Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

κλέφτης, ψεύτης και αντίχριστος ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Λάρισα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σήμερα το βράδυ! Αυτήν ακριβώς τη στιγμή!

Συνεργάτιδα του βουλευτή Ροντούλη στη Λάρισα κατήγγειλε ΕΠΩΝΥΜΩΣ ότι έπαιρνε χρήματα και αντί να τα καταθέσει στο κόμμα, τα έβαζε στο λογαριασμό του αδερφού του! (Μιλάμε για τους μισθούς των υπαλλήλων του γραφείου του βουλευτή, που ασφαλώς τους πληρώνει το κράτος σε συγκεκριμένο αριθμό συνεργατών των βουλευτών).

Όταν η κοπέλα το συνειδητοποίησε τι γίνεται, τον βρήκε και μιλήσανε και μετά από τα ψέμματα και τις μπουρδολογίες που της είπε, κάθεται και λέει στο τέλος "ε και να έκανε μία παρανομία ο βουλευτής σας, δεν θα τον υποστηρίξετε;"!!!

Και του απαντάει η κοπέλα "με συγχωρείτε, εμένα αν με καλέσουν σε κανένα δικαστήριο, εγώ θα ορκιστώ στο ευαγγέλιο και θα πω ασφαλώς την αλήθεια".

Και της απαντάει ο "κύριος βουλευτής" το εξής απίστευτο

"ΚΑΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ"

ΕΥΓΕ κύριε Ροντούλη!

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ

ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΑΘΑΡΜΑ.

Κάτι τέτοια αποβράσματα σαν κι εσένα κύριε Ροντούλη, όπως και οι ανεκδιήγητοι της δικτατορίας, είναι η ΑΙΤΙΑ της κατασυκοφάντησης του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Καλό μπουμπούκι είσαι κι εσύ.

Τι κόμμα είναι αυτό;

Ο ένας κλέφτης, ψεύτης και αντίχριστος
Ο άλλος εκπρόσωπος της νεολαίας ΕΠΕΝ και των χουντικών
Ο άλλος ρίψασπης

2-3 παντελώς άφωνοι

Έχεις ΕΝΑΝ αξιόλογο κατά τη γνώμη μου (τον Γεωργιάδη), κύριε Καρατζαφέρη, αλλά κατά τα άλλα οι συνεργάτες και οι βουλευτές σου είναι όλοι για τα πανηγύρια.

(Για να καταλάβουμε τι κουμάσι είναι, ξεκίνησε από την αριστερά, συνέχισε στο ΠΑΣΟΚ επεδίωξε να πάρει χρίσμα υπ. δημάρχου Τυρνάβου στο ΠΑΣΟΚ όταν ο αδερφός του ήταν εκεί γραμματέας της τοπικής, πήγε στο ΔΗΚΚΙ, μετά πήγε στη Νέα Δημοκρατία, επεδίωξε πάλι να πάρει το χρίσμα υπ. δημάρχου με το κόμμα αυτό και δεν τα κατάφερε και πάλι αλλά εκλέχτηκε δημ. σύμβουλος, μετά πήγε στο ΛΑΟΣ και ελέω του εκλογικού νόμου με μικρό ποσοστό βγήκε βουλευτής εκεί! ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...)

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχει πεί και ο Νεοκλής Σαρρής σε ανύποπτο χρόνο, σ' αυτή τη χώρα ευδοκιμούν είτα αυτοί που πουλούν την πατρίδα ή αυτοί που "πουλάνε" πατρίδα...

Γενικά οι πατριδοπώλες!

Δυστυχώς.

Και από κάτω ένας λαός που για μεγάλο ποσοστό του η προσφώνηση "λαμόγιο" είναι τίτλος τιμής...

Ο ψεύτης και ο κλέφτης όμως τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

Κι' αν γλυτώσανε στον περασμένο αιώνα οι διάφοροι απατεώνες, είναι τέτοια η κρίση, που αυτόν δεν θα τα καταφέρουν. Εκτίμηση μου είναι και την υποστηρίζω.

Nativist είπε...

