Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2008

Συγγνώμη προς τους νέους! Με δάκρυα στα μάτια...

Εφώλιασε στην καρδιά μας κι από κει δε φεύγει ποτέ. Κι ας μην είναι πια κοντά μας. Συγγνώμη, σε σένα Αρχιεπίσκοπε, δεν είπε κανείς για τον αναλέητο πόλεμο συκοφαντίας που σου έκαναν οργανωμένα σχεδόν οι πάντες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί να ζητήσουν συγνώμη! Τώρα να δείς συκοφαντία (μια και δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του)
Τώρα να δείς αλητεία και προστυχιά για να βοηθηθεί εκών άκων ο Θηβών (εγώ ετσι θα τον λέω και να με συγχωρείτε...). Ήδη τους διαβάζουμε στις εφημερίδες της διαπλοκής και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

Άστον λοιπόν τον Χριστόδουλό μας, να μας κοιτάει από κεί που είναι και πές μας τί βλέπεις για τον καινούργιο. Τόση χαρά από τους νεοταξίτες δεν μπορεί να είναι για καλό. Και το κήρυγμά του σήμερα το πρωί μου θύμισε κάτι θεολόγους παλαιάς κοπής των κατηχητικών πρό 30-ετίας... Είναι χαμένος στη σύγκριση!

Το κακό είναι ότι όλα αυτά έγιναν ένα μήνα πρίν τις Κυπριακές εκλογές που η σημασία τους αυτή τη φορά για τον ελληνισμό και τα εθνικά είναι εξαιρετική! Και σαν αντιπρόσωποι της γραμμής Χριστόδουλου θα εμφανίζονται ο Καλαβρύτων και ο Άνθιμος που μάλλον ζημιά κάνουν κατά τη γνώμη μου.

Μάρκος είπε...

Ο Άνθιμος δεν γνωρίζει να χειρίζεται προσεκτικά τον πολιτικό λόγο και παρασύρεται σε λεκτικές ακρότητες από το συναίσθημα που ορισμένες φορές κάνουν κακό. Δεν έχει κακές προθέσεις, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Aποπροσωποποίηση

vangelakas είπε...

Συμφωνώ κάργα γιά τά περί Άνθιμου. Είναι πολύ περισσότερο παρορμητικός τού Χριστοδούλου. Πάντως πρέπει νά ομολογήσω ότι έκανα ένα απίστευτο χάι όταν τόν άκουσα νά απευθύνεται καί στόν Κώτσο!

Μ'άρεσε πολύ τό ότι εξακολοθείς Γκρέγκ νά τόν λές Θηβών! Θά τό εφαρμόσω μέ τόν σιχαμένο τόν τράγο!

vangelakas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

Ένα πρώτο σχόλιο για τον πρώην Θηβών.

(Μάρκος)