Τρίτη, Μαρτίου 17, 2009

Ο ..."ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " ΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΠΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ "ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ".

Αναφέρομαι στην κοτσάνα του ..."ορθόδοξου" Καρατζαφέρη ο οποίος κόβοντας την πίτα του Αγίου Βασιλείου (Βασιλόπιτα) το περασμένο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη , αφιέρωσε ένα απο τα κομάτια στον ...Αλλάχ .Σου λέει κάτσε να το ρίξω και λίγο στην πανθρησκεία έτσι και με τους μουσουλμάνους θα τα έχω καλά και τις ψήφους των "ορθοδόξων " θα έχω στο τσεπάκι.Με τέτοια και με ...άλλα μπορεί να του έλθει και καμμιά χορηγία απο το ίδρυμα Soros ή ν΄αρχίσει να τον υποστηρίζει και ο "ιός" της "Ελευθεροτυπίας",που ξέρεις μπορεί και να τον δούμε να αναλάβει ταυτοχρόνως τις δημόσιες σχέσεις του Ιερώνυμου και του Μουφτή στην Ξάνθη.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ:

“Πολλοί τον παρά των πολλών έπαινον επιδιώκοντες, έργω μεν την αδικίαν και πλεονεξίαν, ως ωφέλιμον προτιμώσι, σχήματι δε και λόγω την δικαιοσύνην υπερθαυμάζουσι”.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΤΙΤΛΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΗΡΥΤΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Αναδημοσίευση από

http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/02/blog-post_183.html

Τσακώστε και το βίντεο μια που το ζητήσατε!Πάρτε και άλλους συνδέμσους για το ίδιο θέμα:

http://ixnilatios.blogspot.com/2009/02/blog-post_6872.html

http://www.search.gr/2009/01/31/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AD/

http://www.greektube.org/content/view/51679/2/

και αναζήτηση στο google

4 σχόλια:

Captain Cerk είπε...

ΜΑΡΚΟ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ HOMO CRETENSIS ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΗΜ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.

Homo Cretensis είπε...

Ρε Μάρκο, να τα γράφουν αυτά άλλοι, αλλά να τα γράφεις κι εσύ; Η Αλεξανδρούπολη είναι γεμάτη μουσουλμάνους, δεν έπρεπε να κόψει ένα κομμάτι πίτα και για τον Θεό όχι τον δικό τους, αλλά όπως αυτοί τον ονομάζουν; Εσύ, άνθρωπος έξυπνος και χωρίς παρωπίδες, γράφεις τέτοια πράγματα; Μέγας είσαι Κύριε.

Καπετάνιε, εγώ έχω πάρει την απόφασή μου, διότι μένω ικανοποιημένος από τον ΛαΟΣ. Κάνει την δουλειά, για την οποί τον ψήφισα. Αλλάζει κανείς την ομάδα, όταν κερδίζει;

Όσο για τον «αγωνιστή» Παπαθεμελή, πολλάκις τον ρώτησα γιατί δεν έφευγε από το ΠαΣοΚ τα χρόνια του σημιτικού «εκσυγχρονισμού», που έβλεπε να παραχωρούν το ένα μετά το άλλο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην Τουρκία και όχι μόνο, αλλά αν πήρες εσύ απάντηση, πήρα κι εγώ.

ΥΓ: Μώρε σεις, εγέρασα μπλιό και δε κατέχω ανε ζήσω πολλούς χρόνους, για κιονά σασε πέμπω τη φωτογραφία μου κι ετούτηνέ τη μαντινάδανα να με θυμάστε:

Λάβε χαρτί δίχως ψυχή
και σώμα δίχως αίμα,
λάβε κι αυτή τη ζωγραφιά
να με θυμάσ’ εμένα!!


ΥΓ2: Γλωσσάρι: μπλιό = πια, ανε = αν, κιονά = αυτό, σασε = σας, πέμπω = στέλνω, τουτηνε = αυτή.

Αναγνώστης είπε...

Αυτό που δημοσιεύεις είναι σοβαρό.

Επειδή όμως δεν πιστεύω το λεγόμενο ράδιο αρβύλα, θέλω να μου δείξεις κάποιο βίντεο ή να δημοσιεύσεις μια εγκυρότερη πηγή από το μπλογκ που παράθεσες την είδηση.

Ανώνυμος είπε...

"Αυτό που δημοσιεύεις είναι σοβαρό."

Tι είναι σοβαρό, ανώνυμε και γιατί;