>Εκτίμηση μου είναι και την υποστηρίζω.<

Ε, αυτό δα έλειπε, να είναι εκτίμησή σου και να την υποστηρίζει ... ο Μάρκος! :))

____________________________

Ένας σοφός άνθρωπος -δεν ... θυμάμαι όνομα- είχε πει: «Όποιος διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, έχει το δικαίωμα να κάνει κι ένα δωράκι στον εαυτό του». Έκτοτε «θεσμοθετήθηκε» η κλοπή του δημοσίου χρήματος, η οποία ήταν σε παλιότερα χρόνια αδιανόητη.

Υπήρξαν άλλοι, που ενώ μπορούσαν να κλέψουν εκ του ασφαλούς, δεν το έκαναν. Τούτοι δω κλέβουν και τις διαμαρτυρίες σου τις έχουν γραμμένες.

Ανώνυμος είπε...

Μιας και δεν μπορούν οι του ΛΑΟΣ να κλέψουν δημόσιο χρήμα προς το παρόν, κλέβουν τα ίδια τους τα μέλη και αν μπορούν και τους ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΥΣ... Αλλά ξέρουν με τί μ...κες έχουν να κάνουν και το αποτολμούν.

Και να το κάνουν μέ ... έμφαση γιατί ούτε τις εμφάσεις καταλαβαίνουν, όπως αποδεικνύεται πιο πάνω!

Τί έχει απομείνει λοιπόν μετά τον Ροντούλη και τον άλλον τον φυγόστρατο;

Ο αρχηγός; Παίζεται (ανάλογα με την στάση που θα κρατήσει...)

Ο Βορίδης; Πολύ Κολωνάκι...

Ο "μπουμπούκος"; Τον έφαγε "μαεστρίνα"...

Nativist είπε...

>Αλλά ξέρουν με τί μ...κες έχουν να κάνουν και το αποτολμούν<

Αν κατάλαβα καλά, οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ. είναι μαλάκες; Δηλαδή ανήκεις κάργα στις τάξεις του, ε;

Μάρκος είπε...

Εγώ τα καλά τα λέω. Τον Γεωργιάδη τον πάω. Και είδα και το απόσπασμα της εκπομπής του στο youtube, όπου υποστήριζε τη γυναίκα του σ' αυτήν την ΑΘΛΙΑ επιλογή της να παρουσιάζει την αηδία που την ονομάζουμε και εκπομπή κι όλας, και του βγάζω το καπέλο.

Οι άντρες (στον χαρακτήρα, όχι στα όργανα) εκεί φαίνονται. Στο να υποστηρίζουν τον δικό τους άνθρωπο στις δύσκολες και ατυχείς επιλογές τους. Βγαίνουν δημοσίως και εισπράττουν το κόστος, αντί να κρύβονται για μιάμιση ψήφο.

Εκτός που τα λέει ωραία, εκτός που έχει ένα επίπεδο, εκτός που τους βάζει όλους στη θέση τους, εκτός που του τα χώνει ο Λαζόπουλος (και εξ ορισμού όποιον δε γουστάρει ο Λαζόπουλος εγώ τον πάω - εξαιρείται ο Γιωργάκης), εκτός από όλα αυτά, στις δύσκολες καταστάσεις βγαίνει σπαθί ο Άδωνις και αυτό δείχνει ότι δεν θα σε πουλήσει και ότι πιστεύει όσα λέει.

Δυστυχώς όμως είναι ένας και οι περισσότεροι εκ των υπολοίπων είναι σκάρτοι σκάρτων.

Να έχουμε λοιπόν τη διάκριση σαν όπλο μας και να ξεχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι.

Nativist είπε...

Μάρκο, παρακολουθώ την δουλειά τους στην Βουλή και είμαι ικανοποιημένος.
Αν δεν βρεθεί καλύτερος, αυτούς θα ξαναψηφίσω. Τα έχουμε αναλύσει αυτά εκτενέστατα κι εδώ και αλλού. Ξέρεις πώς σκέφτομαι.

Και προχθές, πότε ήταν, έδωσαν μάχη για να μην ψηφίσουν τα ψοφίμια την Συνθήκη για την Αλβανία. Πραγματική μάχη. Είδα ότι σου το έχουν γράψει και δεν αναφέρομαι εκτενέστερα.
Για κάτι τέτοια τους θέλω, μωρέ. Το είπε ο Τριανταφυλλόπουλος; Μάλιστα, ψώνισες από σβέρκο! Ο Ρομπέν και κριτής των πάντων, που απαλλάχτηκε από την στρατιωτική θητεία με τρελλόχαρτο, όπως και πολλοί άλλοι, αλλά στην συνέχεια έχει άδεια οπλοφορίας. Πώς, ρε γαμώ το; Ο Α. Μικρούτσικος, κι αυτός τρελλόχαρτο κι έγινε υπουργός. Κράτος-οπερέτα.

