Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!

Μάλιστα. Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το ΛΑΟΣ να πρωτοστατεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου, καθώς και να πρωτοστατεί στην επίθεση του Κυριακού (Αντέννα) στον Κούβελο (Μπακογιάννη) με το πάπλωμα να είναι ΣΑΦΩΣ η πιθανή θέση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή που διεκδικούν και οι δύο. Στρατιωτάκια του Κυριακού λοιπόν οι του ΛΑΟΣ.

Επί του σοβαρότερου όμως.

Προελαύνει ο κάτοχος 35 ακινήτων κύριος Καρατζαφέρης, ιδρυτής του Λαϊκού "Ορθόδοξου" Συναγερμού, στις κατηγορίες κατά της Μονής της άλλης Μονής, και του μοναχισμού εν τέλει.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

Μ' αυτά και μ' αυτά, εμείς οι αγνοί, οι πολίτες στην απ' έξω, που θελήσαμε να καλύψουμε το κενό της πατριωτικής δεξιάς που άφησε ξεκρέμαστο η ΝΔ του μεσαίου χώρου, στρεφόμαστε ήδη στον Παπαθεμελή.

Καταλάβετέ το!

ΕΛΕΟΣ πια.

Και εμένα προσωπικά, ακόμα μου κάθεται στο λαιμό αυτός ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Θα βρω σύντομα την ανάρτησή μου αμέσως μετά τις εκλογές.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!

Με όλες μου τις δυνάμεις ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!

ΟΥΣΤ!

Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την αναρτησή σου Μάρκο, δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω:
Ή πιστεύεις ότι στην εκκλησία όλα είναι άψογα (παραπλανημένος), ή ότι σε πόνεσαν οι αλήθειες του Καρατζαφέρη (οπαδός του κουκουλώματος).

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο ψυχραιμία.
Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων Καρατζαφέρη είναι αγνοί νοικοκυραίοι-πατριώτες και ψηφίζουν ΛΑΟΣ διότι "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του...", "από το ολότελα...", "στην αναβροχιά..." κτλ, κτλ.
Θεωρώ την εναλλακτική λύση Παπαθεμελή έντιμη, αλλά πρέπει να γίνουμε πολλοί. Χρειάζεται συστράτευση, όπως έχουμε ξανασυζητήσει στις αναρτήσεις σου περί πατριωτικού χώρου. Με το να λες εσύ και να συμφωνώ εγώ δεν βγαίνει τίποτα. Επί του παρόντος οι υγιείς δημοκράτες πατριώτες είναι χαμένοι μέσα στα άλλα κόμματα ή παραμένουν ανένταχτοι και περιθωριακοί. Αν δεν συσπειρωθούν, λύση δεν βρίσκεται και ο Καρατζαφέρης θα παίζει μόνος του.

Nativist είπε...

Ειλικρινά λυπούμαι, Μάρκο, αλλά θα περίμενα μεγαλύτερη ψυχραιμία και προπαντός αντικειμενικότητα. Δυστυχώς, τα έχεις ελαφρώς μπερδέψει.
Ως πολιτικός, σωστά κάνει ο Καρατζαφέρης και καταγγέλλει αυτά που πέφτουν στην αντίληψή του κι ας αποδειχτούν ψευδή (ο Κούβελος απειλεί με μηνύσεις, αλλά να δούμε αν θα τις κάνει). Επίσης, δεν εστράφη κατά του μοναχισμού εν γένει (είναι δυνατόν να βγάζεις αβασάνιστα τέτοια συμπεράσματα;), αλλά κατά ενός προσώπου που εμπλέκεται σε επιλήψιμη συναλλαγή με το ελληνικό κράτος. Και ο Οικ. Πατριάρχης δηλώνει απογοητευμένος για την κατάσταση αυτή και αποστέλλει, ως έχει δικαίωμα, επιτροπή οικονομικού ελέγχου στην Μονή Βατοπεδίου.

Ψυχραιμία Μάρκο, όχι κραυγές και επιπόλαιες κουβέντες.

Όσον αφορά στον Αϊβαλιώτη, βλέπεις ότι η ένσταση της Αθήνη απερρίφθη από το εκλογοδικείο, διότι ο Αϊβαλιώτης είχε προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Επί πλέον, υπηρέτησε την θητεία του τμηματικά στην Αλεξανδρούπολη και όχι στην Αθήνα, όπως ασφαλώς μπορούσε, αλλά στην Αλεξανδρούπολη!

Η ανάρτησή σου αυτή είναι μνημόνιο επιπολαιότητας και σε αδικεί κατάφωρα. Καλύτερα ακύρωσέ την, διότι σε εκθέτει.

Skinious είπε...

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...
Ο Καρατζαφέρης είναι ΓΝΩΣΤΟΣ δούρειος ίππος της Νέας Τάξης από τη μια και κάνει πολύ καλά την προβοκατόρικη δουλειά του. Αυτή είναι η άποψη της πατριωτικής αριστεράς.

Ο=Τον δε κάθε Εφραίμ που παίζει τα παιχνίδια της ΝΤ δυσφημώντας την Ορθοδοξία, γιατί δεν θάπρεπε να τον καταγγείλουμε;

Μάρκος είπε...

Αριστείδη, μόνος ή όχι εγώ πάω Παπαθεμελή. Καθαρά τα πράγματα.

Κρετένση, 1. Αιβαλιώτης. Δε με νοιάζουν τα εκλογοδικεία. Είναι ρίψασπις. Κοροιδεύει τον κόσμο που τον ψήφισε. Το παίζει πατριώτης εκ του ασφαλούς. Μέγας υποκριτής. Αν κατάφερε να πείσει τα δικαστήρια, χέστηκα. 2. Μην ταράζεσαι που χάνει ο ΛΑΟΣ την ψήφο μου. θα βρει άλλα κορόιδα. Εγώ αντίο για πάντα.

Ελιλέε. Άψογα δεν είναι όλα όχι. Αλλά εγώ δεν λιθοβολώ κανέναν ασθενή. Του συμπαραστέκομαι. Έλπιζα, ως τελευταία ελπίδα δηλαδή, να κάνουν το ίδιο και κάποιοι άλλοι. Αντίο δια παντός.

Σκίνιους. Συφμωνώ με τη γνώμη σου περί Καρατζαφέρη. Εχω και άλλα σημάδια τέτοια. Για τον Εφραίμ. Ως Χριστιανός διατηρώ τις όποιες απόψεις μου. κατά τα άλλα, από τον ανελέητο βομβαρδισμό είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι βρήκε ευκαιρία η αριστερά να εκτελέσει στα έξι μέτρα τον μοναχισμό. Αυτό περνάει στον λαό, αυτό λέω κι εγώ. Ε λοιπόν εγώ σ'αυτό δε συνεισφέρω. Θα βρω την ευκαιρία να περάσω την όποια δυσφορία μου όπου και όταν πρέπει. Δε συμμετέχω στο λυντσάρισμα.

Από δω και πέρα, όσο αραιά γράφω, σ' αυτό το ιστολόγιο θα ασκείται κριτική στο ΛΑΟΣ.

Κι άμα σας αρέσει.

Μάρκος είπε...

Συμπληρώνω. Εγώ δε συνεισφέρω, αλλά μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι ο ΛΑΟΣ συνεισφέρει!

(Κρετένση, μην το ρίχνεις στα περί Κούβελου και αλλάζεις την κουβέντα. Δε μιλάω γι' αυτό. Μιλάω για το ότι όλα του τα στελέχη που είδα στην τηλεόραση ορμούσαν με την ίδια και περισσότερη φόρα και δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις πια από την χολή που έβγαινε ποιος είναι του ΣΥΡΙΖΑ και ποιος του ΛΑΟΣ, αν δεν ήξερες τα ονόματα. ΑΙΣΧΟΣ!)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάρκο, για τον α ή β λόγο αποφάσισες να μην υποστηρίζεις πλέων τον ΛΑ.Ο.Σ και να στηρίξεις άλλο κόμμα, δικαίωμα σου. Αλλά από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι θα ισχύει η σοφή λαϊκή παροιμία «από πίττα που δεν τρως, τι σε μέλλει και αν καεί». Ελπίζω να μη μεταμορφωθείς και εσύ σε… δήμιο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και μια που το ρίξαμε στις παροιμίες ας σου θυμίσω άλλη μία που ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω, «στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι», και εξηγούμαι. Προτιμώ να ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ και να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη παρά να το ρίξω στον τετρακομματικό συρφετό και στην παράγκα του καραγκιόζη (καταλαβαίνεις σε ποιο ασήμαντο κομματίδιο-παράρτημα της ΝΔ αναφέρομαι). Επίσης να σου πω ότι δεν περίμενα από εσένα να τα ισοπεδώσεις όλα έτσι, λυπάμαι πολύ, κρίμα.

Atrion

Nativist είπε...

@ Skinious

Πώς συμφωνείς με τους προλαλήσαντες και μετά λες ότι «Ο Καρατζαφέρης είναι ΓΝΩΣΤΟΣ δούρειος ίππος της Νέας Τάξης» κ.λπ., κ.λπ.; Ποιος από τους προλαλήσαντες είπε κάτι τέτοιο. Ο γράφων πάντως όχι. Τίνι τρόπω δηλαδή παίζει ο Κ. το παιχνίδι της ΝΤ; Διότι, όταν λέμε κάτι, πρέπει και να το τεκμηριώνουμε και όχι να αφήνουμε κουβέντες εδώ κι εκεί. Όσο για την γνώμη της «πατριωτικής αριστεράς», θα ήθελα να διευκρινίσω ότι, για μένα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν «αριστεροί» και «δεξιοί» πατριώτες. Ο Εφραίμ παίζει παιχνίδια της ΝΤ; Δεν καταλαβαίνω τίποτε.

@ Μάρκο

Δεν με παραξενεύει το μένος σου, διότι σε ξέρω από παλιά. Είσαι άνθρωπος άδολος, ανιδιοτελής, αλλά έχεις δύο ελαττώματα:
α) Έχεις ένα κόλλημα με την εκκλησία και δεν θέλεις να αγγίξουν τρίχα από τα μαλλιά, ή μάλλον τα γένια της. Ρε φίλε, άλλο Εκκλησία (σώμα και αίμα Κυρίου) και άλλο το ΝΠΔΔ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». Εκεί υπάρχουν σκάνδαλα, ως μη όφειλαν, και θα τα ψέξουμε και θα στείλουμε φυλακή και ρασοφόρους. Δεν έπεται, όμως, ότι επειδή κάποιοι είναι σάπιοι κι εκεί, όπως και στην κυβέρνηση, όπως και σε κάθε ανθρώπινο οργανισμό, εταιρεία, οργάνωση, δεν ξέρω εγώ τι, θα το καταδικάσουμε συλλήβδην. Η αριστερά έχει την δική της άποψη για την εκκλησία. Δικαίωμά της, πρόβλημά της. Βρήκαν ένα σκάνδαλο και την κανιβαλίζουν. Δεν είδα τον ΛαΟΣ να κάνει κάτι τέτοιο.

