ΝΟΔΕ.

Μάρκος είπε...

Παιδιά ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!

1. Ο Καραμανλής ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα κάτσει απλός βουλευτής και μετά την τετραετία θα πάει σπίτι του. Έχει και παιδιά. Τέλος η πολιτική. Είναι προφανές.

2. Ο Καραμανλής δεν στρώνει κανένα χαλί σε κανέναν. Την Ντόρα δεν την πάει μία. Ο Καρατζαφέρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά Καραμανλήδες και Μητσοτακαίοι ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ στη ΝΔ.

3. Εγώ απλά είπα ότι το 31%-16% είναι πολύ καλό ξεκίνημα. Να πω την αλήθεια το περίμενα καμιά 50%-10%. Το θέμα ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Η Ντόρα είχε ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΗΜΙΑ από τη Ζήμενς.

Ο αγώνας δεν άρχισε καν και όλοι λέτε ότι έληξε;

Ανώνυμος είπε...

@ Μάρκο

>Ο Καρατζαφέρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά Καραμανλήδες και Μητσοτακαίοι ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ στη ΝΔ.<

Ακριβώς. Πάντα σφάζονταν. Αν εξακολουθήσουν να σφάζονται, το κόμμα (η εταιρεία δηλαδή) θα διαλύσει κι αυτό δεν συμφέρει κανέναν. Γι αυτό θα ομονοήσουν όπως έλεγε και ο αείμνηστος Παπαδόπουλος!!