Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2007

Οι νεκροθάφτες της Κύπρου



Ο Θεός της Ελλάδας ενήργησε και έφυγαν από την εξουσία ο Κληρίδης το 2003, ο Σημίτης το Φεβρουάριο του 2004 και καθυστέρησε να αναλάβει η Ντόρα το ΥΠΕΞ λόγω Ολυμπιακών (μετά το Φθινόπωρο του 2004). Έτσι, άνοιξε ένα μικρό παραθυράκι για μία πολύ κρίσιμη περίοδο ολίγων μηνών και το τρίδυμο Παπαδόπουλου-Μολυβιάτη-Καραμανλή απέτρεψε την «πλεκτάνη Ανάν» όπως την αποκαλεί ο Χρήστος Γιανναράς. Τώρα, οι τρεις σωματοφύλακες του Γκανέζου δίπλα δίπλα, στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώτου από τους τρεις εκφράζουν την κοινή τους άποψη, ότι αν ένας από τους τρεις παρέμενε ακόμα άμεσα ή έμμεσα στα πράγματα, θα είχαμε ήδη λύσει το Κυπριακό...

Απολαύστε τους!

10 σχόλια:

Φειδίας είπε...

Πραγματικὰ ἀνατριχιαστικό.

Ὀρίστε καὶ ἡ φωτογραφία, σὲ μεγαλύτερη ἀνάλυσι, ἀπὸ τὸ in.gr . Οἱ τρεῖς βρυκόλακες.

Πρόσθεσε τὴν φωτογραφία στὸ ἄρθρο (ἂν δὲν φοβᾶσαι μὴν στοιχειώσει τὸ ἱστολόγιο)! Δὲν χρειάζεται κείμενο!

Μάρκος είπε...

Ευχαριστώ. Μόλις το έκανα. Είμαι ολίγον οπισθοδρομικός αλλά τα καταφέρνω καλά τελικά!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Να τους χαιρομαστε....

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι για να μας θυμίζουν ότι υπάρχει και μετά θάνατον ζωή!

Μάρκος είπε...

Προς το παρόν βρίσκονται στη μετά πολιτικόν θάνατον ζωή. Και οι τρεις τους. Άρα μπορεί κανείς να τους αποκαλεί πολιτικά ζόμπι!

Ανώνυμος είπε...

"Και οι τρεις τους"

Πριτσ! Ο ένας σου την έσκασε και είναι ενεργότατος εκ του παρασκηνίου. Από τότε που δήλωσε ότι αποχωρεί από τον πολιτικό βίο για να συγγράψει τα απομνημονεύματά του, (είχε, λέει, τόσο υλικό, που δεν ήξερε αν θα τον έφθανε η ζωή του!), συνέχεια στα κανάλια είναι! "Διατί να το κρύψομεν, άλλωστε"! :-))

Manos P. είπε...

Το σχέδιο Ανάν έπρεπε να είχε επικυρωθεί

Μάρκος είπε...

Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ

http://www.oxistosxedioanan.com

και μετά ξανασκέψου το.

Βαριέμαι να τα λέω με δικά μου λόγια.

Greg είπε...

Οι δύο ακριανοί είναι και οι νεκροθάφτες του Μακεδονικού!

Προέρχονται και οι δύο από την Ένωση κέντρου, ήταν και οι δύο αντίπαλοι του Παπανδρέου (του μεγάλου, του κατά Πάγκαλον δωρολήπτη...), θαυμαστές των Γερμανών. Πολλά κοινά!

Nativist είπε...

Έχεις δίκιο, Greg, εκτός από το τελευταίο: "θαυμαστές των Γερμανών". Αυτό το "θαυμαστές" σηκώνει νερό και ειδικά στην περίπτωση του "Ψηλού", που κατηγορήθηκε (λέγε, αναίσχυντα συκοφαντήθηκε) ως συνεργός. Όχι, δεν ήταν συνεργός. Αντιθέτως, έλαβε μέρος στην Αντίσταση. Ο άλλος, ο σιαμιάμιθος, ναι, είναι θαυμαστής των Γερμανών (αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό), των Ευρωπαίων γενικά, «φωταδιστής» (αυτό είναι μάλλον κακό) και ο αδελφός του υπηρέτησε στην ... γερμανική ΚΥΠ, τρίτο γραφείο, επιφορτισμένο με παρακολουθήσεις τηλεφώνων. Αυτό το τελευταίο είναι κάκιστο, εφ’ όσον το ίδιο διάστημα ο εν Ελλάδι αδελφός ήταν υπουργός και αργότερα πρωθυπουργός.
Αυτό και μόνο, αν ζούσαμε σε κράτος πολιτισμένο, θα ήταν απαγορευτικό για τον Σημίτη να γίνει πρωθυπουργός. Μπορείς να φανταστείς κάποιον να γίνεται πρόεδρος στις ΗΠΑ, ενώ ο αδελφός του εργάζεται έστω και στην φίλια Intelligence Service; Δεν είναι συμβατό, πώς να το κάνουμε! Πολλώ μάλλον, αν λάβεις υπ' όψιν σου ότι τον καιρό εκείνο Άγκυρα και Βόννη ήταν κώλος και βρακί!! Καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε και τι καφρίλα μας δέρνει στον τόπο τούτο;