Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2009

Επιστολή στους βουλευτές της ΝΔ

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές της ΝΔ,


Στέλνω την παρούσα επιστολή στους 78/91 βουλευτές του κόμματος (τόσες βρήκα). Τρεις από εσάς είναι υποψήφιοι Πρόεδροι(*). Ο τέταρτος δεν είναι ανάμεσά σας, αλλά δεν βρήκα την ηλεκτρονική του διεύθυνση. Η επιστολή μου περιέχει μία ερώτηση προς την κα. Μπακογιάννη, που φέρεται ως φαβορί για την κούρσα διαδοχή. Προφανώς θα λάβει την επιστολή και η ίδια (αν της την μεταφέρουν οι συνεργάτες της). Τυχόν απάντησή της θα ήθελα να την λάβετε όλοι σας, γι' αυτό και σας την κοινοποιώ.


Κα. Μπακογιάννη,


Τι δουλειά έχει ο Μανώλης Βασιλάκης στο επιτελείο σας;


Θυμίζω: ο Μανώλης Βασιλάκης είναι κατ' επάγγελμα συκοφάντης. Συκοφάντησε με την έκδοση βιβλίου κατά του Μιλτιάδη Έβερτ ("Άπαντα Έβερτ", εκδόσεις Γνώσεις) προεκλογικά το 1996, συκοφάντησε με σωρεία άρθρων κατά του Δικτύου-21 και δεκάδων προσώπων, συκοφάντησε κατά του Χρήστου Γιανναρά, συκοφάντησε κατά όλων των Ελλήνων ("Καλά να πάθουν", Εκδόσεις Γνώσεις, βιβλίο σε σχέση με την 11η Σεπτεμβρίου 2001) ενώ το απώγειο της χυδαιο-συκοφαντικής του προπαγάνδας το εξαπέλυσε κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ("Η Μάστιγα του Θεού", Εκδόσεις Γνώσεις).


Θυμίζω ότι στη 2η περίπτωση (Δίκτυο-21) του έγιναν αγωγές για συκοφαντία και τελικά καταδικάστηκε και εξαναγκάστηκε σε δημόσια δήλωση στην οποία για παραδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Μανώλης Βασιλάκης ότι "μετείχε σε πολιτικό παιχνίδι παραπληροφόρησης και δημιουργίας αποδιοπομπαίων τράγων που δημιουργήθηκε από κατευθυνόμενες και ψευδείς "πληροφορίες", τους διακινητές των οποίων κωλύομαι να αποκαλύψω για ευνόητους λόγους, αλλά και καλυπτόμενος από το δημοσιογραφικό απόρρητο"


και συνέχισε λέγοντας


"Ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκα από τους αρχιτέκτονες αυτής της εκστρατείας λάσπης με κατευθυνόμενες ψευδείς "πληροφορίες" με το συκοφαντικό περιεχόμενο, στην οποία δυστυχώς δέχτηκα να συμμετάσχω τυφλωμένος από την πολιτική μου πίστη σε αυτούς, με εξέθεσε ανεπανόρθωτα και με υπέβαλλε σε μία δικαστική περιπέτεια, στην πορεία της οποίας οι "φίλοι" μου, αφού υπέθαλψαν τα παραπάνω, με εγκατέλειψαν"


Θυμίζω ότι εσείς κα. Μπακογιάννη είχατε στείλει τον υιόν και σύμβουλό σας στο Υπ.Εξ. κ. Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και τον εξ απορρήτων σας κ. Δ. Ζαφειριάδη, στην παρουσίαση του λιβέλλου του Βασιλάκη κατά του Χριστόδουλου στις 6/6/06, των 666 σελίδων όπου οι ομιλητές όπως ο Λεωνίδας Κύρκος και άλλοι χαρακτήριζαν τον Χριστόδουλο ως "Αντίχριστο"! Τέτοια λόγια χειροκροτούσαν οι παριστάμενοι... (Απόδειξη για την παρουσία των δύο στενών συνεργατών σας στην εκδήλωση από το Παρόν 11 Ιουνίου 2006: http://www.paron.gr/v3/new.php?id=8644&colid=&catid=37&dt=2006-06-11%200:0:0&mode=3 - απόδειξη για τα αποσπάσματα των ομιλιών των ομιλητών από το in.gr 6/6/06: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=712657&lngDtrID=244 )


