Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007

Θέλουμε ΤΣΙΠΑ, όχι ΤΣΙΠΡΑ!

Επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες ζητούσε ο Αλαβάνος επίσκεψη με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Το ζητούσε επίμονα για να προλάβει να τον δει πριν χειροτερέψεε περαιτέρω, ώστε να το παίξει ευαίσθητος. Πήγε λοιπόν σήμερα.

Ο Χριστόδουλος έχει μία εκκρεμότητα με την κυβέρνηση. Εδώ και αρκετό διάστημα είχε ζητήσει από τη Γιαννάκου (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων) να εγκρίνει το άνοιγμα έξι θέσεων βοηθών επισκόπων. Το θέμα τραβούσε καιρό.

Εντωμεταξύ ο Χριστόδουλος είχε το πρόβλημα υγείας. Σε μία επίσκεψη της Γιαννάκου στο νοσοκομείο (πριν φύγει στο Μαιάμι, δηλαδή όσο ήταν ακόμη Υπουργός), το συζήτησαν και η Γιαννάκου το είχε ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. Ετοίμαζε τη σχετική τροπολογία. Προκυρήχθηκαν οι εκλογές, άλλαξε ο Υπουργός και ο Στυλιανίδης μέχρι σήμερα το καθυστερεί. Παρόλο που η προκάτοχός του το είχε αποδεχθεί, η οποία προκάτοχος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο (θυμίζω ότι δεν είχε υπογράψει το αίτημα της Εκκλησίας για να γίνει δημοψήφισμα και το είχε διατυμπανίσει αρκετά), ο Στυλιανίδης αρνείται να το προχωρήσει. Κάποια στιγμή όμως θα γίνει. (ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ!)

Επανέρχομαι στον Αλαβάνο. Μέσα στη μισή ώρα της συνάντησης, ο Χριστόδουλος ζήτησε από τον Αλαβάνο να στηρίξει στη Βουλή την συγκεκριμένη τροπολογία.

Ο Αλαβάνος ΑΡΝΗΘΗΚΕ, και μάλιστα βγαίνοντας έκανε και δηλώσεις και είπε ότι ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ!!

ΝΤΡΟΠΗ Κύριε Αλαβάνο!

Γιατί υποκριτικά και όψιμα επιδεικνύετε ευαισθησία;

Γιατί σκυλεύετε τον Αρχιεπίσκοπο;

Γιατί εμπαίζετε τον Αρχιεπίσκοπο;

Μπροστά στα μάτια του κι όλας;

Αυτό που θέλουμε από εσάς κύριε Αλαβάνο είναι

ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ, όχι ΤΣΙΠΡΑ!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θες δλδ να ανακατευθεί αυτός που πολεμά για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, στα εσωτερικά της εκκλησίας?

άλλωστε άλλοι αντιδρούν στην ρύθμιση..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4667&subid=2&pubid=348632

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Απ'οτι βλεπω ο Χριστοδουλος ηγετης μεχρι τωρα...ασχετα και αν ο ιδιος ο Πρωθυπουργος τον θεωρει νεκρο...

Μάρκος είπε...

ανώνυμε πρώτον ο σύνδεσμος δε δουλεύει

και δεύτερον έπεσες στη γνωστή παγίδα που νομίζεις ότι ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ = ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

ΛΑΘΟΣ!

Με αυτή την έννοια (βέβαια) μιλάνε για διαχωρισμό οι ελαφροαριστεροί (όπως λέμε ελαφρολαικοί).

Διότι κατά βάθος ΜΙΣΟΥΝ την Εκκλησία, και γενικότερα την παράδοση.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ θα σήμαινε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η έγκριση του κράτους στη δημιουργία αυτών των θέσεων.

Οπότε ένας ΣΥΝΕΠΗΣ θιασώτης του διαχωρισμού Αλαβάνος, θα έλεγε πολύ ωραία και καλά "επειδή είμαστε υπέρ του διαχωρισμού, πράγματι, ας μην μπλέκουμε το κράτος στην Εκκλησία, οπότε εντάξει, κανένα πρόβλημα"

Κατάλαβες;

Καταλάβατε όλοι ότι τα θέλουν μονά-ζυγά δικά τους και πάντα εναντίον της Εκκλησίας;

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΟΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Α καλά εσύ τάχεις εντελώς χαμένα..

Ασχολήθηκε κανείς αριστερός για το πόσους επισκόπους θα εκλέξουν οι διαμαρτυρόμενοι..οι καθολικοί..οι μάρτυρες του Ιεχωβά ή οι μουσουλμάνοι?

