Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2009

Πρώτο post του 2009: ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Αντιγράφω από το Τρωκτικό (το είδα και στις ειδήσεις, αλλά εδώ το έχετε και γραπτώς).

Να συμπληρώσω τις "ευχές" μου να πάνε να γαμηθούν και για τον Ψαριανό του ΤΣΥΡΙΖΑ (που μίλησε για έρεισμα της 17Ν στην κοινωνία μέχρι κα 80% λέει...).

Η ελεύθερη πτώση από το 18.5% δεν έχει πάτο. Είστε ήδη στο 6% και πέφτετε! Σε λίγο θα σας περάσει και o Παπαθεμελής!!http://troktiko.blogspot.com/2009/01/22_11.html

Δ. Γεωργιάδης: "O Mατσούνης θα μπορούσε να είχε γίνει νοσηλευτής"


Σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ο Διονύσης Γεωργιάδης, που κατηγορείται για συμμετοχή του στη "17 Νοέμβρη", για τον Δημήτρη Μαντζούνη. Δήλωσε πως...

"ο 22χρονος θα μπορούσε να είχε γίνει νοσηλευτής και όχι αστυνομικός" αν δεν ήθελε να κινδυνεύει.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην επικεφαλίδα: Στείλε τον να ... συνουσιαστεί τουλάχιστον ορθογραφημένα.

nemo είπε...

Ένα βήμα πιο κοντά στην Ε.Ε. φέρνει το ελληνικό κοινοβούλιο την Αλβανία


Με σύμφωνη γνώμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη, υπογράφηκε την 14/1/2009 στην Βουλή, η «Κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών-μελών τους αφ’ ενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφ’ ετέρου, μετά του Πρωτοκόλλου Διόρθωσης αυτής», παρά τις απεγνωσμένες φωνές διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτών και ιδιαίτερα αυτών της επαρχίας Χιμάρας.
Το μόνο κόμμα που αντετάχθη σθεναρά και καταψήφισε το επαίσχυντο νομοσχέδιο ήταν ο ΛαΟΣ.
Το κείμενο των πρακτικών που βρίσκεται στον επάνω σύνδεσμο, αν και μακροσκελές, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αξίζει τον απαιτούμενο χρόνο ανάγνωσης.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, ευτυχώς που υπάρχει στη Βουλή ο ΛΑΟΣ και μαθαίνουμε κάποια πράγματα! Καλά, οι άλλοι κοιμούνται, ή δεν ενδιαφέρονται;

Μάρκος είπε...

Ανώνυμε, τράβα πες του ρίψασπη Αιβαλιώτη να τα μαζέψει και να πάει στρατό το 40χρονο παιδαρέλι και να αφήσει τις ερωτήσεις στη Βουλή.

Οι δουλειές γίνονται μία μία. Πρώτα πάμε Δημοτικό και μετά Πανεπιστήμιο.

Πρώτα κάνουμε το χρέος μας στην πατρίδα και μετά υπηρετούμε τον λαό μέσω του κοινοβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, φίλε, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Ο Αϊβαλιώτης κάνει σωστά την δουλειά του και δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει ερωτήσεις στην Βουλή, που δεν γίνονταν πριν.

Για το παραπάνω, αυτό που έγραψε ο nemo, έχεις τίποτα να σχολιάσεις;
Ή μήπως συμφωνείς κι εσύ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

αν μπορούσα θα έδινα ένα ηχηρό χαστούκι σ' αυτό το κάθαρμα που λέγεται Διονύση Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του αυτές.

Μάρκος είπε...

Ανώνυμε, προφανή και τετριμμένα δεν σχολιάζω. Εννοούνται. Αυτό μας έλειπε.

Αλλά διαφωνώ για τον Αιβαλιώτη. Δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του. Όταν εγώ βαρούσα εκατοντάδες ώρες σκοπιές στα νησιά του Αιγαίου ήμουν κορόιδο; να τσακιστεί το καλοπαιδαράκι να πάει στρατό πρώτα και μετά να μας παριστάνει τον πατριώτη στη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν παριστάνει τίποτα. Απλώς ένα ερώτημα έθεσε. Θα προτιμούσες, δηλαδή, να μην το θέσει; Ούτε πρόθεσή μου είναι να συζητήσω για τον Αϊβαλιώτη, αλλά για το ότι γίνονται πράγματα, τα οποία τπ ΥπΕξ είτε αποκρύπτει, είτε αγνοεί. Εκεί στο νεοκλασσικό της Βασ. Σοφίας, έχω την αίσθηση ότι κοιμούνται όρθιοι.
Αυτό είναι το θέμα που απασχολεί εμένα και όχι η θητεία του Αϊβαλιώτη. Μήπως ο Σαμαράς έχει υπηρετήσει πλήρη θητεία;

Μάρκος είπε...

Θα προτιμούσα να είχε πάει στρατό και όχι να κρύβεται πίσω από χαρτούρα αναβολών επί 12 χρόνια.

Ο Σαμαράς τι σχέση έχει; πράγματι ο Σαμαράς έκανε 9 μήνες θητεία και εξαγόρασε την υπόλοιπη. Τον καταδικάζω απερίφραστα γι' αυτό. Τι σχέση έχει όμως με το θέμα;

Ποδοσφαιρικά πάει; δικαιολογούμε το ότι δε μας έδωσε πέναλτυ, επειδή δεν έδωσε πρόπερυσι και σε άλλους;

Ανώνυμος είπε...

Ένα βήμα πιο κοντά στην Ε.Ε. φέρνει το ελληνικό κοινοβούλιο την Αλβανία

Η ολομέλεια της Βουλής, έκανε εχθές - 14 Ιανουραίου 2009 - δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών-μελών τους αφ’ ενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφ’ ετέρου, μετά του Πρωτοκόλλου Διόρθωσης αυτής», παρά τις απεγνωσμένες φωνές διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτών και ιδιαίτερα αυτών της επαρχίας Χιμάρας. Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, οι βουλευτές του οποίου ζήτησαν πρώτα να δεσμευτεί η Αλβανία για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αλβανία και το ΚΚΕ λόγω αντίθεσης προς τις ευρωατλαντικές δομές γενικότερα.

Το κείμενο των πρακτικών που ακολουθεί, αν και μακροσκελές, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αξίζει τον απαιτούμενο χρόνο ανάγνωσης.

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

____________________________________
Βίντεο από την πρόσφατη ερώτηση Πλεύρη προς την κυρία Μπακογιάννη