β) Το δεύτερο ελάττωμά σου είναι ότι παρασύρεσαι πολύ εύκολα από την προπαγάνδα και αλλάζεις πολύ εύκολα γνώμη. Το πόσες φορές άλλαξες γνώμη και παράταξη το ξέρεις εσύ (κι εγώ, φυσικά). Δεν κρίνουμε τόσο εύκολα, ρε Μάρκο και δεν καταδικάζουμε μία παράταξη που αγωνιστήκαμε να φέρουμε στο Κοινοβούλιο για να υπάρχει κι ένας αντίλογος της προκοπής στον δικομματισμό. Η ΝΔ έχει εξαπολύσει μία φοβερή εκστρατεία εναντίον του ΛαΟΣ, διότι τον θεωρεί υπεύθυνο για την απώλεια των ψηφοφόρων της, αντί να βλέπει τα χάλια της που πήγε και μάζεψε όλα τα σκουπίδια των άλλων παρατάξεων για να μπει στο διαβόητο «μεσαίο χώρο», όπως την συμβούλευε εκείνος ο ανεκδιήγητος Λούλης. Από την αρχή φώναζα ότι ο Κωστάκης είναι ένας μάπας και μισός και βγήκα σωστός. Είδαμε τα χάλια της πρώτης τετραετίας και είπαμε να στηρίξουμε τον ΛαΟΣ, σαν διέξοδο από τον δικομματισμό. Και τώρα πέφτεις θύμα της ΝΔημοκρατικής προπαγάνδας και αλλάζεις στρατόπεδο προς Παπαθεμελή, ένα κόμμα που δημιούργησε η ΝΔ για να πλήξει τον ΛαΟΣ; Και κάθεσαι και λες περί ριψάσπιδων και τρίχες κατσαρές, όταν ξέρεις ότι ζήτημα το ένα τρίτο των βουλευτών να έχει κάνει στρατιωτική θητεία; Τι θα γινόταν, ρε καρντάση, στο Βουκουρέστι, αν δεν είχε τον φόβο του ΛαΟΣ ο Καραμανλής ο ελάχιστός; Πότε θα μίλαγαν στην Βουλή για το μεταναστευτικό, λέξη ταμπού, αν δεν έφερνε το θέμα ο ΛαΟΣ εκεί και αποδείχτηκε ότι οι ηλίθιοι Παυλόπουλοι και άλλοι ήσαν εντελώς άσχετοι εμ το θέμα; Καν δεν ήξεραν πόσοι λαθρομετανάστες είναι στην χώρα και όταν τους παρουσίασε τα στοιχεία της ΕΥΠ ο Θανάσης Πλεύρης (2.500.000 παρακαλώ), ξεροκατάπιναν και ίδρωναν και δεν ήξεραν τι να πουν.

35 σπίτια έχει ο Καρατζαφέρης; Χαίρω πολύ και μακάρι να τα χιλιάσει. Τον κατηγόρησε ποτέ κανείς για παρανομία; ΠΟΤΕ, ουδέ καν για παρατυπία. Λοιπόν; Τόσα χρόνια ψήφιζες τα λαμόγια τους Ρουσόπουλους, τους Μητσοτάκηδες (που πούλησαν και το Σκοπιανό και είπαν ΝΑΙ στον Ανάν) και όλο αυτό το βδελυρό σινάφι και τώρα πας να ψηφίσει τον «ξεθυμασμένο» Παπαθεμελή, επειδή είναι άνθρωπος της εκκλησίας; Αχ, ρε φίλε, κάνε ότι θέλεις. Η ψήφος στον Παπαθεμελή, ο οποίος δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ πιθανότητα να μπει στην Βουλή, ισοδυναμεί με χαμένη ψήφο και το ξέρεις πολύ καλά, διότι ξέρεις τα περί εκλογών άριστα.

Μάρκος είπε...

Κρετένση, αντιλαμβάνομαι αυτό που θέλεις να υπερασπιστείς, αλλά

1. ποια προπαγάνδα με παρασύρει, δεν το κατάλαβα. Δείξε μου ΕΝΑΝ άνθρωπο στην Ελλάδα που να λέει αυτά που λέω εγώ και να είναι δυσαρεστημένος από τον Καρατζαφέρη για τους λόγους που έδωσα εγώ. Με δουλεύεις; Ποια προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας; Ποιος μίλησε για τη νερόβραση Νέα Δημοκρατία του μεσαίου χὠρου; αυτά που λές είναι παρανοικά. Πέφτω, λες, θύμα της προπαγάνδας της ΝΔ (η οποία δεν μπορεί να κρατήσει τον εαυτό της στην πρώτη θέση και τον Καραμανλή της το ίδιο) και στρέφομαι στον Παπαθεμελή!!! Μα, διαβάζεις τι γράφεις;;

2. Ο Κώστας Αιβαλιώτης είναι γύρω στα 40, δεν έχει πάει στρατό, και ούτε θα πάει ποτέ. Είναι βουλευτής δήθεν «πατριώτης».. Τον πατριωτισμό μου εγώ τον υπηρέτησα ΑΡΚΕΤΟΥΣ μήνες στα ελληνικά νησιά, στην παραμεθόριο. Το να πήγε στρατό ο Βουλγαράκης ως βουλευτής, χέστηκα. Δεν το παίζει πατριώτης, δεν βγάζει κορώνες για τα εθνικά. Το να το παίζει κορώνες ένας ρίψασπις είναι καταφανής κοροιδία και δεν επιδέχεται καμίας δικαιολογίας. Απλό και τέλος.

3. Περί Εκκλησίας. Όχι φίλτατε, λάθος κάνεις. Το να μη θέλω να συμμετέχω σε έναν λιθοβολισμό δε σημαίνει αυτά που λες.

Άλλο είναι το ελάττωμά μου. Ότι τα λέω χύμα και σταράτα και πάρα πολλές φορές δυσαρεστώ τους άλλους. Έτσι λειτουργώ όμως και παραμένω φίλος με πολλούς που διαφωνώ, ενώ άλλοι με βρίσκουν χρήσιμο να τσεκάρουν τις απόψεις τους. Απλά στο ίντερνετ είμαι ίσως λίγο πιο οξύς επειδή δεν έχω τους άλλους απέναντί μου.

Άτριων. Πράγματι, δικαίωμά μου είναι αυτό που λες. Και δικαίωμά μου να "γνωστοποιώ" τις απόψεις μου στο μπλογκ μου! το ξέχασες! Αυτό ακριβώς κάνω και εδώ, και το συζητάμε.

Αν εσύ ψηφίζεις ΛΑΟΣ, δικαίωμά σου κι εσένα. Αν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας, εδώ είμαι!

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας μίλησα αγαπητέ Μάρκο και ήμουν λακωνικός διότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες και πολύ καλά μάλιστα τι θέλω να πω, οπότε άσε τα φληναφήματα περί «αερολογιών» και το περίεργο υφάκι, δεν μιλάς με κανένα κομματόσκυλο του Καρατζαφέρη που χαλάστηκε με την «αποχώρησή» σου. Πιο πάνω έγραψες, «Από δω και πέρα, όσο αραιά γράφω, σ' αυτό το ιστολόγιο θα ασκείται κριτική στο ΛΑΟΣ. Κι άμα σας αρέσει», και στο ξαναλέω φίλτατε, «από πίττα που δεν τρως, τι σε μέλει και αν καεί;;;». Ψήφισε εσύ τον Παπαθεμελή σου αφού γουστάρεις να πετάξεις την ψήφο σου στα σκουπίδια και άσε εμάς τους πλανεμένους στην πλάνη μας. Άσκησε πρώτα την κριτική σου στους τετρακομματικούς εφιάλτες που καταρημάζουν και καταπροδίδουν την Πατρίδα μας και μετά πες ότι θες για τον ΛΑ.Ο.Σ που, ναι, σε σύγκριση με τους άλλους (συμπεριλαμβανομένου και του μπαρμπα-Στέλιου), είναι καθαρός ουρανός και αυτό το έχει αποδείξει και εντός του Κοινοβουλίου. Θυμήσου εσύ τους λόγους για τους οποίους αποφάσισες στις προηγούμενες εκλογές να υποστηρίξεις τον ΛΑ.Ο.Σ και εδώ είμαστε να συζητήσουμε ότι θες. Για τα υπόλοιπα με κάλυψε ο φίλτατος Κρητικός που δεν μιζεριάζει με το παραμικρό σαν εσένα αλλά ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ και μετά γράφει.

Φιλικά,
Atrion

Ανώνυμος είπε...

Μάρκος ασύνδετος

Ιδού τα δύο μου ποστς για τον Αιβαλιώτη

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2007/09/blog-post_26.html

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2007/10/blog-post.html

Αρτιον, ρίξε μια ματιά στα ποστς μου το προηγούμενο διάστημα, ειδικά μετά τις εκλογές (ή και πριν) και θα δεις τις απόψεις μου και την κριτική μου στα υπόλοιπα κόμματα. Δε θα έρθεις τώρα εσύ σήμερα να μου την πεις για αυτό το πράγμα. Με τον Κρητικό ανταλάσσουμε απόψεις 8-9 χρόνια, τό 'πιασες;

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε μιζέρια που έπεσε σε αυτόν τον τόπο. Μάρκο, έχω βαρεθεί και σιχαθεί ταυτοχρόνως να τρώω στη μάπα άτομα με το δικό σου σκεπτικό, που αδυνατούν να κατανοήσουν ακόμη και τα αυτονόητα και που με το παραμικρό φέρνουν την καταστροφή και τον όλεθρο ισοπεδώνοντας τα πάντα. Δηλαδή τι θες να μας πεις ρε Μάρκο, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι μια απ’ τα ίδια με τους άλλους πεμπτοφαλαγγίτες του τετρακομματισμού επειδή ένας βουλευτής του δεν πήγε φαντάρος;;; Σιγά τα ωά ρε Μάρκο! πόσο χρονών είσαι, δέκα;;; Αυτό θα κοιτάξουμε τώρα; Διαγράφεις με τη μία όλη την μαχητικότατη κοινοβουλευτική δράση του ΛΑ.Ο.Σ γι’ αυτόν τον λόγο;;; Και εμένα με ενόχλησε αυτό το θέμα με τον Αϊβαλιώτη και έχω και μερικές άλλες ενστάσεις σε κάποια άλλα θέματα, αλλά δεν κάνω και έτσι ρε Μάρκο! Σιγά μη ψηφίσω άλλο κόμμα (και παράγκα) επειδή δεν πήγε φαντάρος ο Αϊβαλιώτης, πλάκα μας κάνεις! Είναι λογική αυτή;;; Παρακολουθείς τη δραστηριότητα του ΛΑ.Ο.Σ; ή απλώς τον ψήφισες και περιμένεις και γω δεν ξέρω τι; Τι να σου πω, και μου τα λες και με έναν τρόπο σαν να είμαι του κόμματος και προσπαθώ να σε φέρω πίσω στο μαντρί! Είτε μας αρέσει είτε όχι φίλτατε Μάρκο ο ΛΑ.Ο.Σ είναι η μοναδική μας ελπίδα, θες ψήφισε τον, θες μη τον ψηφίζεις, αλλά μη μας το παίζεις και ιστορία (σ' αυτό το ιστολόγιο θα ασκείται κριτική στο ΛΑΟΣ… Κι άμα σας αρέσει… Με όλες μου τις δυνάμεις ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!), σιγά ρε μεγάλε, ούτε προδότες και κλέφτες να ήταν!

