Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2007

Γεια σου ρε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε!

Αυτό το έχω πάρει στο εμαιλ μου πρόσφατα και δεν το είδα σε άλλο μπλογκ οπότε λέω να το βάλω εγώ. Ο συντάκτης είναι άγνωστος.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.

27-12-1973 ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
17-12-1974 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
21-12-1977 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
1-1-1982 ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
8-4-1982 ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
18-11-1982 ΕΜΗΝΥΘΗ.
6-4-1983 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
6-4-1983 ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
25-3-1985 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
13-8-1985 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
13-8-1985 ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

5 σχόλια:

Nativist είπε...

Δεν τον παρακολουθώ πια. Και παλαιότερα αραιά και πού. Δεβ ξέρω γιατί έχει κάτι το ψεύτικο, δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τα περί μη στρατεύσεως τα έχει πει. Δεν μπορούσε, λέει, να πάει στον στρατό, διότι είχε τραυματικό σοκ, επειδή η χούντα είχε κακομεταχειριστεί τον πατέρα του.... Άβυσσος μεν η ψυχή του ανθρώπου, αλλά και η μύτη του Πινόκιο μέγιστη (κατά περίσταση).
Χθες βράδυ έτυχε να τον ακούσω που θα έλεγε διάφορα, μεταξύ των οποίων και για τον Λαζόπουλο (φαίνεται ότι ο καραγκιόζης αυτός τα έχει βάλει με όλο τον κόσμο). Άρχισε γύρω στις 22:30 και μέχρι τις 23:20 περίπου, οπότε και εγκατέλειψα, δεν είχε πει απολύτως τίποτε, καίτοι μίλαγε συνεχώς και μόνον αυτός. Ανάθεμα κι αν είχε αρθρώσει άλλος κουβέντα.

Hristos G. K. είπε...

Παιδί του λαού και αυτός ο μπαγάσας. Ο ρομπέν των ΜΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Έχει και συνέχεια η ιστορία με τον Ταρζάν. Η «βαρεία νευρωτική διαταραχή» δεν τον εμπόδισε να πάρει... άδεια οπλοφορίας (!), όπως λέει και άλλο παρόμοιο mail που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα. Αλλά εγώ δεν στέκομαι και σε αυτό και στο άλλο mail, που μάλλον είναι αληθές, δεν το αμφισβητώ. Διότι όλοι κάνουμε λάθη, αρκεί να τα παραδεχόμαστε. Εάν έχει απολογηθεί γι' αυτό ο Μάκης, εγώ δεν επιμένω. Εκείνου που με ενδιαφέρει είνα λειτουργούν οι θεσμοί της χώρας. Kαι να φανταστείτε ότι συνήθως λέω, καλά που υπάρχεις κι εσύ ρε Μάκη, να τα λες. Μήπως από οι καταγγελλίες που κυκλοφορούν ξανά τώρα βολεύουν αυτούς των οποίων ο Μάκης έβγαλε τα άπλυτα στην φόρα; Μήπως αυτοί είναι καλύτεροι; Μήπως, ανεξάρτητα από τις ταρζανιές του, ο Μάκης ενοχλεί πολλούς που έχουν λερωμένη την φωλιά τους;

fvasileiou είπε...

Ε, ναι, αυτός είναι Ο Δημοσιογράφος.
Κι αν πρόσθετες τα τετραγωνικά που έχει η βίλα του στην Εκάλη, το πορτραίτο θα ήταν πιο ολοκληρωμένο.

Μάρκος είπε...

Όλοι κάνουμε λάθη, ταρζάν;

Δεν κατάλαβες. Το ποστ μου δεν επιτίθεται στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ επιτίθεται.

Που έναν ανάγωγο, ασεβή, αριβίστα, οπορτουνιστή, τυχοδιώκτη, έναν ανήθικο, ρίψασπι, (μήπως και εκβιαστή;), τον έχουμε ανάγει σε τιμητή των πάντων!

Κατάλαβες;

Και τελικά ποιων τα άπλυτα να βγάλει στη φόρα; αυτών που πλήρωναν για να πάρουν απαλλαγές από το στρατό λόγω υγείας; αυτούς θα ξεμπροστιάσει ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ;;;

Ρε άντε από δω.