Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

Το πρώτο βίντεο του Μάρκου! Σπηλιωτόπουλος - πολύ γέλιο!!

Τι φρούτο είναι αυτό ρε;;;


14 σχόλια:

Nativist είπε...

Καλορίζικο βρε και εις ανώτερα! Μ' αρέσεις και σ' αγαπώ γιατί μπορείς και διατηρείς τον παιδικό σου ενθουσιασμό. Μην τον χάσεις ποτέ!

Δίκιο έχει στα μαθηματικά ο Άρης. Ο πολλαπλασιασμός δεν είναι επανάληψη μιας πρόσθεσης;

Μάρκος είπε...

Ο πολλαπλασιασμός είναι πολλαπλές προσθέσεις. Αλλά αν το δεις έτσι, και η αφαίρεση πρόσθεση είναι κι αυτή! (προσθέτεις δύο αριθμούς με τον έναν να έχει αρνητικό πρόσημο).

Ε ρε κατακαημένοι μαθητές τι έχει να σας μάθει ο αγράμματος αυτός Υπουργός.

ΟΥ ΡΕ ΑΡΗ! Μου θέλεις και Υπουργεία παιδείας ΑΝΙΚΑΝΕ!

Τουλάχιστον η Γιαννάκου που τη βρίζαμε μέρα νύχτα για τη στήριξη στη Ρεπούση, είχε και ένα διδακτορικό στην Ιατρική, είχε και ένα επίπεδο βρε παιδί μου η γυναίκα, και εκτός των βιβλίων εγώ δε διαφωνούσα ριζικά με το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

Όσο για το προσωπικό σχόλιο, ξέρεις ποια είναι η διαφορά ενός άντρα από ένα παιδί; στην αξία των παιχνιδιών του!!!

Ο-ΛΕ!

Nativist είπε...

Το δυστύχημα με τον Καραμανλή (και όχι μόνο) είναι ότι δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες. Ο άνθρωπος είναι ανίκανος και από την κορυφή βρωμά το ψάρι. Παίρνει έναν οποιονδήποτε και του αναθέτει ένα υπουργείο, σαν κομματικό μποναμά, ως παρατηρεί και ο μπάρμπα-Χρήστος, αλλά εσύ δεν τον ακούς και πας και τον ψηφίζεις (όχι τον μπάρμπα-Χρήστο, αλλά τον Κωστάκη –ωχ, καλά ντε, μη βαράς, μια κουβέντα είπαμε!). Έτσι, βλέπεις και τον Αρούλη υπουργό παιδείας, γιατί όχι; Πρώτα τον είχε στο Τουρισμού. Σκέφτηκε (ναι, ΣΚΕΦΤΗΚΕ) ο Κωστάκης «βρε τουρίστες δεν είναι και οι μαθητές; Ας τον βάλω αυτόν!» κι ας τον Γιανναρά να ψάχνεται για «πνευματικούς ανθρώπους».

Για τον πολλαπλασιασμό συμφωνούμε και ασφαλώς την αφαίρεση (πώς μπορώ να πω όχι στον δρα μουσάτο;).

” Όσο για το προσωπικό σχόλιο, ξέρεις ποια είναι η διαφορά ενός άντρα από ένα παιδί; στην αξία των παιχνιδιών του!!!”

Στην αξία και την μορφή, διότι αυτό που παίζουν οι πολιτικοί μας, αν και άνδρες, είναι εντελώς παιδικό (εφηβικό μάλλον).

Ο-ΛΕ!

ΥΓ: Αυτό το επιφώνημα θυμάμαι και το άκουγα μετ’ επιτάσεως στην Βαρκελώνη, όταν κακή τη μοίρα πήγα να δω έναν τσούρμο κάφρων να προσπαθούν να σφαγιάσουν έναν κακόμοιρο ταύρο. Κρατούσαν και κάτι βέλη και του τα κάρφωναν (πίκες τα έλεγαν θαρρώ) και τότε σκέφτηκα ότι αυτοί θα ήταν πολύ χρήσιμοι υπάλληλοι στην Βουλή και τα υπουργεία, για να καρφώνουν τις πίκες των στους πισινούς των υπουργών και των δημόσιων υπαλλήλων, μπας και τους ξεξυπνήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς ψηφίζετε, αυτούς έχετε!

Μάρκος είπε...

Σε ποιους απευθύνεσαι ρε Ανώνυμε;

Ανώνυμος είπε...

Σε εσάς που ψηφίζετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ. Διότι αν δεν τους ψηφίζατε, δεν θα τους είχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση:

"ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ" => ΝΔ + ΠΑΣΟΚ. Το δίπολο της καταστροφής.

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπινιώτης αντί Βερέμη

Καλή επιλογή είναι αυτή, αν και δεν είμαι σχετικός με την παιδεία. Ασχολούμαι περισσότερο μ' εσάς, τα παιδία.
Αν ο Άρης κάνει σωστές επιλογές των συνεργατών του, δεν πειράζει πως δεν καταλαβαίνει από ολοκληρώματα και διαφορικό λογισμό.
Ο καλός πολιτικός φαίνεται από την επιλογή των συνεργατών του. Το τονίζει και ο Machiavelli στον "Ηγεμόνα".

Ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος γίνεται σήμερα ο πρώτος υπουργός Παιδείας που επισκέπτεται τα γραφεία της ΟΛΜΕ έπειτα από 20 χρόνια. Την ερχόμενη Τρίτη τον περιμένουν στη Διδασκαλική Ομοσπονδία.

Είδες που εγώ δεν βιάζομαι; Εσύ σπεύδεις να βγάλεις συμπεράσματα από την πρώτη ώρα!! Κακώς.

Ανώνυμος είπε...

στα τσακίδια ο Βερέμης. Να φύγει

Nativist είπε...

Ρεπούσ(τ)ης κι αυτός. Όξω!
Μια στιγμή, εκεί που δεν το περιμένεις, θα αποδειχθεί πως ο Άρης είναι πιο καλός απ' όσο φανταστήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον Άρη δεν τον πάω μία, γούστα είναι αυτά. Ακόμα και να διώξει τον Βερέμη.

Nativist είπε...

Ασφαλώς είναι γούστα. Το δύσκολο είναι να κρίνει κανείς ψύχραιμα και αντικειμενικά (όσο γίνεται).

Βλέπεις έναν στην Βουλή, ο οποίος στριμώχνει την κυβέρνηση των δοσίλογων. Δεν τον πας, αν και κάνει αυτό που θέλεις κι αυτό που πρέπει. Τι να κάνουμε; Εγώ θα σου τα λέω κι εσύ θα μου τα αρνείσαι. Δημοκρατία δεν έχουμε;

Ανώνυμος είπε...

Μην επιμένεις τόσο με τον Καρατζαφέρη. Αυτό δεν είναι ότι δεν τον γουστάρω επειδή έτσι μου κάπνισε. Μην ξεχνάς ότι τον ψήφισα, έτσι.

Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου όμως για τους εξής λόγους, που τους έχω πει χίλιες φορές αλλά επιμένεις να νομίζεις ότι είναι απλώς είδος καφέ που έτσι, δε μου κάθεται καλά στον ουρανίσκο.

1. επέλεξε να εκπροσωπεί την Α Θεσ/νίκης προκειμένου να βγάλει βουλευτή στην Αθήνα. Κακώς γιατί εκεί πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά του.

2. αυτός που επέλεξε να βγάλει βουλευτή στην Αθήνα είναι ο Αιβαλιώτης, ένας ΡΙΧΨΑΣΠΙΣ που εγώ προσωπικά νιώθω ΝΤΡΟΠΗ και ΑΗΔΙΑ όταν τον βλέπω να το παίζει υπερπατριώτης έχοντας κινήσει γη και ουρανό για να μην πάει φανταράκι ο βουτυρομπεμπές.

3. δεν μπορεί να με εκφράσει ο Βορίδης, καθότι είναι γνωστές οι σχέσεις του με τους χουντικούς, τους οποίους εκπροσωπούσε από το πόστο της νεολαίας ΕΠΕΝ ως φοιτητής. Ο ρόλος της χούντας ήτανε κατάπτυστος για πάρα πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης, αν θέλεις τους συζητάμε. Ένας από αυτούς είναι η απαξίωση του πατριωτισμού και η ταύτισή του με τη χούντα. Άρα δεν είναι δυνατόν χουντικοί να εκπροσωπούν "πατριωτικές" ιδέες.

4. δεν μπορώ να εκπροσωπηθώ από τον γυρολόγο Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος είναι κλέφτης, ψεύτης και αντίχριστος, δέρνει ιερείς της πολυκατοικίας του, κλέβει τους μισθούς των συνεργατών του και στέλνει τα λεφτά στον αδερφό του, είναι θρασύτατος και παραδέχεται ότι κάνει παρανομίες και απαντάει "καλά, εσύ ακόμα στο Ευαγγέλιο έμεινες εσύ;" όταν τον ξεμπροστιάζει η συνεργάτιδά του. Επίσης έχει πάρει σβάρνα όλα τα κόμματα και άρα δεν είναι εμπνέει εμπιστοσύνη. Μάλλον η μάσα τον νοιάζει.

5. δεν μπορεί να με εκπροσωπήσει ούτε ο γιος του φασίστα Πλεύρη, διότι είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι ακόμη και να στριμώξει στη γωνία με την ευγλωττία του οποιονδήποτε αντίπαλό του με επιχειρήματα, ουσία και απόψεις, σαν τελική άμυνα απέναντί του θα θέσουν όλοι το γεγονός ότι είναι γιος του ναζιστή, και έτσι εμμέσως θα απαξιώσουν οτιδήποτε σωστό θα θελήσει να πει. Προτιμώ καθαρούς ανθρώπους που δε θα τους παίζουν έτσι στα δάχτυλα με το παραμικρό για επικοινωνιακούς (έστω) λόγους.

6. ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έχει πάμπολλες φορές κάνει δηλώσεις συγγένειας με τη ΝΔ (συνιδιοκτήτης στην πολυκατοικία και άλλα ωραία), οπότε είναι φανερό ότι παίζει κάργα πολιτικά παιχνίδια. Επίσης ο λαϊκισμός του είναι φανερός σε όλους. Η συνολική του παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου (για παράδειγμα η προσφορά υφυπουργείου στη Χρυσή Αυγή όταν ήταν στη ΝΔ) δείχνει ότι είναι ένας φαρισαίος υποκριτής που δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης για τα θέματα που πράγματι θέτει. Δεν τον εμπιστεύομαι δηλαδή ότι τα κάνει επειδή τα πιστεύει, αλλά για να κερδίσει ψήφους και μόνο. Αυτό πουλάει, αυτό κάνει. Αυτό το γεγονός θα μπορούσε να είναι λεπτομέρια εάν δεν αποτελούσε παράλληλα και την αχίλλειο πτέρνα του. Δηλαδή, επειδή όλα αυτά είναι γνωστά, κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά οπότε κατά βάθος ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Δηλαδή η ευκολία που τίθεται στο περιθώριο από το σύστημα, θέτει στο περιθώριο και τις απόψεις που υποτίθεται ότι ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ στην κοινωνία.

Είναι αρκετά;

Nativist είπε...

Σε καταλαβαίνω απολύτως.