Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

Καρατζαφέρης για μετανάστες το 2007 στα Νέα!! (πολύ γέλιο!)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ερμαφρόδιτη κατάσταση

Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.

Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ



http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=15348&nid=0

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Ή μήπως δεν έχεις γνώμη; Μέχρι σήμερα, δεν έχω διαβάσει τίποτε δικό σου, εκτός από κομματικά και λάσπη στον Καρατζαφέρη.

Παπαγαλάκι της Ρηγίλλης, έχεις καταντήσει σούργελο.

Ανώνυμος είπε...

Την σελίδα των "ΝΕΩΝ" σου την υπέδειξα εγώ πριν λίγους μήνες κι εγώ θα σου απαντήσω:

1) Ουδεμίαν εμπιστοσύνη έχω στις φυλλάδες του ΔΟΛ (εδώ μας παρουσίασαν συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν, η οποία ουδέποτε έγινε)

2) Δεν με ενδιαφέρει τι πιθανόν είπε, αλλά τι κάνει ΤΩΡΑ. Και ο Σαμαράς αλλά έλεγε το 1992 για το Σκοπιανό και άλλα λέει τώρα. Και για μεν τον Καρατζαφέρη "τα ύστερα τιμούν τα πρώτα", για δε τον Σαμαρά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

3) Συμφωνώ απολύτως και προσυπογράφω αυτά που λέει ο από πάνω. Εσύ δεν έχεις γνώμη; Ούτε το παπαγαλάκι μπορείς να κάνεις δεν ξέρεις, διότι το κάνεις τόσο προκλητικά και χοντροκομμένα, που κάνει μπαμ!

Δεν θα "ξαναπεράσω" από δω. Το επίπεδό σου είναι εντελώς εμετικό.

Ανώνυμος είπε...

Το ιστολόγιο σου στηρίζει ναι ή ου;Η ΝΔ στέκεται ΚΑΤΩΤΕΡΗ των περιστάσεων και ασκεί αντιπολίτευση δωματίου!Ο γραφών δεν είναι ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

To ΠΑΣΟΚ μας τον πιάνει με το νομοσχέδιο κι εμείς ....

Μάρκος είπε...

1. Όποιος δεν θέλει να περνάει, ας μην περνάει από δω. Λογιαριασμός δικός του.

2. Όποιος δεν αντέχει να ακούει κριτική σε ένα κόμμα σαρδαναπάλων, ας μην την ακούει. Να μπαίνει μόνο σε μπλογκς οπαδών του "κόμματος" για να ευχαριστηθεί η ψυχούλα σας

3. Εγώ διαφωνώ με το νόμο. Είμαι ΥΠΕΡ μίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παιδείας που θα Ελληνοποιεί όποιον ζει εδώ. Η ιθαγένεια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δίδεται.

Μάρκος είπε...

Το ιστολόγιο δεν στηρίζει κανέναν. Στήριξε Σαμαρά στην εκλογή της ΝΔ. Δεν κρύφτηκε. Στήριξε ΛΑΟΣ το 2007 και ΠΑΜΜΕ στις ευρωεκλογές. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.

Εσείς οι ανώνυμοι-πυροτεχνήματα δεν ξέρουμε τι πιστεύετε. Εγώ τα λέω όλα χύμα στο κύμα.

Ανώνυμος είπε...

περί ταμπακέρας ο λόγος. Φίλε συμφωνείς με τα τότε ή τα τώρα του Σαμαρά; Συμφωνείς με τα τότε ή τα τώρα του Καρατζαφέρη; Η ερώτηση είναι σαφής και η απάντηση μπορεί να είναι σαφής ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Κατανοείς ότι φτιάχνουν 960 χιλιάδες νέους ψηφοφόρους και καταλύουν εμμέσως τη δημοκρατία;Πάμε για προοδευτική χούντα.Πιστεύω ότι αν βγαίνει ελόγικά πιθανότητα νίκης συνδυασμού ΝΔ-ΛΑΟΣ θα πρέπει να προκαλέσουμε ΕΚΛΟΓΕΣ.Έτσι θα βάλουμε τέλος στις ελεεινές μεθοδεύσεις του νομοσχεδίου.Μάρκο έχεις ευαισθησία στα εθνικά θέματα, πως σου φαίνεται η αλλαγή του εκλογικού σώματος όπως λέει κι ο Γιανναράς μέσω νέων ψηφοφόρων που δεν θα ενδιαφέρονται καθόλου για εθνικά θέματα;Ο Σαμαράς πρέπει να ανεβάσει τους τόνους.Αντιπολίτευση δεν κάνουμε!!

Captain Cerk είπε...

Τι ακριβώς λέει ο Γιανναράς για τον εκλογικό νόμο και τους μετανάστες? Μπορεί να δώσει κάποιος το link? Θα είναι οπωσδήποτε ενδιαφέρον.