Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2007

Δε μας χέζεις ρε... (2) Μαριέττα;

Δείτε τι λέει η Γιαννάκου

Η κ. Γιαννάκου τόνισε ότι ο νόμος δεν επιτρέπει να αποσύρονται βιβλία, υπενθύμισε ότι βιβλία καίγονταν και αποσύρονταν στην εποχή του χιτλερισμού και έκανε λόγο για μη σοβαρή πολιτική!



Απόσπασμα από τα Νέα

ΞΥΔΙ κυρία μου!

ΞΥΔΙ!

(πάντως για να λέμε την αλήθεια, ούτε στη Χιτλερική εποχή δεν επιχειρήθηκε τέτοια διαστροφή της ιστορίας...)

Μάρκος
χέσιμο νούμερο 2

12 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το θεμα δεν ειναι να μας χεσει αυτη...το θεμα ειναι να την χεσουμε εμεις...

Greg είπε...

Οφείλουμε να την κυνηγάμε όσο αντέχουν τα πληκτρολόγιά μας. Δεν πρέπει να ξαναβγεί βουλευτής. Είναι επικίνδυνη!

Ανώνυμος είπε...

Μάρκος
χέσιμο νούμερο 2


Ρε Μάρκο, την κοιλιά σου έχεις; Ή επηρεάστηκες από το ποίημα του Σουρή, που σου είχα γράψει παρακάτω; :-)

Όπως και να έχει το πράγμα, οφείλω να ομολογήσω ότι η Γιαννάκου δείχνει συνέπεια στις απόψεις της, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και αυτό είναι ίδιον ανθρώπων με χαρακτήρα, ή στραβοκέφαλων. Κάπου διάβαζα ότι με το νέο εκλογικό σύστημα, ο Καραμανλής θα την βάλει σε εκλόγιμη θέση στην λίστα για να εκλεγεί, γι αυτό έχει αυτή την παρρησία στις θέσεις της. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει αυτό ο Καραμανλής, διότι δεν τον συμφέρει να έχει στο ψηφοδέλτιό του ένα πρόσωπο, το οποίο, όχι μόνο απέρριψαν οι ψηφοφόροι του, αλλά έγινε και αιτία να χάσει ψήφους η ΝΔ.
Προσωπικά πιστεύω αυτό που πίστευα πάντα: Η ΝΔ και ίσως προσωπικά η Γιαννάκου, είναι υποχείρια της συμμορίας Ρεpussy. Κάπως τους κρατά, κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις έχουν σ’ αυτήν ή τα αφεντικά της, υποχρεώσεις που είναι ισχυρότερες ακόμη και από το όποιο πολιτικό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χέζεις ρε ...Λαζόπουλε;
Δε μας χέζεις ρε... (2) Μαριέττα;

Δε μας χέζεις ρε... (3) Μάρκο;

Ανώνυμος είπε...

βρε παλικάρια

1) Η Γιαννακου είναι κλωνοποιημένη σε όλα τα κόμματα

2) Το είδωλο της Γιαννακου είναι κλωνοποιημένο σε όλα τα κόμματα

3)Τα βιβλία αποσύρονται είτε από τον Μεγαλο αδελφο και ερχονται τα καινουρια, χωρις να ρωτησουν ουτε τους ενδιαφερόμενους

4) Μη δίνεται φερεγγυότητα ούτε στους στυλιανίδηδες. Πριν απόλα δεν είναι μόνοι τους και χρησιμοποιούν πιο ύπουλες μεθόδους..

ΥΓ Για τα ΄΄αλα βιβλια, το νεο περιεχόμενο του σχολείου της αγορας τι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

"Προσωπικά πιστεύω αυτό που πίστευα πάντα: Η ΝΔ και ίσως προσωπικά η Γιαννάκου, είναι υποχείρια της συμμορίας Ρεpussy. Κάπως τους κρατά, κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις έχουν σ’ αυτήν ή τα αφεντικά της, υποχρεώσεις που είναι ισχυρότερες ακόμη και από το όποιο πολιτικό κόστος."

Η ιστορία με τις υποκλοπές μπορεί να παίζει ρόλο εδώ.

Μάρκος είπε...

Ο Μανοταρόβουνος έχει λίγο δίκιο. Επισημάνθηκε και αλλού. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, διαπερνά τους πάντες και φυσικά αφορά όλα τα νέα βιβλία. Πραγματική επιδρομή. Έγινε όμως μία μεγάλη αρχή! Πολλοί ξύπνησαν! Ξύπνησαν τα ξυπνητήρια και μας ξυπνούν!

Ανώνυμε, όχι, δε σε χέζω. Γιατί ο νούμερο τρία έχει ήδη κάνει κράτηση. Θα έχει και συνέχεια. Σήριαλ χέσερ θα γενώ. Να μη με χέσουν άλλου. Αναμονή εις τας οθόνας σας περικαλώ. Όχι βία (στα γήπεδα)

Διατελώ.

Γκρεγκ, έχουσι γνώσιν οι φύλακες.

Κρετενσάτση, οι εκλογές είναι μακρυά. Μην ακούς σειρήνες. Για θέση στην ΕΕ είχε ακουστεί για τη φιλτάτη Μαριονέτα μας, αλλά προεκλογικά. Με τη βουτιά που επήρε ίσως άλλαξαν τα σχέδια. Ίσως κι όχι. Ίδωμεν.

Cacofonix είπε...

Προφανώς με τη λέξη Χίτλερ εννοεί τον ... Καραμανλή. Άλλως δεν μπορώ να το καταλάβω!

Nativist είπε...

@ Μάρκο: "Για θέση στην ΕΕ είχε ακουστεί για τη φιλτάτη Μαριονέτα μας, αλλά προεκλογικά. Με τη βουτιά που επήρε ίσως άλλαξαν τα σχέδια."

Πρός το παρόν, δηλαδή, οι Ευρωπαίοι δεν θα διδαχτούν ότι την Ευρώπη ανακάλυψε ένας Αμερικάνος ονόματι ... Colombine :-)

@ Cacofonix: "Προφανώς με τη λέξη Χίτλερ εννοεί τον ... Καραμανλή."

Είναι αρκετά ανόητη για να προσβάλει ακόμη και τον μπάρμπα Αδόλφο!!

vangelakas είπε...

Έχει φάει μεγάλη ήττα η μανδάμ...

Εάν συνεχίση σέ αυτό τό τέμπο πάντως, θά βλέπη στό εξής, κοινοβούλιο μέ τό μακαρόνι...

vetdino είπε...

πάντως τώρα που δεν έχει δουλειά και κάθεται θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=-A9-6WPvSPE

Ανώνυμος είπε...

Οταν κερδισε η ΝΔ τις εκλογες το 2004 και ο μπουλουκοκωστακης εκενε υποθργο την γιαννακου ο Γιανναρας στην Καθημερινη το ειχε γραψει οτι ειναι ακρως επικινδυνη και η θεση ειχε καπαρωθει για αυτην απο 'αλλους'. Το απεδειξε με το σπαθι της και η πλακα ειναι οτι συνεχιζει απτοητη. Ηταν πολλα τα ..λεφτα γιαγια της Σμυρνης μας!