Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Ο Μάρκος κάνει θεαματική στροφή και ψηφίζει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μετά από την Πολιτική Άνοιξη, τη Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση, το λευκό, το ΛΑΟΣ, και το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, ο Μάρκος τώρα στα μισο-γεράματα αποφάσισε να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία διότι δεν μπορώ να διευκολύνω την πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Το ξέρω ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει. Το ξέρω ότι η ΝΔ θα χάσει. Όμως νιώθω ότι πρέπει να παλέψω εναντίον αυτής της πιθανότητας.

Διότι ο σκοπός είναι να δίνουμε τη μάχη. Μόνο αν δίνουμε εμείς τη μάχη έχουμε το δικαίωμα να κριτικάρουμε όσους δεν την δίνουν.

Μα θα μου πείτε, τη ΝΔ που την βρίζεις;

Να πω κάτι.

Παλεύω από αυτό εδώ το μετερίζι και κυρίως από συνομιλίες με φίλους μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο στα εθνικά και στα εξωτερικά θέματα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι λίγα μόνο έχω καταφέρει. Η μεγάλη μάζα παραμένει αδιάφορη, εκτός από λιγοστές εκλάμψεις.

Αυτές τις ημέρες συζήτησα πολύ. Και είδα ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους να επηρεάζονται από έναν ηγέτη. Με τα αρνητικά του. Ο Καραμανλής παίζει το χαρτί των εθνικών σήμερα. Βλέπει ότι ΕΚΕΙ κερδίζει.

Εγώ, εμείς (οι ομοιδεάτες) υποτίθεται ότι ενδιαφερόμαστε για τα εθνικά λίγο περισσότερο από τα άλλα θέματα. Επειδή μας νοιάζει η πορεία της χώρας περισσότερο από το δωμάτιό μας. Μας νοιάζει η κατεύθυνση του καραβιού που λέγεται Ελλάδα στο πέλαγο που λέγεται κόσμος περισσότερο από το παντεσπάνι και το βούτυρο στο ψωμί μας. Μας νοιάζει η συλλογική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία λίγο περισσότερο από την ατομική μας ευμάρεια.

Ε λοιπόν εγώ αυτές τις ημέρες είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών, δηλαδή και νέους και μεσήλικες και παππούδες, αντί να συζητάνε μόνο τα φορολογικά να ενδιαφέρονται για τους αγωγούς, για τις σχέσεις Ελλάδας-Αμερικής-Ρωσίας, για το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Κύπρο. Να ζητάνε ισορροπία με τις μεγάλες δυνάμεις, αξιοπρέπεια στο Αιγαίο και στη Μακεδονία, κυριαρχία στη Θράκη και δικαιοσύνη στην Κύπρο.

Τα κριτήρια έχουν αλλάξει. Χάρη στον Κώστα Καραμανλή. Χάρη στον ΚΙΝΔΥΝΟ η χώρα να αλλάξει πορεία ΕΡΗΜΗΝ του λαού!

Πρέπει όλοι να κάνουμε το παν να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο.

  • Να απορρίψουμε το πάγωμα του αγωγού πετρελαίου
  • Να απορρίψουμε το πάγωμα -πριν της ώρας του- του Σάουθ Στρημ αγωγού φυσικού αερίου
  • Να απορρίψουμε την ακύρωση της πώλησης της Ολυμπιακής
  • Να απορρίψουμε το σπάσιμο των σχέσεων με τη Ρωσία και το ρίψιμό της στην αγκάλη της Τουρκίας του Νταβούτογλου
  • Να απορρίψουμε τη μετατροπή μας σε λακέδες των Αμερικάνων
  • Να απορρίψουμε τη στήριξη σε αντίγραφο του Σχεδίου Ανάν που προωθούν οι αγγλοαμερικανοί

Το να χάσει 1-2% ο ΛΑΟΣ ή 0.5-1% η Δημοκρατική Αναγέννηση, δεν θα χαλάσει ο κόσμος.

