Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Μπλοφατζής πρωθυπουργός και με τη βούλα!

Μόνο που η χώρα δεν παίζει πόκερ κύριε Παπανδρέου. Παίζει την επιβίωσή της.

Και όχι μόνο την οικονομική, αλλά κυρίως την πολιτιστική. Καταρρέουμε παντού!

(Και πόκερ να παίζαμε, η μπλόφα δεν ήταν και τόσο πειστική, οπότε πάλι χαμένοι θα είμασταν...)

Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2010

Ο ρευστής εθνικής συνείδησης ΓΑΠ κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους Έλληνες ως «αντιπατριώτες»

Αυτό ρε σεις δεν είναι το ανέκδοτο της χιλιετίας;;

Ο Μάρκος και οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Μάρκος ψηφίζει

1. Παπαθεμελή (2ο γύρο Γκιουλέκα)
2. Ψωμιάδη (2ος γύρος δεν θα υπάρξει!)

Ο Μάρκος στηρίζει

1. Κικίλια (δες το παρακάτω αναλυτικότατο ποστ που αντιγράφω από άλλον μπλόγκερ) στην Αττική
2. Δράκο στην Πελοπόνησο
3. Χαραλαμπίδη στον Δήμο Καλαμαριάς -έχω κάτι ξαδέρφια εκεί. Είναι ανεξάρτητος προερχόμενος από τη ΝΔ.

Αυτά και μόνο.

Συνωστισμός γελοιότητας

Αντιγραφή από το ξύλο-πέτρες

Συνωστισμός γελοιότητας

Σοκ και δέος!
Ρίγος και ανατριχίλα!
Θα πάει φυλακή για χάρη μας!
Θα συρθεί στα ανήλιαγα υπόγεια, θα γδάρει τα χέρια του στις παγωμένες αλυσίδες, θα ματώσει το κορμί του στα ζοφερά μπουντρούμια... Για να βρει δουλειά στους νέους!
Ποιός;
Ο πολιτικός που προέρχεται από ένα απ' τα μεγαλύτερα τζάκια της χώρας;
Ο πολιτικός που έχει μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες;
Ο πολιτικός που υπηρέτησε τυφλά το σύστημα της παγκοσμιοποίησης επί δεκαετίες;
Ο πολιτικός που συμπεριφέρεται σαν Αυτοκράτορας, σε ένα κόμμα που κοκορεύεται ότι δεν έχει καν αρχηγό;
Μα τόση xeftila (προφέρεται κσσεφτάιλλα) πια;

Και για μισό λεπτό! Γιατί τόσο ενδιαφέρον μόνο για τους νέους; Για τους υπόλοιπους δεν ασχολείται; Για τον 50άρη άνεργο του Περάματος δεν ενδιαφέρεται να πάει φυλακή; Μόνο για τους νέους σκίζει τα dolce gabana καλσόν του; Γιατί τέτοιο κόλλημα με τα «παιδιά»; Είναι επειδή οι νέοι, καθότι άπειροι και ανώριμοι, είναι τα καλύτερα θύματα κάθε προπαγάνδας; Είναι επειδή η λατρεία της νεότητας αποτελεί βασικό συστατικό της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας; Ή μήπως νομίζει ότι όλοι οι νέοι της χώρας είναι κακομαθημένοι λοβοτομημένοι μπέμπηδες, σαν αυτούς που χαϊδεύει τόσα χρόνια; Και πόσοι νομίζει ότι είναι, τέλος πάντων, οι νέοι αυτοί;

Όλα κι όλα, νομίζω ότι με τα τελευταία καμώματά του, ο Αλαβάνος πρέπει να αναγορευθεί σε «Καρατζαφέρη της Αριστεράς»! Οι ομοιότητες εμφανείς. Ένας ζάπλουτος μεγαλομανής πολιτικάντης που, αφού υπηρέτησε για χρόνια το σύστημα, αποφάσισε να φτιάξει το τσιφλίκι του για να... συνεχίσει να υπηρετεί το σύστημα! Πλέον, όμως, σαν αρχηγός! Με προσωπικό στρατό ανεγκέφαλων ακολούθων! Και για να το πετύχει πέφτει από γελοιότητα σε γελοιότητα!
Αυτές οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική πρέπει να έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση συμπηκνωμένης βλακείας από ποτέ! Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Ο Δημαράς λέει ότι είναι Πασόκος αλλά στις εκλογές δεν είναι Πασόκος (οι μετεωρολόγοι αναμένουν να υποχωρήσει το πασοκικό βαρομετρικό περί το απόγευμα του Σαββάτου και να επανέλθει με βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα). Ο Κικίλιας επιβεβαιώνει τις υποψίες μας ότι η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας έχει περάσει level στην απολιτικοποίηση. Από εκεί που ήταν ανίκανη για οποιαδήποτε πολιτική σκέψη, τώρα έχει φτάσει να είναι ανίκανη για οποιαδήποτε... σκέψη γενικώς! Ο Μπουμπούκος συνεχίζει να υπηρετεί πειθήνια το Πασόκ, το ΔΝΤ και την παγκοσμιοποίηση, ενώ φαντασιώνεται παράλληλα ότι είναι η μετενσάρκωση του Μεγαλέξαντρου που πολεμάει το θηρίο... από τα μέσα!


