Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2007

Ποιος τα είπε αυτά;

* «Ο πρωθυπουργός δεν έχει πει ποτέ τη λέξη πατρίδα, ενώ η υπουργός Εξωτερικών για προσωπικούς λόγους δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη αρκεί να γίνει πρωθυπουργός».

* Θεώρησε διαβρωμένο τον Γιώργο Παπανδρέου, ειδικά όταν μιλά για πολυπολιτισμικότητα, και θεωρεί ότι ο ελλαδικός χώρος είναι έπειτα από αγώνες και θυσίες ομογενοποιημένος.

* Ο,τι πιο αντεθνικό και προδοτικό είναι ο ΣΥΝ για τον κ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ που, κατά την άποψή του, βρίσκεται πίσω από τη Ρεπούση. Και θέλει «τα παιδιά μας να μη γίνουν Ελληνες».

* Για το ΚΚΕ ανέφερε: «Είναι στον κόσμο του, αλλά το προτιμώ από τα προηγούμενα».

Υποστήριξε πως θα στηρίξει ΛΑΟΣ διότι:

* Δεν υπάρχει εθνική πολιτική προς όφελος της χώρας, αλλά μια συνεχής υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα που μπορεί να οδηγήσουν και σε «Κοσοβαροποίηση» της Θράκης. Λάβρος επιτέθηκε κατά της πρέσβειρας στα Σκόπια Νατάσσας Γροσομανίδου (ήδη ανεκλήθη) επειδή δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και να δεχτεί τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

* Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική φωνή στη Βουλή· μια φωνή αντίστασης, που δεν θα κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Ζήτησε παράλληλα να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία και να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος..


[Η απάντηση - έκπληξη εδώ

13 σχόλια:

vangelakas είπε...

ωραίος ο πρόδρομος...

Homo Cretensis είπε...

Ο κ. Εμφιετζόγλου στηρίζει ΛαΟΣ

Greg είπε...

Και απ' ότι ξέρω προσεγγίζει και κόσμο διαφόρων πολιτικών τάσεων (αλλά πατριωτών) για να συνταχθούν κι' αυτοί!

ΥΓ. Μάρκο κάποιος έκανε το ακόλουθο σχόλιο στο blog μου

Μάρκος είπε...

Πάντως εγώ δεν έχω καταλήξει παίδες και εντάσσομαι στο μεγαλύτερο κόμμα, των αναποφάσιστων. Ο αχταρμάς Καρατζαφέρη δεν είναι και το κλικ του αιώνα. Ο Παπαθεμελής είναι πολύ πιο σοβαρός και έμπιστος. Έχουμε δρόμο ακόμα για τις εκλογές. Αλλά η στήριξη του Πρόδρομου και ιδίως με τα λόγια που την έκανε, είναι σίγουρα αξιοσημείωτη!

Homo Cretensis είπε...

Μάρκο, εσύ ο ίδιος είχες πει ότι ο Παπαθεμελής είναι ενεργούμενο της ΝΔ, για να διεμβολήσει τον Καρατζαφέρη. Θυμήσου ακόμη ότι, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε πει, ο τελευταίος δεν είναι η ιδανική πρόταση, όμως δεν πρέπει να του στερήσουμε την δυνατότητα να μπει στην Βουλή, διότι είναι μία φωνή που χρειάζεται. Είσαι διατεθειμένος να σε κυβερνήσει πάλι χωρίς αντίθετη φωνή ... η Ρεπούση και η Γροσομανίδου; Ποια σοβαρή κυβέρνηση θα ανεχόταν τέτοιου είδους άτομα και δεν θα τα πέταγαν έξω, ειδικά την δεύτερη, η οποία κάνει υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση μέσω Financial Times; Εκτός και αν ενήργησε καθ’ υπόδειξιν της άλλης Ντόρας και γι αυτό, όχι μόνο δεν απέλυσαν πάραυτα, ως όφειλαν, αλλά την έστειλαν και πάλι στη θέση της, μέχρι να τελειώσει η εκεί θητεία της.
Μετά ίσως την τοποθετήσουν στην πρεσβεία μας στην Άγκυρα, ή στην Ουάσιγκτον, για να εκτελεί τις εντολές της προστάτιδας και συνονόματής της. Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω, κατόπιν εντολής τίνος υπερψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ (πλην Σαμαρά) την έκθεση Μέγιερ στην Ευρωβουλή; Από την μία ο Καραμανλής αφήνει να πλανάται το ενδεχόμενο βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στον ΝΑΤΟ και την ΕΕ, χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα του ονόματος κατά τρόπο απολύτως ικανοποιητικό για την ελληνική πλευρά και από την άλλη οι ευρωβουλευτές του κόμματός του υπερψηφίζουν εκθέσεις που καίνε την Ελλάδα; Ξέρουν καθόλου τι τους γίνεται σ’ αυτήν την κυβέρνηση; Ο καθένας ακολουθεί την δική του πολιτική και ο "δάμαλος" είναι εντελώς ανύπαρκτος.
Μάρκο, υπό τις παρούσες συνθήκες, νομίζω ότι η ψήφος στον Καρατζαφέρη είναι μονόδρομος.

vangelakas είπε...

συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία παράγραφο τού Homo Cretensis.

Homo Cretensis είπε...

Δηλαδή, με το υπόλοιπο κείμενο διαφωνείς; :-(

Επ' ευκαιρία, διαβάσατε στο http://www.greekalert.com/ τα τελευταία άρθρα που αφορούν στην συγγραφή της ρεπουσιάδας;
Χθες πήρε το μάτι μου στον ΑΝΤ1 αναφορά στην συνέντευξη που έδωσε η Ρεπούση στην Turkish Daily News και η οποία, ως φαίνεται, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους υποστηρικτές της και πάνω απ' όλα στην υφισταμένη της, την Γιαννάκου.

Εδώ εφαρμόστηκε το "μωραίνει Κύριος". Ήταν που ήταν το κλίμα στραβό, το 'φαγε κι ο γάιδαρος.

Μάρκος είπε...

Ασφαλώς και η κάθοδος Παπαθεμελή στις εκλογές βοηθά τη ΝΔ και έχει στόχο να κόψει την είσοδο του ΛΑΟΣ στη Βουλή. Έναν προβληματισμό θέτω ευρύτερα από τον ορίζοντα των επερχόμενων εκλογών.

Homo Cretensis είπε...

"Έναν προβληματισμό θέτω ευρύτερα από τον ορίζοντα των επερχόμενων εκλογών. "

Τα προβλήματα προκαλούν τους προβληματισμούς. Εσύ με τους προβληματισμούς προκαλείς προβλήματα ....

vangelakas είπε...

όχι ρέ παίχτη, απλώς εκείνη η πρότασή σου ήταν κομπλέ!

Elileo είπε...

Συμφωνώ πλήρως με τον Homo Cretensis.Κι εγώ θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ.για να έχει η επόμενη κυβέρνηση να "πηδήξει" ένα παλούκι ακόμα πριν μας ξεπουλήσει τελείως.
Όσο αφορά τον Παπαθεμελή, θα κάνω μια σκέψη, για το τι μπορούσε να κάνει σχετικά με το βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού και ΔΕΝ το έκανε (αφού πιθανώς αλληθώριζε με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ή με τις "διαφημίσεις" στο έντυπό του)
Θα μπορούσε να βάλει μομφή εναντίον της Γιαννάκου και τότε θα βλέπαμε "πόσα απίδια χωρά ο σάκκος" για όλους τους "Μακεδονομάχους" βουλευτές της Ν.Δ.που το παίζουν παλληκαράδες μόνο στα παράθυρα της χαβούζας (με συγχωρείτε,TV ήθελα να γράψω)αλλά μέσα στο μαντρί (Κόμμα ή Βουλή διαλέξτε ό,τι θέλετε)κάνουν την πάπια.
Και να σκεφτεί κανείς, ότι ξένοι φιλέλληνες πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την Ελλάδα.
Θαυμάστε τους!!!

Δούλος της Ντόρας Μπακογιάννη είπε...

Γεια σας. Η φαντασίωσή μου είναι femdom με την Ντόρα Μπακογιάννη! Τι θεϊκές ποδάρες! Να με ξάπλωνε στις μπουτάρες της και να με καταχέριζε στα οπίσθια. Η πιο βρώμικη φαντασίωσή μου. Μάλλον η πιο βρώμικη είναι femdom με Ντόρα και Κοντολίζα Ράις μαζί. Η Ντόρα η γυναικάρα η καθαρόαιμη φοράδα να με καταχερίσει, κι έχει και βαρύ χέρι..., και η black bitch η Κοντολίζα να με μαστιγώσει αλύπητα. Αααααααχχχ...

Εάν έχετε σέξυ φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη ή της Κοντολίζας, παρακαλώ στείλτε μου. Ή εκείνο το βίντεο που έδειχνε ο Θέμος με την Ντόρα Δήμαρχο στο Σύνταγμα, που την έδειχνε σαν δράκουλα - την φανταζόμουν να με δαγκώνει και είχα χύσει δεν ξέρω πόσες φορές.

Επίσης όποια αυταρχική κυρία θέλει να κάνουμε chat ή real life bdsm, αυτή να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, να την λέω "Κυρία Υπουργέ", "Κυρία Μπακογιάννη", και εγώ να κάνω τον υπάλληλό της, τον υπηρέτη της, την φιλιππινέζα της ακόμη, ας μου γράψει και θα κάνω ό,τι θέλει, ό,τι μου ζητήσει.

Για σοβαρές προτάσεις, γράψτε μου στο: mikrotsoutsounos στο gmail τελεία com

Ευχαριστώ

Μαυρίστε τον Κωστάκη Καραμανλή, να γίνει Αρχηγός η αφέντρα Ντόρα

sexy11 είπε...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇

情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,色情,寄情築園小遊戲,情色電影,色情遊戲,色情網站,聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,免費A片,日本a片

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