Το να χάσει 2-3 έδρες (από τις 7-8 επιπλέον που υπολογίζεται ότι θα πάρει) ο Καρατζαφέρης, δεν θα αλλάξει τον κόσμο προς το χειρότερο
Το να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το 3% ο Παπαθεμελής (συγγνώμη Στελλάρα) το ίδιο

Έχουομε ΑΚΟΜΑ τις τύχες στα χέρια μας. Ακόμα δεν ψηφίσαμε ρε κουφάλες και βγάλατε ήδη αυτοδύναμο πρωθυπουργό;

Αν ΕΜΕΙΣ που ενδιαφερόμαστε για όλα αυτά δεν στηρίξουμε τη ΝΔ που με ΑΥΤΑ τα επιχειρήματα ζητάει την ψήφο μας, τότε ποιος θα την στηρίξει;

Δυστυχώς κανείς άλλος. Επειδή η μάζα ξέρουμε πως σκέπτεται. Με βάση το ατομικό συμφέρον. Δεν βρήκε θέση στον ήλιο του δημοσίου επί Καραμανλή και αρπάζει το χέρι του Παπανδρέου με τις υποσχέσεις τους.

Εμείς σκεφτόμαστε συλλογικά.

Πρέπει να υποστηριχθεί η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να επιλεγούν τα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ πρόσωπα σε κάθε περιφέρεια και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ την πιθανότητα να κάνει κυβέρνηση ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Τα είπα και ησύχασα. Από δω και πέρα ο καθένας και η συνείδησή του.

Ο Μάρκος σήμερα ψήφισε.
Ο Μάρκος σήμερα αποφάσισε.
Πέτρα η καρδιά και ψήφος με το μυαλό και τη λογική στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

No shit!

Περίμενε μέχρι την 4/10/09. Έχουμε 9 ολόκληρες ημέρες ακόμη. Μέχρι τότε πολλά θα αλλάξουν ακόμη και μαζί μ' αυτά και η πρόθεσή σου ψήφου.

Ανώνυμος είπε...

sto 2% peripou exei pesei h psalida.
des ki auto
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=3042

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τώρα που γυρίζει!!!!

:-))

Μάρκος είπε...

Δεν δουλεύει το λινκ σου, δεύτερε ανώνυμε

nativist είπε...

Διαβάστε στο "Πρώτο Θέμα" σήμερα:

α) Έδωσαν τιμητική (δωρεάν) βίζα εισόδου στην χώρα μας στον δημοσιογράφο που είχε κατεβάσει την σημαία μας στα Ίμια την 27/1/1996 (σελ. 42)

β) Οι Σκοπιανοί διεκδικούν τώρα και τον Παρθενώνα !! (σελ. 44)

γ) Ωμή παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά μας. Τα τουρκικά κανάλια καλούν τους Θρακιώτες μουσουλμάνους να θυμηθούν ποιοι είναι και λένε "ότι Τούρκος ψηφίζει μόνο Τούρκο" (σελ. 44)


Ουδεμία αντίδραση για τα παραπάνω από το ΥπΕξ μας.

Συνεχίστε να ψηφίζετε ΝΔ. Είσθε συνυπεύθυνοι για την κατάντια μας αυτή.

Μάρκος είπε...

Νατιβιστή, δεν "συνεχίζω", ψηφίζω πρώτη φορά. Και ένας επιπλέον λόγος είναι να μην πάρει το κόμμα η Ντόρα (εάν η διαφορά είναι τεράστια) και τότε αυτά που λες γίνονται από την κυβέρνηση και τα επικροτεί η αντιπολίτευση. Κατάλαβες;

Ο Μάρκος ψηφίζει ΝΔ και έχει τη συνείδησή του καθαρή επειδή μέσω της ψήφου του θα έχει προσπαθήσει να απομακρύνει τον Γιωργάκη από την κυβέρνηση. Αυτό είναι το μείζον. Η κυβέρνηση. Το ύφος της αντιπολίτευσης είναι το ελλάσσον.

nativist είπε...

Μα μήπως και τώρα που τα κάνει η κυβέρνηση δεν τα επικροτεί η αντιπολίτευση; Βλέπεις εσύ καμμία διαφορά ανάμεσα στον Καραμανλή και τον Γιωργάκη;
Λέγμαε πριν πέντε χρόνια για τον Σημίτη (με ΥπΕξ τον Γιωργάκη) ότι, εκτός από εθελόδουλος, είναι και ασήμαντος ανθρωπάκος. Ουδείς θα τον θυμάται μετά από μερικά χρόνια, έστω κι αν χρημάτισε οκτώ συναπτά έτη πρωθυπουργός.