Θυμίζω ότι το καλοκαίρι του 2009, δηλαδή προ ολίγων μηνών, ο κ. Βασιλάκης επιμελήθηκε την μοναδική ως τώρα έκδοση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στη Δικτατορία". (απόδειξη της επιμέλειας του βιβλίου από τον ιστοτόπο του Ιδρύματος http://www.ikm.gr/3_749_ELL_HTML.aspx )


Σας ρωτώ λοιπόν τι δουλειά έχει ένας υβριστής, ένας κοινός συκοφάντης στο επιτελείο σας. Ένας συκοφάντης μάλιστα που συνέβαλε τα μέγιστα στην ήττα της ΝΔ το 1996, συνέβαλε στην απαξίωση δεκάδων ανθρώπων (και της ΝΔ) μέσω του Δικτύου-21 και συνέβαλε στη λυσσασμένη προπαγάνδα κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Σας ρωτώ διότι μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ πώς αυτός ο άνθρωπος μπορεί να παράγει θετικό έργο (αντί των ύβρεων) και αναρωτιέμαι τι ρόλο θα παίξει δίπλα σας.


κα. Μπακογιάννη, θα ήθελα να σας κάνω και άλλες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα για τη βιασύνη σας να λάβετε θέση υπέρ του Σχεδίου Ανάν ως Δήμαρχος Αθηναίων πριν λάβουν οποιαδήποτε θέση για το θέμα οι αρμοδιότεροί σας στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα (δηλαδή τα κόμματα, οι Υπουργοί, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί κλπ), ή για τις σκιές που άφησε η μη πληρωμή του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού εξοπλισμού σας στη Siemens παρά μόνο μετά τον σχετικό δημόσιο θόρυβο, ή για την απάντησή σας ότι δεν τηλεφωνήσατε στον Υπ. Δικαιοσύνης κ. Δένδια το καλοκαίρι ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του εγγράφου για τον κ. Καράβελα "λόγω ευαισθησίας"(!) όπως βλέπουμε στο ακόλουθο βίντεο http://www.youtube.com/v/I84WeACTydk (και αμφιβάλλω αν ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος την πιστεύει!). Επειδή όμως αν σας κάνω πολλές ερωτήσεις ταυτόχρονα στο ενδεχόμενο να μου απαντήσετε μπορεί να αφεθεί κάποιο ερώτημα αναπάντητο, προτιμώ να σας αναλύσω τη μία και μοναδική μου ερώτηση ως προς τον κ. Μανώλη Βασιλάκη και να αφήσω τα υπόλοιπα.


Ευελπιστώ ειλικρινά σε μία πειστική απάντηση από εσάς ή έστω από κάποιον υποστηρικτή σας. Διότι και οι υποστηρικτές σας πρέπει να τα γνωρίζουν αυτά τα πράγματα.


Με τιμή,


Μάρκος Π.


Θεσσαλονίκη



ΥΓ (*) Την επιστολή μου την έγραψα πριν ανακοινωθεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του και πριν το "διάγγελμα Έβερτ" ότι υποστηρίζει πλήρως την κα. Ντόρα Μπακογιάννη. Ένα ερώτημα προστίθεται προς τον κ. Έβερτ (ή τους πολιτικούς του φίλους, μια που ο ίδιος δεν είναι ανάμεσα στους 91 βουλευτές): πώς βλέπει τη συμμετοχή του κ. Μανώλη Βασιλάκη στο επιτελείο της επόμενης ιδανικής προέδρου του κόμματος; Του ανθρώπου δηλαδή που τον λοιδώρησε τόσο πολύ προεκλογικά το 1996 και συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε να αποτύχει παταγωδώς και να αποχωρήσει μετά από μία μόνο εκλογική ήττα; Του ανθρώπου που, ουσιαστικά, περιέγραφε τον κ. Έβερτ ως "ηλίθιο και αγράμματο"; Δεν πιστεύω να τα ξέχασε όλα αυτά!

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με πολιτικάντηδες; Εσύ λες για τον Βασιλάκη πως συκοφαντούσε τον Έβερτ κι αυτός δηλώνει πως στηρίζει Μπακογιάννη, η οποία έχει στο επιτελείο της τον Βασιλάκη!!

Βρε πού να 'ναι κανείς λοχίας να τους κλείσει όλους δαύτους τους αληταράδες μέσα, ή μάλλον κάτι καλύτερο. Να τους βάλει να δουλέψουν!! Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να τους κάνεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την επιστολή σου αυτή αποδυκνυεις ότι η Ντόρα έχει ανοιχτές πόρτες για όλους στο κόμμα..

