Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

Ύπουλο χτύπημα Καρατζαφέρη κατά της Κύπρου. Ανοιχτά ΥΠΕΡ λύσης Χριστόφια-Ανάν νο.2 ο ΛΑΟΣ

Τη στήριξη του Δ. Χριστόφια ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης

Τη στήριξη του Δημήτρη Χριστόφια ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και δεν είναι καθόλου ευφυές την ώρα που ο παίκτης σου είναι στο ρίνγκ να πηγαίνεις εσύ από πίσω να του τραβάς το σορτσάκι», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δίνει το δικό του αγώνα επάνω στο ρίνγκ. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα να αβαντάρουμε, να φωνάζουμε, να τον εμψυχώνουμε, διότι οποιαδήποτε άλλη κίνηση αμφισβήτησης νομίζω ότι δεν δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1766921

8 σχόλια:

Atrion είπε...

Καλά που είσαι και συ ρε Μάρκο και ανοίγεις τα μάτια ημών των, υπό του ύπουλου Καρατζαφέρη, πεπλανεμένων! Επιτέλους, μίλησε η λογική, η αλήθεια έλαμψε και θριάμβευσε το καλό διαλύοντας τα σκιώδη νέφη της άγνοιας και της ανιδεότητος. Διαβάζοντάς σε ξύπνησα από τον λήθαργο της πρόληψης και πορεύομαι πλέον στη γενική γραμμή μιας καινούργιας κατεύθυνσης. Ζήτω το Ο.Φ.Α. Οι αναγνώσται, ενθουσιασμένοι από αυτά που διάβασαν, αποχωρούν σιγά σιγά…

Atrion

Μάρκος είπε...

Εσύ κοιμάσαι ακόμη. Τον ύπνο του χειροκροτητή οπαδού μίζερης ομάδας ποδοσφαίρου.

Αν δεν αντέχεις την κριτική δεν πειράζει. Στον εαυτό σου κάνεις κακό.

Αφού έρχεσαι όμως και σχολιάζεις κι όλας, μάλλον διακρίνω και μαζοχιστικές τάσεις...

Nativist είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, παλιόφιλε!

Δεν σ' έχω ξεχάσει, αλλά βαριέμαι να γράφω πια.

1) Από το άρθρο της "Ν" που δίνεις, δεν προκύπτει κανένα ύπουλο χτύπημα κλπ. Ερμηνεύεις την λέξη "στήριξη" κατά το δοκούν, ενώ είναι ολοφάνερο τι εννοεί.

2) Λυπούμαι ειλικρινά που δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο, εκτός με το πώς θα κατηγορήσεις τον Καρατζαφέρη, ή θα αναδείξεις την (ανύπαρκτη) ηγετική εικόνα του Σαμαρά. Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης κι εσύ δεν βρίσκεις τίποτε σοβαρότερο ν' ασχοληθείς; Αν δεν σε ήξερα, θα έλεγα ότι είσαι "παπαγαλάκι" της Ριγηλής. Σου τα γράφω αυτά με όλο το θάρρος που μας δίνει η παλιά μας φιλία.

3) Θα πρότεινα να μετονομάσεις το ιστολόγιό σου σε "Karatzaferis Watch", διότι ουσιαστικά αυτό κάνεις. Απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξεις την ΝΔ κατηγορώντας τον ΛΑ.Ο.Σ. Κρίμα!

Παλιόφιλε, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανταλλαγής απόψεων, σταματώ να γράφω εδώ, διότι το ιστολόγιό σου δεν με εκφράζει. Συνέχισε τον "αγώνα" σου μόνος σου, αλλά δες και την κίνηση του ιστολογίου σου και σκέψου μήπως κάτι κάνεις στραβό.

Atrion είπε...