Μάρκος είπε...

Για τον Τριανταφυλλόπουλο έχω κάνει και ειδικά ποστ. Ούτε να τον φτύσω δεν αξίζει. Όμως εδώ μιλάμε για καλεσμένη του που πήγε και τα είπε έξω από τα δόντια. Η κοπέλα εργαζόταν στο γραφείο του βουλευτή (από τους 4-5 που δικαιούται ο κάθε βουλευτής να εργάζονται στο γραφείο του και να τους πληρώνει το κράτος) και ο βουλευτής κατέθετε τους μισθούς ΟΛΩΝ στο λογαριασμό του αδερφού του, αντί για το κόμμα όπως τους έλεγε. Τα έλεγε η ίδια η γυναίκα, η οποία με το που το έμαθε τα βρόντηξε κι έφυγε. Όπως τα έγραψα είναι. Ας μη δικαιολογούμε τους αδικαιολόγητους.

Το έχει γράψει και φίλος μου και μπορεί να ανεβάσω και το βίντεο, αν δεν το δω αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το μπλογκ σου, είναι αξιόλογο.

Θέλω να σχολιάσω μόνο κάτι που έγραψες σχετικά με την Μανωλίδου: ΚΡΙΜΑ - ΚΡΙΜΑ - ΚΡΙΜΑ!

Επίσης, προς τον Άδωνη:
Όποιος βγαίνει δημόσια και ονειρεύεται να παίξει τον ρόλο του καθοδηγητή του λαού ή του πνευματικού πρωτοπόρου δεν συμβιβάζεται με το πουλημένο σύστημα και μάλιστα με τόσο φτηνές επιλογές.
Αν έχει ανάγκη δημοσιότητας, και μπει στον πειρασμό, ποντάρει σε παιχνίδια γνώσεων με ερωτήσεις κρίσεως, όπως η εξής: "πώς ένας πολιτικός γ..ει τον κόσμο που τον στηρίζει".

Άντε και τραβάτε ρε, άντε και τραβάτε παραπέρα, που θα μας δώσετε και μαθήματα πολιτισμού από πάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάρκος είπε...

Κοίταξε να δεις, τελευταίε ανώνυμε. Εγώ έκανα πρώτα το εξής σχόλιο στις 8 Νοεμβρίου 2008:

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

Εκεί μίλησα για την επιλογή της Μανωλίδου και έκανα και σαφείς νύξεις για τον Άδωνι.

Εκεί ονόμασα την εκπομπή ΕΚΡΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, διότι αυτό ακριβώς είναι.

Σήμερα, και δεδομένου ότι έχω κάνει πολύ αυστηρή κριτική στα στελέχη του ΛΑΟΣ, μίλησα μόνο για τον ίδιο τον Γεωργιάδη (και επαναλαμβάνω ότι είναι ο μοναδικός που εκτιμώ στο κόμμα αυτό) και είπα ότι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και στήριξε τη γυναίκα του, ακόμα και αν ο ίδιος διαφωνεί με τις επιλογές της.

(Μιλώ για τις δηλώσεις του αυτές εδώ http://uk.youtube.com/watch?v=EV0_ExTVwG8

το ότι διαφωνώ και εγώ με τις επιλογές το είπα ήδη. Το ότι διαφωνεί και ο ίδιος, επίσης το είπε. Αλλά το ότι τη στήριξε δείχνει χαρακτήρα και ακεραιότητα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την ουσία της υπόθεσης που είναι πράγματι η εκπόρνευση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Αυτά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου επ' αυτού.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, διαβάζω συχνά το μπλογκ σου. Ένας λόγος που το κάνω είναι γιατί σε θεωρώ τίμιο στις πεποιθήσεις σου και ακέραιο.
Εκεί που ευχόμουν αυτή σου η ακεραιότητα να μην προσβληθεί από τίποτε κι από κανέναν, μου γράφεις για "ακεραιότητα του Άδωνη" που στήριξε (τί συγκινητικό, θα κλάψω) την συμβία του στην τεράστια δυσκολία που έχει το κορίτσι...μη χέσω!