Captain Cerk είπε...

Μάρκο μου τζάμπα κόπος! Ειδικά μετά τη χθεσινή εξέλιξη(απόσυρση Αβραμόπουλου-Δηλωση στίρηξης Εβερτ στην κ.Μπακογιάννη) τα περιθώρια για τον Α.Σαμαρά στενεύουν επικίνδυνα. Ήδη κάποιοι λένε ότι δεν θα χρειαστεί β' γύρος. Το κομματικό κατεστημένο και τα συμφέροντα ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΎΣΟΥΝ μια ακόμη φορά.

Άκης είπε...

Η Ντόρα είναι ανοιχτή σε όλους! Με τη συνέπεια και τη στάση της έπεισε τόσο τα κομματικά στελέχη όσο και τον αγνό νεοδημοκράτη ότι είναι η μόνη λύση για την επόμενη μέρα στη ΝΔ. Χωρίς φράξιες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς μηχανισμούς!

Ας παραμερίσουμε τις προφανείς και μερικές φορές - χωρίς να γνωρίζω - δικαιολογημένες προσωπικές μας πικρίες και ας τη στηριξουμε για το καλό της παράταξης και του τόπου.

varvara είπε...

Sumfono, h Dora auti ti stigmi einai h monadiki pou mporei na 3anaferei tin kentrode3ia stin e3ousia. O Samaras auto pou kanei auti ti stigmi einai na dixazei to komma me kindino ti dialusi kai tin paramoni stin antipoliteusi gia alla 10 xronia. Krima einai... h Dora prepei na proxorisei gia to kalo olon ton neodimokraton.

ΑΜΚΟ είπε...

Συγχαρητήρια στην κ. Μπακογιάννη, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να δημιουργήσουν. Το κόμμα χρειάζεται όλες του τις δυνάμεις για να ανέλθει. Τα λάθη του Καραμανλή που χρησιμοποιούσε κυρίως άτομα "εκτός" αλλά και εκτός κόμματος για να τον πλαισιώσουν δεν πρέπει να επαναληφθούν. Όσοι αποδειχθούν αποστήματα δεν μένει παρά να πεταχτούν έξω από τη Νεο-δημοκρατική οικογένεια. Αλλά μέχρι τότε ας μην ακολουθήσουμε το δρόμο του διχασμού και την τακτική της διχόνοιας που άνοιξε ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γαιτί, αγαπητε blogger, δεν εχετε αναφερει τιποτα για τις (πολλές, όχι μία) αποφάσεις του ΕΔΔΑ (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου) που δικαίωσαν τον κ. Βασιλάκη...Το ΕΔΔΑ εχει εκδώσει τουλάχιστον 5 αποφασεις καταδικαστικές της Ελλάδας και της ελληνικής δικαιοσύνης για παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης...Δεν το γνωρίζατε ή σκόπιμα το αποσιωπάτε????

