Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

Προς κ. Χρυσοχοίδη

Ονομάζομαι Πέτρος Κοστίκας, είμαι άνεργος δικηγόρος 28 ετών, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με το βαθμό άριστα 9,10, έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις καθώς και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην περιοχή του ποινικού δικαίου όπου και σ'αυτή την περιοχή αρίστευσα. Μέσω internet έγινα δεκτός σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσα την άσκηση μου αμειβόμενος με 300 ευρώ επί δώδεκα, δηλαδή χωρίς δώρα άδειες κλπ εργαζόμενος από 9 : 00 έως 22:00. Γυρίζοντας από το στρατό δεν βρήκα δουλεία και έτσι...είμαι άνεργος. Επιπλέον πρέπει να σας πω ότι γνωρίζω την αγγλική καθώς επίσης και διάφορα προγράμματα Η/Υ. Έχω όμως κάποια μειονεκτήματα : Πρώτον δεν ανήκω σε κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου δεν ήμουν μέλος ούτε συνδικαλιστής σε καμία κομματική η εξωκοινοβουλευτική νεολαία. Επίσης ο πατέρας μου δεν είναι δικαστής ούτε καν εισαγγελέας αλλά φτωχός βιοπαλαιστής. Αυτός τελικά είμαι, αν θεωρείτε ότι σας είμαι χρήσιμος στείλτε μου μια πρόσκληση : θα τρέξω αμέσως και θα σας ευγνωμονώ.
Το e-mail μου είναι petroskostikas@gmail.com
«Αδιανόητο είναι σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου να υπάρχουν πολίτες υπεράνω του νόμου και στο απυρόβλητο». Γ. Παπανδρέου


http://fimotro.blogspot.com/2009/12/blog-post_1363.html

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2009

Νέα κωλοτούμπα Καρατζαφέρη! (και απόδειξη του ρόλου του ως μακρύ χέρι του Μητσοτακέικου)

Η πλειάδα ενδείξεων για τις στενές σχέσεις Καρατζαφέρη με την οικογένεια Μητσοτάκη κατά διαστήματα έφεραν την κορύφωσή τους στην προεκλογική περίοδο για τον αρχηγό της ΝΔ.

Σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

Αντιγράφω από το FIMOTRO:

O Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα τα γυρίζει τώρα. Εκεί που έλεγε ότι στην Αθήνα δεν θα στηρίξει τον Κακλαμάνη και θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο, τώρα λέει ότι θα στηρίξει τον σημερινό Δήμαρχο! Δεν βγαίνει άκρη με τον Καρατζαφέρη!

http://fimotro.blogspot.com/2009/12/blog-post_3261.html (ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ)


11 μήνες πριν τις εκλογές, επιβεβαίωσε τη ΒΙΑΣΥΝΗ Κακλαμάνη να δηλώσει με το ζόρι αντάρτης της ΝΔ (προεξοφλώντας ότι το κόμμα θα επιλέξει άλλον) και έρχεται ο Καρατζαφέρης να συστρατευτεί με το στρατόπεδο Κακλαμάνη-Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, ώστε να καταφέρουν πλήγμα στη ΝΔ του Σαμαρά.

Εύγε παιδιά!

Ο ρόλος του μπλογκ ως "Καρατζαφέρης-watch" δικαιώνεται και θα συνεχιστεί.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Καρατζαφέρης: Μέγας κωλοτουμπατζής!

Μια καλεί να καταψηφιστεί ο Πρόεδρος, μια τον βρίσκει υπέροχο και θα τον ψηφίσει

Μια λέει ότι η ΝΔ με Σαμαρά θα διασπαστεί, μια γλυκά λόγια για τον Σαμαρά που δεν τον θεωρεί ακραίο

Ο Καρατζαφέρης είναι σε πανικό

Να μη θυμηθώ ότι τον Γενάρη του 2009 έκοψε κομμάτι της βασιλόπιτας στον Αλλάχ!!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2009

Γιατί ΑΝΤΩΝΗ μου;

Σε στηρίξαμε σε βγάλαμε, αλλά

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ να πας στον Μάκη για συνέντευξη.

Άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο.

Εγώ κύριοι θα κάνω την κριτική μου, όπως την κάνω πάντα.

Αντώνη χάνεις έναν πόντο