Είσαι και πολύ κα(η)μένος Μάρκο, έχεις καταντήσει αηδία. Επίσης δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά και εγώ δεν πρόκειται να ξαναπεράσω από εδώ, εκεί πήγαινε το «οι αναγνώσται, ενθουσιασμένοι από αυτά που διάβασαν, αποχωρούν σιγά σιγά…», και μη μας αναπτύξεις τώρα τις γνωστές θεωρίες περί ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης γιατί εσύ ειδικά και συγκεκριμένα ΔΕΝ μπορείς να συζητήσεις, γι’ αυτό και έγινες περίγελος και σε πήραμε στο ψιλό όλοι εμείς εδώ, ε τι περίμενες δηλαδή, να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας με πομφόλυγες, ψέματα και φληναφήματα, σαν τις κυβερνήσεις της πολύπαθης Πατρίδος μας, και εμείς να καθόμαστε να συζητάμε;! Άντε τράβα πετάξου στα σκουπίδια ρε.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φίλτατε Κρητικέ επί τη ευκαιρία θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου. Καλή δύναμη και του χρόνου να δώσει ο Θεός να δούμε την γλυκειά μας Πατρίδα αναστημένη και ελεύθερη.

Atrion

Μάρκος είπε...

Χρόνια πολλά.

Βλέπω κι εγώ το λινκ και μου κάθεται στο μάτι σαν "Παπαδόπουλοι της σήμερον" και λέω τι μου στέλνει ο αθεόφοβος...

Ενδιαφέρον αλλά δεν έχω χρόνο να το σχολιάσω.

Ευχαριστώ για τις ευχές. Ανταποδίδω και αντεύχομαι.

Να σου πω το εξής.

Επειδή με ξέρεις, ξέρεις ότι δεν είμαι παπαγαλάκι κανενός. Εγώ τα λέω όλα χύμα. Κάποτε υποστήριζα με σθένος τον ΛΑΟΣ. Το 2007. Το πρώτο πλήγμα ήταν η επιλογή της έδρας του τότε. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Επέλεξε ο ίδιος την Α Θεσ/νίκης, δηλαδή την περιφέρεια με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (αφήνοντάς την χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση) για να βγάλει δεύτερη έδρα στη Β Αθήνας τον φυγόστρατο Αιβαλιώτη! Ε όχι! Δεν του το συγχώρεσα.

Επί της ουσίας.

Θυμάσαι τον αγώνα κατά του Σχεδίου Ανάν. Θυμάσαι τη θλίψη όταν βγήκε ο Χριστόφιας. Τώρα για ποιον λόγο κάνει αυτό το γλύψιμο στον Χριστόφια, δεν το καταλαβαίνω. ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αν τον δικαιολογείς, κακώς τον δικαιολογείς.

Για το μεταναστευτικό έγραψα ήδη τη γνώμη μου. Είμαι ΥΠΕΡ του δημοψηφίσματος. Το είπα από την αρχή. Αυτά που εννοούνται δεν τα λέω.

Αλλά δε σημαίνει ότι θα πάψω να ασκώ την κριτική μου.

Το ιστολόγιο το αφήνω κατά καιρούς χωρίς άρθρα, ούτε γώ μπαίνω πολύ. Όταν μπαίνω γράφω - κομμάντος και φεύγω.

Captain Cerk είπε...

Φίλε Homo Cretensis, θα σε παρακαλούσα να μην σταματήσεις το σχολιασμό και εν γένει την παρουσία σου στο blog αυτό. Η παρουσία σου είναι πάντοτε χρήσιμη και εποικοδομιτική και τα σχόλια σου εύστοχα και στην ουσία των πραγμάτων. Δεν είναι αναγκαίο να συμφωνείς σε όλα με το Μάρκο. Όλοι έχουμε τις απόψεις για τα διάφορα θέματα.

Μάρκος είπε...

Αμα ήταν να γράφουμε μόνο εκεί που συμφωνούμε, τότε θα έγραφε ο καθένας μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

"Τα θετικά στοιχεία του σχεδίου Ανάν είναι υπέρτερα των αρνητικών στοιχείων και η ευρωπαϊκή προοπτική της Κύπρου μπορεί να βελτιώσει τις όποιες δυσκολίες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αμέσως μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών."

Κ. Καραμανλής 14.4.2004

Η θέση του Καρατζαφέρη στο σχέδιο Αννάν το 2004 είναι γνωστή, όπως και των άλλων.