Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2007

Ποιος είναι ακροδεξιός;

Ακούστε την πρώτη ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή. Απευθύνομαι στους αριστερούς, στους ΠΑΣΟΚους, στους μεσαιοχωρίτες νεοδημοκράτες, απευθύνομαι στους απολίτικους (πχ, στο κοινό του Λαζόπουλου), απευθύνομαι στο σύνολο των δημοσιογράφων που πετάνε επίθετα δεξιά κι αριστερά.

Πείτε μου ΤΙ από ΟΛΑ ΑΥΤΑ που λέει εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι «ακροδεξιό»! Πείτε μου ρε παιδιά. Και πείτε το σε μένα, που βλέποντας τον Κώστα Αιβαλιώτη να κάθεται σταέδρανα της Βουλής μου έρχεται να φτύσω. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΡΙΨΑΣΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Πάμε

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε εδώ μέχρι και δωδεκαθεϊστή και σατανιστή τον έβγαλαν τον άνθρωπο και όχι τίποτε τσουτσέκια, αλλά ο πολύς Παπαθεμέλης! Άρπαξε την μήνυση, καταδικάστηκε και τερμάτισε θλιβερά άδοξα την καριέρα του. Καλά του τα γράφει ο Άδωνις εδώ.

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ είπε...

καλή η ομιλία ειδικα στο κομματι με τις τράπεζες.

Ανώνυμος είπε...

Όλως τυχαίως ανακάλυψα ότι κάποιος "ορθόδοξος" μαλακογνώμων μας παρακολουθεί και μας σχολιάζει. Είναι απ' αυτά τα ανθρωπάρια που δεν βγαίνουν να πουν καθαρά την γνώμη τους. Προτιμούν το "δήθεν", τον "σαν", το "κρυφό", ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ! Αι σιχτίρ, χαβαλέδες.

Μάρκος είπε...

Κρετενσάτση, το είδα. Ο Ορθόδοξος μια χαρά ποστ έκανε ο άνθρωπος, του άρεσε ο διάλογος και το έβαλε και στο μπλογκ του. Γιατί τον βρίζεις έτσι;

Αυτοί που σχολιάζουν τα ποστς του Ορθόδοξου είναι για φτύσιμο. Είδες πώς του φέρονται και τι του λένε; Αυτός εν προκειμένω τι έκανε;

Nativist είπε...

Μάρκο, με δουλεύεις τώρα; Τα περί "απολυτικίου που έγραψε ο αγαθός πατριώτης" τα διάβασες; Μπορεί να φρονεί ότι θέλει για τον Γεωργιάδη, αλλά εμένα γιατί με ειρωνεύεται με μπιχτές, όπως έγραψα παραπάνω; Διότι, αν ήταν σωστός "παίχτης", όπως θα έλεγε και ο Βαγγέλακας, θα άφηνε τις ειρωνείες και θα έλεγε στα ίσα την γνώμη του. Μου κάνει εντύπωση που τον υποστηρίζεις κιόλας!!

Μάρκος είπε...

Νομίζω ότι παρανόησες τα μάλα! Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ! Αυτό που λέει το πιστεύει επακριβώς! Απλά εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο, αλλά πιστεύω ότι συμφωνεί ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που λες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ! Μα είναι δυνατόν να είναι ειρωνία; Για ξαναδιάβασέ το πιο ήρεμα και θα το δεις.

Nativist είπε...

" Το απολυτίκιον το έγραψε και πάλι ο ευσεβής και αγαθός πατριώτης Homo Cretensis βγάζοντας συγκλονιστικόν συμπέρασμα υπογραμμίζοντας ότι:...."

Eμένα αυτά ειρωνεία μου μοιάζουν. Μήπως πρέπει να τα ξαναδιαβάσεις εσύ;
Αν έκανα τόσο λάθος πια, ζητώ συγγνώμη.

Άσχετο: Μάρκο, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το blog και δες τι μπορεί να καταφέρει ένας 10χρονος συνάδελφός σου!! Σήμερα είναι 11, αλλά γράφει εδώ και 18 μήνες και μάλιστα σε τρεις γλώσσες.
Έπεσα εντελώς τυχαία επάνω και ειλικρινά το χάρηκα.

Μάρκος είπε...

Επιμένω ότι δεν είναι ειρωνία. Ρώτα τον και από την απάντησή του θα κρίνεις. Πάταξον μεν, άκουσον δε.

Ανώνυμος είπε...

ναι είναι όμως λυπηρό και όχι και πολύ χριστιανικό να συζεί κάποιος με γυναίκα και να έχει παιδί εκτός γάμου. Έτσι δεν είναι?