Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

Αγγλόνια, κλεφτρόνια, μπυρόνια ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ!

Πάρτε τα από το "Βρετανικό" μουσείο και φέρτε τα εδώ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάρκο θα συμφωνήσω αλλά και
θα διαφωνήσω. Καλά τα μπυρόνια και
κλεφτρόνια, όμως τι να πει κανείς
για τα γραικυλόνια, λαμογιόνια,κλεφτρόνια που
με πανάκριβες φιέστες βρίσκουν πολιτιστικά άλλοθι, για να κάνουν
επικοινωνία? Δεν έχουν ούτε ιερό
ούτε όσιο. Τα ίδια και με τους ολυμπιακούς αγώνες,φτηνοί εντυπωσιασμοί και επικοινωνία. Πιστεύω όμως πως από την πολλή επικοινωνία αρχίσαμε πλέον να μην
τρώμε το κουτόχορτο που θέλουν να
μας ταίσουν τα γραικυλόνια,λαμογιόνια,κλεφτρόνια.
Τι να προτιμήσουμε άραγε? Τους μπυρόβιους κλέφτες μαρμάρων η τα
ντόπια κρατικοδίαιτα λαμόγια,κλεφτρόνια όλων των ευρωπαικών πακέτων, που στήνουν λαμπρές φιέστες με κλεμμένα πακέτα,
αλλά και δανεικά που ανεβάζουν το
δημόσιο χρέος σε δυσθεώρητα ύψη.
Εορτασμοί και πανηγυρισμοί εις υγείαν των κορόιδων,μόνο που τα κορόιδα σιγά σιγά ξυπνούν.

Nativist είπε...

Δεν έχεις άδικο, ανώνυμε.

Μάρκο, η Ελλάδα είναι ένα καράβι που βουλιάζει. Το άλλοτε κόμμα μας, με τους "μεσαίους χώρους" του Λούλη, τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό, την πουλημένη ΥπΕξ, τους κλέφτες που ξεδιάντροπα ταΐζει με πολλά δισ., αποτελειώνει το έργο του ΠαΣοΚ. Ζητείται ελπίς, αλλά πού να την βρεις; Δίνουν άδεια στον Μιλόσοσκι να έλθει στην Ελλάδα με "μακεδονικό" αεροπλάνο κι ας χαλά τον κόσμο η "Παμμακεδονική" (διότι μόνον αυτή θαρρώ τον χαλά, δυσυτχώς). Πήρε ο διάολος και την άλλοτε ναυαρχίδα του χώρου, τον Ελεύθερο Τύπο, ο οποίος τάχθηκε με πολλά αγγελοπούλεια δισ. να στηρίξει τον αστήρικτο. Ναι, μία ναυαρχίδα είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Βουδούρης, που τώρα της κόπηκε το "ναυ".
Έχει δίκιο ο από πάνω, όπως και να το κάνουμε, αδελφέ μου.

Μάρκος είπε...

Ναι, μόνον το ΠΑΜΜΕ αντιδρά. Το "πατριωτικό ΛΑΟΣ" δεν το άκουσα να είναι ιδιαίτερα δραστήριο. Γιατί; συναλλαγές με τη ΝΔ; από τώρα;


Δεν έχεις άδικο ανώνυμε αλλά τα Μάρμαρα είναι πάνω από μας, πάνω από τη δική μας βιολογική διάρκεια ζωής, μην ξεχνάς ότι "γι' αυτά πολεμήσαμε" (Μακρυγιάννης). Ας έρθουν εδώ κι ας επωφεληθούν τα λαμόγια.


Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Καμία δικαιολογία τώρα.

Nativist είπε...

Πρόσφατα σχόλια στο blog μου (επιτέλους!)