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέτε ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ο Βασιλάκης δεν είναι παρά ένας συγγραφέας και αν κάποιος πήγε στη παρουσίαση του βιβλίου του αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Βρείτε κάτι καλύτερο υπερασπιστές της δημοκρατίας!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Ο Βασιλάκης δεν ανήκει στα στελέχη της Ντόρας. Αν θές να ρωτήσεις κάτι τη Ντόρα θα ήταν καλύτερο κάτι πιο ουσιαστικό για την πολιτική κι όχι αβάσιμες κατηγορίες... Λες και δεν έχουμε πιο σοβαρά θέματα να σχολούμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κοινέ λασπολόγε Μάρκου με τα καλά Μούσια όπως λέτε, και με τα πολλά μούσια όπως αποδεικνύεστε, έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την π@τσα; ή προσπαθείτε να πλήξετε την υψηλή δημοτικότητα της κ. Μπακογιάννη;
Μάθετε λοιπόν ότι ο Μανώλης Βασιλάκης που αναφέρεστε (γνωστός δημοσιογράφος που πρόσφατα δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο) δεν ανήκει σε κανένα επιτελείο της κ. Μπακογιάννη. Είναι προφανές ότι είστε fun του facebook και έχετε μπερδέψει, (πιθανόν σκόπιμα), το δημοσιογράφο Μανώλη Βασιλάκη με κάποιον απλό υποστηρικτή της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη τον κ. Μιχάλη Βασιλάκη! (http://www.facebook.com/group.php?gid=164228775052#/vasilakis.michalis)
Σχετικά με τις παρουσίες ανθρώπων του άμεσου περιβάλλοντος της κ. Μπακογιάννη στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανώλη Βασιλάκη, θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το λέτε… Είχα υπόψη μου για «λογοκρισία» του τύπου τώρα μαθαίνω από σας ότι υπάρχει και «ειδικός σαμαρικός έλεγχος» εισόδου σε κάθε βιβλιοπωλείο και σε κάθε αίθουσα που γίνονται παρουσιάσεις βιβλίων! Αυτά έχετε κατά νου να κάνετε εσείς οι «σαμαρικοί»; Ευτυχώς που δεν θα σας δοθεί ποτέ αυτή η ευκαιρία…
Να σας κάνω με τη σειρά μου και εγώ μία ερώτηση;
Ανήκω εκ πεποιθήσεως στο χώρο της Ν.Δ. και έχω πάει σε εκατοντάδες παρουσιάσεις βιβλίων που οι συγγραφείς των ήταν ή είναι όλων των πολιτικών αλλά κα θρησκευτικών αποχρώσεων… αυτό σημαίνει κάτι για μένα; Δεν είμαι νεοδημοκράτης; Δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος; Ντροπή κ. Μάρκου με τα πολλλλλλά τα Μούσια και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας. Δεν τιμάτε με αυτή σας την πράξη τον κ. Σαμαρά, ο οποίος αν λάβει γνώση του περιεχομένου αυτής της επιστολή σας, οφείλει να σας επαναφέρει στην τάξη και να σας αποπέμψει από το περιβάλλον του.

nativist είπε...

Mάρκο,

Η Βαρβάρα συνοψίζει την νοοτροπία των κομματόσκυλων: "h Dora prepei na proxorisei gia to kalo olon ton neodimokraton." Όχι όλων των Ελλήνων, αλλά των ΝΔημοκρατών. Καθαρά το λέει.

Και παρακάτω ο ΑΜΚΟ: "Όσοι αποδειχθούν αποστήματα δεν μένει παρά να πεταχτούν έξω από τη Νεο-δημοκρατική οικογένεια." Ήτοι έξω από το Καραμανλομητσοτακέικο.

Ποσώς τους ενδιαφέρει ο τόπος. Το κόμμα είναι αυτό που τους ταΐζει. Το ότι η εθελόδουλη Μπακογιάννη είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον Γιωργάκη για το ξεπούλημα των πάντων, Πατρίδας, ιδεών, αξιών, ούτε που τους αγγίζει.

ο Έβερτ στηρίζει, διότι η Μπακογιάννη του υποσχέθηκε ότι θα τακτοποιήσει κάτι "εκκρεμότητες" που έχει ακόμη ο γαμπρός του, ο Δούκας.

Μούτζωσέ τους και γύρνα στον ΛΑ.Ο.Σ.
Δεν αξίζει να αβαντάρεις τον δικομματισμό και βλέπεις το γιατί. Ακόμη δεν το κατάλαβες μετά από 35 χρόνια;

GAME OVER είπε...

