Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Mόνιμος πελάτης όλων των δελτίων. Από τις 8.00 μέχρι τις 9.30 δεν κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του παρά να βγαίνει στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Άλλα 90 λεπτά είναι αφιερωμένα για να βγαίνει στα πρωινά. Τον είδαμε σήμερα στο Mega, χθες στο Alter, προχθές στη...
ΝΕΤ και στον Αυτιά, πριν από τρεις ημέρες στον Παπαδάκη και στο Alter πάλι, κάθε μέρα βρίσκεται σε κάποιο κανάλι. Θα είχε ενδιαφέρον εάν έλεγε διαφορετικά πράγματα. Επειδή όμως λέει τα ίδια και τα ίδια καταντάει πολύ κουραστικός...




http://fimotro.blogspot.com/2011/07/blog-post_101.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και συ έβλεπες λιγότερο τηλεόραση, ίσως σου έκανε καλό. Πάντως αν το πρόβλημα της χώρας είναι ο Καρατζαφέρης, αν αυτός φταίει για όλα να τον βγάλουν εκτός νόμου να τελειώνουμε.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

Επέστρεψε στο ...σπίτι του ο Μέγας Αλέξανδρος


Αν δεν το αναρτήσεις ολοσέλιδο, θα σε ... αναρτήσω εγώ! :-)

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

Αδελφέ,

Καλορίζικο, να το χαίρεστε και καλές δουλειές! Ζωνιανή ποικιλία έχουν, ή να στείλω;

Πες μου ότι δεν είναι αλήθεια! Ανήμερα της Παναΐας το δημοσιεύσανε, οι αδικιωρισμένοι, όπως θα έλεγε και η Λωξάνδρα;

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

Έκλεισες το "μαγαζί", απ' ό,τι βλέπω.

Δεν πειράζει. Εγώ θα αφήνω σημειώματα κι εσύ μην απαντάς.

Κατώτερος των περιστάσεων φάνηκε για άλλη μια φορά ο Αντωνάκης, υπερψηφίζοντας τον νόμο για το τζαμί στον Βοτανικό, μαζί με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Αντιθέτως, ο ΛΑΟΣ στάθηκε στο ύψος του και καταψήφισε.

Η ανικανότητα του Καραμανλή έβαλε τον ΛΑΟΣ στην Βουλή το 2007. Η ανικανότητα του Σαμαρά θα τον κάνει συγκυβέρνηση.

Τώρα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου (και με ψήφο της ΝΔ) και θα ζητήσουν ασφαλώς κι άλλα τζαμιά. Στην Θ/νίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, όπου τέλος πάντων υπάρχουν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες (και πού δεν υπάρχουν;).

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

Διαμαρτυρία ευρωβουλευτών ΛΑΟΣ για τις δηλώσεις Ετινγκερ

Οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα και Νικόλαος Σαλαβράκος μαζί με άλλους του συναδέλφους από τη Πορτογαλία, το Βέλγιο και άλλες χώρες, συνεπέγραψαν επιστολή με την οποία ζητούν την ανάκληση των δηλώσεων του ή την παραίτηση του Γερμανού Επιτρόπου για την Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ. Αφορμή για την εν λόγω επιστολή την οποία συνυπέγραψαν οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ, στάθηκαν οι δηλώσεις του Γερμανού αξιωματούχου, που τόνισε ότι θα ήταν καλό να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες των χωρών που έχουν υψηλό δημόσιο χρέος. Μάλιστα η Νίκη Τζαβέλα απέστειλε προσωπική επιστολή στον Γερμανό επίτροπο, όπου χαρακτήρισε απαράδεκτες της δηλώσεις του, υπενθυμίζοντας του ότι βλάπτουν την εικόνα της Γερμανίας στην Ευρώπη, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν βρεθεί υπό Γερμανική κατοχή στο παρελθόν. Παράλληλα πρόσθεσε ότι προτάσεις τέτοιου είδους είναι επικίνδυνες και δεν θα έπρεπε να γίνονται εν έτη 2011.

___________________________________

Οι άλλοι δεν ενοχλήθηκαν, ως φαίνεται.... :(