Το επαναλαμβάνω. Οι καιροί απαιτούν σταθερότητα στις πράξεις κυρίως, αλλιώς, σε τρώει η μαρμάγκα, κατάλαβες;

Ο Μακαριστός και αλήστου μνήμης Χριστόδουλος θα μείνει για ΠΑΝΤΑ στην ιστορία σύμβολο αντίστασης και αγώνα.
Γιατί;
Γιατί φυσικά δεν θέλησε να συμβιβαστεί με το σύστημα και προκαλούσε έτσι το μένος των αντιπάλων.
Αυτοί οι άνθρωποι γράφουν ιστορία. Οι υπόλοιποι είναι απλές...οδοντόκρεμες...


Οι συμβιβασμοί του Άδωνη και της Μανωλίδου μόνο ΕΚΠΤΩΣΕΙς στον πολιτισμό φέρνουν και οπισθοδρόμηση. Κατάντησαν γελοίοι στα μάτια μας και το κατάντημά τους δεν συμμαζεύεται!

Και κάτι άλλο. Όταν ένα ζεύγος δεν συμφωνεί σε ζητήματα αρχών και αξιών, καλά θα κάνει να σκέφτεται το χωρισμό πριν να δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά και την διαλύσει.

Όταν όμως ο ένας κάνει λαμογιά και ο άλλος αντί να τον κάνει να επανορθώσει, τον υποστηρίζει, αυτό λέγεται...μαλθακότητα για να μην πω τίποτε άλλο.

Δεν πρόκειται για ένα κοινό και άσημο ζευγάρι όμως, παρά για ένα υποψήφιο να ορίζει αύριο μεθαύριο την τύχη πιθανόν της παιδείας και του πολιτισμού....ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!

Με λίγα λόγια, Μάρκο, βαρεθήκαμε τους συμβιβασμένους και τους πουλημένους απ όποιον χώρο κι άν προέρχονται. Ιδίως όταν ανήκουν σ' ένα κόμμα που ευαγγελίζεται την ανεξαρτησία του πνεύματος και τον σεβασμό του πολίτη.

Μιλάμε για σκέτη απογοήτευση.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να υπογράψω στο πρώτο σχόλιο(04.42.00 μ.μ.)με το ψευδώνυμό μου Αναγνώστης.

Να είσαι καλά και με συγχωρείς για την αγανάκτηση, αλλά δεν πάει άλλο!

Μάρκος είπε...

Αναγνώστη, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχεις δίκιο σ' αυτά που γράφεις.

Εμένα με κατηγορούνε ότι κάνω σφοδρή κριτική στο ΛΑΟΣ και μάλιστα έχω χάσει αρκετούς αναγνώστες λόγω κόντρας.

Επί του συκγκεκριμένου, ενώ συμφωνώ μαζί σου, τονίζω ότι μίλησα περισσότερο από την ανθρώπινη σκοπιά παρά την πολιτική.

Δηλαδή. Συμφωνώ ότι ο Άδωνις ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να την αφήσει να κάνει αυτήν την επιλογή ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ η ίδια (στο κάτω κάτω, δεν είναι το επάγγελμά της, είναι κάτι διαφορετικό, και δεν έχει ανάγκη να το κάνει αυτό για να ζήσει. Ας συνέχιζε με τα δικά της). Επειδή ακριβώς έχω αυτήν την άποψη, γι' αυτό στο αρχικό μου ποστ έγραψα ότι "εγώ δε θα άφηνα τη γυναίκα μου επ' ουδενί να κάνει κάτι τέτοιο". (το Νοέμβριο)

Ένα το κρατούμενο.

Από τη στιγμή όμως που έγιναν όλα αυτά, από τη στιγμή που βγαίνανε και λέγανε διάφορα εναντίον του, υπήρχαν δύο δρόμοι. 1. να κρυφτεί, να μην το σχολιάσει και να αφήσει να αιωρούνται υπονοούμενα για τη σχέση τους (ο εύκολος δρόμος που δεν θα είχε κόστος), και 2. να την στηρίξει δημόσια (με κόστος), όπερ και έκανε. Αυτό σχολίασα θετικά.

Ας πάμε όμως παρακάτω.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο, επίτρεψέ μου. Η επιλογή της "μαέστρου" Ευγενίτσας και του αρχαιοελληνολάτρη Άδωνη ήταν ξεφτίλα και αμερικανιά.
Δεν υπάρχει "ανθρώπινη και πολιτική σκοπιά του θέματος.
Τα παιδιά τους όταν συνειδητοποιήσουν τί μαλακία κάναν οι σπουδαγμένοι γονείς τους, άραγε θα συνεχίσουν να τους θαυμάζουν;

Αλλά το ξαναλέω. Εδώ δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε διανοουμενίστικο ζεύγος, που θέλησε να ικανοποιήσει ένα βίτσιο του, αλλά για ένα ζεύγος πολιτευτών (βάζουμε και τη γυναίκα μέσα) που το ένα μέλος σκούζει και ωρύεται καθημερινά για αρχαίο πολιτισμό και μεγαλείο Ελλήνων και για ήθος και για αξιοπρέπεια και για ιδεολογία του κερατά και άλλες τέτοιες π...ριές.

Ποιός κάθησε ρε Μάρκο να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί επιτέλους για το ΠΟΙΑ μπορεί να είναι η συνέπεια της πράξης του;
Μου βγαίνει ο Άδωνις κάθε μέρα και προσπαθεί και καλά να μιμηθεί τους αρχαίους ρήτορες και να φτάσει το ύψος της προσωπικότητάς τους.
Πώς θα τους φτάσει; Με γυφτιές και λαμογιές;
Και καλά, αν είναι για το καλό μας, ας κάνει κι αυτός καμιά στραβή, για να πετύχει η συνταγή. Στα κρυφά όμως. Όπως θα έκανε ένας πατέρας, που δεν έχει πιθανός περιθώρια και επιλογές αξιοπρεπούς περπατησιάς.
Όχι στα φανερά.
Αυτή τη στιγμή, την σαβουροεκπομπή αυτή την βλέπουν νεαρά άτομα και μόνο ένας Θεός ξέρει τί εντυπώνεται στη συνείδηση και στο μυαλό τους.

Ακόμα, την εκπομπή την βλέπει και κόσμος που πείστηκε και πίστεψε ότι οι Ελληναράδες είναι μπεσαλήδες και εντάξει παιδιά και δεν παρασύρονται σε αγυρτείες και λαμογιές και γλυψίματα του κ...λου.

Ελπίζω μόνο να την παρακολουθούν και άνθρωποι του πνεύματος, ιδίως της τέχνης και της μουσικής, όπως υπήρξαν και οι δάσκαλοι της Μανωλίδου, για να καμαρώνουν κι αυτοί βρε αδερφέ και να χαίρονται με τα ύψη της δόξας που μπορεί να κατακτήσει ένας καλλιτέχνης.


Μην ρίχνεις άλλο νερό στο κρασί σου Μάρκο.
Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και το χειρότερο είναι ότι συνεχώς κι αδιαλλείπτως περιφρονείται και απαξιώνεται -ακόμα και από ομοϊδεάτες- ένα πλήθος Ελλήνων πατριωτών και θρησκευόμενων ανθρώπων που εις μνήμην ενός από τους τελευταίους αγωνιστές, συνεχίζει να αντιδρά μ΄όσες δυνάμεις ακόμα του απομένουν απέναντι στην ορμή των ατελείωτων σκουπιδιών που πετιούνται καθημερινά στα μούτρα του.

Δεν μ' ενδιαφέρει (και μένα και την παρέα μου) πλέον ούτε ο Άδωνης ούτε η Αδωνίδου.
Μ' ενδιαφέρει να πλευρίζω σε ανθρώπους που με σέβονται και με αγαπούν τριγύρω μου χωρίς να τους νοιάζει κανένα "κόστος", πολιτικό, κοινωνικό, προσωπικό ή ό, τι άλλο.

ΦΤΑΝΕΙ. Τους χορτάσαμε όλους και βλέπουμε τί κουμάσια είναι.
Τους νοιάζει περισσότερο τα πολιτικά παιχνίδια και ΚΑΘΟΛΟΥ η Ελλάδα και οι άνθρωποί της.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν μ' ενδιαφέρει (και μένα και την παρέα μου) πλέον ούτε ο Άδωνης ούτε η Αδωνίδου."

