Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2007

Ο ρίψασπις εθνοπατριώτης

Δεν αρχίζει καλά το ΛΑΟΣ... Καθόλου καλά. Ορίστε παράδειγμα τώρα. Ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Κ. Αιβαλιώτης είναι ...ρίψασπις!

Ετών 39, απέφυγε το στρατό ως τα τώρα όπως ο διάβολος το λιβάνι και τώρα ισχυρίζεται δημοσίως ότι θα κάνει κανονική και πλήρη θητεία (δωδεκάμηνη υποθέτω) από το 2008 την ίδια ώρα που θα είναι όχι μόνο βουλευτής, αλλά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος!!!

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=58798816

Ποιον κοροιδεύετε ρε σεις; και σας ψήφισα κι όλας! ΟΥ ΡΕ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!

4-6 Γερμανικό το πρωί και 10-12 στη Βουλή να σηκώνεις το χέρι για να πάρεις το λόγο;

Καραγκιόζηδες όλοι που πουλάτε πατριωτισμό εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν. Εμείς που πήγαμε 5 μήνες σε νησί δηλαδή κορόιδα είμαστε;

Αντε από δω πατριδοκάπηλοι. Καλά σας τα λένε οι αριστεροί.

Έπεσαν γρήγορα οι μάσκες. Λίγο τσίπα δεν έχουν ήθελα νά 'ξερα; ή μας περνάνε όλους για κορόιδα.

15 σχόλια:

Homo Cretensis είπε...

Ούτε εσύ αρχίζεις καλά, διότι είναι Ο και όχι το ΛΑ.ΟΣ.! Δηλαδή, το 10% των βουλευτών του είναι ριψάσπιδες. Στα άλλα κόμματα ποιο είναι το ποσοστό, άραγε. Από την άλλη πλευρά, έχεις δίκιο, διότι αυτοί που υποστηρίζουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς την πατρίδα, πρέπει να δίνουν και το καλό παράδειγμα. Δυστυχώς, υπήρχαν και υπάρχουν τα διάφορα «παραθυράκια» του νόμου, οι δε επιπτώσεις από την ανυποταξία είναι σχεδόν ανύπαρκτες (κάποτε ήταν σοβαρές κι έπιαναν τόπο). Όλα έχουν ατονήσει, φίλε μου, και η στρατιωτική θητεία έχει περάσει στις συνειδήσεις των νέων σαν χαμένος χρόνος. Οσονούπω θα εορτάσουμε και πάλι το Έπος του ’40 και διερωτώμαι αν σήμερο, με τα μυαλά που κουβαλάνε τα παιδιά (όχι με ευθύνη τους, αλλά κυρίως με ευθύνη των εθνομηδενιστών), κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επαναληφθεί.
Επειδή ο νόμος πρέπει να ισχύει το ίδιο για όλους, δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η εκλογή στο βουλευτικό αξίωμα ατόμων, τα οποία δεν έχουν υπηρετήσει πλήρη θητεία, εκτός φυσικά αν υπάρχει βάσιμος λόγος γι αυτό (π.χ. προβλήματα υγείας, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ). Ο Μικρούτσικος είχε απαλλαγεί από τον στρατό με τρελόχαρτο. Πώς, λοιπόν, ένας τρελός έγινε υπουργός;

Not the boy next door είπε...

Καλά να πάθεις που ψήφισες αυτό το κόμμα που έπρεπε προ πολλού να κηρυχθεί εκτός νόμου

Cacofonix είπε...

@Not the boy next door
Χαίρομαι για την αντίληψη δημοκρατίας που έχεις. Ότι δεν με βολεύει να βγει εκτός νόμου.
Είσαι διασκεδαστικός κι εκτός ... πορείας!

Not the boy next door είπε...

Κακοφωνίξ, είμαι δημοκράτης με τους δημοκράτες. Όχι, θα αφήσουμε τους χουντοφασίστες να αλωνίζουν. Βρε ουστ!!!!

Homo Cretensis είπε...

Χουντο-φασίστας. Οι λέξη των ηλιθίων ή των παιδιών που παπαγαλίζουν ηλίθιους.
α) Χούντα: Ο Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το ΕΑΤ/ΕΣΑ. Ήταν πάντα ... κοσμικός.
β) Φασίστας: Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη; Μάλλον όχι. Κοίταξε, λοιπόν, τον καθρέπτη και δες.

