Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Μας δουλεύει η Ντόρα;;;;

Είπε ο κορίτσαρος ότι ήταν λάθος η παραπομπή Παπανδρέου του 1989 (ως εδώ, τρώγεται το παραμύθι) και ότι, λέει, αν ζούσε ο Παύλος Μπακογιάννης θα είχε αποφευχθεί η παραπομπή!!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ;;

Αφού ο Μπακογιάννης ήταν η ΓΕΦΥΡΑ δεξιάς (ΝΔ) και αριστεράς (ΣΥΝ+ΚΚΕ) για τη συγκυβέρνηση του 1989. Συγκυβέρνηση που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό είχε την παραπομπή των ΠΑΣΟΚων στο ειδικό δικαστήριο, ώστε να μην παραγραφούν τα αδικήματα εάν εκείνη η Βουλή δεν σχημάτιζε κυβέρνηση.

Πώς είναι δυνατόν να λέει η Ντόρα ότι αν ζούσε θα την επέτρεπε αφού ουσιαστικά αυτός ήταν ο καταλύτης για την παραπομπή.

Δεύτερον, την ημέρα που δολοφονήθηκε από τη 17Νοέμβρη, συζητιούνταν στη Βουλή η υπόθεση της παραπομπής του Παπανδρέου. Και ο Παύλος Μπακογιάννης ήτανε ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ και ο βασικός κατήγορος από την πλευρά της ΝΔ. (*)

Θα μας τρελλάνει τελείως η Ντόρα;

Νομίζει ότι ξεχάσαμε;

Ρε άντε από δω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας επιτέλους.


(*) μάλιστα, κάποιοι κύκλοι τότε που συνέδεαν τη 17Ν με το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονταν ότι ο λόγος για τη δολοφονία ήταν τα συντριπτικά στοιχεία εις βάρος του Παπανδρέου που θα έβγαζε εκείνο το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 στη Βουλή ο Παύλος Μπακογιάννης. Εντάξει, σχέση με το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε, όμως δεν μπορεί σήμερα η κυρία Ντόρα να το γυρνάει 180 μοίρες και να μας λέει ότι ο Μπακογιάννης θα απέτρεπε την παραπομπή! Ε σε πόσο κορόιδα απευθύνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: