Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ(!);

"ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ"!

Ο Καρατζαφέρης για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί ότι έχει μεγάλο... αρχείο για τον Σαμαρά. Αρχείο το οποίο θα το σκεφτεί εάν το αξιοποιήσει ακόμα και πριν την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία! Το μάζεψε πάντως σήμερα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο. Μάζεψε αυτά που του έλεγαν και του έγραφαν για τη Ντόρα. Ο Καρατζαφέρης είπε ότι ο Καραμανλής πούλησε τη Ντόρα γι αυτό και οι συνεργάτες του πάνε με τον Σαμαρά. Άφησε, ωστόσο... ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν ψηφοφόροι του(!) στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 29ης Νοεμβρίου! "Άμα πάνε να ψηφίσουν τι να τους πω εγώ;". Ωχ! Καταλάβαμε


http://fimotro.blogspot.com/2009/11/blog-post_1694.html

7 σχόλια:

Captain Cerk είπε...

Aυτό το αρχείο για τον Σαμαρά τι ακριβώς περιέχει? Υλικό επιλήψιμο για τον Μεσσήνιο πολιτικό προφανώς. Τι αφορά όμως? Την πολιτική του σταδιοδρομία στο παρελθόν ή κάτι άλλο.

Μάρκος είπε...

Τι να έχει ρε Κερκ, τίποτα δεν έχει. Προεκλογικές μπούρδες είναι του Καρατζαφέρη που τα δίνει όλα για να υποστηρίξει την Μπακογιάννη. Λες να μας παρουσιάσει τίποτα μετά τις εκλογές; ΧΑΧΑ. Ας γελάσω.

Τα λέει τώρα και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε.

Είναι μία άψογη μέθοδος προπαγάνδας.

Δεν κατηγορεί κανέναν για τίποτα, δεν λέει κάτι συγκεκριμένο. Λέει ότι έχει κάτι να κατηγορήσει στο μέλλον. Αυτό το μέλλον δεν θα έρθει ποτέ. Όμως κάποιοι βάσει αυτής της τρύπας στο νερό θα πιστέψουν ό,τι κακό θέλουν για τον συγκεκριμένο.

Ανώνυμος είπε...

ο καρατζαφερης καλό είναι να κατεβασει και το παντελόνι να δείξει το ροζ στριγκακι που φοράει.

Ανώνυμος είπε...

@ Σαβ Νοε 14, 08:47:00 μμ 2009

Για να ξέρεις το χρώμα, προφανώς εσύ το έχεις δει. Το δικό σου τι χρώμα είναι; :)

Ανώνυμος είπε...

δεν φοράω

Ανώνυμος είπε...

ξεβράκωτη είσαι, μωρή;

Ανώνυμος είπε...

ναι και τον παιζω...