Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Περιφερειακές εκλογές

Το τοπίο ξεκαθαρίζει.

Κυριολεκτικά από την ΠΡΩΤΗ ημέρα μετά τις εκλογές του 2007, όταν το ΛΑΟΣ μπήκε στη Βουλή του κάνω κριτική. Νομίζω ότι κριτική είναι υγεία.

Το 2009 όταν έφυγε ο Καραμανλής και άνοιξε η μάχη της διαδοχής, εκεί πάλι πήρα ανοιχτά θέση υπέρ του Σαμαρά. Τον στηρίζω.

Η κριτική που μου ασκείται αφορά κυρίως τη ΝΔ. Ε λοιπόν η ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ που ξέραμε. Οπότε ξεπερνάω την κριτική και πάω παρακάτω. Φτάνω στις εκλογές.

Το έχω γράψει πολλάκις ότι η πλειονότητα των στελεχών του ΛΑΟΣ για μένα είναι πάρ'τον έναν και χτύπα τον άλλον. Με πρώτο και χειρότερο τον αρχηγό. Ο μέγας καραγκιόζης. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες. Μία από αυτές, η ΚΟΡΥΦΑΙΑ, είναι ο Άδωνις. Τον πάω με τα χίλια.

Έτσι, παρόλο που δεν ανήκω στην Αττική, θα πω ότι στηρίζω ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ για περιφερειάρχη Αττικής. Δε με εμπνέει ο Κικίλιας, αλλά θα τον στηρίξω στον δεύτερο γύρο.

Επίσης, ενώ συμπαθώ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ τον Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη μου, και είναι πασίγνωστες οι ορθές του θέσεις στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ κατά καιρούς, θα στηρίξω στον πρώτο γύρο εκεί τον συμπαθέστατό μου ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ. Και στον δεύτερο γύρο θα πάω στον Γκιουλέκα.

Για την περιφέρεια, θα ξαναψηφίσω τον ΨΩΜΙΑΔΗ.

Αυτά προς το παρόν.

Βλέπετε εγώ τα λέω όλα και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Επίσης, να πω και ότι δεν πάω μία τον Κακλαμάνη, κι ας πήρε το χρίσμα. Θα επανέλθω επ' αυτού αργότερα.

6 σχόλια:

Γιούσεφ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιούσεφ είπε...

καλά οι απόψεις σου Μάρκο... αλλά άκουσα καλά??? πας τον Άδωνι????
Ο Άδωνις φίλε μου είναι η προσωποίηση της καθυστερημένης πολιτικής μας φύση σαν Έθνος. Η παρουσία κάποιου σαν τον Άδωνι στο κοινοβούλιο είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν ψηφοφόροι με μηδέν πολιτικά και ιδεολογικά κριτίρια, που αρέσκονται μόνο στο μάρκετινγκ και στις φωνές στα παράθυρα των ΜΜΕ.
Μόνο αυτά έχει ο Άδωνις να πουλήσει... μαζί και τα υποτιθέμενα "βιβλία" του.

Προφανώς οι Έλληνες πολιτικοί σε έχουν απογοητεύσει οικτρα για να λες σήμερα "προτιμώ τον Άδωνι". Δεν έχεις άδικο. Αλλά ρε Μαρκο, εσύ είσαι έξυπνος άνθρωπος, και έχεις σοβαρό μπλογκ, κι ας μη γράφεις πολυ τελευταία. Ψάξε κανένας άλλο πολιτικό πέρα από τα συνηθισμένα. Δες το προφίλ πολιτικών που δεν τους ήξερες, άκου τι λένε και αυτοί που δεν τους παίζουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Γιούσεφ είπε...

Όυτε εμένα με εντυπωσιάζει ο Κικίλιας. Αλλά παραδέχομαι το Σαμαρά για την επιλογή του. Είναι ένα παιδί με αξιόλογη ιστορία, μακάρι όσα έκανε αυτός να είχαν κάνει οι μισοί πολιτικοί. Ανέβηκε σκαλί-σκαλί τη ζωή όπως και την πολιτική. Δεν πόνταρε από το πουθενά σ'ένα άλογο που έτυχε να μπει στη Βουλή και από το πουθενά (με φωνές και νταιλίκι) μας βγήκε και βεντέτα... όπως ο Άδωνις.

Γι αυτό θα σου'λεγα να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις...

Ανώνυμος είπε...

και είχαμε μια φαγούρα ρε "μούσι" για το τι ψηφίζεις

Μάρκος είπε...

Δε με νοιάζουν ούτε τα βιβλία που πουλάει, ούτε το ότι έχει δαγκώσει το δόλωμα της σύνδεσης της πολιτικής με το λάιφ στάιλ και των τηλεσκουπιδιών (βλέπε ρηάλιτυ, μπουμπούκος κλπ).

Μου αρκεί να τον βλέπω να υποστηρίζει αραιά και που με θέρμη διάφορα θέματα.

Εξάλλου δεν είπα ότι τον προτιμώ από όλους. Είπα ότι τον ξεχωρίζω από το ΛΑΟΣ.

Κατά τα άλλα, όπως ξέρουν οι παλιοί μου αναγνώστες είμαι Ανοιξιάτικος τύπος.

Ευχαριστώ για τα σχόλια.

Captain Cerk είπε...

Μάρκο, συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου για τις υποψηφιότητες στη Θεσσαλονίκη. Κι εγώ το ίδιο θα πράξω.