Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2006

Μητσοτακέικο επίσημα κατά του Τάσσου!!!

Ποιος μπορεί να θυμηθεί τις ακριβείς δηλώσεις του Μητσοτακ την περίοδο του δημοψηφίσματος που τον έβριζε πατόκορφα. Ορίστε τώρα θράσος! Και η Ντόρα στη ΥπΕξ να κάνει την πρέσβειρα του μπαμπά στην επιχείρηση εκδίωξης του Τάσσου

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_159959_25/06/2006_188800

Ελληνας πολιτικός προωθεί υπονόμευση Παπαδόπουλου Το αποκάλυψε σε πολιτειακό παράγοντα Eκπληξη και οργή έχει προκαλέσει στον πρόεδρο της Kυπριακής Δημοκρατίας, κ. Tάσσο Παπαδόπουλο η προσπάθεια υπονόμευσής του, που καταβάλλει στην Aθήνα βετεράνος, εκτός Kοινοβουλίου σήμερα, Eλληνας πολιτικός. Tο θέμα ετέθη όταν έγινε γνωστό σε στενό συνεργάτη του κ. Παπαδόπουλου στην Aθήνα, ότι ο εν λόγω πολιτικός γνωστοποίησε προ ημερών χωρίς περιστροφές σε σημαίνοντα πολιτειακό παράγοντα, στη διάρκεια συνομιλίας τους, την άποψή του ότι ο «ανυπότακτος» νυν Kύπριος πρόεδρος πρέπει να τεθεί εκτός πολιτικού σκηνικού.

O εν λόγω πολιτικός ανέφερε (στον κατάπληκτο συνομιλητή του) ότι θα πρέπει να προωθηθεί -με τη «βοήθεια» Kυπρίων και Aθηναίων πολιτικών- ως αντίπαλος του κ. Παπαδόπουλου, στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη νήσο, ένας (συγκεκριμένος) «αξιόπιστος» Kύπριος πολιτικός, με «μετριοπαθείς» θέσεις στην υπόθεση της Kύπρου. O πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για το γεγονός και είναι γνώστης των παρασκηνιακών κινήσεων της παρα- πολιτικής ομάδας που διακαώς επιθυμεί την «πτώση» του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «K», ο πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας γνωρίζει, ότι από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει σαφώς πως η ελλαδική κυβερνητική ηγεσία δεν ειναι κοινωνός των επιδιώξεων του βετεράνου εν Aθήναις πολιτικού.


Παρόμοιο άρθρο http://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=257273

4 σχόλια:

Nativist είπε...

Μάρκο, το λινκ που έβαλες δεν ανοίγει.
Και η κυπριακή "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ασχολείται με το θέμα. http://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=257273

(Αλήθεια, πώς βάζεις τι tag χρησιμοποιείς, ώστε να ανοίγει ένας σύνδεσμος;) Ο Μητσοτάκης μοιάζει μ' εκείνους τους αιώνιους σταρ, οι οποίοι όλο δίνουν το αποχαιρετηστήριο ρεσιτάλ τους και όλο στην σκηνή βρίσκονται. Μα τι διάολο, ίχνος αξιοπρέπειας δεν έχει ο κωλόγερος, που είπε πως αποσύρεται για να γράψει τα απομνημονεύματά του και είναι στα μέσα και στα έξω πιο πολύ τώρα παρά ποτέ; Τσίπα δεν έχει ο κερατάς να βγει στην σύνταξη, παρά κάνει ακόμη τον τσάτσο των "Αμερκάνων"; Θυμάσαι που είχε συμβουλέψει μετά το δημοψήφισμα στην Κύπρο, να πάμε να ζητήσουμε ... συγγνώμη από τον αράπη και να τον παρακαλέσουμε να επαναφέρει την πρόταση, με αιτιολογία ότι δεν εδόθη χρόνος να εξηγηθεί σωστά στον κυπριακό λαό; Το Μητσοτακέικο είναι μία από τις τρεις οικογένειες που κυβερνούν μετά την δικτατορία την Ελλάδα (οι άλλες δύο είναι οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου).

Μάρκος είπε...

Ευχαριστώ. Το διόρθωσα και έβαλα και τον σύνδεσμο της Σημερινής.

Greg είπε...

Μα με τον Τάσσο δεν μπορεί να περπατήσει το νέο Ευρωπαϊκό σχέδιο (τό ίδιο το παλιό δηλαδή με άλλο εξώφυλο) που θα φέρει η Ντόρα όπως είπε, για να ξαναρχίσουμε απ' την αρχή και να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της η Τουρκία, μια και θα "σκέφτεται" επί του νέου σχεδίου...

Εκείνο που δεν φανταζότανε ο Μητσοτάκαρος και οι συν αυτώ, είναι ότι στην Κύπρο δεν παίζεται το παιγνίδι πια με τις ψαλιδοκωλιές της Αθήνας! Δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί να τους ξεφωνίσουν!

Και επειδή είναι εκδηκιτικά τομάρια περιμένω επίθεση λάσπης...

Κατά τα άλλα ο Κωστάκης απλά προεδρεύει... Και ξέχασαν να του φορτώσουν δυο-τρία διαφορετικά κομμάτια όπως κάνανε στις λατέρνες παλιά και τραγουδάει συνέχεια το ίδιο!

"Είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας"

Aν ήμουν στις Βρυξέλλες θα είχα κερδίσει ένα σκασμό στοιχήματα, προβλέποντας ποιά θα είναι η πρώτη του κουβέντα σε οποιαδήποτε συγκέντρωση!

Nativist είπε...

Αυτό το «είμαστε υπέρ της ευρωπαϊκής ένταξης της Τουρκίας» θα μας εκθέσει άσχημα, τώρα που διαφαίνεται ότι μάλλον οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις θα τερματιστούν, διότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αναγνωρίσει ποτέ την Κύπρο, ουδέ καν να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της Άγκυρας για την τελωνειακή σύνδεση (θα ήταν de facto αναγνώριση). Και λέω ότι θα μας εκθέσει, διότι, ενώ η ΕΕ θα φανεί ότι έχει συνέπεια και διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με την ασυνεπή Τουρκία, δύο από τα μέλη της, η Μ. Βρετανία και η Ελλάδα, επιμένουν να συνεχίσουν το θέατρο του παραλόγου. Το ευτύχημα για τους πολιτικούς μας είναι ότι δεν ντρέπονται κι έτσι δεν τους νοιάζει αν εκτεθούν, ο δε ελληνικός λαός περί άλλα μεριμνά και με το δίκιο του, εδώ που τα λέμε...