Επίσης καλό θα ήταν να μιλάς καλύτερα και να κόψεις το υφάκι, εγώ μέχρι πριν δεν σε πρόσβαλα, ούτε σε ειρωνεύτηκα, απλά συμφώνησα με τα όσα ο Κρητικός σου είπε ως αντίλογο, κακό είναι αυτό; Αν δεν γουστάρεις Μάρκο να το κάνεις prive το μαγαζί ή να αναρτήσεις μια ανακοίνωση δίπλα απ’ τον τίτλο του ιστολογίου σου ότι απαγορεύεται ρητά ο σχολιασμός των θεμάτων από άτομα τα οποία δεν σε γνωρίζουν προσωπικά τουλάχιστον μια πενταετία. Έτσι θα αποφύγεις πολλούς δυσάρεστους για εσέ σχολιασμούς, το 'πιασες;

Ατρίων

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ: Μάρκο, μην αφήσεις τον ΛΑ.Ο.Σ σε χλωρό κλαρί, ξεμπρόστιασε τα διπρόσωπα κτήνη που κατατρώγουν τις σάρκες της Ελλάδος. Εμπρός στον αγώνα Μάρκο! Δεν είσαι μόνος, ο Johnny Μυλονόπουλος Walker, τα ουτιδανά παιδαρέλια και οι υπαρκτοί ανύπαρκοι συνεργάται του μπαρμπα-Στέλιου που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους είναι μαζί σου, και μην ξεχνάς, τον αγώνα ενισχύει και η λαοθάλασσα της Χριστιανικής Δημοκρατίας πως λέγεται, δες την φωτογραφία αν δεν με πιστεύεις.

http://bp0.blogger.com/_449JEJStMuk/RoyWtsiwKUI/AAAAAAAAADE/s-JkVlgrJPI/s1600-h/ST_SYNEDR_020.JPG

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Skinious είπε...

Αγαπητέ Κρητικέ,
εννοούσα ότι συμφωνώ και μαζί σου στο θέμα της ψυχραιμίας (είμαι οπαδός της αν και πολλές φορές την πατάω!)

Για τον Καρατζαφέρη δεν μπορώ να κάτσω να σου απαριθμήσω πόσες τυχοδιωκτικές κινήσεις έχει κάνει. Ο τύπος είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο, ΑΡΑ επικίνδυνος. Την ίδια στιγμή που δηλώνει αντίθετος στη ΝΤ, την ίδια στιγμή μπορεί να ταχθεί με το πλευρό των Αμερικάνων. Την ίδια στιγμή που μιλάει για το μεταναστευτικό πρόβλημα, την άλλη μπορεί να συμμετέχει σε αντιρατσιστικά happenings. Σε μια στιγμή μπορέι να κατακρίνει τους ΕΒραίους, την άλλη να τους προσεταιρίζεται ως φίλος.
Εχω σχεδόν σταματήσει να τον παρακολουθώ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ. Και να σου πω κάτι "μεταξύ" μας, από πρώτο χέρι: Σε κατ ιδίαν συζήτηση με κάποιους την εποχή που είχε ιδρύσει τον ΛΑΟΣ, φέρεται να είχε πεί ότι αντικειμενικός του σκοπός είναι να ιδρύσει κόμμα και να τους τα "πάρει". Το πρώτο χέρι δεν αφορά εμένα κι έτσι δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο, αλλά δεν με εκπλήσσει καθόλου.

Κι εσύ Μαρκο, σαν θρησκευόμενο άτομο που είσαι, δεν είχες πάρει χαμπάρι τους γραφικούς δωδεκαθεϊστές που είχε στη δύναμή του ο κ. Καρατζαφέρης;
Ο Παπαθεμελής είναι ΚΑΤΙ στην γενικότερη θολούρα της εποχής μας και πράγματι είναι μια τίμια λύση, έστω και προσωρινή, μη έχοντας τίποτα άλλο να σε εκφράσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα συνεχίσω στην ιστοσελίδα. Απογοητεύτηκα από τον φανατισμό και την αγενή απάντηση του Μάρκου στο σχόλιο μου, που μου γράφει"Αντίο δια παντός".
Πριν όμως κλείσω, θα κάνω δυο επισημάνσεις.
1) Ο Χριστός πέταξε τους εμπόρους από τον Ναό, και
2) Ο Ιούδας ήταν μαθητής του.
Ας πούμε λοιπόν ότι ο Εφραίμ είναι έμπορος και ο Αϊβαλιώτης ο Ιούδας.
Αν αυτοί οι δύο είναι κατακριταίοι, πρέπει να πάρει η μπάλα και την θρησκεία (όπως ΔΕΝ έκανε ο Καρατζαφέρης) και το Λα.ο.ς (όπως κάνει ο Μάρκος);

Ανώνυμος είπε...

EliLeo άργησες λίγο αλλά το κατάλαβες ότι έχεις να κάνεις με another one μέλος του Ο.Φ.Α (Όπου Φυσά ο Άνεμος) που παρουσιάζει συμπτώματα Κ.Π.Β (Κλασική Περίπτωση Βλάβης). Αφήστε τον Μάρκο στην αριστερή θολούρα του μυαλού του… άλλος ένας αριστερός (ή «αριστερό», αριστεροειδές κτλ) είναι που μια χάνει το δρόμο του και μια τον βρίσκει ξαναχάνοντάς τον για να τον ξαναβρεί μετά και να τον ξαναχάσει βρίσκοντάς τον και πάλι… κτλ κτλ κτλ. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μέχρι και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών έχει ψηφίσει! Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ακόμη χρήσιμος βλαξ για το σύστημα, τίποτε άλλο. Congratulations Μάρκο.

Ανώνυμος είπε...

"...δεν είχες πάρει χαμπάρι τους γραφικούς δωδεκαθεϊστές που είχε στη δύναμή του ο κ. Καρατζαφέρης;"

Skinious, ποιούς εννοείς δωδεκαθεϊστές;....γιατί εγώ από τους άλλους των "ορθόδοξων" κομμάτων δεν είδα καμιά στήριξη στα θρησκευτικά ζητήματα!
Για ποιούς μιλάς λοιπόν;
...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; πλακώσαν οι του ΛΑΟΣ και επίκειται εμφύλιος πόλεμος;

Προβλέπω μάχες του χοντρού με τον κοντό στις ευρωεκλογές

Ανώνυμος είπε...

Συνέστησα ψυχραιμία στον Μάρκο, τώρα είμαι υποχρεωμένος να συστήσω ψυχραιμία σε όλους!
Ο Μάρκος εκφράζει οργή και οι διαφωνούντες απαντούν με οργή!
Στο Θεό που πιστεύετε πατριώτες είναι τρόπος αυτός να συζητούμε μεταξύ μας;
Δηλαδή αν συνομιλούσαμε με το Βαλλιανάτο (λέμε τώρα), το Δημητρά (ύπαγε οπίσω μου...) ή το Δήμου (φτού κακά) τι θα γινόταν;
Έχετε ποτέ σκεφθεί ότι ένας σοβαρός λόγος για το χάλι της πατρίδας μας, είναι ότι οι πατριώτες μαλώνουν μεταξύ τους, την ώρα που οι εθνομηδενιστές συνασπίζονται;
Για να ηρεμήσουμε όλοι παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πλάκωσαν «οι του ΛΑΟΣ», για κομματόσκυλα μας πέρασες;;; Απλά υπάρχει αντίσταση στην απύθμενη βλακεία ορισμένων (στην κυριολεξία!) που αντί να συστρατευθούν με τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ υγειή πολιτική δύναμη της χώρας αποφάσισαν για ασήμαντους λόγους και αφορμές να την πολεμήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις μάλιστα! Τελικά είχε πολύ δίκιο ο Σιμωνίδης «των γαρ ηλιθίων απείρων γενέθλα», συμφωνείς Μάρκο;;;

Atrion

Skinious είπε...

Ανώνυμε,
Οταν ξεκίνησε ο ΛΑΟΣ, είχε κάποιους μέσα και έγινε ντόρος τότε (Ιωάννης Σχοινάς), για τον Αδωνι έχουνε ειπωθεί πράγματα. Αυτός τα διαψέυδει, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα...Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.. Εχουν γραφτεί και πράγματα που δεν μπορώ πια να θυμηθώ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε διαφωτήσω περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Skinius, για τον Άδωνι ίσως σε διαφωτίσω εγώ. Κατηγορήθηκε!!! ότι είναι δωδεκαθεϊστής και η κατηγορία βασίστηκε στο αρχαιοελληνικό του όνομα, Άδωνις, το οποίο λέγεται ότι έλαβε αφού άλλαξε το χριστιανικό του, Σπυρίδων. Μόνο που στην ταυτότητά του αναγράφονται και τα δύο (την έδειξε live στην εκπομπή του), όπως και στο ψηφοδέλτιο, Σπυρίδων-Άδωνις λέγεται ο άνθρωπος από τότε που τον βάφτισαν, δεν το άλλαξε στην πορεία όπως μερικοί μείρακες του Παπαθεμελή και διάφοροι άλλοι τυχάρπαστοι είπαν. Αυτό μάλλον θα πρέπει να σου πει κάτι, άλλα «πράγματα» για τον Άδωνι δεν έχει τύχει να ακούσω.

Atrion

Skinious είπε...

Και τον αδιαμφισβήτητο ναζισμό των Πλεύρηδων ρε παιδιά του ΛΑΟΣ, τι να τον κάνουμε; Γαργάρα; Γαργάρα, τον Αιβαλιώτη, γαργάρα τον Πλεύρη, γαργάρα τον Βορίδη, γαργάρα όλους;

Ανώνυμος είπε...

