Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Μπλοφατζής πρωθυπουργός και με τη βούλα!

Μόνο που η χώρα δεν παίζει πόκερ κύριε Παπανδρέου. Παίζει την επιβίωσή της.

Και όχι μόνο την οικονομική, αλλά κυρίως την πολιτιστική. Καταρρέουμε παντού!

(Και πόκερ να παίζαμε, η μπλόφα δεν ήταν και τόσο πειστική, οπότε πάλι χαμένοι θα είμασταν...)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μπλόφα (εκβιασμός) του Παπανδρέου έπιασε. Ο Σαμαράς στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να εισπράξει την δυσαρέσκεια του κόσμου από το ΠαΣοΚ.

"Και όπως πάντοτε, τριάντα χρόνια τώρα, ο αμοραλισμός του ΠΑΣΟΚ υπαγορεύει πολιτική στη «Νέα Δημοκρατία»: Ο κ. Σαμαράς πειθάρχησε στο εκβιαστικό δίλημμα, συνέπαιξε πάραυτα με το φασιστικό τέχνασμα. Οχι απλώς δεν τόλμησε, αλλά ούτε διανοήθηκε να ξεγυμνώσει τη λογική του παπανδρεϊσμού, να πει στον λαό: Εγώ δεν δίνω χρίσμα σε κομματικούς κομισάριους, σας καλώ να ψηφίσετε ακομμάτιστα, να τιμήσετε τους ικανούς, τους ανιδιοτελείς και όποιον εμφανιστεί ότι δήθεν με εκπροσωπεί, να τον μαυρίσετε. Στην απροκάλυπτη απαίτηση των Παπανδρέου να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα των εκλογών Τ. Α. για να πετύχουν μονοδιάστατο κομματικό κράτος, σας καλώ να αντιτάξετε την προτεραιότητα της δημοκρατίας, να επιλέξετε ποιότητα, όχι ποιμνιοστάσιο.

Θα ήταν κίνηση ρουά - ματ στην πολιτική σκακιέρα. Αλλά η Ν. Δ., για μια ακόμα φορά, προτίμησε να σέρνεται όπου την πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ περιφέροντας τη γοητεία Κικίλια για να σαγηνεύσει ψηφοφόρους."


Γιανναράς 14/11/2010

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασά!