Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

ΠΑΜΜΕ για 3%

Οι συνθήκες είναι ιδανικές:

Ο Μέγας Αλέξανδρος ανακηρύσσεται ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ όλων των εποχών!!!
Η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει με επικεφαλής τη Μαριέτα Γιαννάκου!!!
Ο ΛΑΟΣ κατεβαίνει με επικεφαλής τη Νίκη Τζαβέλλα!!!

Ο μέγιστος δάσκαλος ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ συνεργάζεται με τον Παπαθεμελή σε κοινό μέτωπο.

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει ιδανική ευκαιρία να στείλει στην Ευρωβουλή

ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

τον Στέλιο Παπαθεμελή!

Με αναπληρωτή τον Κώστα Ζουράρι!

Συμπέρασμα;

ΠΑΜΜΕ για 3%!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ζητώ τη συμπαράστασή όλων σας!

4 σχόλια:

captain cerk είπε...

Σας το έλεγα πριν από μερικούς μήνες αι σε ανύποπτο χρόνο αλλά κάποιοι δεν με πέρνανε στα σοβαρά. Η μόνη αξιόπιστη λύση για τις Ευρωεκλογές του 2009 έλεγα πριν από 3 μήνες είναι ο Σ.Παπαθεμελής και η Δημ. Αναγέννηση. Αυτό φυσικά τωρα(Ιούνιος 2009) μεταφράζεται σε ΠΑ.Μ.ΜΕ. και φυσικά Σ. Παπαθεμελή και Κ.Ζουράρι. 'Ολοι την Κυριακή στις κάλπες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

Μάρκος είπε...

Μπράβο παιδιά. Πείτε και σε κανέναν δικό σας, αδερφό, αδερφή, γονιό, ξαδέρφια. Κάθε ψήφος χρήσιμη. Πρέπει να παρει 3% και να βγει ένας υπερασπιστής των εθνικών δικαίων στην Ευρωβουλή. Έλα μπράβο παιδιά!

ILIAS είπε...

Κάποτε λέει ο Θεός ρώτησε έναν Γερμανό «τι θέλει να του δώσει» κι αυτός απάντησε: «Αν γίνεται μία Μερσεντές, όπως έχει ο γείτονάς μου». Και ο Θεός του έδωσε μια Μερσεντές. Μετά ρώτησε έναν Γάλλο κι αυτός του αποκρίθηκε: «Αν γίνεται ένα φουσκωτό να ψαρεύω, όπως έχει ο γείτονας». Και ο Θεός του έδωσε ένα φουσκωτό. Μετά ο Θεός ρώτησε τον Έλληνα κι αυτός του είπε: «Θέλω να ψοφήσει η κα-τσίκα του γείτονα»
Έχουμε λοιπόν ένα κόμμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ. και είναι το μοναδικό κόμμα με ελληνική φωνή όχι μόνο στην Ευρωβουλή, αλλά και στην…ελληνική Βουλή! (αυτό βέβαια μέχρι αποδείξεως του εναντίον). Κι όμως αυτό το κόμμα, οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες το διαβάλουν (μέχρι και πως είναι ΥΠΕΡ των ΣΚΟΠΙΩΝ έγραψε κάποιο blog!!!) και θέλουν να του κλέψουν τους ψηφοφόρους και να το εξαφανίσουν, σαν τον Έλληνα του ανεκδότου (το είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος) που δεν ζήτησε κι αυτός μια κατσίκα. Κι αν τύχει (που ελπίζω να μην τύχει) και καταφέρουν να το κοντύνουν, θα είναι πολύ…ικανοποιημένοι, που τα κόμματα θα παραμείνουν 5 (έξω ο ΛΑ.Ο.Σ., μέσα οι Οικολόγοι). Και τότε στα Εθνικά θέματα, «να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος, πατριώτες!»
Τελειώνοντας να ρωτήσω κάτι. Αυτός ο Ζουράρις είναι ο ίδιος που είχε κατέβει πριν από μερικά χρόνια συνεργαζόμενος με το Κ.Κ.Ε.(το μόνο κόμμα που ήθελε κάποτε τη Μακεδονία του Αιγαίου);