Να τα πω εγώ πιο ήρεμα από τον οικοδεσπότη;

Υπάρχει ένα υγιές και σοβαρό κομμάτι της δεξιάς που αισθάνεται άβολα με τον "μεσαίο χώρο" της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνεται όμως άβολα και από αρκετά πρόσωπα του ΛΑΟΣ

Βορίδης - αρχηγός νεολαίας ΕΠΕΝ και εκπρόσωπος του Λεπέν στην Ελλάδα, Πλεύρης - υιός του Ναζιστή, Σιωνιστή και Φασίστα κατά δήλωσή του, Αιβαλιώτης - φυγόστρατο "πατριώτης"!, Βελόπουλος - πάρα πολλές ακρότητες έχει πει και κάνει στα 15 χρόνια που μιλάει από τηλεόρασης στη Βόρεια Ελλάδα

Βλέπει ταυτόχρονα μία επιπλέον απογοήτευση και από τον λεγόμενο κεντροδεξιό τύπο, Καθημερινή, Ελεύθερο Τύπο και άλλες

Παράλληλα, βλέπει ότι κανείς δεν του παραστέκεται στις αξίες και στις αναφορές του. Βλέπει δηλαδή με απογοήτευση κάποιους να συμμετέχουν στην κλιμάκωση της αριστεράς που άρπαξε την ευκαιρία (διότι αυτή βρίσκεται πίσω από όλα) και επιτίθεται ακόμη μία φορά στην Εκκλησία εν γένει.

Όλα αυτά και άλλα ακόμη συσσωρεύουν μία απογοήτευση που, κατά τη γνώμη μου δικαίως, οδηγεί ορισμένους στον Παπαθεμελή ή αλλού.

Ίσως ο οικοδεσπότης να υπερέβαλε σε εκφράσεις και σε οργή, αλλά έθεσε ένα θέμα που πολλοί συζητάνε καθημερινά, και αξίζει να συζητηθεί.

Μπορεί ο Καρατζαφέρης να εκπροσωπήσει όλους αυτούς; όσοι κι αν είναι. Τους εκπροσωπεί δηλαδή επάξια; ή μήπως προσπαθεί να γλυκάνει και αυτός την αριστερά (τα κόμματα, τον τύπο και τους ψηφοφόρους που ελέγχονται από τα στερεότυπά της) και στην προσπάθεια αυτή απογοητεύει ορισμένες φίλιές της δυνάμεις;

Όσοι αρνούνται ότι υπάρχει θέμα, μάλλον σαν εγκάθετοι λειτουργούν.

Τέλης

Ανώνυμος είπε...

Τέλη, ωραία τα έθεσες τα θέματα. Κάποια από αυτά (και άλλα που δεν ανέφερες) ενοχλούν και εμένα, ΑΛΛΑ, αν θέλουμε να υπάρχει εντός του Κοινοβουλίου μια σοβαρή αντιπολιτευτική φωνή στην οποία μπορούμε να βασιστούμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς θα πρέπει να ενισχύσουμε τον ΛΑ.Ο.Σ. Δεν υπάρχει άλλη λύση ρε φίλε, δεν το βλέπεις;;; Υπάρχει πιθανότητα έστω και μια στο εκατομμύριο να μπει η παπαθεμελο-παράγκα της ΝΔ στη Βούλη;;; αλλά και να έμπαινε, τι νομίζεις ότι θα έκανε, φιλιππινέζα του Καραμανλή είναι ο άνθρωπος και θέλετε να τον εμπιστευθούμε. Έλεος ρε παιδιά, λίγη ΛΟΓΙΚΗ επιτέλους.

* Για τα όσα είπες για τον υιό Πλεύρη, δεν πιστεύω να αποδέχεσαι και εσύ την οικογενειακή ευθύνη για την οποία ουρλιάζει η αριστερά;

Atrion

Ανώνυμος είπε...

Atrion, είσαι μπλόγκερ;

Ανώνυμος είπε...

Όχι

Ανώνυμος είπε...

να σε ρωτήσω μόνο πώς χρησιμοποιείς ψευδώνυμο;

το atrion δηλ. πώς το έβαλες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ένας σας δεν κατέχει από τεχνικά; Μάρκο, πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω και γω ψευδώνυμο;

Ανώνυμος είπε...

Αφού γράψετε το σχόλιό σας πατήστε το κουμπάκι «Όνομα/Διεύθυνση URL» και στη φόρμα «Όνομα» γράψτε το ψευδώνυμό σας και πατήστε Δημοσίευση.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ σε Atrion!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα :-)

Nativist είπε...

Είπα να μην επανέλθω στο θέμα, αλλά βλέπω μερικά πράγματα εντελώς εξωφρενικά. Για παράδειγμα, ενοχλεί που ο πατέρας του βουλευτή Αθ. Πλεύρη, είναι ναζί! Ο πατέρας του Γεωργίου Ράλλη ήταν κατοχικός πρωθυπουργός. Ε, και; Είναι λογική αυτή; Αλλά και ο ίδιος να ήταν ναζί (που τι πάει να πει ναζί, Γερμανός είναι;), εμένα μου είναι αδιάφορο, αρκεί να κάνει την δουλειά για την οποία τον ψήφισα.

Ο Αϊβαλιώτης υπηρέτησε καθυστερημένα την θητεία του. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι. Πόσοι είναι που δεν την έχουν υπηρετήσει καθόλου; Μα είναι αυτό δικαιολογία για να απορρίψει κανείς ένα ολόκληρο κόμμα; Παρακολουθώ τις ενέργειές του, το ακούω συχνά-πυκνά στον «ΤΗΕΛΕΑΣΤΥ», με ικανοποιούν οι πάντα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του, είναι καλός γνώστης των ευρωκοινοτικών πραγμάτων, ίσως όσο κανείς άλλος στην Βουλή, είναι μαχητικός, κατά συνέπεια μου κάνει.

Ο Γεωργιάδης είναι ... 12θεϊστής, επειδή το λένε και Άδωνι. Ο Γεωργιάδης είναι βαπτισμένος Σπυρίδων-Άδωνις και γι αυτό θυμάμαι την συγχωρεμένη την μητέρα του που το φώναζε Σπυράδωνη. Ο επίσης συγχωρεμένος πατέρας του είχε μανία με την αρχαία ελληνική γραμματεία και ίδρυσε και το βιβλιοπωλείο, του άρεσαν τα αρχαία ελληνικά ονόματα και τον έβγαλε και Άδωνι. Λοιπόν; Είναι ο άνθρωπος που έβαλε το καλό βιβλίο μέσα σε σπίτια που μόνο αθλητικές εφημερίδες έμπαιναν. Και 20θεϊστής να είναι, εμένα καρφί δεν μου καίγεται, αρκεί να κάνει σωστά την δουλειά για την οποία τον ψήφισα.

Άλλος γράφει ότι ο Βορίδης ... είναι εκπρόσωπος του Λε Πεν στην Ελλάδα! Μπράβο του, τόσο το καλύτερο. Κι εγώ στηρίζω Λε Πεν με τα 100. Τι άλλες μαλακίες θα διαβάσει κανείς εδώ μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Εύγε φίλε μου Κρητικέ, επιτέλους ένας άνθρωπος με ΛΟΓΙΚΗ.

Skinious είπε...

Κρητικέ,
αν εσένα δεν σε πειράζουν όλα αυτά και χέστηκες για όλους αυτούς, μη ξεχνάς ότι εμάς μας πειράζουν και να το σέβεσαι αυτό. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ οι βουλευτές του είναι αμφιλεγόμενα άτομα για τον ένα ή άλλο λόγο.
Ο ΛΑΟΣ είναι φασισταριό του χειρίστου είδους, δηλαδή καλυμμένο. Οι Χρυσαυγίτες τουλάχιστον, όσο απορριπτέοι κι αν είναι, το λένε με θάρρος: είμαστε αυτοί που είμαστε.
Και δεν μου αρέσει και η αναίδειά σας και με το τι ευκολία προσβάλλετε τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Skinius, άντε ρε άνοιξε τα στραβά σου και ψάξε λίγο ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ για το οτιδήποτε και για οτιδήποτε και μετά πες ότι θες. Ψάξτο όμως, μη μας αραδιάζεις ότι βλακεία τυχαίνει να ακούσεις (που μετά από λίγο την μισοξεχνάς και θυμάσαι τα μισά και αυτά λειψά) από δω και από κει. Πάντως από σένα δεν περίμενα και τίποτε άλλο, μετά την απάντησή σου στα όσα σου είπα για τις βλακείες που αράδιασες για τον Άδωνι διαπίστωσα ότι είσαι και εσύ ένα ανεμοδαρμένο έρμαιο (γι’ αυτό δεν μπήκα καν στον κόπο να σχολιάσω τη συγκεκριμένη σου απάντηση). Και για να τελειώνουμε, ψηφίστε Παπαθεμελή αν γουστάρετε, (κανένας δεν σας το απαγόρευσε και ούτε πρόκειται να σας το απαγορεύσει), αλλά μη πολεμάτε (και εσύ το κάνεις, με τις βλακείες που λες) το μοναδικό κόμμα από απαρχής νεοελληνικού κράτους που μάχεται για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα.

* Ενθυμούμαι τον κυρ-Στέλιο να κατηγορεί τον Άδωνι ακόμη και για Σατανισμό, επειδή η Αλς Α.Ε έχει ως έμβλημα την αρχαιοελληνική τρίαινα του Ποσειδώνα!!! Πολύ απελπισία αυτός ο κυρ-Στέλιος ρε παιδιά, μέσα στην αγωνία του όχι να κερδίσει ψηφοφόρους για την παράγκα του αλλά να κόψει ψηφοφόρους από τον ΛΑ.Ο.Σ μέχρι και τέτοιες παλαβομάρες έλεγε, βλέπετε οι εντολές του Καραμανλή ήταν σαφέστατες!

* Και μια αναγκαία διευκρίνιση διότι προφανέστατα έχουμε να κάνουμε με μπετόβλακες. Εγώ δεν λέω ότι άπαντες στον ΛΑ.Ο.Σ είναι άγιοι, ΜΕΡΙΚΑ πράγματα για ΜΕΡΙΚΟΥΣ με ενοχλούν και εμένα, ΑΛΛΑ, όπως είπε και ο Κρητικός, τη δουλειά για την οποία τους ψηφίσαμε την κάνουν και με το παραπάνω, οπότε, όλα τα άλλα είναι ΜΙΖΕΡΙΕΣ.

Atrion

Ανώνυμος είπε...

O Καρατζαφέρης είναι ένα πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και τίποτε περισσότερο, πάρτε το είδηση! Η δουλειά που του έχουν αναθέσει (οι νταβατζήδες εντός και εκτός Ελλάδας) είναι να παίζει βρώμικα παιχνίδια (κυρίως σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή προσωπικά). Αλήθεια η "αβάντα" που του έκαναν προεκλογικά τα νταβατζο-κάναλα (βλέπε ΜΕΓΚΑ) δεν σας προβλημάτισε καθόλου, αγαπητοί ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ; Αβάντα ακόμα και σε βάρος του Κ.Κ.Ε (που στο κάτω - κάτω είναι στο κοινοβούλιο εδώ και πολλά χρόνια) όπως πολύ σωστά επισήμανε η Αλέκα.
Επίσης ξεχνάτε πως έφυγε (ή μάλλον γιατί τον σούταραν) απ' την Νέα Δημοκρατία; Ξεχνάτε τι ΑΙΣΧΡΟΥΣ υπαινιγμούς άφηνε για τον Κώστα Καραμανλή; Ξεχνάτε πιο δημοσιογραφολαμόγιο σιγόνταρε αυτούς τους αισχρούς υπαινιγμούς και για λογαριασμό ποιού πασίγνωστου νταβατζή τους σιγόνταρε;

Ανώνυμος είπε...