Εντύπωση προκάλεσε η ξεκάθαρη θέση που πήρε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Μιλτιάδης Έβερτ στην κούρσα της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή. Ελάχιστοι περίμεναν ότι θα έκανε μια τόσο ξεκάθαρη δήλωση για την Ντόρα. Φυσικά, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και κυρίως παραβλέποντας την ιστορία της Ν.Δ. Ο Έβερτ δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Σαμαράς καθ’ όλη την διάρκεια της προεδρίας του (αν και σκληρός Καραμανλικός) βρισκόταν απέναντι. Τότε, ήταν πρόεδρος της «Πολιτικής Άνοιξης» και έδινε ένα δύσκολο αγώνα. Έκοβε ψήφους από την Ν.Δ., της οποίας σήμερα θέλει να γίνει αρχηγός. Πέραν αυτού ο Έβερτ, δεν μπορεί να ξεχάσει ότι το 1995, ενώ η Ν.Δ. προηγούνταν με 5% του ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς αποφάσισε να στηρίξει προεκλογικά τον Κωστή Στεφανόπουλο, αφήνοντας τον μπουλντόζα και την Ν.Δ. στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Αυτή είναι μια ιστορική πραγματικότητα που όσο κι’ αν θέλει να την παρακάμπτει ο Μαρκόπουλος, η Παπακώστα και φυσικά ο Άκης Γεροντόπουλος, δύσκολα θα μπορέσει να την ξεχάσει ο Έβερτ και οι νεοδημοκράτες που την είχαν βιώσει.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ!ΜΟΝΟ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΙΛΤΙΔΗΣ,ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν γνωρίζει τον κ. Μανώλη Βασιλάκη. Τι σημασία έχει αν έγραψε ένα βιβλίο αρνητικό για τον Χριστόδουλο ή τον Έβερτ ή όποιον άλλον? Δικαίωμα στην γνώμη τους έχουν όλοι κυρίως όταν την υπογράφουν. Τι πρέπει δηλαδή να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη? Να περνάει από ψιλό κόσκινο όποιον την υποστηρίζει? Τότε η μισή Ελλάδα δεν θα έπρεπε να δικαιούται να ψηφίζει. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του. Αυτό δεν τον καθιστά συκοφάντη.

Μάρκος είπε...

Τι έγινε; μας την πέσανε τα Ντοράκια;

τόσο πολύ πονάει;

μ' αρέσει που σας πονάει!

Ο Βασιλάκης δικαιώθηκε για άλλο πράγμα, όχι για τις συκοφαντίες που εξαπέλυε στον καθένα δεξιά κι αριστερά (αλλά κυρίως δεξιά)

Μάρκος είπε...

1. Ναι, ανοιχτές πόρτες σε κοινούς συκοφάντες

2. Άλλος ο Μιχάλης Βασιλάκης (και άλλος ο Βασιλάκης της Aegean που του χάρισε εκατομύρια ευρώ προεκλογικά η Ντόρα). Εγώ μιλάω για τον Μανώλη. Δες τους συνδέσμους στην επιστολή μου. Εξέδωσε το μοναδικό βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο Μανώλης Βασιλάκης. Πάτα το κλικ και δες το εξώφυλλο του βιβλίου με το όνομά του.

3. "Χωρίς μηχανισμούς;" και που τους βρήκε τους 1000 μέσα σε 3 ημέρες; πόσα τηλέφωνα και υπογραφές πήρε; ποιον δουλεύετε;

4. Ο Σαμαράς διχάζει ή τα τσιράκια της Ντόρας; (Μεϊμαράκηδες)

5. το ΕΔΔΑ αφορά άλλα. Απάντησα και πριν.

6. νατιβιστή, εδώ παίζεται το σημείο εκκίνησης των πατριωτικών θέσεων της επόμενης ή μεθεπόμενης κυβέρνησης. Αν βγει η Ντόρα θα ξεκινήσει από το -100. αν βγει ο Σαμαράς θα ξεκινήσει από το +1. Αυτό είναι το στοίχημα. Στις κανονικές εκλογές τα ξαναλέμε. Προς το παρόν έχουμε χρέος να στηρίξουμε Σαμαρά όλοι οι ευαίσθητοι στα εθνικά θέματα. Έστω και αν για μία ημέρα γίνουμε Νεοδημοκράτες.

7. Με τον Γιακουμάτο και τον Κιλτίδη θα προοδεύσετε!...

8. Τον υβριστή και συκοφάντη Βασιλάκη τον γνωρίζουν όσοι ασχολούνται. Εσύ δες κανένα ρεάλιτυ και άσε μας εμάς στις ασχολίες μας.

ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ είπε...

ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΤΟ 2009 ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΔ,ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΜΕΤ,ΤΟ 2007 ΛΑΟΣ.ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ.Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ?Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ 7,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 1,5 ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ.Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 1996 ΚΙ ΟΧΙ ΑΚΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΛΑΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

Nativist είπε...

@ Τρι Νοε 03, 04:36:00 μμ 2009

Για να πάψεις να αναρωτιέσαι, διάβασε εδώ για την δήθεν αθώωση του κατ' επάγγελμα συκοφάντη Μανώλη Βασιλάκη, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το Δ21.

Γιώργος Βλάχος είπε...

Αν βγάλουμε την Ντόρα αρχηγό του κόμματος θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και ως Νεοδημοκράτες και ως Έλληνες (κυρίως)....

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ είπε...

