Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2007

Συγχαρητήρια!

Ζήτω ο νεποτισμός!

Ζήτω το μέσον!

Ζήτω οι διορισμοί των τέκνων!

Ζήτω οι κληρονομιές!

Εις υγείαν!

11 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ζητω η Ελλαδα!!!
Ζητω το Εθνος!!!

vetdino είπε...

ζήτω οι διπλο-τριπλο-πεντα-ψηφίες!! ε ρε κλέψιμο που έπεσε προχθες!!!!!!

Nativist είπε...

Από την αρχή είχα πει στον φίλο μου τον Μάρκο ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί με τα εσωτερικά αυτής της φάρας. Μου θύμωσε, αλλά δεν πειράζει.
Η χώρα βρισκόταν και βρίσκεται μπροστά σε σοβαρό πρόβλημα με τα Σκόπια και τις προκλήσεις τους, ένα πρόβλημα που υπό κανονικές συνθήκες «πιέσεως και θερμοκρασίας» -κυριολεκτώ- δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Θα έπρεπε να είχε σβήσει από το 1992, αλλά κακή τη μοίρα είχαμε πρωθυπουργό τον εν Ελλάδι σταθμάρχη των Αμερικανών(*), τον πρώτο διδάξαντα την πυγοδοσία, που αργότερα ακολούθησε με τόση επιτυχία ο Σημίτης. Και ενώ η Ελλάδα στην φάση αυτή χρειαζόταν την αντιπολίτευση, η «αξιωματική» δεν ευκαιρούσε να ασχοληθεί με τέτοια ευτελή ζητήματα, άφησε την κυβέρνηση να κάνει του κεφαλιού της κι εκείνη ασχολούνταν με το πρώτο, μέγιστο και ουσιαστικά μοναδικό της πρόβλημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ!! Βάλανε και αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, να ψηφίσουν. Περί τοιούτου οίκου ... αντοχής, μιλάμε!

Όσο, λοιπόν, εκείνοι ήσαν απασχολημένοι με τα δικά τους (ελπίζω κάποτε να καταλάβουν μερικοί έστω από τον ελληνικό λαό την βαρύτητα του ατοπήματος), αντιπολίτευση έκανε μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. με του 10 βουλευτές του, καθ’ ότι το μεν ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για το θέμα, ο δε ΣΥΝ είναι υπέρ του να δώσουμε το όνομα.

(*)Δέστε το σκίτσο αυτό του Π. Δούμα από τις «Ελληνικές Γραμμές». Είναι όλα τα λεφτά!!

Roadartist είπε...

θα συμφωνήσω :(

Μάρκος είπε...

Κρετένση, όλο τα ίδια μου γράφεις και όλο τα ίδια θα απαντώ. Για το περιβόητο Σκοπιανό, μας σώζει η αδιαλλαξία των Σκοπίων. Τέλος. Το να κάνεις ένα επιπλέον ποστ κατά του συμβιβασμού δεν αλλάζει πολλά. Όμως να προσπαθήσεις να επηρεάσεις τους ΠΑΣΟΚους σε μία καλύτερη επιλογή, κάτι μπορεί να προσφέρει. Εν πάσει περιπτώσει, κέρδισε ο Γιωργάκης, θα ασκήσουμε βέτο εμείς κατόπιν της αδιαλλαξίας των Σκοπίων, όλα καλά.

Κάτι ακόμα. Για μένα ο ΛΑΟΣ έχει 9 και όχι 10 βουλευτές. Και η βουλή έχει 299 και όχι 300.

Τον Κώστα Αιβαλιώτη ΔΕΝ τον θεωρώ Έλληνα Βουλευτή. Να πάει από κει που ήρθε. Άμε στο καλό οι ριψάσπιδες δήθεν εθνοπατριώτες. Εγώ κορόιδο ήμουνα που βάρεσα πολλές εκατοντάδες ώρες σκοπιά στα σύνορα μέσα στα κρύα με τις ισοθερμικές φανέλες, κι αυτός ο μπαγλαμάς φυλούσε το ευρωκοινοβούλιο μην το πάρουν οι Λουξεμβούργιοι;

Η υποκρισία ξεχειλίζει από τα πατζάκια. Και δεν παραιτείται ο άθλιος.

Nativist είπε...

”Όμως να προσπαθήσεις να επηρεάσεις τους ΠΑΣΟΚους σε μία καλύτερη επιλογή, κάτι μπορεί να προσφέρει.”

Τι; Μήπως θα αποκτήσουν άλλο κόμμα, πατριωτικό, αν αρχηγός γίνει ο Σκανδαλίδης ή ο Βενιζέλος-Τούρκογλου; Πες μου τι θα αλλάξει στο δίπολο ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, που ο πατριωτικός χώρος αποδοκίμασε και καταψήφισε.

” Και η βουλή έχει 299 και όχι 300.”

Δηλαδή, 299 έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία και μένει μόνον ο Αϊβαλιώτης; :(

Καλά κρασά, ή μάλλον ... "πλωμάρια" :-))

vetdino είπε...

Μάρκο μη σκας!! Έχει κάνει ένσταση η Αθήνη (αυτή που χαστούκισε τη Λιάνη) και σε καν μήνα του "τρώει" την έδρα!! χα χα!! μπορεί ο "χέρι-χέρι" να μην έβγαλε την Σαρρή, αλλά θα εκλέξει την εθνική μας χαστουκίστρια!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι Θεέ μου, μπας και δώσει και κανένα χαστούκι του Μάρκου και συνέλθει! :-)

Γιατρέ, τι άλλο μπορούμε να του κάνουμε; κανένα ηλεκτροσόκ;

Μάρκος είπε...

Κρετένση, δε σε ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ λες, αλλά την άθλια προπαγάνδα της μίας μεριάς την έφαγες αμάσητη. Τι Τούρκογλου και αηδίες; Ούτε ο Γκέμπελς ο ίδιος δε σκεφτότανε τέτοια πράγματα. Η διαφωνία μας είναι εμφανής. Ας μην την ψυρίζουμε συνέχεια. Κουράζουμε και τους άλλους. Εγώ διακρίνω διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ του Βενιζέλου και του Παπανδρέου. Εσύ όχι. Απλό και κατανοητό.

Μάρκος είπε...

vetdino, εγώ στη θέση του θα ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ να κυκλοφορήσω, όχι να κάνω ερωτήσεις στη Βουλή στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κι όλας! Τι θράσσος!

Μάρκος είπε...

Τσάκο κι ένα ωραίο βιντεάκι περί Γιωργάκη

http://www.youtube.com/watch?v=E38oj5jxW1Q&feature=related