Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2007

Ο ρίψασπις εθνοπατριώτης

Δεν αρχίζει καλά το ΛΑΟΣ... Καθόλου καλά. Ορίστε παράδειγμα τώρα. Ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Κ. Αιβαλιώτης είναι ...ρίψασπις!

Ετών 39, απέφυγε το στρατό ως τα τώρα όπως ο διάβολος το λιβάνι και τώρα ισχυρίζεται δημοσίως ότι θα κάνει κανονική και πλήρη θητεία (δωδεκάμηνη υποθέτω) από το 2008 την ίδια ώρα που θα είναι όχι μόνο βουλευτής, αλλά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος!!!

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=58798816

Ποιον κοροιδεύετε ρε σεις; και σας ψήφισα κι όλας! ΟΥ ΡΕ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ!

4-6 Γερμανικό το πρωί και 10-12 στη Βουλή να σηκώνεις το χέρι για να πάρεις το λόγο;

Καραγκιόζηδες όλοι που πουλάτε πατριωτισμό εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν. Εμείς που πήγαμε 5 μήνες σε νησί δηλαδή κορόιδα είμαστε;

Αντε από δω πατριδοκάπηλοι. Καλά σας τα λένε οι αριστεροί.

Έπεσαν γρήγορα οι μάσκες. Λίγο τσίπα δεν έχουν ήθελα νά 'ξερα; ή μας περνάνε όλους για κορόιδα.

14 σχόλια:

Nativist είπε...

Ούτε εσύ αρχίζεις καλά, διότι είναι Ο και όχι το ΛΑ.ΟΣ.! Δηλαδή, το 10% των βουλευτών του είναι ριψάσπιδες. Στα άλλα κόμματα ποιο είναι το ποσοστό, άραγε. Από την άλλη πλευρά, έχεις δίκιο, διότι αυτοί που υποστηρίζουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς την πατρίδα, πρέπει να δίνουν και το καλό παράδειγμα. Δυστυχώς, υπήρχαν και υπάρχουν τα διάφορα «παραθυράκια» του νόμου, οι δε επιπτώσεις από την ανυποταξία είναι σχεδόν ανύπαρκτες (κάποτε ήταν σοβαρές κι έπιαναν τόπο). Όλα έχουν ατονήσει, φίλε μου, και η στρατιωτική θητεία έχει περάσει στις συνειδήσεις των νέων σαν χαμένος χρόνος. Οσονούπω θα εορτάσουμε και πάλι το Έπος του ’40 και διερωτώμαι αν σήμερο, με τα μυαλά που κουβαλάνε τα παιδιά (όχι με ευθύνη τους, αλλά κυρίως με ευθύνη των εθνομηδενιστών), κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επαναληφθεί.
Επειδή ο νόμος πρέπει να ισχύει το ίδιο για όλους, δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η εκλογή στο βουλευτικό αξίωμα ατόμων, τα οποία δεν έχουν υπηρετήσει πλήρη θητεία, εκτός φυσικά αν υπάρχει βάσιμος λόγος γι αυτό (π.χ. προβλήματα υγείας, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ). Ο Μικρούτσικος είχε απαλλαγεί από τον στρατό με τρελόχαρτο. Πώς, λοιπόν, ένας τρελός έγινε υπουργός;

Manos P. είπε...

Καλά να πάθεις που ψήφισες αυτό το κόμμα που έπρεπε προ πολλού να κηρυχθεί εκτός νόμου

Cacofonix είπε...

@Not the boy next door
Χαίρομαι για την αντίληψη δημοκρατίας που έχεις. Ότι δεν με βολεύει να βγει εκτός νόμου.
Είσαι διασκεδαστικός κι εκτός ... πορείας!

Manos P. είπε...

Κακοφωνίξ, είμαι δημοκράτης με τους δημοκράτες. Όχι, θα αφήσουμε τους χουντοφασίστες να αλωνίζουν. Βρε ουστ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χουντο-φασίστας. Οι λέξη των ηλιθίων ή των παιδιών που παπαγαλίζουν ηλίθιους.
α) Χούντα: Ο Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το ΕΑΤ/ΕΣΑ. Ήταν πάντα ... κοσμικός.
β) Φασίστας: Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη; Μάλλον όχι. Κοίταξε, λοιπόν, τον καθρέπτη και δες.

