Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

Προς κ. Χρυσοχοίδη

Ονομάζομαι Πέτρος Κοστίκας, είμαι άνεργος δικηγόρος 28 ετών, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με το βαθμό άριστα 9,10, έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις καθώς και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην περιοχή του ποινικού δικαίου όπου και σ'αυτή την περιοχή αρίστευσα. Μέσω internet έγινα δεκτός σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσα την άσκηση μου αμειβόμενος με 300 ευρώ επί δώδεκα, δηλαδή χωρίς δώρα άδειες κλπ εργαζόμενος από 9 : 00 έως 22:00. Γυρίζοντας από το στρατό δεν βρήκα δουλεία και έτσι...είμαι άνεργος. Επιπλέον πρέπει να σας πω ότι γνωρίζω την αγγλική καθώς επίσης και διάφορα προγράμματα Η/Υ. Έχω όμως κάποια μειονεκτήματα : Πρώτον δεν ανήκω σε κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου δεν ήμουν μέλος ούτε συνδικαλιστής σε καμία κομματική η εξωκοινοβουλευτική νεολαία. Επίσης ο πατέρας μου δεν είναι δικαστής ούτε καν εισαγγελέας αλλά φτωχός βιοπαλαιστής. Αυτός τελικά είμαι, αν θεωρείτε ότι σας είμαι χρήσιμος στείλτε μου μια πρόσκληση : θα τρέξω αμέσως και θα σας ευγνωμονώ.
Το e-mail μου είναι petroskostikas@gmail.com
«Αδιανόητο είναι σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου να υπάρχουν πολίτες υπεράνω του νόμου και στο απυρόβλητο». Γ. Παπανδρέου


http://fimotro.blogspot.com/2009/12/blog-post_1363.html

4 σχόλια:

nativist είπε...

Οι νέες ρυθμίσεις υπέρ μεταναστών

Τα ψέμματα τελειώνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ υπερθεματίζουν.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέση παίρνει η ΝΔ. Γράφει: Κριτική στο νομοσχέδιο άσκησε η Ν.Δ. μέσω του υπευθύνου του σχετικού τομέα, κ. Χρ. Ζώη, ο οποίος δήλωσε πως η κυβέρνηση παραγνωρίζει «ότι η απόκτηση της ιθαγένειας μιας χώρας «είναι η ύψιστη μορφή σύνδεσης και ενσωμάτωσης σε αυτήν». Δηλαδή, είναι κατά;

Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. με εκφράζει απολύτως:

"Την πλήρη αντίθεσή του στις κυβερνητικές εξαγγελίες για χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς, όπως άλλωστε αναμενόταν, εξέφρασε για άλλη μια φορά ο ΛΑΟΣ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κ. Αϊβαλιώτης, μίλησε και πάλι για αλλοίωση του εκλογικού σώματος και κάλεσε την κυβέρνηση να προκηρύξει δημοψήφισμα. Διαφορετικά, αφήσε να εννοηθεί ότι θα το επιδιώξει ο ΛΑΟΣ! Είπε χαρακτηριστικά: «Αλλοίωσαν τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας. Αλλοίωσαν το φρόνημα του λαού. Τώρα αλλοιώνουν και το εκλογικό σώμα. Αν πιστεύουν πως τους ψήφισε γι' αυτό ο ελληνικός λαός, τους προκαλούμε να θέσουν την πρότασή τους σε δημοψήφισμα. Ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό για να σταματήσει το ξεπούλημα της ψήφου του»."

Αυτή η δήλωση είναι πεντακάθαρη, άσχετα με το αν συμφωνεί κανείς μ' αυτήν ή όχι.

Ελένη είπε...

Τι φρονεί ο Σαμαράς:

"Ρωτήστε με καλύτερα πώς θα τους ενσωματώσουμε. Σε όλες τις χώρες που υποδέχονται μετανάστες το μείζον πρόβλημα είναι πώς θα ενσωματώσουν στις κοινωνίες τους τα παιδιά των μεταναστών. Σε μας το πρόβλημα αυτό δεν ετέθη ποτέ. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν θα τους δώσουμε ελληνική ιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε και ελληνική ταυτότητα. Και γι΄ αυτό δεν βλέπω να γίνεται κάποια σοβαρή συζήτηση, την ίδια στιγμή που η Εργατική κυβέρνηση στη Βρετανία ανακάλυψε τη «βρετανικότητα» εδώ και χρόνια, ενώ στη Γαλλία ο Σαρκοζί δημιουργεί υπουργείο Εθνικής Ταυτότητας ακριβώς γι΄ αυτόν τον λόγο. Βλέπετε πόσο πίσω είμαστε στα θέματα αυτά από τους ευρωπαίους εταίρους μας; Και βλέπετε πόσο ρηχή είναι η προσέγγισή μας ακόμη κι όταν αποφασίζουμε να ασχοληθούμε;."

Ανώνυμος είπε...

Γ.Καρατζαφέρης: Δημοψήφισμα για τους μετανάστες

Καταπληκτική η χθεσινή αγόρευση στην Βουλή του Γ. Καρατζαφέρη.

Εκτός του παραπάνω, τόνισε για άλλη μία φορά την αντίθεσή του στην είσοδο της Τουρκία στην ΕΕ, μίλησε για το αίσχος "Δραγώνα" και τέλος για το σκάνδαλο των αμοιβών στην ΕΡΤ, επικαλούμενος πληροφορίες από το "τρωκτικό".

Ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που εκπροσωπεί αυτή την στιγμή στην Βουλή τον πατριωτικό χώρο και απηχεί σε όλα τα παραπάνω το αίσθημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Nativist είπε...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Mάρκο, σε τούτο το αγώνα πρέπει να συμμετάσχεις κι εσύ. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον τόπο και τον λαό μας. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, ώστε να μην γίνει πραγματικότητα η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Η πλεκτάνη του ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει να περάσει επ' ουδενί λόγω.

Έχομε κι άλλη φορά καταφέρει να αποτρέψομε σχέδια με ομαδική αντίσταση, θα το καταφέρομε και τώρα!! Έχομε μεγάλη ευθύνη απέναντι σ' αυτούς που έφυγαν, απέναντι στον εαυτό μας, αλλά κυρίως απέναντι σ' αυτούς που έρχονται.

Βασίζομαι σε σένα.