Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Περί αποχής (και άλλων)

Αυτή η Καλύβα του Πάνου μου δίνει έμπνευση να σχολίαζω. Πάρτε το τελευταίο


1. Ο Λαζόπουλος κάνει ύπουλα μία καθαρή προπαγάνδα. Σε ώρα υψηλής τηλεθέασης πλασάρει ένα χαχαχα-χουχουχου κλίμα, τα λέει και ωραία και με την μελετημένη αναλογία κάνει πολιτική και ψαρεύει ψήφους και διαμορφώνει απόψεις.

2. Δεν ξέρω τι είπε ο Πάγκαλος, αλλά ας μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες μεταξύ μας. Ας μην κρυβόμαστε. Η αποχή εδράζεται στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Όλα αυτά περί "πολιτικού μηνύματος" από την αποχή όλοι ξέρουμε ότι είναι μπούρδικες μπούρδες. Για να μην πω ότι είναι επιχείρηση μαζικής ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των μαζών.

3. Δημοκρατία σημαίνει δημο-κρατία. Άμα δεν γουστάρει κάποιος να μετέχει του δήμου, τότε αποποιείται και της μετοχής και στην (οργανωμένη) κοινωνία. Να πάρει τα βουνά, να διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους, να πάει στον Αμαζόνιο και να μας αφήσει ήσυχους εμάς που ακόμα νοιαζόμαστε κι ας διαφωνούμε μεταξύ μας.

Αυτό που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ στον νεοέλληνα είναι ότι είναι απολίτικος και παρόλ' αυτά εκφράζει δήθεν πολιτική άποψη με έναν μηδενισμό. Ρε σάλτα και τηΓΑνίσου. Άει αυτοκτόνησε βλαμμένε απέχοντα καραγκιόζη που δίνεις και πολιτικό μήνυμα

Αυτά για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: