Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

Το ΠΑΜΜΕ ζητάει παραίτηση της Ντόρας

ΠΑΜΜΕ για Μπακογιάννη

Οι αλλεπάλληλοι απαράδεκτοι χειρισμοί του θέματος των Σκοπίων από την Υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, υποτιμούν τη νοημοσύνη και ξεπερνούν τα όρια της υπομονής και του τελευταίου Έλληνα πολίτη.

Η απόφαση της για υποδοχή σκοπιανού αεροσκάφους στην Κέρκυρα, στα πλαίσια της συνόδου του ΟΑΣΕ με τα διακριτικά «Μακεδονικές Αερογραμμές» που θα μεταφέρει τον δεδηλωμένο ανθέλληνα Μιλόσοσκυ, κόντρα στην μέχρι τώρα πρακτική όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, να μην προσγειώνονται αεροσκάφη των Σκοπίων σε ελληνικά αεροδρόμια, είναι για όλους η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις του εξωτερικού, χαρακτηρίζουν την απόφαση της κ. Υπουργού των Εξωτερικών «απαράδεκτη και εθνικά επιζήμια, η οποία αποτελεί εξευτελισμό της χώρας». Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, τόσο απέναντι στην ιστορία μας όσο και στην πολιτική μας ταυτότητα, αισθάνεται το χρέος να αξιώσει την άμεση απομάκρυνση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Πρωθυπουργός, είναι προσωπικά εκτεθειμένος από τους χειρισμούς της κ. Μπακογιάννη. Πρέπει να αποφασίσει τι επιτέλους θέλει, σε σχέση με την εξωτερική πολιτική της χώρας. Οι επανειλημμένες του δηλώσεις περί της μακεδονικής καταγωγής του, και η ιστορία του θείου του, Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον κάνουν διπλά έκθετο απέναντι στον ελληνικό λαό. Ας βάλει επιτέλους φρένο, στον κατήφορο της κ. Μπακογιάννη, ζητώντας την παραίτησή της εδώ και τώρα.

http://pammet.blogspot.com/2009/06/blog-post_23.html

6 σχόλια:

Nativist είπε...

Απαράδεκτα αφελές κείμενο. Θα το γράψω και στο ιστολόγιο που δίνεις, αν παίρνει σχόλια (δεν το άνοιξα ακόμη να δω).

1) Όπως όλοι, μιλά μόνο για την Μπακογιάννη. Ο Καραμανλής παίζει κανέναν ρόλο σ’ αυτή την χώρα; Ή μήπως ρωτά την Νατάσσα «ποιος κυβερνά επιτέλους αυτό τον τόπο»;

2) «Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις του εξωτερικού .... να αξιώσει την άμεση απομάκρυνση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, από το Υπουργείο Εξωτερικών.»

Μάλιστα, αυτό είναι σωστό.

3) «Ο κ. Πρωθυπουργός, είναι προσωπικά εκτεθειμένος από τους χειρισμούς της κ. Μπακογιάννη». Εκτεθειμένος είναι, αλλά όχι λόγω χειρισμών της Μπακογιάννη. Είναι εκτεθειμένος από τους δικού του χειρισμούς:
α) Δέχτηκε να του επιβάλουν την αμερικανόδουλη και ανανίστρια Μπακογιάννη, την οποία ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος θεωρούσε persona non grata για την Κύπρο.
β) Καλύπτει όλους τους χειρισμούς της «κυρίας» (και τον τελευταίο, φυσικά), άρα είναι συνυπεύθυνος.
γ) Εξακολουθεί με όλα αυτά τα χάλια να την έχει ΥπΕξ, αντεί να δείξει πυγμή (πού να την βρει;) και να την πετάξει έξω. Ο θείος του πώς θα ενεργούσε σε ανάλογη περίπτωση;
δ) Ο Καραμανλής είναι ένας εντελώς ανίκανος που παγίως ακολουθεί την ίδια τακτική. Αφήνει τους υπουργούς ή άλλους αξιωματούχους –αναφέρομαι παρακάτω- να κάνουν ό,τι τους καπνίσει, τους καλύπτει πάρά τις υποδείξεις που του κάνουν και ξάφνου ανάβει το λαμπάκι στο απελπιστικά αργόστροφο μυαλό του και ξυπνά. (1) Η πρόξενος στα Σκόπια, Ντόρα Γροσσομανίδου, η οποία έκανε υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση μέσω ... αγγλικής εφημερίδας, δεν ανακλήθηκε ποτέ. Ούτε καν μετατέθηκε. Ήταν φίλη της άλλης Ντόρας, βλέπεις και ο μπουνταλάς δεν τόλμησε να την αγγίξει. (2) Η Γιαννάκου αλώνιζε έναν χρόνο με την Ρεπούση και ο μπουνταλάς τις κάλυπτε. Όταν το 2007 κόντεψε να χάσει τις εκλογές και η Γιαννάκου στάλθηκε στο σπίτι της, «ξύπνησε» κι έβαλε τον Στυλιανίδη να αποσύρει το κουρελούγημα. (3) Έπαιρνε επιστολές από το Φανάρι που του έλεγαν να προσέξει, διότι η συμπεριφορά του εν Κων/λει Γενικού Προξένου, Φωτή Ξυδά είναι εντελώς απαράδεκτη (πρόκειται για ένα ρεμάλι από την Μυτιλήνη, μπαρόβιο, μπεκρή, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα όπου πάει) και το μόνο που έκανε ήταν να τον κάνει ... πρέσβη στην Άγκυρα (!!!!).