Πλάκωσε και το Λαϊκό Μέτωπο!!! Γιώργος, άλλος ένας σύντροφος εξ αυτών που συνθέτουν την αφυπνισμένη λαϊκή μάζα η οποία ξύπνησε από τον λήθαργο της πρόληψης και πορεύεται στη γενική γραμμή μιας καινούριας κατεύθυνσης!

Atrion ^ ^

Ανώνυμος είπε...

@atrion
Κάτι για την "ταμπακέρα" έχεις να πείς μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Ποια «ταμπακιέρα» ρε κουμούνι, είπες και τίποτα που να στέκει; Τράβα να βοσκήσεις τα πρόβατα ρε Τραμπάκουλα, α… και που είσαι, να συνεχίσεις τον αγώνα, μην αφήσεις την πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη τη στιγμή που η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός ο οποίος αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις οδηγεί σε ένα ιδεολογικό τέλμα σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην διαμόρφωση της εργατικής συσπείρωσης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά. Ουστ ρε!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παντελώς άσχετο με την κουβέντα που ανοίξατε: άκουσε κανείς σας την σειρήνα πολεμικής ετοιμότητας σήμερα 25/9/08 το πρωί στις έντεκα η ώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, διεξάγεται η διακλαδική άσκηση Παρμενίων 2008.

Atrion

Ανώνυμος είπε...

...ποιός ήρθε;

Ανώνυμος είπε...

@atrion

Χα, χα, χα...μπα σε καλό σου μ' έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα.
Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Γιατί αν διάβαζες, θα καταλάβαινες καλύτερα τα φρονήματά μου. Χα, χα, χα, χα, χα....
Και μία φιλική συμβουλή:
Μαγκιά δεν είναι να βρίζεις κάποιον καλυμένος απ' την ανωνυμία και την απόσταση ενός πληκτρολογίου.
Μαγκιά είναι να τον βρίζεις και να τον κοιτάς στα μάτια.
Ξαναδιάβασε λοιπόν τι έγραψα και πές μου αν έχεις να πείς κάτι πάνω σ' αυτά. Αν έχεις βεέβαια.

Υ.Γ: Τώρα τελευταία ακούω τους ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ν' αναμασάν τις ηλίθιες ατάκες του Καρατζαφέρη.
Και το διασκεδάζω πολύ μπορώ να πώ.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που σ' έκανα να γελάσεις, όμως μιλάω σοβαρά.
Δεν γνωρίζω, γι' αυτό ρωτώ για την άσκηση.
Είμαι ο "ανώνυμος" που σε ρώτησα για την λειτουργία του ψευδώνυμου.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή δεν είμαι ο atrion.
@atrion σημαίνει ότι απαντώ στον atrion.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων θα τραβήξει πολύ αυτή η κοροϊδία;
Είναι κανείς αρμόδιος να μου απαντήσει στην ερώτησή μου, ή "μπήκα" σε καφενείο;

Nativist είπε...

@ Skinious (Πεμ Σεπ 25, 11:44:00 πμ 2008)

Δεν κατάλαβα. Θα μου απαγορεύσεις να έχω άποψη; Κι από πού ως πού σε πρόσβαλα; Εσύ γράφεις για ένα κόμμα εκλεγμένο από τον λαό στην Βουλή: "Ο ΛΑΟΣ είναι φασισταριό του χειρίστου είδους, δηλαδή καλυμμένο.", αδιαφορώντας αν προσβάλλεις το 3.8% του εκλογικού σώματος και τώρα το παίζεις θιγμένος; Βρε άντε πήγαινε απ' εδώ!

Δεν μπήκα εδώ για να κάνω προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά για να ακούσω απόψεις. Και καμμία, μα ΚΜΜΙΑ απ' όσες άκουσα μέχρι τώρα δεν με έπεισε ότι πρέπει να αλλάξω κόμμα. Κ Α Μ Μ Ι Α!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, σου επαναλαμβάνω ότι δεν μας είπες τίποτα που να στέκει, δεν υπάρχει κάτι για να σχολιάσω! Όσον αφορά την κλάψα, ούτε μαγκιά σου πούλησα ούτε σε έβρισα, κουμούνι σε είπα και Τραμπάκουλα. Άντε τώρα να βγάλεις τα πρόβατα για σκάρο στο Κακοσάλεσι.

* Σχολιαστή στου απάντησα ρε άνθρωπέ μου (Παρμενίων) τι άλλο θες, τα σχέδια της άσκησης;

Skinious είπε...

Μια φιλική συμβουλή. Οποιος είναι θυμωμένος να μην απαντά εκείνη τη στιγμή εν θερμώ.
Τωρα, εγώ θεωρώ ότι ο Atrion πρόσβαλλε εμένα και συ Κρητικέ τον Μάρκο (που είναι και οικοδεσπότης στο φινάλε).
Καλώς ή κακώς, ο Καρατζαφέρης δεν μας πείθει. Δεν θέλω να με πείσετε εσείς, θέλω να με πείσει ο Καρατζαφέρης.
Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και να μη σχολιάσω αρνητικά (sic) το ύφος σας, γενικά των οπαδών του ΛΑΟΣ. Ψευτομαγκιά και τίποτα άλλο. Κι όταν έρθουν τα δύσκολα, μόκο. Ο Atrion είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση.
Και τέλος, καλώς ή κακώς, πιστεύω ότι μόνο οι πραγματικοί αριστεροί έχουν ήθος (όχι βέβαια οι μεταλλαγμένοι νεοταξίτες αριστεροί).
Κι ούτε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.
Ο Μάρκος έχει ευθύνη, διότι ΕΝΤΟΝΑ εξέφρασε την άποψή του. Ο θυμός του όμως δικαιολογείται, διότι θεώρησε ότι επλανήθη. Αντι να τον κατευνάσετε, νάστε βέβαιοι ότι τον πείσατε ότι είχε δίκιο. Ετσι γίνεται πάντα ο "διαλογος" στην Ελλάδα. Γι αυτό και θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ ότι δεν σας καταλαβαίνω (τους περισσότερους σ' αυτή τη "συζήτηση"). Σας θυμίζω και πάλι ότι η οργή, αν και εντελώς ανθρώπινη μερικές φορές, είναι ταπεινό συναίσθημα και εν πάση περιπτώσει, ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
Αν πάλι πρέπει οπωσδήποτε να οργιστείτε και να εξωτερικεύσετε αυτή σας την οργή, κάντε το εδώ:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87220&ct=1

Ανώνυμος είπε...

Skinious, με τα ντουβάρια έχουμε περισσότερες πιθανότητες να συνεννοηθούμε παρά με εσένα. Όσον αφορά τα δύσκολα στα οποία κάνουμε μόκο, ε με έκανες να μειδιάσω ελαφρώς (ποια είναι τα δύσκολα δηλαδή, η κατηγορία σου για ναζισμό των Πλεύρηδων;;;). Τα υπόλοιπα που είπες τα αφήνω ασχολίαστα, sorry κιόλας αλλά απαλλάσσεσαι λόγω βλακείας.

Φίλε Αριστείδη, η οργή που λες δεν είναι οργή αλλά αγανάκτηση και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Μια παλιά παροιμία της Ηλείας λέει «Ρίξε στον τοίχο λάσπη κι αν δεν κολλήσει, πάντως θα λερώσει». Καταλαβαίνεις πολύ καλά ποιος είναι ο τοίχος. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε την ομόνοια μπας και καταφέρουμε επιτέλους να κάνουμε κάτι και μερικοί μερικοί κολλημένοι μπετόβλακες σπέρνουν πάλι τα ζιζάνια της διχόνοιας. Μετά χαλιούνται που τους λέμε και βλάκες.

Atrion

Skinious είπε...

Καλά atrion αγόρι μου, τόσο πολύ είσαι lost in space?
Με τα βρισίδια και τις ειρωνείες θα "ενώσεις" τους άλλους?
Πρέπει να ωριμάσεις πρώτα.
Αστο, διότι εκτίθεσαι συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Skinious δεν το σώζεις με τέτοια τερτίπια, μάθε πρώτα να χρησιμοποιείς επιχειρήματα (ακόμη και την κοινή λογική) που προάγουν τον διάλογο και επιτρέπουν να διεξαχθεί μια σοβαρή συζήτηση και μετά πες ότι θες. Πετάς ότι αριστερή ή μη μαλακία ακούς και περιμένεις να σε πάρουν και στα σοβαρά! Σε ειρωνεύομαι επειδή είσαι ασόβαρος και κολλημένος και αδυνατείς να κατανοήσεις ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, στο λέω έτσι ωμά μπας και το καταλάβεις επιτέλους, με άτομα σαν εσένα συζήτηση δεν μπορεί να γίνει. Αν χρησιμοποιήσεις κανένα επιχείρημα της προκοπής τότε θα σου απαντήσω αντιστοίχως. Μέχρι τότε όμως δικό σου είναι το πρόβλημα, όχι δικό μου.

Atrion

Skinious είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Είπες τίποτα;;;

Atrion ^ ^

Ανώνυμος είπε...

Για μια στιγμή... Γράφει ο φίλτατος Κρητικός ότι ο Αιβαλιώτης "υπηρέτησε καθυστερημένα"!!!

Δεν το κατάλαβα;

ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ;

Διότι ως πέρυσι το Σεπτέμβριο του 2007 που μπήκε στη Βουλή δεν είχε υπηρετήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.

Από τότε, είναι βουλευτής και υπηρετεί την πατρίδα από τα έδρανα της Βουλής.

ΠΟΤΕ υπηρέτησε δηλαδή;;;;

Μη λέμε και ό,τι νά 'ναι τώρα!

Και μην κατηγορούμε άλλους για προπαγάνδα...