Ε, τότε γιατί γράφεις σεντόνια και μας τα ζαλίζεις, ρε παπάρα;

Ανώνυμος είπε...

Δεξιός ψάλτης είσαι ή αριστερός;

Έχεις πρόβλημα μ' αυτά που γράφω ή δεν κατάλαβες τί σου γίνεται;

Μάρκος είπε...

Το ότι στο ΛΑΟΣ τους νοιάζει περισσότερο να κάνουν πολιτικά παιχνίδια από την ίδια τη χώρα, αυτό νομίζω είναι προφανές και δε θέλει πολλές εξηγήσεις. Απλά ενώ εγώ εδώ τους κάνω κριτική από την πρώτη κι όλας ημέρα μετά τις εκλογές (που δυσαρεστήθηκα που ο Καρατζαφέρης επέλεξε την έδρα της Α Θεσ/νίκης, ώστε να κάνει βουλευτή τον ρίψασπι Αιβαλιώτη) και συνέχισα πολύ σκληρά.

Αν δεν ήταν έτσι, δε θα έκανε δηλώσεις προσέγγισης στους Νεοδημοκράτες, δε θα θεωρούσε ο Καρατζαφέρης εαυτόν ως συνιδιοκτήτη της πολυκατοικίας της ΝΔ που έχει λόγο για το μετά, δε θα έκανε τα μικροκομματικά παιχνίδια με 2-3 λευκά ψηφοδέλτια ώστε να εμφανίσει αντάρτες της ΝΔ να μην έχουν ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος και να τους προκαλέσει ρήγμα, δεν θα επέλεγε αυτούς που επέλεξε για να τον εκπροσωπήσουν (ΕΠΕΝίτες, ρατσιστές, ριψάσπηδες, πολιτικάντηδες και γυροφόρους τύπου Ροντούλη) και ΚΥΡΙΩΣ, δεν θα δεχόταν ποτέ να παίζει τον ρόλο του αποκλειστικού εκπροσώπου πατριωτικών απόψεων, ώστε με τον τρόπο του να συμβάλλει στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ αυτών των απόψεων από την κοινωνία και άρα περιορισμού διείσδυσής τους. (διότι σου λέει ο άλλος πολύ εύκολα "αυτά τα λέει και ο Καρατζαφέρης, κι εσύ ακροδεξιό γουρούνι είσαι;")

Ανώνυμος είπε...

Ομιλία Γ. Καρατζαφέρη για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα

Ο Τομέας Βορειοηπειρωτικού Αγώνα της Νεολαίας ΛΑΟΣ, με αφορμή την επέτειο της υπογραφής του πρωτοκόλλου της Κερκύρας στις 17 Φεβρουαρίου 1914 για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου καθώς και την «Κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών μελών τους αφενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφετέρου» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Αυτονομιακός Αγώνας 1914-2009 - Δεν πουλάμε, δεν ξεχνάμε". Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση θα μιλήσει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Ανεξαρτήτως του τι θα ακουστεί, η κίνηση αυτή από μόνη της δηλώνει πως κάποιοι τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι "Βορειοηπειρωτικό ζήτημα" υπάρχει" και δεν συμφωνούν με το θάψιμό του. Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε από την εκδήλωση και να αποτελέσει αφετηρία για μία σοβαρή επιτέλους προσέγγιση από τους Ελλαδίτες πολιτικούς προς το Βορειοηπειρωτικό.

Εκτός από τους κυρίους Γεώργιο Καρατζαφέρη (πρόεδρο του ΛΑΟΣ) και τον κύριο Ιωάννη Παναγιωτακόπουλο (πρόεδρο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ) ομιλία θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, Φρέντυ Μπελέρης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009, στις 07.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρόης 52 (κεντρικά γραφεία ΛΑΟΣ)

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο από την πρόσφατη ερώτηση Πλεύρη προς την κυρία Μπακογιάννη

EΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έτσι έχουν τα πράγματα αναφορικά με κάποιους βουλευτές του ΛΑΟΣ, αγαπητέ Μάρκο , Homo Credensis και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι, σας προτείνω στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 να ψηφίσετε τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" του δοκιμασμένου αγωνιστή, δημοκράτη και πραγματικού πατριώτη ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

H diogkosi tis upo8esi me to Rontouli einai ftaixti kai auto brwmaei apo xiliometra!
Den trwme koutoxorto oute bebaia imaste tosos ili8ioi na pistepsoume oto O makis tis diaplokis egine twra prostatis adynatwn! LOL!