Μάρκος είπε...

Ρε Πατριώτη, συμψηφισμούς θα κάνουμε τώρα; Τόσο καρκίνο έχουν αυτοί, τόσο έχουμε εμείς, εμείς λιγότερο, άρα καλά είμαστε; Δεν το περίμενα από σένα. Μη χάνεις την αξιοπιστία σου.

Μάρκος είπε...

Εκτός νόμου "θα έπρεπε" να κηρυχθεί το μάτι σου το κλούβιο, εσύ στο δεύτερο σχόλιο

Manos P. είπε...

Απαξιώ

Cacofonix είπε...

@Not the boy next door
Τι να σου πω!!! Σκέψου τι λες!!! Μπορείς να κατηγορήσεις το ΛΑΟΣ για λαϊκισμό, για παλιές ιδέες, για επικίνδυνο λαϊκισμό, αλλά αυτό το κόμμα μέχρι σήμερα δεν έχει απαρνηθεί την Ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία, για να τεθεί εκτός νόμου.
Σκέψου ποιά κόμματα το έχουν κάνει όμως...

Manos P. είπε...

Αυτά τα κόμματα (και ξέρω ότι αναφέρεσαι στο ΚΚΕ) έδωσαν αγώνες για να ελευθερωθεί η πατρίδα!! Και τιμά την πατρίδα η ύπαρξή τους στο Κοινοβούλιο

Ενώ οι "εθνικόφρονες", οι "πατριώτες" φίλσγαν κατουρημένες γερμανικές ποδιές. Φόραγαν κουκούλες και χαφιέδιζαν. Έστειλαν τον κόσμο στα ξερονήσια. Κατέλυσαν τη δημοκρατία και έφεραν τους συνταγματάρχες. Συμπορεύτηκαν με το καρκίνωμα της Ελλάδος που λέγεται Εκκλησία.

Αν είναι αυτοί οι πατριώτες, να τους χέσω. Και να χέσω κι εσάς που τους στηρίζετε.

Μάρκος είπε...

Εδώ μιλάμε για ένα υπαρκτό ζήτημα, υποκρισίας και πατριδοκαπηλίας και ένας ανόητος μας γύρισε την κουβέντα με τις αρλούμπες του. Ρε δε μας παρατάς; 15χρονο είσαι; εκτός νόμου και τρίχες. Έμαθες και το "απαξιώ" ανόητε, που σου δείχνανε το φεγγάρι και κοιτούσες το δάχτυλο.

Ανώνυμος είπε...

@ Μάρκος: ” Ρε Πατριώτη, συμψηφισμούς θα κάνουμε τώρα;”

«Παρντόν, αδέλφι, με αδικείς», που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης.

Έγραψα:” Από την άλλη πλευρά, έχεις δίκιο, διότι αυτοί που υποστηρίζουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς την πατρίδα, πρέπει να δίνουν και το καλό παράδειγμα.”

Μην ασχολείσαι με τον boy ετών 25 και βάλε. Τις ίδιες παπαριές γράφει που διάβαζες και σε ένα ... καφενείο, θυμάσαι;

vetdino είπε...

@Not the boy next door

με τη λογική σου εκτός νόμου θα έπρεπε να κηρυχθεί και το ΚΚΕ που επιδιώκει την ανατροπή/κατάργηση του συντάγματος και της προεδρευομένης δημοκρατίας

και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αποδεδειγμένα κόμμα κουκουλοφόρων και ληστών.

Ανώνυμος είπε...

Με το ΚΚΕ υπάρχει μία ανακολουθία. Ενώ ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα, δεν αποκηρύττουν την δικτατορία του προλεταριάτου. Έπρεπε πρώτα να την αποκηρύξουν δημοσίως και εγγράφως και μετά να κάνουν κόμμα και να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Όσο για τον ΣΥΝ, αυτός αντιλαμβάνεται την δημοκρατία με το κάψιμο του του Πολυτεχνείου και του βιβλιοπωλείου του Γεωργιάδη (ΟΚΤΩ φορές), καθώς και των επιθέσεων κατά του του περιπτέρου των εκδόσεων "Νέα Θέσις" και των γραφείων του ΛαΟΣ.