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά αυτό που σε ενόχλησε σφόδρα αγαπητέ Μάρκο(για την ακρίβεια "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" διότι απο ό,τι φαίνεται σε ενοχλούν και άλλα πράγματα στο ΛΑΟΣ ),είναι το γεγονός οτι ο Αϊβαλιώτης δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως όφειλε.Εκτός απο το οτι "ανακάλυψες "πολύ αργά την "Αμερική"(ήδη εδώ και ένα χρόνο το θέμα αυτό "παίζει" ασταμάτητα σε πολλά πατριωτικά blogs και forums με άπειρες και ατέρμονες διαδικτυακές συζητήσεις και έρχονται ώρες που αναρωτιέμαι ποιός άραγε να οφελείται απο αυτές),αυτό που έχω να πω είναι το εξής: "Σιγά τα ωά" ή αν προτιμάς "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι".Αντί να χειροκροτάς την μέχρι τώρα ΑΨΟΓΗ κοινοβουλευτική παρουσία των βουλευτών του ΛΑΟΣ(για πρώτη φορά στα Ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά-για να μην πω απο συστάσεως του νεου Ελληνικού εθνικού κράτους- κατατέθηκαν στο parlamentum τόσες πολλές ερωτήσεις και επερωτήσεις απο ένα τόσο μικρό κόμμα),εσύ κάθεσαι και αναλώνεσαι "περί όνου σκιάς".Και το κακό είναι οτι δεν είσαι ο μόνος.Και όλως συμπτωματικώς οι "protestantes" αυτού του τύπου προέρχονται απο "Μελούνα και κάτω",για να μην το συγκεκριμενοποιήσω έτι περαιτέρω και αναφερθώ σε "protestantes" προερχομένους αποκλειστικά και μόνο εκ του "κλεινού άστεως".Διότι αγαπητέ όταν όλοι εμείς που κατοικούμε στις εσχατιές της Ελλάδας αποφασίσαμε να στηρίξουμε το ΛΑΟΣ, το κάναμε επειδή βρέθηκε -επιτέλους-ένας άνθρωπος (ο Καρατζαφέρης)να πει τα πράγματα με το όνομα τους(και το κυριώτερο να γραφούν στα πρακτικά είτε του Ελληνικού, είτε του Ευρωπαϊκού parlamentum).Και αναφέρομαι στα ζητήματα της διεκδίκησης των βορείων περιοχών της Ελλάδας απο τις όμορες χώρες.Κάτι θα έχεις ακούσει ή διαβάσει για κάποια "Τσαμουριά"(ολόκληρη η Ελληνική Ήπειρος μέχρι την Αιτωλοακαρνανία)που διεκδικείται απο τους "ψωμόλυσσες" τους Αλβανούς, ή για κάποια Μακεδονία την οποία θέλουν-"ντε και καλά"- να "απελευθερώσουν"οι έτεροι "ψωμοζήτες" οι Σκοπιανοί, ή για κάποια Θράκη που ερίζουν "για πάρτη της" ΚΑΙ οι Βούλγαροι(Ευρωπαίοι πολίτες πλέον)ΚΑΙ οι Τούρκοι.Στηρίξαμε λοιπόν τον Καρατζαφέρη διότι ήταν ο μόνος που έφερε όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα στο προσκήνιο, την στιγμή που οι πανάθλιοι πολιτικάντηδες του γνωστου πολιτικοοικονομικού status που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 170 χρόνια, με πρώτους και καλύτερους αυτούς που πριν απο 50 χρόνια είχαν "κάνει σημαία" την "εθνικοφροσύνη", "σφύριζαν κλέφτικα"(για αυτό άλλωστε και το ΛΑΟΣ-κατα το "ουδείς προφήτης στον τόπο του"- συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά του στην Β.Ελλάδα, όπως έδειξε και μια πρόσφατη δημοσκόπηση).Όλα τα άλλα τα κατ'εμάς επουσιώδη(καλή ώρα η ΜΗ θητεία του Αιβαλιώτη, ή τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκες στην εισήγηση σου)τα παραβλέψαμε και εξακολουθούμε να τα παραβλέπουμε.Διότι όταν κινδυνεύει το σπίτι σου(π.χ.κανένας κοπρόσκυλος πολιτικάντης δεν ήρθε ποτέ στο σπίτι μου να με διαβεβαιώσει οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν "πέσει" υπογραφές "κάτω απο το τραπέζι", βάσει των οποίων εγω θα πρέπει μια των ημερών να "μαζέψω τα μπογαλάκια μου" και να κατευθυνθώ νοτιότερα),κάνεις ό,τι περνάει απο το χέρι σου για να το σώσεις.Ή μήπως κάνω λάθος;Εσείς λοιπόν που κατοικείτε σε περιοχές της Ελλάδος οι οποίες δεν διεκδικούνται απο κανέναν κερατά(το πολύ-πολύ -και αυτό αφορά περισσότερο τους Αθηναίους-να βρεθεί κάποιος απογονος του Τουρκ-Αλβανού μπέη του Λιόσι και να αρχίζει να διεκδικεί τα Άνω και Κάτω, Παλιά και Νέα Λιόσια."Κάτι τρέχει στα γύφτικα" δηλαδή, καθότι απο όσο ξέρω τα Λιόσια βρίθουν απο γύφτους), έχετε την "πολυτέλεια" να "ψειρίζετε" εκ του ασφαλούς "την μαϊμού"σε θέματα που σχετίζονται με το ΛΑΟΣ και τους εκπροσώπους του.Για εμάς όμως αυτού του είδους η "πολυτέλεια" έχει απέλθει προ πολλού.Εμείς λοιπόν λέμε "ΑΣΠΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ", μέχρι να βγεί στο προσκήνιο κάτι καλύτερο(και περισσότερο "οικουμενικό",υπο την έννοια του να αγκαλιάζει τους πατριώτες ολόκληρου του πολιτικού "φάσματος").Όσον αφορά τον "κοντοπούτανο", αυτόν ευχαρίστως σας τον χαρίζουμε(βλέπεις είναι δύσκολο να ξεχάσουμε οτι η παρουσία του στις προηγούμενες εκλογές-με την χρηματική "χορηγεία" της Νέας Δημοκ(ε)ρατίας- στέρησε απο το ΛΑΟΣ μερικές ακόμα έδρες απο την Β.Ελλάδα).Ψηφίστε τον εσείς οι "Νότιοι" και αφήστε σε εμάς τους "Βόρειους" τον Κατατζαφέρη.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Μάρκο και Skinious, ΓΑΡΓΑΡΑ;;;!!! Και μόνο το γεγονός ότι δεν απαντήσατε στον Ανώνυμο (Σαβ Σεπ 27, 11:30:00 πμ 2008, εις εκ των ολίγων που σας πήρε στα σοβαρά, αλλά εδώ που τα λέμε, και τι να του λέγατε, σας ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) μας λέει πολλά! Τα λέμε παιδιά, α και που είστε, προσέξτε μη σας κοροϊδέψει κανείς στο δρόμο.

Atrion

Skinious είπε...

Atrion

Δεν συνηθίζω τις γαργάρες, απλώς έλειπα. Αποφάσισα να μη συνεχίσω στο αγενές στυλ σου. Εγω δεν επικέντρωσα σε έναν ανυπότακτο. Εχω βγάλει τα συμπεράσματά μου για τον Καρατζαφέρη.

Εξ' άλλου βλέπω τον αρχηγό σας να "παρακαλάει" τη ΝουΔου για μετεκλογική συνεργασία και μελετώ το φαινόμενο.. Δικαιώνομαι που τον είπα τυχοδιώκτη και οπορτουνιστή.

Skinious είπε...

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "Εκ των έσω" που με επιβεβαιώνει:

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=11688&st=0&sk=t&sd=a

Περαστικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συνηθίζεις τις γαργάρες αλλά την γαργάρα μόλις την έκανες αφού και πάλι δεν απάντησες στον Ανώνυμο πιο πάνω (προφανέστατα σε έστειλε και εσένα αδιάβαστο…) και επέλεξες να «απαντήσεις» σε εμένα, με το γνωστό φυσικά μπετοβλακικό σκεπτικό σου. Που τα είδες τα παρακάλια του Καρατζαφέρη ρε Skinious;;; Μας τα λες και εμάς για να τα δούμε;;; Όρους για συνεργασία θέτει ο άνθρωπος για να αποτρέψει οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ΟΛΕΘΡΟΣ για την Πατρίδα μας. Αν δεν γίνουν δεκτοί από τον Καραμανλή οι όροι που θέτει (απομάκρυνση της Μπακογιάννη από το ΥΠ.ΕΞ και του Ρουσόπουλου) συνεργασία ΔΕΝ θα υπάρξει. Ξεκάθαρα πράγματα. Ως καλός λασπολόγος που είσαι μάλιστα παραβλέπεις και αποσιωπάς και το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ ζητά ως αντάλλαγμα υπουργεία και λοιπές ανώτατες κυβερνητικές θέσεις και πέραν αυτών ΔΕΝ πρόκειται να δεχθεί κανέναν νεοδημοκράτη βουλευτή στο κόμμα του. Αλλά αφού εσύ θες να δεις συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ (που εγώ δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να δω) δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε. Ξανα-απαλλάσσεσαι λόγω βλακείας (ούτε μια προπαγάνδα της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις, άχρηστος τελείως).

Όσον αφορά το θέμα από το Forum της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ στο οποίο μας παραπέμπεις εσύ το στραβάδι για να ξεστραβωθούμε!!!, έχω να σου πω ότι δεν λέει τίποτα απολύτως. Ήμουν μέλος του Forum και ξέρω τι γίνεται και εντός και εκτός αυτού, ο συγκεκριμένος αρθογράφος δεν είναι μέλος της ΝΕ.Ο.Σ, όπως θα ήθελες, αλλά απλός ψηφοφόρος (όπως δηλώνει) που πάντα κάτι έβρισκε να πει για να τα τινάξει όλα στον αέρα (σαν εσένα ένα πράγμα) αφού αδυνατούσε να κατανοήσει κάποιες καθαρά πολιτικές (και όχι ιδεολογικές όπως νόμιζε) στρατηγικές κινήσεις του ΛΑ.Ο.Σ (όπως αυτή η κίνηση για συνεργασία που αν είχες έστω και ελάχιστο μυαλό θα καταλάβαινες το γιατί και τα οφέλη).

Έφαγες άλλο ένα άκυρο Skinious, περαστικά σου, αν και πολύ αμφιβάλω διότι η βλακεία είναι αήττητη και εσύ βλαξ με τη βούλα.

Atrion

Skinious είπε...

..."με το γνωστό φυσικά μπετοβλακικό σκεπτικό σου"
..."Ξανα-απαλλάσσεσαι λόγω βλακείας"
..."άχρηστος τελείως"
..."εσύ το στραβάδι"
..."αν είχες έστω και ελάχιστο μυαλό"
..."βλακεία είναι αήττητη και εσύ βλαξ με τη βούλα"..

Δε μου λες αγόρι μου,εχει κι άλλα λουλούδια σαν και σένα ο μπαμπάς σου? Να σε χαίρεται..
Μάθε τρόπους και μετά μας κάνεις και πολιτικές αναλύσεις. Και μην μπείς στον κόπο να μας ξαναενοχλήσεις.
Ο οικοδεσπότης γιατί δεν μιλά?

Ανώνυμος είπε...