θες ν'ακούσεις καμιά χοντρή κουβέντα για το παπαδαριό?

ουστ άπλυτε ΒΡΟΜΟΜΟΥΣΑΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, με ξέχασες! Μου ψιλοϋποσχέθηκες ότι θα φτιάξεις μία σελίδα με τίτλο "Επικαιρότης",
και δεν το έκανες ακόμα!
Και τώρα πού θα γράψω, να διαμαρτυρηθώ για την στρατιωτική συμφωνία Ελλάδος-Τουρκίας, όταν υπάρχει ακόμα ο Αττίλας;
Και τώρα πού θα γράψω, να διαμαρτυρηθώ για την επίσκεψη του Αλή Μπαμπά (Μπαμπατσαν) στην Θράκη;
Και τώρα πού θα γράψω, ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι προδότες;

vangelakas είπε...

έλα μωρέ μωρέ πού κάθεσαι κι ασχολείσαι μέ τόν αλαβγάνο... Νά σέ πώ... Παίζει συλλαλητήριον μεθαύριον... θά συμμετάσχης;

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG TOY AΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ http://apasxolisi.wordpress.com Με τον πιο ωμό , κανιβαλικό παράνομο καταχρηστικό ΤΡΟΠΟ καταστρατηγώντας τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΝΥΧΤΑ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ -ΝΑ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ» ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ -ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. -ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ … ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ … -ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…συνεχίζω των αγώνα δικαστικά – ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΕ προσφυγή στο εφετείο … ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ «ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ» --- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ …ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ --- Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ---- ΕΛΕΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ … ΚΑΝΟΝΩΝ …ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ … ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !

Ανώνυμος είπε...

Το έθεσες πολύ σωστά, η μια και μόνη αφετηρία για αυτούς που κόπτονται για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας και χύνουν δηλητήριο εναντίον της δεύτερης είναι το ψυχοπαθολογικό μίσος.

Λένε όχι σε έναν ορθολογικό διάλογο αλλά ναι σε έναν οχετό χυδαίων ύβρεων και ανισόρροπων εμμονών.

Μάρκος είπε...

Ανώνυμε της Πεμ Δεκ 06, 12:32:00 μμ 2007, τελείς σε παράνοια. Αν τα γράμματα που διαβάζεις έχουν κάποιο νόημα για σένα και διαθέτεις την ικανότητα να αναγνωρίζεις ομάδες γραμμάτων ως λέξεις που έχουν κάποιου είδους νόημα, θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά τι ειπώθηκε, να σκεφτείς κανένα δεκάλεπτο τι λέει ο καθένας και να επανέλθεις.

Ανώνυμε της Τετ Δεκ 05, 11:31:00 μμ 2007, δεν είδα να επανέρχεσαι με απάντηση στο δεύτερο σχόλιό μου. Τι έγινε; κατάπιαμε τη γλώσσα μας;

Ανώνυμε του Σαβ Δεκ 08, 11:15:00 πμ 2007, αλλά και όλοι οι ανώνυμοι γενικά, βάζετε ρε παιδιά κανένα ψευδώνυμο για να ξέρουμε ο καθένας ποιος είναι και τι έχει πει. Ειδικά όσοι συμφωνούν μαζί μου σε μερικά σημεία, καλό θα είναι να το κάνουν.

Ελιλέε, έχουν ασχοληθεί και άλλοι με το θέμα. Δες ένα ωραίο πρόσφαστο ποστ σε καινούριο μπλογκ http://blog.antibaro.gr/?p=40

Γκρεγκ, ευχαρίστως αλλά στη Σαλόνικα! (ή να την πω Σολούν;)

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Ελιλαίος. Που διάολο να γράψει κανείς εδώ για τον Αλή Μπαμπα(τζάν) και τους 300 κλέφτες;
Το ξέρετε ότι αγοράζουμε ανταλλακτικά για την πολεμική μας αεροπορία από την Τουρκία; Διαβάστε το ενδιαφέρον αυτό άρθρο των Aegean Times.

Τσίπρας, Αλαβάνος, Παπαντρέας, ... ποιος τους απαυτώνει!

vangelakas είπε...

Δέν είμαι ο Γκρέγκ βρέ μάστορα!

Πωπώ έρωτας μέ τόν Γρηγόρη!!!!

Μάρκος είπε...

Ειλικρινά συγγνώμη! Σου χρωστάω μία χάρη για το μπέρδεμα!

vangelakas είπε...

Σιγά ρέ μάστορα! Αστειεύομαι!