Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Το Ιράν, οι Αμερικανοί, οι νεοφιλελεύθεροι, οι αριστεροί και ...ο Μάρκος!

Οι χώρες του κόσμου είναι δύο ειδών. Αυτές που και τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα είναι φιλοδυτικά με διακυμάνσεις από 80-100% φιλοδυτικά και αυτές που το ένα στρατόπεδο είναι φιλοδυτικό και το άλλο αντιδυτικό.

Το Ιράν ανήκει στην 2η κατηγορία.

Πήρα σήμερα σβάρνα να διαβάσω ορισμένα μπλογκς, εφημερίδες και ξένα έντυπα.

Μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι νεοφιλεύθεροι και αριστεριστές βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος για το Ιράν.

Στη δεύτερη κατηγορία χωρών (Σερβία, Ουκρανία, Ιράν) εγώ διαλέγω τους αντιδυτικούς. Τις περισσότερες φορές αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ρωσίας. Τις περισσότερες φορές ο λαός των χωρών αυτών φαίνεται να στηρίζει τους αντιδυτικούς και οι Αμερικάνοι με τα δυτικά ΜΜΕ που ελέγχουν επιχειρούν να δαιμονοποιήσουν αυτούς και να υποστηρίξουν τους άλλους.

Εγώ είμαι με τον Πούτιν. Είμαι με τους αντιδυτικούς. Δεν είμαι ούτε με τους νεοφιλεύθερους, ούτε με τους αριστερούς. Δεν είμαι ούτε με τον Μπους, τον Ομπάμα, τον Τάντιτς, τον Κααχασβίλι, τον Γιουσένκο. (ειδικότερα ΔΕΝ είμαι με την Χίλλαρυ και τους Κλιντόνηδες)

Σαφώς δεν είμαι ούτε με τον Γιωργάκη και την Ντόρα. Ούτε με τον Χριστόφια.

Είμαι με τον Σαρκοζύ και την Μέρκελ.

Ήμουν με τον Τάσσο!

Στο Ιράν; είμαι με τους νικητές! Με το 65%

Εσείς οι όποιοι αριστεροί, άντε παρέα με τον Σόρος στηρίξτε μία ακόμη πολύχρωμη επανάσταση στο Ιράν. Εγώ ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχεις "πιάσει" το θέμα! Οι εκλεκτικές συγγένειες αριστεράς και φιλελευθερισμού.

Δυστυχώς έχει χαθεί (λόγω μεταφοράς server) μια σειρά κειμένων επί του θέματος αλλά ρίξε μια ματιά σ' αυτό του φίλου Χ. Μόρφου.

http://theamapati.wordpress.com/2008/01/12/120108b/

Μάρκος είπε...

Πολύ σωστά.

Nativist είπε...

Καλά μου τα πήγες μέχρις εδώ: "Είμαι με τον Σαρκοζύ και την Μέρκελ". Αυτούς τους καραγκιόζηδες, διότι περί τέτοιων πρόκειται, ειδικά ο πρώτος, τι τους θέλεις; Αντιδυτικοί είναι αυτοί;
Ο Σαρκοζύ ξεκίνησε καλά, αλλά έμεινε από λάστιχο!... Όλη η Γαλλία τον ξεφωνίζει πια! Η άλλη ήταν πάντα ατλαντίστρια, διότι διακατέχεται από το ανατολικογερμανικό σύνδρομο.

Όσο για τον Πούτιν, καλά τα πήγε στην Ρωσία, με όλα όσα του καταμαρτυρούν.

Ανώνυμος είπε...

"Είμαι με τον Σαρκοζύ"

Εγώ είμαι μόνο με την Κάρλα ... :))

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΡΚΟ!!!