Apla i Nea Dimokratia exei panikobli8ei idika en mesw agrotikwn e3egersewn sti 8essalia kai maniasmena stinei plektanes!

Ola ta upoloipa einai gia tous afeleis kai tous kalopoistous!

H ND sto telos 8a piei to pikro potiri oses plektanes kai an sreisei kata tou LAOS!!!!

Oi meres tis autodynamis au8eresias tis mizas-arpaxtis tis diaspa8isis tou kratikou xrimatos twn Batopedianwn twn Boulgarakido-Mitsotakidwn TELEIWSANE!!!!

Kai gia auto i lamatwdeis anodos LAOS tous kanei na petrwnoun pao fobo!!!!!!


OLOI STIRIZOUME TON ASTERIO
PERASTIKA TOUS

Μάρκος είπε...

Ρε ανώνυμε τελευταίε μας κοροϊδεύεις;

Πρώτα πρώτα δεν το ανέφερε ο Μάκης το θέμα, την είδες την εκπομπή; ήτανε η ίδια η κοπέλα που δούλευε γι' αυτόν και τα βρόντηξε κι έφυγε όταν της είπε ο άνθρωπος "ακόμα στο Ευαγγέλιο έμεινες εσύ;" και "αν έκανε μία παρανομία ο βουλευτής σας, δεν θα τον στηρίξετε;". Και δεν τα έγραψα όλα. Δεν έγραψα που ξυλοκόπησε έναν ιερέα στην οικοδομή που μένει ο Ροντούλης για ψιλοπράγματα, και του έσπασε και την πόρτα ο αρχιτραμπούκος.

Μόνο με τον Στεφανόπουλο δεν πήγε ποτέ. ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΚΚΙ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, σε ποιο κόμμα θα ανήκει αύριο ο Ροντούλης;

Ανώνυμος είπε...

"Σε ποιο κόμμα θα ανήκει ο Αστέριος Ροντούλης το 2015;"

Who gives a shit?

Ανώνυμος είπε...

Δικό μου ερώτημα:

Σαν χθες πριν έναν χρόνο (28/1/08) έσβησε ο Χριστόδουλος.

Σαν σήμερα πριν 68 χρόνια (29/1/1941) ποιος μεγάλος Έλληνας έσβησε;

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

Homo Cretensis - ασύνδετος.

Nativist είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Αυτός ο μαλάκας, ο οποίος ευθύνεται για την κατάσταση που δημιουργήθηκε έκτοτε με την Τουρκία, κυκλοφορεί τώρα και 13 χρόνια ελεύθερος, ενώ σε άλλες εποχές θα είχε παραπεμφθεί σε έκτακτο στρατοδικείο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και θα είχε τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών.
Το Σύνταγμα σαφώς απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή στα σύνορα της χώρας, χωρίς προγενέστερη έγκριση του κοινοβουλίου, δηλαδή νόμο.
Τίποτε απ' αυτά δεν ίσχυσε για τον αχυράνθρωπο. Ηττοπαθής, ανίκανος και ψοφοδεής, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και τον επόμενο χρόνο πήγε στην Μαδρίτη και συνέχισε να ξεπουλά, αναγνωρίζοντας στην Τουρκία ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο.

Θέλετε να δείτε πώς συμπεριφέρονται πρωθυπουργοί με ΑΡΧΙΔΙΑ; Διαβάστε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε και τα λόγια του ίδιου του προέδρου και ιδρυτή , αυτού του ορθόδοξου και πατριωτικού κόμματος:

"Στην Κύπρο, σκοτώθηκαν και Έλληνες, όχι μόνον Κύπριοι!"

...και...
"ένα κομμάτι για τον Άη-Βασίλη κι ένα για τον Αλάχ!"

(σ.σ. βασιλο-αλαχ-όπιτα!)

Nativist είπε...

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: Πολιτικά και οικονομικά προβλήματα στην Θράκη

Ουδείς ενδιαφέρεται για την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Δεν έχει άραγε τίποτε ..."φιλέτα";

"Ακάάάάκιε, και τα συμβόλαια να είναι Πελέκη"