Skinious, έτσι, ρίξε λάσπη και στάχτη στα μάτια… τώρα βέβαια το για ποιον την ρίχνεις τη στάχτη είναι ένα ζήτημα καθότι όποιος και αν διαβάσει τα σχόλια της ενότητας αυτής καταλαβαίνει και πολύ καλά μάλιστα ότι σε ειρωνεύομαι όχι επειδή είμαστε ιδεολογικά αντίθετοι (όπως εσύ κάνεις με πλάγιους τρόπους) αλλά επειδή είσαι ένας κολλημένος βλάκας που ως επιχειρήματα για τις όποιες θέσεις σου και απόψεις σου χρησιμοποιείς αποκλειστικά τις αστήρικτες πομφόλυγες και τα αβάσιμα φληναφήματα της αριστερίζουσας θολοκουλτούρας! περιμένοντας!! μάλιστα να σε πάρουμε στα σοβαρά και να ανοίξουμε συζήτηση μαζί σου!!! Το να το παίζεις τώρα θιγμένος, προσβεβλημένος κτλ και να μας ζητάς να είμαστε κόσμιοι και ευγενικοί απένταντί σου τη στιγμή που ΕΣΥ αποκάλεσες εμμέσως πλην σαφώς ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ όλους όσους ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν τον ΛΑ.Ο.Σ απλά αποδεικνύεις περίτρανα ότι είσαι ΒΛΑΚΑΣ και δη ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ.

Skinious, εξ Αρκαδίας ασημαντότατε και ουτιδανέ αριστεροειδή μείρακα, και μόνο το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που έχει λοιδορηθεί και κατασυκοφαντηθεί ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ από ΟΛΟΥΣ και από ΟΛΑ θα έπρεπε να σου πει κάτι ή τουλάχιστον να σε βάλει σε σκέψεις. Το τελευταίο βέβαια προϋποθέτει την ύπαρξη μυαλού το οποίο όμως, όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενά ΣΟΥ, δεν διαθέτεις, οπότε απαλλάσσεσαι για ακόμη μια φορά λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Να σου υπενθυμίσω εδώ ότι ξαναέκανες γαργάρα το κείμενο του Ανώνυμου (Σαβ Σεπ 27, 11:30:00 πμ 2008). Κατά τα άλλα εσύ γαργάρες δεν κάνεις!

Atrion

Ανώνυμος είπε...

Όχι ανώνυμε. Η σταγόνα δεν ήταν ο Αιβαλιώτης. Αυτό το είπα από την πρώτη ημέρα, δες τα παλιά μου δημοσιεύματα.

Η σταγόνα ήταν που ολόκληρο το ΛΑΟΣ μάζεψε κι αυτό τις πέτρες από κάτω και λιθοβολεί και αυτό τον μοναχισμό, το Άγιο Όρος και την ίδι ατην πίστη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑ!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Βρείτε άλλη λέξη.

(Μάρκος)

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη ρε Μάρκο αλλά εσένα σε εκφράζουν αυτά που γίνονται(ή έστω αυτά που "είδαν το φως της δημοσιότητος")τον τελευταίο καιρό με την μονή Βατοπεδίου;Έχουν καμία σχέση με τις διδαχές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Ορθοδόξου ημών πίστεως και παραδόσεως;Δεν θα πρέπει να καυτηριαστούν αυτού του είδους τα "αλισβερίσια" των καλογέρων με τις "κουφάλες" τους πολιτικάντηδες;Τί σχέση έχει ο Ορθόδοξος μοναχισμός με το "ξέπλυμα μαύρου χρήματος"(διότι στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο συμβαίνει);Άλλο πράγμα η θρησκεία μας και άλλο οι λειτουργοί της(οι οποίοι ως άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν όλα τα ελαττώματα των κοινών ανθρώπων όπως εσυ και εγω.Για αυτό και κάποιοι παλιότεροι και πολύ σοφότεροι έλεγαν "βαριά η καλογερική").Και δεν πρόκειται να βγάλουμε ΠΟΤΈ το "Ο" απο το λογότυπο του κόμματος καθότι εξακολουθούμε και παραμένουμε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε μη περιμένεις να βγάλεις συνεννόηση, το άτομο χάνει λάδια από παντού, τι να λέμε τώρα! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Νεροπόντιξ και η Νυχτοπεταλούδα του Δάσους διαθέτουν περισσότερο μυαλό και μεγαλύτερο IQ από τον Μάρκο με τα καλά τα μούσια!

Ατρίων

Μάρκος είπε...

Ατρίων, είσαι βλαξ με περικεφαλαία. Δε θέλω να σου πω τις περγαμηνές μου, ούτε και πόσο IQ έχω, γιατί το έχω μετρήσει όταν ήμουνα πιο νέος. Εδώ δεν είμαστε να μιλάμε για μας.

Άλλο πράμα οι απόψεις και άλλο το ΙQ, κατάλαβες; Σαν τα αμερικανά κάνεις, που όποιον αντιρρησία, τρομοκράτη, διαφωνούντα κλπ τον βγάζουνε τρελλό και ψυχοπαθή και ξεμπερδεύουνε. Έτσι κι εσύ, τους βγάζεις όλους βλάκες.

Ανώνυμε, να σου πω παληκαράκι μου.

ΕΓΩ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κρίνω κανέναν άλλο, ειδικά Μοναχό, το κατάλαβες; Ακόμη πιο ειδικά δεν πρόκειτια ποτέ να κρίνω κάποιον από την άποψη που μου μεταφέρουν τα ΜΜΕ. Ακόμη πιο ειδικά δεν πρόκειται ποτέ να κρίνω κάποιον που δεν έχω ακούσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ από τον ίδιο. Ακόμη πιο ειδικά όταν έχουν προηγηθεί τόσα και τόσα κατά της Εκκλησίας.

Το κατάλαβες ή να το ζωγραφίσω;

Εδώ γίνεται ένας δημόσιος λιθοβολισμός. Ξεκίνησε κατά του Ρουσόπουλου και έπιασε η μπάλα τον ΕΦραίμ. Όμως κατέληξε να βάλλεται η Εκκλησία, και ο μοναχισμός.

Εγώ πέτρα δεν σηκώνω να τη ρίξω σε κανέναν. Εσύ άμα θέλεις σήκωνε. Τό 'χω ξαναπεί.

Τον Εφραίμ θα τον κρίνει ο Θεός. Αν είσαι "Ορθόδοξος" που λες, αυτό θα έλεγες κι εσύ. Παίρνεις εσύ την πέτρα και λιθοβολείς τον Εφραίμ και μου λες "δηλαδή εσύ συμφωνείς"; για κάτσε ρε άνθρωπε δηλαδή. Τι έκανε ο Μοναχός δηλαδή; ξέρεις τον βίο του; ξέρεις την ζωή του; ποιος είσαι εσύ που θα τον κρίνεις; με μασημένα στοιχεία δηλαδή από τα ΜΜΕ;

Εδώ να σας πω ΩΜΑ τι γίνεται; Να σας το πω; Ε θα σας στο πω.

Βρήκε (μία ακόμη) ευκαιρία η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ΧΤΥΠΗΣΕΙ την Εκκλησία. Ζούμε εποχές της Αντιβασιλείας, που αρπάχτηκε όλη η περιουσία των μοναστηριών.

Κι εσείς οι δήθεν "δεξιοί" του ΛΑΟΣ, που γουστάρετε και λίγο την "αριστερά" αναμασώντας όλα τα στερεότυπά της, και ειδικότερα τον αντικληρικαλισμό της, με την ΠΡΩΤΗ ευκαιρία, κάθεστε και δέχεστε όλα αυτά τα πράγματα. Που τα λένε ποιοι; Οι δημοσιογράφοι που είναι οι ΠΡΩΤΟΙ στη διαπλοκή. Αυτοί που είναι κολητάρια με το μεγάλο κεφάλαιο, που κάνουν ζωή και κότα στα κότερα, στα Παρίσια, στις Σευχέλλες. Αυτοί με τα εκατομύρια κάθε χρόνο στην τσέπη, με τα φουσκωτά, με τα ταξίδια, με τα κονέ. Και όλοι αυτοί κρίνουν τον ΕΦραίμ. Που ζει 360 μέρες το χρόνο στο Άγιο Όρος και κάνει νηστεία το 1/3 τωνημερών του χρόνου και προσευχή κάθε μέρα. Και γιατί τον κρίνουν; επειδή αποφάσισε να ανταλλάξει μία λίμνη με 3 οικόπεδα.

Ωραία τα 3 οικόπεδα που πήρε άξιζαν για 1. Κακώς πήρε 3.

Και βρίσκουν αυτήν την ευκαιρία οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ για να υφαρπάξουν όλη την περιουσία όλων των μοναστηριών.

ήδη η "δεξιά" ΝΔ προχώρησε στο σύμφωνο συμβίωσης, στα προαιρετικά θρησκευτικά, μούγκα για τις ταυτότητες, μούγκα για τα διαβατήρια. Δηλαδή τι θα κάνει η "αριστερά" του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ που έρχεται; ε;

Και έρχεστε κι εσείς τώρα του ΛΑΟΣ και συνεισφέρετε με τα λόγια σας σε όλα αυτό.

Ε ΟΧΙ!

Απαράδεκτο.

ξέρεις κάτι; σήμερα δεξιά δεν έχουμε!

Δεξιά ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! Γιατί Δεξιά σημαίνει αξίες, αρχές, παράδοση και πράγματα να κρατηθείς. Το Άγιο Όρος είναι το μαξιλάρι μας. Βαράτε όλοι το Άγιο Όρος να δούμε τι θα μείνει.

Τι θα μείνει;

Μάθατε όλοι εσείς στον ουδετερόθρησκο εθνικισμό.

Ε δε γίνεται αυτό που θέλετε. Δεν γίνεται.

Δεν υπάρχει δεξιά που να έχει απαγκιστρωθεί από τις αξίες του τόπου, όσο στην Ελλάδα. Και δε μιλάω μόνο για τη ΝΔ, μιλάω και για το ΛΑΟΣ.

Δεξιά είμαι εγώ και είμαι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Είμαι μονάχος. Όχι μοναχός, μονάχος. Είμαι ΜΟΝΟΣ μου και παλεύω μόνος μου.

Ανησυχείτε για την ψήφο μου στις ευρωεκλογές, λες και θα σας πάρω στο σπίτι.

Αυτό σας νοιάζει μόνο. Και μου τη λέτε. Αντί να πείτε "δίκιο έχεις ρε φίλε, αλλά τι να γίνει, κι εγώ τα λέω"
]
Εγώ σας δίνω σφαλιάρες όχι για να σας χτυπήσω και να πονέσετε. Αλλά για να συνέλθετε!

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!!

Άντε πολλά είπα. Πάω για ουζάκια να ξεθυμάνω.

Με συγχωρείτε.

Ανώνυμος είπε...