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΨΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@ 02:55:00 μμ

Είσαι βλήμα. Ο "Πάκης" δεν μας άφησε περιθώρια να ψηφίσουμε ΝΔ, εμάς που μας ενδιαφέρει το μεταναστευτικό. Αυτός ο ανίκανος, που έπρεπε να είχε προ πολλού πάει στο σπίτι του, αν δεν ήταν μουσκάρι ο Καραμανλής, βγήκε και ευχαρίστησε από τηλεοράσεως τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την χώρα μας, ο ξεφτιλισμένος.

Τι τα θέλεις, τι γυρεύεις: ΝΔ = ΠΑΣΟΚ.
Είναι η μοίρα όλων των δικομματικών κρατών, όχι μόνο της Ελλάδας.

ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ είπε...

Η ΠΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΛΟΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚ...!ΟΜΩΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ.ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Μάρκος είπε...

Απαντώ στο "ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ"

Ναι ρε φίλε.

Εγώ ψήφισα ΛΑΟΣ το 2007
Εγώ ψήφισα ΠΑΜΜΕ στις ευρωεκλογές
Εγώ ψήφισα ΝΔ το 2009

Δηλαδή ΕΜΕΝΑ δεν με θέλεις να ψηφίσω μία Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά;

Διότι ΕΓΩ μία ΝΔ με την Ντόρα δεν πρόκειται να την ψηφίσω στον αιώνα τον άπαντα.

Δεν τη θέλεις την ψήφο μου;

Ποιες ψήφους θέλεις;

Δεν σου δείχνει η πορεία μου ότι έχω ευαισθησίες στα εθνικά θέματα;

Ποιες ψήφους θέλεις;

των εθνομηδενιστών;

Ε βγάλε την Ντόρα και πάρτες! Πάρτα όλα!

ΠΡΟΣ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ είπε...

Η μονοεθνικη Ελλαδα τελειωσε με τον Καραμανλη Β΄.Δεν ισχυει οτι οι ψηφοφοροι δεν ηξεραν-ηξεραν και παραηξεραν και οι θεσεις του ΠΑΣΟΚ αλλα και των κομματων της αριστερας ησαν σαφως διατυπωμενες.Τα φιλομεταναστευτικα κομματα πηραν 61% και 195 βουλευτες ενω τα αντιμεταναστευτικα 39%.Επομενως το ζητημα εληξε.
Απο εδω και περα : η Νεα Ταξη ειναι και θα παραμεινει εδω.Οποιος νομιζει οτι ο Σαμαρας ή καποιος αλλος μπορει να αντιστρεψει μη αντιστρεψιμα πραγματα ειναι στο διαστημα,outer space μαζι με την Αλεκα που ονειρευεται την ανασυσταση της Σοβιετιας.
Ωστοσο η Νεα Ταξη προσφερεται σε δυο παραλλαγες,μια εντελως ισοπεδωτικη και μια που διατηρει καποιες εθνικες παραδοσεις-για να το πουμε σχηματικα απο τα αμερικανικα κομματα τη δημοκρατικη και τη ρεπουμπλικανικη μορφη της.
Ο ΓΑΠ εκφραζει τη μια και η Ντορα την αλλη.Ο Αντωνης δυστυχως οπως ειπα βρισκεται στο διαστημα με την Αλεκα.Ο καθενας διαλεγει τι προτιμα.Φταιμε ομως και μεις που ο Πακης προσκυνησε την αριστερα...Δεν υπαρχει αλλη λογικη Μαρκο. Ντορα η Απολυτη Ισοπεδωση με τον ΓΑΠ.Αυτη ειναι η ρεαλιστικη επιλογη

Ανώνυμος είπε...

Η μονοεθνικη Ελλαδα τελειωσε με τον Καραμανλη Β΄


ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΝΔ=ΠΑΣΟΚ, ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, -Η- ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!

Η μαλακία του Καραμανλή, ο οποίος επέτρψε το καλοκαίρι να προγειωθεί το αεροσκάφος της “Δημοκρατία της Μακεδονίας” στην Κέρκυρα, ελπίζω να μην εοαναληφθεί από τον Παπούλια.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση συνδέσμου

Η μονοεθνικη Ελλαδα τελειωσε με τον Καραμανλη Β΄

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

@ Πεμ Νοε 05, 04:00:00 μμ 2009

"Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του".

Kαρατζαφέρης στα NEA 27 Μαρτίου 2007