Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009

Ντόρα Μπακογιάννη «Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ θα εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ.»

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!




«Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ θα εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ. και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα».

Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε στον κ. Κ. Καραμανλή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, και αυτή η απόφασή της δεν πρόκειται να αλλάξει όπως λένε συνομιλητές της.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης στη Ν.Δ. δίνουν και παίρνουν στη Ρηγίλλης.

Οι συνεργάτες τού κ. Κ. Καραμανλή λένε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ οι φίλοι τού κ. Α. Σαμαρά την επομένη της δεξίωσης για τη Γιορτή της Δημοκρατίας επεσήμαιναν με έμφαση ότι οι κ.κ. Κ. Καραμανλής και Α. Σαμαράς είχαν εγκάρδια συνομιλία, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν συνομίλησε με τον κ. Κ. Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, έχει πάρει από καιρό την απόφαση να καταγγείλει τον κ. Κ. Καραμανλή και να αποχωρήσει από τη Ν.Δ. αν επιστρέψει στο κόμμα ο κ. Α. Σαμαράς.

Και αυτό τα τελευταία δύο χρόνια το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το σημαντικό είναι ότι τώρα λέει πως θα φύγει από το κόμμα και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. επισημαίνουν ότι η αποχώρηση του επίτιμου προέδρου και της πρώην υπουργού από τη Ν.Δ. δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν βουλευτές και στελέχη, αλλά και οπαδοί, που δεν είναι λίγοι διότι στους ακραιφνείς μητσοτακικούς θα προστεθούν και εκείνοι που εξακολουθούν να αντιπαθούν τον πρόεδρο της «Άνοιξης». Τα ίδια στελέχη προσθέτουν ότι επειδή ο κ. Κ. Καραμανλής τα γνωρίζει καλά όλα αυτά, αν πάρει την απόφαση να καλέσει τον κ. Αν. Σαμαρά να επιστρέψει, θα σημαίνει ότι έχει πάρει την απόφαση να συγκροτήσει ένα «καινούργιο κόμμα», που να είναι στα μέτρα του ώστε να μην αμφισβητείται απο κανέναν ο ηγετικός ρόλος του.

Στο ερώτημα, τι θα κάνει η κ. Ντ. Μπακογιάννη, αν φύγει από τη Ν.Δ., φίλοι και συνεργάτες λένε ότι ακόμη δεν έχουν ληφθεί τέτοιες αποφάσεις.

Δεν αποκλείουν όμως τίποτα. Αφήνουν ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο αν και, όπως εξηγούν, δεν έχει υπάρξει καμία επαφή τού δημάρχου με την κ. Ντ. Μπακογιάννη. Υπάρχουν όμως συνομιλητές της πλατείας Κοτζιά και της οδού Αραβαντινού που λένε ότι μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να είναι άκρως επιτυχής αν γίνει συμφωνία για μοίρασμα των ρόλων.

Κανείς όμως από αυτούς δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στο ερώτημα ποιος από τους δύο θα είναι αρχηγός αν συγκροτήσουν μαζί πολιτικό φορέα.

Σε κάθε περίπτωση, λένε στη Ρηγίλλης, αν συμβεί αυτό θα είναι μετά το τακτικό συνέδριο, το οποίο όπως όλα δείχνουν μετατίθεται για τον Μάρτιο, ενώ αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά πια με τους Σαμαράδες. Ας κοιτάξουμε και τα εθνικά μας λίγο. Ο Δεκέμβριος μπαίνει σε λίγες ώρες.

Αντιγράφω από το "Παρόν της Κυριακής"

____

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Τρεις εκδηλώσεις κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ

_________


Διαδώστε το. Ο Σαμαράς θα πάει άραγε;

Μάρκος είπε...

Ο Παναγιωτόπουλος δεν σου φτάνει;

Είσαι πολύ καραγκιόζης ρε φίλε που ακόμη ο άνθρωπος δεν πήρε τα κλειδιά του νέου του γραφείου, εσύ του ζητάς να πάει εδώ κι εκεί και του ασκείς κριτική με υπονοούμενα.

Αρχίστε την επίθεσή σας ΛΑΟΣάκια.

Σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες.

Το βλέπω το άγχος σας να φύγει γρήγορα ο Σαμαράς και να ανέβει η Ντόρα.

Σε αγαστή συνεργασία με την Μαρίκα ο Καρατζαφέρης.

Έχουμε μάτια και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

>Σε αγαστή συνεργασία με την Μαρίκα ο Καρατζαφέρης.<

Σε διαβεβαιώ, μικρέ, ότι ο Γιώργος κάνει ωραιότατα ντολμαδάκια!

Μαρίκα

Nativist είπε...

>Αρχίστε την επίθεσή σας ΛΑΟΣάκια.<

Παρεκτρέπεσαι. Οι ψηφοφόροι του ΛαΟΣ στήριζαν Σαμαρά, όσο τους ενδιέφερε η ΝΔ. Δεν είναι δυνατόν για ανθρώπους με πατριωτικός αίσθημα να σκέφτονται διαφορετικά, ο δε ΛαΟΣ δεν έχει πελάτες, όπως η ΝΔ και το ΠαΣοΚ. Εκτός απροόπτου, αυτός που ψήφισε ΛαΟΣ, όπως κι εσύ, αν θυμάμαι καλά, τον ψήφισε για άλλους λόγους και όχι ασφαλώς διότι θέλει να βολέψει το παιδί του στο δημόσιο, ή κάποια άλλα οφέλη τέλος πάντων.

@ Δευ Νοε 30, 07:16:00 μμ 2009

Ο Σαμαράς δεν ήταν παρών, διότι πήγε στον γιατρό να δει τι ήταν τα δύο κόκκινα σημαδάκια που του παρουσιάστηκαν στον λαιμό την Κυριακή τα ξημερώματα. Μάλλον τσίμπημα από κουνούπι θα ήταν, αλλά σαν γιος γιατρού, έμαθε να προσέχει και καλά κάνει.

@ Μαρίκα,

Θα σε πάρει ο διάολος γιατί είναι μεσημέρι και πεινώ.