Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2009

ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

4.Πιστεύετε ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί ασυμβίβαστο υπουργικής- βουλευτικής ιδιότητας;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

-Μπακογιάννη: β).ΟΧΙ

-Σαμαράς: α).ΝΑΙ

-Ψωμιάδης: α).ΝΑΙ




14.Είστε υπέρ της επέκτασης του Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης στα άτομα του ιδίου φύλου;
α)ΝΑΙ β)ΟΧΙ

-Μπακογιάννη: α).ΝΑΙ.
-Σαμαράς: β). ΟΧΙ.
-Ψωμιάδης: β). ΟΧΙ.


http://egkathetoi.blogspot.com/2009/11/blog-post_14.html

12 σχόλια:

Nativist είπε...

Ενώ συμφωνώ με τους Σαμαρά/Ψωμιάδη στο πρώτο ερώτημα, διαφωνώ στο δεύτερο και δίνω δίκιο στην Μπακογιάννη.

1) Ναι, οι υπουργοί πρέπει να είναι εξωκοινοβουλετυτικοί, όπως στις ΗΠΑ, ώστε να μην αναπτύσσουν πελατειακές σχέσεις και να μην υποχρεώνονται στον πρωθυπουργό.

2) Ούτως ει άλλως, οι ενήλικες ομοφυλόφιλοι συζούν, άπαξ και η ομοφυλοφιλία είναι νόμιμη. Γιατί να μην τους δίνεται η δυνατότητα να διαθέτουν τα περιουσιακά των στοιχεία (διότι περί αυτού ουσιαστικά πρόκειται), όπως αυτοί θέλουν; Ένα συμφωνητικό είναι, για όνομα του Θεού, το οποίο τακτοποιεί μία αδικία.

Nativist είπε...

Κι ενώ τα παραπάνω θέματα, ειδικά το δεύτερο, τα βρίσκω επουσιώδη, ουσιωδέστατο είναι ότι Σαμαράς και Μπακιγιάννη τάσσονται υπέρ της αποδόσεως της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, πράγμα που θα αφανίσει το έθνος μας.

Οι πιθανολογούμενες "δικαιολογίες" του ιστολογίου είναι εντελώς ανυπόστατες. Δεν παίζει κανείς με τέτοια θέματα και τοποθετείται υπεύθυνα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας και του έθνους.

Captain Cerk είπε...

Όχι αγαπητέ Ηοmo Cretensis.Να μην θεσμοθετηθεί τέτοιο πράγμα γιατί θα είναι κατά καπιο τρόπο το πρώτο βήμα για γάμο ομοφυλοφίλων και περαιτέρω καταξίωση του κυναιδισμού. Το άλλο με την ελληνική ιθαγένεια είναι το επικίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

@ Captain Cerk

>Να μην θεσμοθετηθεί τέτοιο πράγμα γιατί θα είναι κατά καπιο τρόπο το πρώτο βήμα για γάμο ομοφυλοφίλων και περαιτέρω καταξίωση του κυναιδισμού.<

Φίλε,

Το Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης, όπως και ο λεγόμενος "γάμος" των ομοφυλοφίλων (η λέξη ενοχλεί, διότι παραπέμπει σε εκκλησιαστικό μυστήριο, ενώ δεν είναι), απλώς δίνει το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα στους ανθρώπους αυτούς, να διαθέτουν τα περιουσιακά των στοιχεία όπως θέλουν. Αυτό και μόνο και τίποτε άλλο.

Δηλαδή, είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και η οικογένειά του τον έχει αποκληρώσει, τον έχει πετάξει έξω. Βρίσκει κάποιον, με τον οποίο συζεί (αυτό το κάνει και σήμερα και χωρίς σύμφωνο), αρρωστά και ο άλλος του παραστέκεται μέχρι τον θάνατό του. Είναι σωστό να τον κληρονομήσουν οι συγγενείς που τον πέταξαν έξω και να μην μπορεί να δώσει την περιουσία του, την σύνταξή του κλπ στον άνθρωπο που τον φρόντισε;


Σκέψου λίγο νηφαλιότερα το θέμα και μην παρασύρεσαι από αγκυλώσεις.

Πού βλέπεις εσύ την καταξίωση του κιναιδισμού;

Εννοείται ότι μόνο για τον λόγο αυτό συμφωνώ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ (π.χ. υιοθεσία, επιδόματα γάμου προς τεκνοποίηση, φοροαπαλλαγές για τον ίδιο λόγο κλπ).

Αυτά είναι επουσιώδη πράγματα για μας, αλλά ουσιώδη γι αυτούς και δεν έχουμε δικαίωμα να τους τα στερήσουμε.