Μάρκος είπε...

Ρε Πατριώτη, συμψηφισμούς θα κάνουμε τώρα; Τόσο καρκίνο έχουν αυτοί, τόσο έχουμε εμείς, εμείς λιγότερο, άρα καλά είμαστε; Δεν το περίμενα από σένα. Μη χάνεις την αξιοπιστία σου.

Μάρκος είπε...

Εκτός νόμου "θα έπρεπε" να κηρυχθεί το μάτι σου το κλούβιο, εσύ στο δεύτερο σχόλιο

Not the boy next door είπε...

Απαξιώ

Cacofonix είπε...

@Not the boy next door
Τι να σου πω!!! Σκέψου τι λες!!! Μπορείς να κατηγορήσεις το ΛΑΟΣ για λαϊκισμό, για παλιές ιδέες, για επικίνδυνο λαϊκισμό, αλλά αυτό το κόμμα μέχρι σήμερα δεν έχει απαρνηθεί την Ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία, για να τεθεί εκτός νόμου.
Σκέψου ποιά κόμματα το έχουν κάνει όμως...

Not the boy next door είπε...

Αυτά τα κόμματα (και ξέρω ότι αναφέρεσαι στο ΚΚΕ) έδωσαν αγώνες για να ελευθερωθεί η πατρίδα!! Και τιμά την πατρίδα η ύπαρξή τους στο Κοινοβούλιο

Ενώ οι "εθνικόφρονες", οι "πατριώτες" φίλσγαν κατουρημένες γερμανικές ποδιές. Φόραγαν κουκούλες και χαφιέδιζαν. Έστειλαν τον κόσμο στα ξερονήσια. Κατέλυσαν τη δημοκρατία και έφεραν τους συνταγματάρχες. Συμπορεύτηκαν με το καρκίνωμα της Ελλάδος που λέγεται Εκκλησία.

Αν είναι αυτοί οι πατριώτες, να τους χέσω. Και να χέσω κι εσάς που τους στηρίζετε.

Μάρκος είπε...

Εδώ μιλάμε για ένα υπαρκτό ζήτημα, υποκρισίας και πατριδοκαπηλίας και ένας ανόητος μας γύρισε την κουβέντα με τις αρλούμπες του. Ρε δε μας παρατάς; 15χρονο είσαι; εκτός νόμου και τρίχες. Έμαθες και το "απαξιώ" ανόητε, που σου δείχνανε το φεγγάρι και κοιτούσες το δάχτυλο.

Homo Cretensis είπε...

@ Μάρκος: ” Ρε Πατριώτη, συμψηφισμούς θα κάνουμε τώρα;”

«Παρντόν, αδέλφι, με αδικείς», που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης.

Έγραψα:” Από την άλλη πλευρά, έχεις δίκιο, διότι αυτοί που υποστηρίζουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς την πατρίδα, πρέπει να δίνουν και το καλό παράδειγμα.”

Μην ασχολείσαι με τον boy ετών 25 και βάλε. Τις ίδιες παπαριές γράφει που διάβαζες και σε ένα ... καφενείο, θυμάσαι;

vetdino είπε...

@Not the boy next door

με τη λογική σου εκτός νόμου θα έπρεπε να κηρυχθεί και το ΚΚΕ που επιδιώκει την ανατροπή/κατάργηση του συντάγματος και της προεδρευομένης δημοκρατίας

και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αποδεδειγμένα κόμμα κουκουλοφόρων και ληστών.

Homo Cretensis είπε...

Με το ΚΚΕ υπάρχει μία ανακολουθία. Ενώ ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα, δεν αποκηρύττουν την δικτατορία του προλεταριάτου. Έπρεπε πρώτα να την αποκηρύξουν δημοσίως και εγγράφως και μετά να κάνουν κόμμα και να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Όσο για τον ΣΥΝ, αυτός αντιλαμβάνεται την δημοκρατία με το κάψιμο του του Πολυτεχνείου και του βιβλιοπωλείου του Γεωργιάδη (ΟΚΤΩ φορές), καθώς και των επιθέσεων κατά του του περιπτέρου των εκδόσεων "Νέα Θέσις" και των γραφείων του ΛαΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇

a片下載,線上a片,av女優,av,成人電影,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,成人網站,自拍,尋夢園聊天室

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