Σάββατο, Ιουνίου 06, 2009

Παλαιότερες απόψεις του Παπαθεμελή (βίντεο)

Το γνωρίζει έτσι το θέμα αυτή η νούμερο 2 του Κόκκαλη που έβαλε ο Καρατζαφέρης πρώτη στη λίστα όσων θα υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα στις Βρυξέλλες;;;

3 σχόλια:

Nativist είπε...

ΣΗΜΕΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΠΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ! :-)

Άκουσα χθες μέρος της ομιλίας του Καρατζαφέρη από την Θ/νίκη και ομολογώ ότι είναι η σοβαρότερη απ' όσες άκουσα. Μίλησε με συνέπεια και για θέματα ΕΥΘΡΩΠΑΪΚΑ και όχι σκανδαλολογίες και λοιπές μαλακίες, όπως οι άλλοι. Έχει διαφορετικό επίπεδο και άλλη πολιτική οξυδέρκεια και αυτό είναι φανερό. Κρίμα που έβαλε την Τζαβέλλα.

Καλό βόλι, αδελφέ Μακεδόνα! Πώς το έλεγε ο Μεταξάς; "Κάμε το σωστό κι ας γίνει ό,τι θέλει".

Μάρκος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.

Το κακό με τον Παπαθεμελή είναι ότι δεν έχει "τσαμπουκά" στο εσωτερικό. Είναι πολύ ευγενής. Ετσι μπορεί να κερδίζει ορισμένους σκεπτόμενους αλλά με την τακτική του αφήνει να διαμορφώνεται για αυτόν μία εντύπωση "περιθωριακού" η οποία δεν στέκει. Έχει τύχει να τον συναντήσω πριν πολλά χρόνια και να τον ακούσω να μιλάει από κοντά σε μία μικρή εκδήλωση. Πιστεύω αδικείται από τη δημόσια εικόνα του (αν και είναι ολίγον κοντός..)

Το θέμα είναι να πιάσει το 3% ώστε να βγει και αυτός και η Τζαβέλλα. Γιατί το καρπούζι της Τζαβέλλα μπορεί να βγει μάπα. Ούτως ή άλλως όμως είναι μία σοβαρή φωνή ο Παπαθεμελούκος που αξίζει να μας εκπροσωπήσει και θα το κάνει επάξια. Γι' αυτό θα κοιτάξω και τα εκλογικά τμήματα Ηρακλείου ψάχνοντας για τη δική σου ψήφο σύντεκνε, όπως υποσχέθηκες προ ημερών !!!

Nativist είπε...

"Γι' αυτό θα κοιτάξω και τα εκλογικά τμήματα Ηρακλείου ψάχνοντας για τη δική σου ψήφο σύντεκνε, όπως υποσχέθηκες προ ημερών !!!"


Ευρήκες με κοντό; Ο 2ος από το τέλος είμαι :))

(κοντό = άραγε)

____________________________

Πολλά άλλαξαν από το 7,15 του ΛαΟΣ. Τώρα θυμήθηκαν το μεταναστευτικό όλοι και τρέχουν. Τώρα μετά από 15 και χρόνια!!! Πόσο αλήτης πρέπει να είναι κανείς για να γίνει πολιτικός; Ο μακαρίτης ο πατέρας μου είχε ένα αξίωμα: Όσο περισσότερα χρόνια στην βουλή, τόσο μεγαλύτερος αλήτης. Λαμβανομένου υπ' όψιν ότι ο Μητσοτάκης θήτευσε στην βουλή πάνω από 50 χρόνια (ο μακροβιότερος βουλευτής από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους!), φαίνεται ότι ο γέρος μου ήταν μάλλον σωστός.