Τι να πούμε για τον Καραμανλή; Υπήρξε "αφανέστερος" πρωθυπουργός; Τι έλεγε; Πατενταρισμένες μπαρούφες που του υπαγόρευαν οι Λούληδες ("σεμνά και τα πεινά", "πόλεμος κατά των συμφερόντων", "αγώνας κατά της διαφθοράς" και άλλα παρόμοια κοινότοπα και φαιδρά).
Πολιτικός λόγος, μηδέν. Πολιτικές πράξεις, μηδέν. Τα εθνικά μας θέματα από το κακό στο χειρότερο. Και μην μου πεις για "στροφή στην Ρωσία" και "βέτο στο Βουκουρέστι", διότι αυτά φορέθηκαν και δεν περνάνε πια. Ποτέ, ουσιαστικά, δεν πέρασαν.

Το αποτέλεσμα μετρά. Η Ελλάδα είναι αδύνατη, χρεοκοπημένη, ανυπόληπτη και απομονωμένη από παντού. Είναι στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο και εσωτερικά εντελώς διαλυμένη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, το καταλαβαίνεις αυτό; Λοιπόν, γιατί να ψηφιστεί ξανά;
Ούτε αυτός ούτε ο άλλος. Σπάστε τον δικομμαατισμό. ίσως είναι η μόνη ελπίδα που μας μένει, αφού δοκιμάσαμε 35 χρόνια διακυβέρνησης από τρεις οικογένειες, είδαμε που μας κατάντησαν και τώρα το έχουν γυρίσει στον κληρονομικό κοινοβουλευτισμό, στην ιδιότυπη αυτή κομματική ολιγαρχία. Μην προφασίζεσαι προφάσεις εν αμαρτίαις, Μάρκο. Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος. Διαφορετικά θα είστε συνυπεύθυνοι για την περαιτέρω κατάντια της χώρας, αν βέβαια υπάρχει ακόμη σκαλί πιο κάτω στου κακού την σκάλα.

Ανώνυμος είπε...

h Niki Tzavella gia poion eixe ergastei palia?

Μάρκος είπε...

Βεβαίως και το αποτέλεσμα μετράει.

Βάλαμε και ένα βέτο στο Βουκουρέστι, βάλαμε και μία βοήθεια στον Τάσσο στο Σχέδιο Ανάν, μπήκαμε και μαζί με τους Ρώσους στο ενεργειακό παιχνίδι των Βαλκανίων.

Τολμάς να συγκρίνεις με τον Γιωργάκη που θα μας γεμίσει Άλεξ Ρόντους και Σοράκια τη χώρα;

Εγώ το ξαναλέω. Θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

Και μακάρι να γυρίσει τελείως το ματς την Κυριακή να χάσει ο Γιωρίκας και να γίνουν ρόμπα όλα τα ΜΜΕ και οι βαρόνοι και τα διαπλεκόμενα. Γιατί η αλήθεια είναι καυτή. Σήμερα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΜΜΕ που να μην στηρίζει τον Γιωργάκη και το ΠΑΣΟΚ.

Όποιος έχει μάτια βλέπει.

Μάρκος είπε...

Πάρτε και ολίγη Τζαβέλλα

Νούμερο 1

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2009/06/o.html

Νούμερο 2

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2009/06/blog-post_3480.html

Ανώνυμος είπε...

Min ksexname kai to anoigma pros ti Kina.Ti wraio pou enwnontai kratikodiaitoi syndikalistes me tin arnisi mias synergasias me mia anerxomeni dynami.h diaploki ptowthei to LAOS gia na sprwksei to PASOK.H Tzavela exei sxeseis me to Kokkali?

Ανώνυμος είπε...

To periodiko RESALTO exei epanilimenws kraksei ton xeri-xeri tis diaplokis kai tassetai emmesws yper tis stiriksis tou Karamanli pou lei oxi se pieseis apo ekswteriko.

Skinious είπε...