Εκείνο που είναι εντελώς απαράδεκτό είναι να ενδώσουμε στην απονομή ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, δηλαδή να εφαρμόσουμε στην Ελλάδα την αρχή του εδάφους. Αυτό θα σημάνει το τέλος του ελληνικού έθνους και είναι λυπηρό που ακόμη και ο Σαμαράς συναινεί σ' αυτό. Κρίμα, ειλικρινά κρίμα!

Homo Cretensis

Μάρκος είπε...

Κρετενσάκη, δεν συμφωνούμε.

Αυτό που λες το "ούτως ή άλλως" αν ισχύει ΜΙΑ φορά για τους ομοφυλόφιλους ισχύει ΔΕΚΑ φορές για τα παιδιά των μεταναστών.

Τι να τους κάνουμε δηλαδή όλους αυτούς; Πολύ σωστά ειπώθηκαν. Πρέπει να τους ΕΛΛΗΝΟΠΟΗΣΟΥΜΕ. Με το να τους έχουμε πάντα ως ξένους, αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται.

Ενώ για τους ομοφυλόφιλους δεν έχουμε κανέναν λόγο να θεσμοποιήσουμε κάτι. Αυτοί που το ζητούν ξέρεις γιατί το ζητούν; για να κάνουν μετά και το δεύτερο βήμα, να θεσμοθετήσουν την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Που είναι παντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ βέβαια.

Γι' αυτό φρένο.

Nativist είπε...

Ρε Μάρκο, είναι δυνατόν να γράφεις αυτά που γράφεις, απλώς και μόνο για να δικαιολογήσεις τον Σαμαρά;

Ξέρεις τι σημαίνει να εφαρμόσουμε την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ στην Ελλάδα, όπως κάνουν ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία; Μέσα σε δύο γενιές θα έχει αφανιστεί το ελληνικό στοιχείο. Για ποιες ελληνοποιήσεις μιλάς; 3.000.000 μεταναστών υπάρχουν στην Ελλάδα, ή του το 30% του πληθυσμού της. Τις ίδιες βλακείες έλεγε και ο Καραμπελιάς, χωρίς να ξέρει τον περίπου αριθμό (τον ακριβή δεν μπορούμε να τον ξέρουμε) μεταναστών που υπάρχουν στην χώρα, νομιμοποιηθέντων ή μη.

Τι θα τους κάνουμε; Εμένα ρωτάς; Ρώτα τον Σαμαρά που άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας και μπούκαραν μέσα όλοι οι βαρυποινίτες των αλβανικών φυλακών.

Στην Ελλάδα πρέπει να μείνουν όσοι αλλοδαποί χρειάζονται, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, που δεν το πιστεύω, και οι υπόλοιποι θα πρέπει να απελαθούν.

Τι 1965 ο δημόσιος τομέας απασχολούσε 300.000 άτομα. Σήμερα, με τον ίδιο ή λιγότερο πληθυσμό, απασχολεί 1.500.000, ήτοι ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥΣ. Γιατί; Διότι τα παιδιά των αγροτών, εργατών, υδραυλικών κλπ δεν καταδέχονται να πάνε στα χωράφια και τις δουλειές των πατεράδων τους, αφού υπάρχουν οι μετανάστες που τις κάνουν και η φιλοδοξία τους είναι να βολευτούν σε μία θεσούλα στο δημόσιο. Καμάρωσε νεολαία με όραμα!

Για τους ομοφυλόφιλους δεν ισχύει καθόλου το ίδιο και είναι ατυχής η σύγκριση. Η πολιτεία οφείλει να θεσμοθετήσει αυτό που είναι σωστό και δίκαιο και να απορρίψει αυτό που δεν υπάρχει λόγος να θεσμοθετηθεί, ή μάλλον υπάρχει λόγος ΝΑ ΜΗΝ θεσμοθετηθεί. Βεβαίως, και σήμερα υιοθετούν ομοφυλόφιλοι παιδιά, άσχετα αν το κάνουν σαν άτομα και όχι σαν ζευγάρια. Τα παιδιά αυτά, με τις ευλογίες του κράτους, δεν ζουν και πάλι με ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Έγραψα μερικά πράγματα παραπάνω για νόμους ευεργετικούς που ασφαλώς δεν πρέπει να ισχύσουν για τους ομοφυλόφιλους, αλλά ούτε που τα πρόσεξες. Εσένα το ζόρι σου είναι να βγάλεις τον Αντωνάκη πρόεδρο της ΝΔ για να σωθεί η Ελλάδα.

Μάρκος είπε...

Δεν το κάνω για να αιτιολογήσω τον Σαμαρά. Το πιστεύω. Τόσο περίεργο είναι;

Όπως θυμάσαι ίσως, έχω ζήσει μερικά χρόνια στο εξωτερικό.

