Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Ο Ψαριανός μιλάει για ΟΛΑ - Δωδεκαθειστές Πλεύρης και Γεωργιάδης!!

Εκτός από τις γκαουεριές του έχει δύο δίκια

1. Για τη μειονότητα στη Θράκη που λέει αντρίκια και σταράτα και δεν κοροιδεύω ότι είναι ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ μειονότητες.

2. Η αποκάλυψη - επιβεβαίωση για Θάνο Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη ότι είναι ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ και τα βρίσκουν:

Δε μας τἀ πατε αυτά δημόσια κύριοι του "Ορθόδοξου" Συναγερμού;;;

Μια βάζετε τον αρχηγό σας να κόβει κομμάτια στον Αλλάχ (βλέπε το προηγούμενο ποστ πιο κάτω) μια κολητιλίκια με τον Ψαριανό για αρχαιολατρεία και δωδεκαθεισμό, μα τι ωραίο και Ορθόδοξο κόμμα ρε σεις!



(όπως βλέπουμε στο ιστολόγιό μου συχνάζουν ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ - με τις υγείες σας! προλαβαίνετε να αλλάξετε την ψήφο σας παίδες!)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΙΖ: Ποιό κόμμα συνδυάζει ταυτόχρονα την αγάπη στον Χριστό και την αγάπη στην Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Όταν ομιλεί ο Ψαριανός, οφείλουμε να ξέρουμε τι είδους "μαύρη" έχει φουμάρει. Καλαματιανή, την οποία ισχυρίζεται ότι είναι αρίστης ποιότητος, ή άλλη; Έχει σημασία αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, ο Ψαριανός μπορεί να λέει ό,τι θέλει διότι είναι πολιτικός αντίπαλος του Γεωργιάδη. Η γνώμη είναι ότι ο Άδωνης ΔΕΝ είναι 12Θεϊστής, από αυτά τα ψώνια που πάνε στον Όλυμπο , κάνουν τελετές και επιτίθονται μέσα από εκπομπές , ιστοσελίδες και βιβλία εναντίον του Χριστιανισμού. Νομίζω ότι πριν από 18 μήνες πριν τις εκλογές της 16-9-2007 ο Στ. Παπαθεμελής είχε υπονοήσει κάτι παρόμοιο , του έκανε αγωγή ο Γεωργιάδης και ο τελευταίος κέρδισε τη δίκη!

metallica είπε...

http://anti-neoliberal1.blogspot.com/2009/03/blog-post_23.html
νομιζω οτι υπαρχουν πιο σοβαροι κινδυνοι απο το να ασχοληθεις με τις θρησκευτικες πεποιθησεις του καθενος...Η νεοφιλελευθερη πεμπτη φαλαγγα το ωραιο ειναι οτι προβαλλονται και κανουν προπαγανδα σε οικονομικες ιστοσελιδες..

Cacofonix είπε...

Όταν ο Ψαριανός μιλά για παοποινικοποίηση, εγώ ζητώ αποβλακοποίηση!

Ξέρω ότι ζητώ το ακατόρθωτο...