Ανωνυμε, το ΡΕΣΑΛΤΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τη ΝΔ, απλά αναγνωρίζει ότι ο Καραμανλής είναι εξω απο τα ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ σχέδια, αλλά δυστυχως πολύ λίγος και ΜΟΝΟΣ στον τομέα αυτό. Κατα τα άλλα ...βράσε όρυζα...

nativist είπε...

To "ΡΕΣΑΛΤΟ" αποτελείται από συνονθύλευμα αριστερών και μάλιστα με σταλινική νοοτροπία, όσο και αν το αρνούνται, πατριωτών (του κώλου) και ορθοδόξων χριστιανών, οι οποίοι στρέφονται και κατά των λαθρομεταναστών. Δηλαδή, άρτσι μπούρτζι και λουλάς. Είπαμε να μιλάμε για σοβαρούς, όχι τυχοδιώκτες της μιας ή της άλλης παράταξης.

@ Μάρκο

>βάλαμε και μία βοήθεια στον Τάσσο στο Σχέδιο Ανάν<

Καιρός να σταματήσει αυτό το ψέμμα. Ο Καραμανλής είχε αρχικά δηλώσει ότι βλέπει περισσότερα θετικά από αρνητικά στοιχεία στην πλεκτάνη Ανάν, άρα συμβούλευε αποδοχή του "σχεδίου". Στην συνέχεια και προφανώς υπό την πίεση του έμπειρου Πέτρου Μολυβιάτη, το γύρισε στο "η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται". ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωσε χείρα βοηθείας στον Τάσσο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ!

>Τολμάς να συγκρίνεις με τον Γιωργάκη που θα μας γεμίσει Άλεξ Ρόντους και Σοράκια τη χώρα;<

Γιατί, τούτος εδώ τι μας γέμισε; ΥπΕξ την Μπακογιάννη, που κάνει 10 Γιωργάκηδες, του ΝΑΙ στον Ανάν συμπεριλαμβανομένου. Πήγε να του χαλάσει την συμφωνία του αγωγού με τους Ρώσους και συνέχισε να την έχει ΥπΕξ, διότι του την επέβαλαν. Ο Τάσσος δεν ήθελε να την βλέπει ούτε ζωγραφιστή και όμως, συνέχισε να την κρατά. Πρωθυπουργός όμηρος και χωρίς βούληση. και βλάκας από πάνω. Έναν χρόνο έκαμε να καταλάβει ότι οι Γιαννακορεπουσαίοι του κάνουν ζημία και τους κάλυπτε. Έξι μήνες, κατ' ομολογίαν του, κατάλαβε να κάνει ότι κάτι τρέχει με το Βατοπέδι και περιέβαλε τον αλήτη Ρουσόπουλο με πλήρη εμπιστοσύνη.

Άσε με, ρε Μάρκο, αυτόν τον μαλάκα θα πας να ξαναψηφίσεις. Έναν ανύπαρκτο, άγευστο και άχρουν; Κρίμα! Δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από τον δικομματισμό, που επί 35 χρόνια κατεδαφίζει την Ελλάδα και την έχει κάνει φέουδο της "εκσυγχρονιστικής" αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

oi theseis tou Pasok gia tin ithageneia kai tin epanodo twn Slabomakedonwn prosfygwn den sas problimatizoun?h epilogi apli
Karamanlis h USA.H ND paei gia epiki anatropi.

Μάρκος είπε...

Το Ρεσάλτο στηρίζει ΑΝΟΙΧΤΑ τη ΝΔ σ'αυτές τις εκλογές. Να ξέρουμε τι λέμε και τι διαβάζουμε

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ξέρουμε τι λέμε και τι διαβάζουμε, γι αυτό "εκτιμούμε" τους (ρε)σαλταδόρους δεόντος! :-))

Ανώνυμος είπε...

H ND den exei deiksei endotikotita sta ellinotourkika,eipe to veto sto Boukouresti,den prokeitai na allaksei ton kodiko ithageneias oute prokeitai na ypakousei stis apaitiseis tis OLKE.

Ανώνυμος είπε...

>H ND den exei deiksei endotikotita sta ellinotourkika<

Εδώ είναι που γελάνε. από πού ξεφύτρωσες, ρε βούρλο;

Ανώνυμος είπε...

χε, ποιος το περίμενε!
δε μας παρατάς ρε σαχλαμάρα.