Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2010

Καρατζαφέρη, πρόσεξε τη φετινή χρονιά να μην επαναλάβεις τα περυσινά καραγκιοζιλίκια

Σε πολλές κοπές βασιλόπιτας (δηλαδή της Πίτας του Αγίου Βασιλείου) θα πας φέτος, όπως και πέρυσι. Πρόσεξε τα περυσινά μη γίνεις ακόμη μία φορά ΡΕΖΙΛΙ των σκυλιών

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμήσου με το Καρατζαφέρη πια. Μας τα έπρηξες, μαλάκα!

Ανώνυμος είπε...

Οχι από Σαμαρά στο Δημοψήφισμα 30Dec'09


Ούτε για την Δραγώνα λέει κουβέντα. Να το χαίρεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η επίθεση της Ρηγίλλης κατά του Καρατζαφέρη καλά κρατεί. Πανστρατιά παπαγαλακίων και λασπολόγων, μεταξύ των οποίων και "Ο Μάρκος με τα καλά τα μούσια" (μούσια ναι, αν είναι καλά δεν το ξέρω). Έφθασαν στο έσχατο σημείο αθλιότητας να βγάζουν βρώμα ότι την μία φεύγει ο Βορίδης, την άλλη ο Βελλόπουλος και την τρίτη δεν ξέρω ποιος.

Κι εσείς κάθεστε και του λέτε για δημοψηφίσματα και τρίχες κατσαρές. Άλλη είναι η δουλειά του τού τύπου εδώ, δεν το βλέπετε;

Atrion είπε...

Το βλέπουμε φίλε μου γι’ αυτό και τον έχουμε όλοι χεσμένο. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα και όπως διαπιστώνουν καθημερινώς οι αναγνώστες (πιστοί ή περαστικοί) ο Μάρκος είναι μέλος του Ο.Φ.Α (Όπου Φυσά ο Άνεμος) και αλλάζει «πολιτικές δοξασίες» (όπως έλεγαν παλιά στα καφενεία…) ανά μισή ώρα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μέχρι και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών έχει ψηφίσει, και αφού το ψήφισε, δίδοντας μάλιστα ηρωικές μάχες για να το ψηφίσουν και οι άλλοι, μετά θα το σκυλοέβριζε, άστα να πάνε, και με τα μυαλά που κουβαλάει… που είσαι ακόμα! Η ψύχωση με τον Καρατζαφέρη βέβαια είναι ένα φαινόμενο που πραγματικά θέλει την υποστήριξη ψυχιάτρου, έχει ξεφύγει το άτομο και αν το πρόσεξες δεν μπορεί ούτε καν να το συζητήσει το θέμα, είτε μιλάς σε αυτόν είτε στο ντουβάρι πίσω απ’ την οθόνη σου τι ίδιο είναι, μάλιστα οι πιθανότητες να συζητήσεις και να συνεννοηθείς με το ντουβάρι είναι περισσότερες, οπότε καταλαβαίνεις.

Αναρωτιέμαι τι θα ψηφίσει ο Μάρκος στις επόμενες εκλογές τώρα που έφαγε την παπάρα απ’ τον Σαμαρά, ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος, βασικά στα @@@ αλλά λέμε τώρα…


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ. Αλήθεια Μάρκο θα συμμετάσχεις στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ εκστρατεία κατά του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια-δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και του δημοψηφίσματος. Κάτι σου είπε ο Κρητικός αλλά ούτε του απάντησες και δεν είδα το ιστολόγιό σου στην λίστα με τους υποστηρικτές. Απλά ρωτάω.
http://dhmopshfisma.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια το blog σου ή την σελίδα σου
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

nativist είπε...

@ Σαβ Ιαν 02, 01:01:00 μμ 2010

ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

Ξεκάθαρες κουβέντες.