Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2007

Πόσα από αυτά δε μάθαμε ποτέ, άραγε;

Πόσα τέτοια έκανε ο Χριστόδουλος και η Εκκλησία γενικά και δεν τα μάθαμε ποτέ, επειδή τον μισούν;

Να πούμε για τον οχταπλασιασμό των τρίτεκνων οικογενειών στη Θράκη (από 100 έφτασαν τις 800 σε 6-7 χρόνια), να πούμε για τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ συσσίτια στους άπορους, Έλληνες και ξένους μετανάστες, να πούμε για τη βοήθεια σε ρουχισμό, τρόφιμα και στέγη επίσης σε άπορους Έλληνες αλλά και ξένους μετανάστες, να πούμε για τα ορφανοτροφεία, τους ξενώνες, τα γηροκομεία, να πούμε για τη βοήθεια της Αλληλεγγύης όπου γης (συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας το 1999, αλλά και γενικότερα σε πάνω από 40 χώρες), τι να πούμε;

Διαβάστε εδώ κάποια ψήγματα που πέρασαν (επιτέλους) στον τύπο

Τα Νέα

30.000 ευρώ από την Εκκλησία για αποφυλάκιση μικροοφειλετών

ΠΟΣΟ 30.000 ευρώ αναμένεται να χορηγήσει η Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών της Εκκλησίας (ΕΚΥΟ) προκειμένου να αποφυλακιστούν έγκλειστοι μικροοφειλέτες του Δημοσίου, Έλληνες καθώς και οικονομικοί μετανάστες.

Αυτό ζήτησε χθες ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος από τον διευθυντή της ΕΚΥΟ και σύμβουλο οικονομικών και οργανώσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Πυλαρινό, την επίσκεψη του οποίου δέχτηκε χθες στο σπίτι του στο Π. Ψυχικό. Ο κ. Πυλαρινός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την παρουσίαση της πορείας των οικονομικών που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Του ανέφερε μάλιστα ποιες βελτιώσεις απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για το προσεχές τριετές οικονομικό πρόγραμμα της Εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χριστόδουλος ευχαρίστησε τον κ. Πυλαρινό για την προσφορά του και το έργο του σε όλους τους τομείς και του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στους συνεργάτες και τους εργαζόμενους της ΕΚΥΟ.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου παραμένει δύσκολη αλλά σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά δεν ταλαιπωρήθηκε από παρενέργειες μετά την ενέσιμη θεραπεία..

5 σχόλια:

Nativist είπε...

Ό,τι και αν πεις σε παρωπιδοφόρυς, εκείνοι θα σου αντιτείνουν ότι "ποιος ξέρει πόσα απ' αυτά έβαλε ο Πυλαρινός και ο Χριστόδουλος στην τσέπη".
Δεν βλέπεις ότι τον κατηγορούν για αρχομανία, επειδή δεν παραιτείται, λες και δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξή του; Προχθές μοίρασε τα δώρα των Χριστουγέννων στους δύο διάκους του και μερικούς του στενότερου περιβάλλοντός του (έτσι συνηθίζει να κάνει αυτές τις μέρες) και όταν αυτοί του ευχήθηκαν "και του χρόνου", εκείνος εντελώς ψύχραιμα τους απάντησε ότι αυτά είναι τα τελευταία δώρα που τους κάνει! Άντε τράβα να τα πεις αυτά σε μερικά καθίκια που εξακολουθούν να τον βρίζουν και διαφημίζουν ακόμη από τις ιστοσελίδες τους το βιβλίο του συκοφάντη Βασιλάκη.

Μάρκος είπε...

Α έτσι είπε ε; Είναι ωραίος μέχρι το τέλος!

Δεν ασχολούμαι με δαύτους που λες στο τέλος, εδώ και πολύ καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, τελικά φαίνεται πως πολλά δεν μαθαίνουμε!!

vangelakas είπε...

Ρέ παιδιά, νά ρωτήσω κάτι; Νομίζω ότι εδώ είχα διαβάσει μιάν ερμηνεία τών περιβόητων δηλώσεων τού Χριστόδουλου. Γιά τό ότι δέν είναι τελικά όπως τό ερμηνεύουν οι τής ελευθεροτυπίας κλπ κλπ... Θυμάστε κάτι;

vangelakas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.