Μη μου λες εμένα ότι είναι δύσκολο! Με γεια! Ουδέν πρόβλημα άλυτον υπό του Μάρκου :))

>Ναι, μόνον το ΠΑΜΜΕ αντιδρά. Το "πατριωτικό ΛΑΟΣ" δεν το άκουσα να είναι ιδιαίτερα δραστήριο. Γιατί; συναλλαγές με τη ΝΔ; από τώρα;<

Για το ΠΑΜΜΕ δεν ξέρω, αλλά είναι μικρή δύναμη και δεν μπορεί να ακουστεί, εκτός κι αν οργάνωνε κανένα συλλαλητήριο για να ξυπνήσει τον αλητήριο (μου βγήκε η ρίμα!). Ο ΛΑ.Ο.Σ. αντιδρά (ακούς ΤΗΛΕΑΣΤΥ ποτέ), αλλά βεβαίως πόρρω απέχει του να κάνει αυτά που έκανε στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κάνει (ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ).
Γενικώς, λόγω θερινής ραστώνης, το πράγμα περνά απαρατήρητο και είναι ένα σοβαρότατο σφάλμα, το οποίο θα μας στοιχίσει. Δεν ξέρω αν το κάνει για να αβαντάρει την ΝΔ, αλλά δεν το πιστεύω, διότι η επιλογή ήταν της Μπακογιάννη (το έκανε χωρίς να ενημερώσει τον μάπα που έχομε για πρωθυπουργό και ο οποίος, αντί να την στείλει στο διάολο, την κάλυψε, όπως κάνει με όλους τους άχρηστους που έχει μαζέψει). Λέω ότι δεν το πιστεύω, διότι πρόσφατη είναι η μεγάλη επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά της Μπακογιάννη (και δεν είναι η πρώτη) για συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens, το οποίο πλήττει, ως φαίνεται κυρίως την ίδια και την οικογένεια Μητσοτάκη.
Θέλω να πω ότι δεν θα είχε λόγο τώρα να της χαριστεί, διότι, επαναλαμβάνω, η "κατ' εξαίρεση" άδεια δόθηκε προσωπικά απ' αυτήν. Αυτό είναι βέβαιο και "καρατσεκαρισμένο", όπως έλεγε η συχωρεμένη η Μαλβίνα.

Είναι ελληνική πρωτοτυπία να ζεις σε μία χώρα, στην οποία ο λαός με συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις υπογραφών κ.λπ., αποτρέπει την κυβέρνηση στο πάρα πέντε από του να τα πουλήσει όλα. Με την βία βάζει την κυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο και να φερθεί όσο λιγότερο ενθοπροδοτικά γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

φερτε τα πίσω Αγγλοι , να τα σπάσουνε οι παπάδες , όπως το 300 μ.Χ με διάταγμα του σκατοκέφαλου γαμημένου πορνοσταρ Θεοδόσιου του Α.
Σκατά στον τάφο του και στην ψυχή του, Θα τον βρω μετά θανατον, τον περιμένω.
Μάρκο με τα καλά μούσια μην κοιτας μόνο το έξω αλλά και το έσω.
Αντε καλό διάβασμα

Ανώνυμος είπε...

>Θα τον βρω μετά θανατον, τον περιμένω.<

Αν κατάλαβα καλά κι εσύ στα σκατά θα πας. Λαμπρή προοπτική. :)))

Nativist είπε...

"Το ελλαδικό κρατίδιο είναι μια μιμητική απόφυση της Δύσης, δεν υπάρχει τίποτα ελληνικό στο ελλαδικό κρατίδιο – θεσμοί, παιδεία, Τέχνη, ατομική καλλιέργεια, όλα μεταπρατικά, όλα απομιμήσεις και πιθηκισμός. Γι’ αυτό και πανηγυρίζουμε ανίδεοι, οι Ελληνώνυμοι του βαλκανικού νότου, που ένας Αμερικανοελβετός έστησε απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης τη βλάσφημη νεοπλουτίστικη αναίδεια της χρησιμοθηρίας αρχιτεκτονημένη – ναι, απέναντι στο σύμβολο του μεταφυσικού στόχου της πολιτικής, τον Παρθενώνα." (Χρήστος Γιανναράς)

Πώς το βλέπεις;