Τι ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ είναι πάλι αυτό, προφανώς τα ουζάκια τα είχες πιει πρωτύτερα. Τέλος πάντων, συγχωρεμένος. Όσον αφορά τα περί βλακείας, όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους αγαπητέ Μάρκο, όλοι, αυτό είναι το πρόβλημά σου (και κάποιων άλλων μειρακίων), φαίνεται ποιος μιλάει με λογική και επιχειρήματα και ποιος όχι. Δεν το σώζεις με τίποτα, άστο γιατί αρκετά εκτέθηκες μέχρι τώρα (με αυτά που είπες αλλά (κυρίως) και με αυτά που δεν είπες σε απαντήσεις που δεν έδωσες…).

Atrion

* Την κάνω γιατί βαρέθηκα.

Μάρκος είπε...

Και τώρα που "την κάνεις", θα βάλω τη σκούπα μου να κλαίει.

Skinious είπε...

Επιτέλους Μάρκο,
περίμενα την παρέμβασή σου (σαν οικοδεσπότης)στον αγενή atriona.
Μια μόνο παρατήρηση:
Υπάρχουν τα "κοράκια" που καραδοκούν να χτυπήσουν την Ορθοδοξία με αφορμή τον Εφραίμ... Αυτό είναι δεδομένο και όλοι αγανακτούμε με αυτό...
Ομως δεν συμφωνείς ότι ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ο Εφραίμ (κι ο κάθε Εφραίμ) θα έπρεπε να είναι άψογος και να μην δίνει δικαιώματα?
ΥΓ. Μακριά από τα ούζα... Προτίμα αγνό και καθαρό τσιπουράκι!

Ανώνυμος είπε...

Όχι βρε Μάρκο (και εξ Αρκαδίας ουτιδανόν μειράκιον) δεν κατάλαβες, δεν βαρέθηκα, απλά αποφάσισα να μη συνεχίσω άλλο διότι ως γνωστόν Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ και εσείς ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει όποιος διαβάζει τα λεγόμενα σας, δεν σας φταίω εγώ γι’ αυτό. Τώρα, επί τη απουσία μου σας επιτρέπω ακόμη και να με δείρετε (που έλεγε και ο Σωκράτης) και επαναλαμβάνω, «Όσον αφορά τα περί βλακείας, όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους αγαπητέ Μάρκο, όλοι, αυτό είναι το πρόβλημά σου (και κάποιων άλλων μειρακίων), φαίνεται ποιος μιλάει με λογική και επιχειρήματα και ποιος όχι. Δεν το σώζεις με τίποτα, άστο γιατί αρκετά εκτέθηκες μέχρι τώρα (με αυτά που είπες αλλά (κυρίως) και με αυτά που δεν είπες σε απαντήσεις που δεν έδωσες…)».

Atrion

* Μιλάει για αγένεια ο Skinious που τον είπα βλάκα επειδή αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ όλους τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ!!! Skinious, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ρε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Skinious,

δε διαφωνώ μαζί σου. Καθόλου μάλιστα.

Όχι μόνο να "είναι", αλλά και να "φαίνεται", από κάθε άποψη (γιατί καμιά φορά, είσαι αλλά δεν φαίνεσαι και βρίσκουν ευκαιρία επειδή κατουράς στραβά).

Αυτό όμως θα το συζητήσουμε εμείς, μεταξύ μας και καλοπροαίρετα.

Στο εμείς βάζω όποιον "νιώθει" να ανήκει σ' αυτό.

Εγώ όταν έχω έναν φίλο και κάνει μία μαλακία, και του την πέσουν όλοι, ε δεν θα πάρω μαχαίρι να του το "μπήξω".

Θα τον πιάσω και θα του πω "ρε μαλάκα, τι έκανες", στον ίδιο. Δε θα τον κάνω ρόμπα δημοσίως.

Αυτό είναι το κριτήριο εδώ.

Οι φίλοι απ' εδώ, οι άλλοι απ' εκεί.

Δυστυχώς, πολλοί που κάνουν τους φίλους, πάνε με το πρώτο από κεί.

Δικαίωμά μου και υποχρέωσή μου να εκφράζω τις απόψεις μου, όσο κι αν πικραίνω, όσους κι αν στεναχωρώ.

(Μάρκος αξούριστος - δηλαδή ασύνδετος)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Μάρκο πιστεύεις οτι όοοολα αυτά που "βγήκαν στον αέρα" το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα "έργα και τις ημέρες" της μονής Βατοπεδίου είναι "κομμουνιστική" προπαγάνδα και τίποτα περισσότερο;Αν ναι τότε αυτό που έχω να σου πω είναι οτι "στρουθοκαμηλίζεις" επικίνδυνα(και το "επικίνδυνα" αφορά πρώτιστα τον εαυτό σου και δευτερευόντως ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.Διότι πριν απο 50χρόνια κάποιοι "εθνικόφρονες" με την δική σου λογική "κάρφωναν" τους γείτονες τους στην ασφάλεια, επειδή δεν τους άρεσε κάποιο σχόλιο τους σχετικό με τα κακώς κείμενα στην τότε Ελλαδική εκκλησία.).Επι τη ευκαιρία σου θυμίζω ακόμα μια παλιά παροιμία που λέει "Η ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, Ή ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ".Που σημαίνει οτι για τον απλό λαό αυτές οι δυο "ιδιότητες" είναι παντελώς ασύμβατες.

http://4.bp.blogspot.com/_X68ZPZhHwFg/SOf2W8wDT9I/AAAAAAAAA5k/7gxEJ8iKFv4/s1600-h/MONI_VATOPEDIOU.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_X68ZPZhHwFg/SOf2ivRobCI/AAAAAAAAA5s/TrqOeS2v8xg/s1600-h/efraim-mara.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_X68ZPZhHwFg/SOf3N83QA3I/AAAAAAAAA50/UZZekxFYUXM/s1600-h/vatopaidi_2.jpg
http://peristilio.blogspot.com/2008/10/blog-post.html
http://2.bp.blogspot.com/_N-kmuklXf3w/SNEDbJOSLDI/AAAAAAAACB4/KOGyoDIkBPw/s1600-h/IMG_0002.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_N-kmuklXf3w/SND4lXXibkI/AAAAAAAACBg/SaMvIYOc5UA/s1600-h/IMG_0002.jpg
http://www.sofokleous10.gr/portal2/option,com_flippingbook/book_id,51/

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε

1. Μάθε ανάγνωση. Μίλησα για αριστερά και όχι για κομμουνισμό. Αλλά αν είστε αριστεροί όλοι σας, δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά.

2. τι σαχλαμάρες εικόνες μου έστειλες; δύο φωτομοντάζ, κάτι άλλα άσχετα, δημοσιεύματα και μία επιστολή για κατάθεση χρημάτων με σκοπό την αποπληρωμή δανείο και κάποια έξοδα.

Δηλαδή δεν το κατάλαβα;

1. οι φωτογραφίες με τον οποιονδήποτε είναι κακούργημα; από πότε;

2. το να έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς οι Ι. Μονές είναι κακούργημα; να αποπληρώνουν τα δάνειά τους ή να πιστώνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς τους για έξοδά τους είναι κακούργημα; από πότε;

Αφαίρεσε σε παρακαλώ όλη τη ΒΑΒΟΥΡΑ και πες μου αναλυτικά, αν μπορείς και αν θέλεις, ποιες συγκεκριμένες πράξεις κατακρίνεις. Πες μου πχ

ο ΤΑΔΕ έκανε ΑΥΤΟ, που είναι ΚΑΚΟ για τον ΕΞΗΣ λόγο και με βάση το ΔΕΙΝΑ αξιακό σύστημα

άντε μπράβο.

Μάρκος

Skinious είπε...

Μάρκο,μη μου πείς ότι μετά από όλα αυτά ..ξουρίστικες!??

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός και μόνο οτι καταδέχτηκε(αυτός ο άγιος άνθρωπος)να φωτογραφηθεί(σε "ανύποπτο" χρόνο)με πολιτικά -και όχι μόνο-πρόσωπα τα οποία -"εντελώς συμπτωματικά"-ενεπλάκησαν στην συνέχεια στο γνωστο real estate σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου, αποτελεί αν μη τι άλλο στοιχείο ενοχής."ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ";Αλλά ξέχασα οτι εσυ θεωρείς αυτές τις φωτογραφίες προϊόν μοντάζ, οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε;Και κάτι ακόμα.Αυτό το οποίο εσυ εννοείς ως "αριστερά", δεν ήταν μέχρι το πρόσφατο παρελθόν(1968)"ένα και το αυτό" με το ΚΚΕ;Η μήπως η "αριστερά" στην Ελλάδα προέκυψε απο "παρθενογέννεση";Δηλαδή άλλο πράγμα η "κομμουνιστική αριστερά" και άλλο πράγμα η "σκέτο αριστερά"(όπως λέμε "σκέτο απο γιουβέτσι");

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ανώνυμε, αριστερά σήμερα είναι και η Νέα Δημοκρατία, με δουλεύεις τώρα;

ΝΑΙ! Η Νέα Δημοκρατία βάλλει περισσότερο κατά της Εκκλησίας από το "προοδευτικό" ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το κοκορεύεται κι όλας, και πανηγυρίζει και ζητάει ψήφους με βάση αυτόν ακριβώς τον αντικληρικαλισμό!

Με δουλεύεις τώρα;

Αν δεν το πιστεύεις διάβασε αυτό εδώ προσεκτικά.

http://www.antibaro.gr/attachments/Adesmeutos_24_08_2008.jpg

Και το "πρόβλημά" μου είναι ότι και ο ΛΑΟΣ ακολουθεί το ίδιο βιολί και άρπαξε την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις βολές του κατά του Αγίου Όρους και του μοναχισμού. Είναι, βλέπετε, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να ορθώσεις ανάστημα και να πεις "έλεος ρε σεις". Είναι ευκολότερο και λαϊκιστικότερο να αρπάξεις κι εσύ την πέτρα και να τη ρίξεις όπου τη ρίχνουν οι άλλοι...


Ε μετά δεν έχω δίκιο να λέω ότι μόνο εγώ έμεινα δεξιός στην Ελλάδα; Όλοι γίνατε αριστεροί, ενδεχομένως χωρίς να το καταλάβετε κι όλας..



Μάρκος αξούριστος.



(Ωιμέ! σκέφτομαι τους χιλιάδες συμπολίτες που έχουν φωτογραφηθεί με εγκληματίες, λωποδύτες, κλέφτες, λαμόγια, τον Δρακουμέλ τον ίδιο, και σκέφτομαι ότι οι φυλακές μας δεν είναι αρκετές να τους χωρέσουν όλους! Σταματήστε φωτογράφοι να τραβάτε! Κάνετε κακό)

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά που λες περί της "αριστερής" ΝΟΥ-ΔΟΥ(και εν μέρει έχεις δίκιο).Αλλά και η παρακάτω είδηση εντάσσεται στα πλαίσια της "αήθους επιθέσεως" που έχουν εξαπολύσει οι"σκοτεινές δυνάμεις" εναντίον της θρησκείας μας και του μοναχισμού;

http://ta-nea.dolnet.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=1402695

Κακά τα ψέματα φίλε Μάρκο."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ".