Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2008

Συγγνώμη προς τους νέους! Με δάκρυα στα μάτια...

Εφώλιασε στην καρδιά μας κι από κει δε φεύγει ποτέ. Κι ας μην είναι πια κοντά μας. Συγγνώμη, σε σένα Αρχιεπίσκοπε, δεν είπε κανείς για τον αναλέητο πόλεμο συκοφαντίας που σου έκαναν οργανωμένα σχεδόν οι πάντες.

7 σχόλια:

gregykapogeorge είπε...

Ποιοί να ζητήσουν συγνώμη! Τώρα να δείς συκοφαντία (μια και δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του)
Τώρα να δείς αλητεία και προστυχιά για να βοηθηθεί εκών άκων ο Θηβών (εγώ ετσι θα τον λέω και να με συγχωρείτε...). Ήδη τους διαβάζουμε στις εφημερίδες της διαπλοκής και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

Άστον λοιπόν τον Χριστόδουλό μας, να μας κοιτάει από κεί που είναι και πές μας τί βλέπεις για τον καινούργιο. Τόση χαρά από τους νεοταξίτες δεν μπορεί να είναι για καλό. Και το κήρυγμά του σήμερα το πρωί μου θύμισε κάτι θεολόγους παλαιάς κοπής των κατηχητικών πρό 30-ετίας... Είναι χαμένος στη σύγκριση!

Το κακό είναι ότι όλα αυτά έγιναν ένα μήνα πρίν τις Κυπριακές εκλογές που η σημασία τους αυτή τη φορά για τον ελληνισμό και τα εθνικά είναι εξαιρετική! Και σαν αντιπρόσωποι της γραμμής Χριστόδουλου θα εμφανίζονται ο Καλαβρύτων και ο Άνθιμος που μάλλον ζημιά κάνουν κατά τη γνώμη μου.

Μάρκος είπε...

Ο Άνθιμος δεν γνωρίζει να χειρίζεται προσεκτικά τον πολιτικό λόγο και παρασύρεται σε λεκτικές ακρότητες από το συναίσθημα που ορισμένες φορές κάνουν κακό. Δεν έχει κακές προθέσεις, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

Ηomo Cretensis είπε...

Aποπροσωποποίηση

vangelakas είπε...

Συμφωνώ κάργα γιά τά περί Άνθιμου. Είναι πολύ περισσότερο παρορμητικός τού Χριστοδούλου. Πάντως πρέπει νά ομολογήσω ότι έκανα ένα απίστευτο χάι όταν τόν άκουσα νά απευθύνεται καί στόν Κώτσο!

Μ'άρεσε πολύ τό ότι εξακολοθείς Γκρέγκ νά τόν λές Θηβών! Θά τό εφαρμόσω μέ τόν σιχαμένο τόν τράγο!

vangelakas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

Ένα πρώτο σχόλιο για τον πρώην Θηβών.

(Μάρκος)

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