Ένας τρόπος υπάρχει να εναρμονίσεις τους μετανάστες στον πολιτισμό σου.

Να μην τους απωθείς.

Θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Nativist είπε...

>Ένας τρόπος υπάρχει να εναρμονίσεις τους μετανάστες στον πολιτισμό σου. <

Και ποιος σου είπε ότι οι Έλληνες το θέλουν αυτό; Έγινε δημοψήφισμα; Και πόσους μετανάστες μπορείς να φέρεις στον πολιτισμό σου (ποιον πολιτισμό σου, δηλαδή, αλλά τέλος πάντων), το 30% του πληθυσμού της χώρας; Ξέρεις εσύ καμμία άλλη χώρα στον ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ να έχει τέτοιο ποσοστό μεταναστών; Έπειτα, δεν απαντάς στο ερώτημα τι θα γίνει με τις επερχόμενες γενεές που θα είναι Έλληνες υπήκοοι, ούτε με αυτούς που θα πάρουν τώρα το δικαίωμα ψήφου.

Ρε συ Μάρκο, κατάλαβε επιτέλους ένα πράγμα: Μία συμπαγής εθνότητα, όπως το περίπου 1,5 εκατομμ. Αλβανών στην Ελλάδα, όχι μόνο να ενσωματωθεί δεν μπορεί, αλλά θα προκαλέσει φοβερά προβλήματα, με πρώτο και καλύτερο το μειονοτικό. Χρόνια ασχολούμαι με το μεταναστευτικό κι έχω κάποια μικρή γνώση στο θέμα. Εσύ πάντα το απέφευγες επιμελώς, δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν το θεωρούσες σπουδαίο. Κι όμως, τώρα γίνεται ζήτημα ζωής ή θανάτου για την Ελλάδα και τον λαό της.
Για την Ελλάδα, διότι θα αρχίσουν να γυρεύουν αυτονόμηση όχι μόνο στην Θράκη, αλλά και στην Θεσπρωτία ("Τσαμουριά"), όπου εγκαθίστανται τα τελευταία χρόνια κατά χιλιάδες οι Αλβανοί.
Για τον λαό, διότι, όπως έγραψα κι εσύ μπορείς κάλλιστα να κατλάβεις, αν εφαρμόσουν την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, σε δύο γενιές δεν θα υπάρχει ελληνικός λαός.

Ουφ! Mου ανέβασες πάλι την πίεση και το ζάχαρο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΗΤΙΚΕ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

nativist είπε...

Είναι ολοφάνερο ότι η χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών, θα σημάνει το τέλος της ελληνικής ράτσας. Κι επειδή η ράτσα μας στο εξωτερικό σβήνει εκ των πραγμάτων μετά από κάποιες γενιές, όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλονται να κρατηθεί, η μόνη περίπτωση να την κρατήσουμε ζωντανή, είναι να διαφυλάξουμε το ελληνικό εθνικό κράτος.

Όχι ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, όχι μετανάστες που δεν χρειάζονται! Οι πολιτικοί που υπόσχονται αυτά, είναι εγκληματίες.
Ουσιαστικά, προβαίνουν σε Γενοκτονία των Ελλήνων, αν δεν το έχετε καταλάβει.

Homo Cretensis, παρακολουθώ το αγώνα σου και συμμερίζομαι την αγωνία σου για τον μέλλον της φυλής.

Μάρκος είπε...

Ξεκινάτε από σωστό άξονα αλλά καταλήγετε σε λάθος συμπεράσματα. Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ και έχουν ως εξής

Δεδομένο: Σήμερα έχουμε Χ μετανάστες στην Ελλάδα.

Μπορεί να μας αρέσει, μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. είναι ΓΕΓΟΝΟΣ.

Δύο τινά

Α. Να αλλάξουμε το δεδομένο
Β. Να κρατήσουμε το δεδομένο

Το δεδομένο μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ αν ΔΙΩΞΟΥΜΕ ένα μέρος από αυτό το Χ.

Αυτό ζητάτε; Να το καταλάβω.

Εγώ λέω ότι εφόσον μείνουν οι Χ δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να τους ελληνοποιήσουμε. Συζητήσεις για το πώς θα γίνει αυτό, ευχαρίστως να γίνουν. Αλλιώς θα κάνουμε στρουθοκαμηλισμό.

[Όταν λέω Χ, εννοώ τους μετανάστες που έχουν έρθει νόμιμα, που εργάζονται στην Ελλάδα και αποτελούν μέρος του οικονομικού μας δυναμικού. ΔΕΝ εννοώ τους λαθρομετανάστες που μας κουβαλιούνται καθημερινά με βάρκες από την Τουρκία και όποιους άλλους. Αυτοί, συμφωνὠ, να πάνε σπίτι τους]