Μόνο οι Συριζόπληκτοι σοβαρευτήκανε και σε μία κίνηση εντυπωσιακής συσπείρωσης αποφάσισαν να μην κατεβάσει κάθε συνιστώσα ξεχωριστό υποψήφιο αλλά να περιοριστούν στους τρεις. Εντυπωσιακό, αν σκεφτούμε ότι ο καλλιτεχνικός-επαναστατικός μποέμ Συνασπισμός του Φιλελευθερισμού και της Προόδου κοντεύει να έχει περισσότερα στελέχη απ' ότι ψηφοφόρους! Και τι υποψήφιους! Από τη μία ο Ναπολέων-Βασιλάκης Καίλας που θα πάει φυλακή για τις αμαρτίες μας (βρε μπας και νομίζει ότι είναι ο Χριστός; Ο Γιέζους, που λένε και στη Βαρκελώνη;). Και από την άλλη το σούργελο των τριών ηπείρων και των πέντε θαλασσών, ο Ψαριανός! Ο ανθηρόστομος διανοούμενος με τα πέτσινα και τη φεράρι! Που θέλει να «(ξανα) ζωγραφήσουμε την Αττική»! Μόνος του τη σκέφτηκε την ατάκα ή τον συμβούλεψε και αυτόν ο Καρατζαφέρης; (στις ατάκες και τα σλόγκαν είναι μανούλα ο Πρόεδρας!)
Ας απολαύσουμε όμως όλους τους υποψηφίους μαζί σε ένα τηλεπαράθυρο:



Ας σοβαρευτούμε.
Ας δουμε τα πράματα με ρεαλισμό και ας προχωρήσουμε σε μία βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση, για να δούμε τι θα ψηφίσουμε. Καταρχάς, μας αρέσουν δεν μας αρέσουν οι μετανοημένοι Πασόκοι, ή οι κομμουνισταί, πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Μητρόπουλος και ο Παφίλης είναι οι μόνοι υποψήφιοι που δεν έχουν να επιδείξουν τέτοια ρεκόρ γελοιότητας, όπως οι άλλοι. Φτάσαμε στο σημείο να βασίζουμε τη ψήφο μας στο ποιός υποψήφιος δεν είναι νούμερο. Δεν κοιτάμε να μην είναι απατεώνας, κλέφτης, πουλημένος κ.λπ. Πάνε αυτά! Λαστ γήαρ! Τώρα πια αρκεί να μην είναι κλόουν! Το ξέρουμε ότι το πανηγύρι των εκλογών δεν έχει τη σήμερον ημέρα καμία σχέση με οποιαδήποτε έννοια δημοκρατίας, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να ζυγίζουμε τα πράγματα, μπα και επιτύχουμε «το μη χείρον, βέλτιστον». Το μόνο που μπορούν να προσφέρουν οι εκλογές αυτές είναι ένα συμβολικό μύνημα στο Πασόκ ότι ο λαός το αποδοκιμάζει. Με λίγα λόγια πρέπει να πατώσει ο Σγουρός. Έχουμε ένα προδότη Πρωθυπουργό και ένα σαδιστή αλήτη Αντιπρόεδρο. Μας εκβιάζουν και μας βρίζουν κάθε μέρα! Ο Σγουρός πρέπει να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο! Να μην τον ψηφίσει ούτε η μάνα του! Και ο Μητρόπουλος ή ο Παφίλης δεν φαίνεται να τον φτάνουν σε ψήφους. Δεν πρόκειται να μπουν στο δεύτερο γύρο. Οπότε μας μένει το ούφο. Έτσι απλά.


Ή, από την άλλη, μπορείτε να πάτε και για καφέ. Η πολιτική θεωρία και επιστήμη δεν θα σας κακοκαρδίσει.