Σάββατο, Μαρτίου 14, 2009

Η ελαφροαριστερά ευνούχισε την αστυνομία

Πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ.

Από τη μεταπολίτευση και μετά τα κοινωνικά στερεότυπα τα διαμορφώνει η ΕΛΑΦΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (πώς λέμε "ελαφρολαϊκά" ένα πράμα;)

Η χώρα έχει καταληφθεί από ένα μάτσο κωλο-πλουσιό-παιδα που το παίζουν επαναστάτες και από ένα μάτσο αριστερο-τρομοκράτες που κάνουν αυτό ακριβώς που λένε οι λέξεις δηλαδή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ την κοινωνία θέλοντας να σκορπίσουν παντού αίμα ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, και οι δημοσιογραφάρες, οι πολιτικάρες και οι λοιποί διαμορφωτές της κοινής γνώμης (μη χέσω) βουτηγμένοι κατά 100% μέσα στο κλίμα και στις επιταγές αυτής της ελαφροαριστεράς θέλουν να μας κάνουν το άσπρο, μαύρο!!!

Μα είναι δυνατόν να ισχυρίζονται ότι όλα αυτά γίνονται με την προτροπή ή ακόμα και με διαταγή της κυβέρνησης (το είπε εχθές με "βεβαιότητα"(!!) ο μεγάλος αρχιερέας Μάκης και συμφώνησαν αρκετοί μαζί του) προκειμένου να "συντηρητικοποιηθεί" η κοινωνία και να ανατρέψει τις εις βάρος της δημοσκοπήσεις;

Τρεις απλές ερωτήσεις του Μάρκου (και μία δώρο)

1. Είδατε ποιον θέλανε να προστατέψουν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της Αθήνας εχθές; Τον Γιώργο Βούτση! Τον ληστή τραπεζών που είναι ΓΙΟΣ του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και δικάζεται σε μερικές ημέρες.

(άσχετο - θυμάμαι μία "συγγραφέα" σε πάνελ που όταν σχολίαζε το κάψιμο της βιβλιοθήκης κατά την "εξέγερση" (μη χέσω) του Δεκεμβρίου έλεγε "αυτό το έκαναν σίγουρα οι αλήτες της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Πολύ γέλασα!!!)


2. Αποφασίσατε τελικά, εσείς οι δημοσιογραφάρες, αν το ελληνικό κράτος και η αστυνομία μας είναι

α. ανοργάνωτη, ξεφτίλα, ανίκανη (ώστε να μην μπορεί να επιβάλλει την τάξη πουθενά και ποτέ)

ή

β. τέλεια κουρδισμένη μηχανή, με τις "παρακρατικές" της υπηρεσίες (ώστε να οργανώνει προβοκάτσιες, ελέγχει ή να διατάζει τους κουκουλοφόρους και γενικώς να επιτελεί σχέδια στην κοινωνία)

3.

α. Δεν μπορείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντιληφθείτε ότι το τεράστιο πρόβλημα της αστυνομίας να κάνει καλά τη δουλειά της οφείλεται σε ΕΣΑΣ και στο ΚΛΙΜΑ που αναπαράγετε 30 χρόνια τώρα;

β. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι ΟΠΟΤΕ συνελήφθησαν κουκουλοφόροι, γνωστοί άγνωστοι, τρομοκράτες και λοιπά (αριστερά) αποβράσματα, τότε παρέλασσε στις δικαστικές αίθουσες κατά συρροήν όλη η αριστερή ιντελλιτζέντσια και πίεσε όλος ο αριστερός τύπος για να υπάρξουν αθωώσεις των "καημένων των παιδιών";

γ. Δεν θυμάστε ότι μέχρι και ορισμένοι από τους τρομοκράτες που τελικά καταδικάστηκαν ως μέλη της 17 Νοέμβρη είχαν συλληφθεί στις αρχές δεκαετίας του 1990, και τελικά αθωώθηκαν μετά από τέτοιες πιέσεις;


Ακροτελεύτια κρίσιμη ερώτηση:

-----> Δεν αντιλαμβάνεστε ότι το κλίμα της ελαφροαριστεράς είναι αυτό που ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ σταδιακά, αργά δηλαδή αλλά σταθερά, την αποτελεσματικότητα της ελληνικής αστυνομίας να επιβάλλει την τάξη στη χώρα;;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αριστερά στο σύνολό της προσφέρει ιδεολογική κάλυψη στο οργανωμένο Αλβανικό, Βουλγαρικό Ρουμανικό έγκλημα.

Nativist είπε...

Η παράδοση αρχικά της παιδείας στην ελαφροαριστερά, άρχισε αμέσως μετά την δικτατορία για να "αποζημιωθεί" η αριστερά, η οποία κατά τεκμήριον υπέφερε περισσότερο.

Μεσολάβησαν τα λαϊκίστικα χρόνια του ανδρεϊκού ΠαΣοΚ και του σημιτικού εθνομηδενισμού, τα οποία αφ' ενός εκμαύλισαν την χώρα και απαξίωσαν τα πάντα, αφ' ετέρου κατάργησαν το κράτος, δίνοντας ακόμη περισσότερη μούρη στα "αναρχοάπλυτα" [εκφρασάρα χρυσαυγίτικη, όχι παίξε-γέλασε, ε; :)].

Η σημερινή παράδοση των πάντων στην ελαφοαριστερά, οφείλεται αποκλειστικώς και μόνο στην ανικανότητα της κυβερνήσεως και του πρωθυπουργού προσωπικά, που νόμισαν ότι έπρεπε να σβήσουν το παλιό κακό δεξιό παρελθόν και να το παίξουν μικρομεσαίοι. Να πλειοδοτήσουν δηλαδή σε αριστερισμό. Παρέδωσε τα Χριστούγεννα την χώρα βορά στα καθάρματα της κουκούλας, για να τα ... εξευμενίσει για τον άδικο χαμό του 15χρονου, λες κι αυτοί χέστηκαν γι αυτόν. Η διογκούμενη πολιτική διαφθορά, η πολιτική της αρπαχτής και της κομπίνας, απομάκρυνε τους πολιτικούς από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και ιδού τα αποτελέσματα.

Μέσα σε 24 ώρες, μία κυβέρνηση με πολιτική βούληση, θα μπορούσε να είχε εξαφανίσει τα Εξάρχεια. Τούτοι εδώ, βλέποντας και την επερχόμενη διάλυση της χώρας από Τουρκία και Αλβανία (μα πλάτες των ΗΠΑ), προτιμούν να κάνουν την μπάζα τους, να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να εγκαταλείψουν με το πρώτο μπαμ το βυθιζόμενο σκάφος, όπως κάνουν οι ποντικοί.

@ Σαβ Μαρ 14, 01:28:00 μμ 2009

η Αριστερά δεν προσφέρει κάλυψη στο εισαγόμενο έγκλημα, αλλά υποθάλπει την λαθρομετανάστευση, ένα από τα μειονεκτήματα της οποίας είναι και η εγκληματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

H ψηφοφορία δεν λειτουργεί. Ψηφίζω, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Μήπως χρειάζεται κα΄ποιος χρόνος γι αυτό;

@ Homo Cretensis

Συγχαρητήρια φίλε. Τα είπες όλα.

Ανώνυμος είπε...

όποιος ψήφισε το "Άλλο κόμμα" να μας πει ποιο είναι για να το προσθέσω.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον χρειάστηκε κάποιο χρόνο. Τώρα το βλέπω εντάξει.