Φτάνουν αυτά, ή θέλεις κι άλλα; Μετά, η Ντόρα φταίει....

Μάρκος είπε...

Δε διαφωνώ για τον Καραμανλή. Έχει τεράστιες ευθύνες

Nativist είπε...

Μάρκο,

Δεν έγινα αντιληπτός. Δεν έχει απλώς "τεράστιες ευθύνες", αλλά ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! Έχει διαφορά το πράγμα και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Θυμάσαι στο ekloges.gr όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που έπιναν νερό στο όνομά του; Τα φώναζα εγώ από τότε, αλλά βγήκε πολύ χειρότερος απ' ό,τι φανταζόμουν. Σε σύγκριση μαζί του, ο Σημίτης φαντάζει γίγαντας!...

Ανώνυμος είπε...

του Μάκη Βορίδη
βουλευτή Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ.

O ΛΑ.Ο.Σ. είναι πλέον η τέταρτη πολιτική δύναμη στην χώρα, σε πολλές δε εκλογικές περιφέρειες η τρίτη. Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση:

* Η λαθρομετανάστευση δεν είναι πλέον ανεκτή.
* Η εγκληματικότητα θα πρέπει να παταχθεί.
* Το Πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να καταργηθεί.
* Η Διαφθορά στην Δημόσια Διοίκηση πρέπει να εξαλειφθεί.
* Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν.
* Το όνομα της Μακεδονίας θα μείνει αδιαπραγμάτευτο.
* Η Τουρκία πρέπει να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ν.Δ. θα πρέπει να αποφασίσει: ή θα οικοδομήσει ευρείες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μεγάλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας ή θα συνεχίσει την αποτυχημένη και αλαζονική μικρο-διαχείριση που ασκεί εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. έχουν προτείνει μια σειρά από πολιτικές για την άμεση αντιμετώπιση των λιμναζόντων θεμάτων του τόπου μας. Ο ελληνικός λαός έδειξε την κατεύθυνση. Το Πατριωτικό Κίνημα διευρύνει την επιρροή του και την δυναμική του. Οι εθνικές ιδέες είναι στο προσκήνιο και όποιος τις περιφρονήσει θα συνεχίσει να ηττάται.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

Nativist είπε...

Συμφωνώ με όλες του τις θέσεις, αλλά διαφωνώ, ή έστω αμφισβητώ, αυτό: "Η Ν.Δ. θα πρέπει να αποφασίσει".
Δεν υπάρχει, φίλε Μάκη, τίποτε πια να αποφασίσει η ΝΔ. Ό,τι ήταν να αποφασίσει, το αποφάσισε εδώ και πέντε τουλάχιστον χρόνια που είναι στην κυβέρνηση. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να υπαναχωρήσει ούτε στην ευρωπαϊκή στήριξη της Τουρκίας, ούτε στην αποδοχή σύνθετου ονόματος για τα Σκόπια.
Άδικος κόπος. Καλά τα καταφέρατε μέχρι σήμερα, συνεχίστε έτσι ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου ζητά το ΠΑΜΜΕ

Από τα ... Εξάρχεια γυρεύει τώρα ψήφο;
Αυτό κι αν είναι κατάντια!