Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

Οικολόγοι - Πράσινοι

Παίδες, μη μασάτε να μιλάτε για αυτές τις απόψεις του Τρεμόπουλου στον περίγυρό σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο η απαξίωση των πολιτικών μπορεί να οδηγήσει ακόμα και αυτόν που δεν σκέφτεστε, στην ψήφο υπέρ των Οικολόγων-Πρασίνων. Ξεμπροστιάστε τους. Υπάρχουν και άλλα ΜΙΚΡΑ κόμματα να εισπράξουν την ψήφο δυρασέσεκειας. Και δε μιλάω για τα 3 κοινοβουλευτικά μικρά. Υπάρχουν και άλλα μικρά. Ας διαλέξουν όποιο θέλουν ή στην τελική τους Οικολόγους Ελλάδας του Παπανικολή που αγωνίζεται 3 δεκαετίες ο άνθρωπος. Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ!

7 σχόλια:

nativist είπε...

Υπάρχει τεράστια άγνοια γύρω από το πραγματικό "πρόσωπο" των Οικολόγων Πρασίνων, γι αυτό και πολλοί συμπατριώτες μας λένε ότι θα τους ψηφίσουν. Με λόγια απλά και καθαρά, πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι, υπό τον μανδύα της Οικολογίας, κρύπτεται ο πιο σκληρός ανθελληνισμός.

Αφού εξηγήσουμε ότι υπάρχουν τρία κόμματα με οικολογικό σήμα, ήτοι:
α) Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή
β) Οικολόγοι Ελλάδας του Παπανικόλα
γ) Οικολόγοι Πράσινοι με πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Μιχ. Τρεμόπουλο,πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι εμείς μιλάμε για το τρίτο.

Η οικολογία, αυτή καθαυτή, δεν κομίζει πολιτική (και πολύ περισσότερο κομματική) πρόταση, διότι ούτε μπορεί ούτε πρέπει. Η οικολογία είναι ένας τρόπος ζωής, που εκφράζει και εκφράζεται κυρίως με την αγάπη προς την φύση. Άρα δεν έχει σχέση με την πολιτική και πολύ περισσότερο με τα εθνικά μας θέματα, τα οποία θα κληθεί να υπερασπίσει, ή να καταβαραθρώσει στην Ευρωβουλή.

Εξηγείστε στους προτιθεμένους να τους ψηφίσουν (μόνο μία εβδομάδα έχει μείνει!) ότι η οικολογία είναι η ταμπέλα του καταστήματος, του οποίου το εμπόρευμα βρωμά και όζει από ανθελληνισμό.

α) Είναι φιλότουρκοι (πληροφορείστε τους για την πρόταση μετονομασίας της οδού Απ. Παύλου στην Θ/νίκη σε Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και την εκπεφρασμένη επιθυμία τους να διώξουν τους Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου από την Θράκη - ποιον ευνοεί αυτό;)

β) Είναι φιλοσκοπιανοί, συνεργάτες του "Ουράνιου Τόξου" και ζητούν να επιτραπεί στα Σκόπια η ελεύθερη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας.

γ) Είναι Αλβανόφιλοι και στηρίζουν το αίτημα των "Τσάμηδων" για επαναπατρισμό και επιστροφή των (ανύπαρκτων) περιουσιών τους.

Είμαι βέβαιος ότι, αν πληροφορηθεί ο κόσμος όλα αυτά, θα τους απορρίψει. Ήδη το έκανα και έχω αποτρέψει πολλά άτομα, τα οποία ήταν εντελώς ανυποψίαστα και θα τους ψήφιζαν διότι δεν ήθελαν να ψηφίσουν ΝΔ ή ΠαΣοΚ.

Παρακαλώ, διαδώστε έτσι περιληπτικά το μήνυμά μου αυτό και θα δείτε το 6% πού θα κατέβει.

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Κάθε ψήφος που χάνεται από τον ΛαΟΣ πάει στον Τρεμόπουλο. Το ΠΑΜΜΕ (Παπαθεμελής-Ζουράρις), όσο σωστό κι αν είναι, δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να βγάλει βουλευτή. Όλοι οι άλλοι είναι απορριπτέοι.

Μάρκος είπε...

"Το ΠΑΜΜΕ (Παπαθεμελής-Ζουράρις), όσο σωστό κι αν είναι, δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να βγάλει βουλευτή."

Εδώ διαφωνώ ΚΑΘΕΤΩΣ.

1. Δεν ψηφίζουμε ανάλογα με το ποιος έχει πιθανότητα να βγάλει έδρα, αλλά ποιον θεωρούμε καλύτερο. Έδρα θα βγάλει αυτός που ο κόσμος θα τον ψηφίσει και όχι τα 1000 άτομα που παίρνουν μέρος στις δημοσκοπήσεις. Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά φέτος που όλα γίνονται.

2. Αν εσένα σε εκφράζει η Τζαβέλλα του Λάτση, του Κόκκαλη, του Κυριακού και του Μητσοτάκη, με γεια σου με χαρά σου. Εμένα με εκφράζει ΜΟΝΟ ο Παπαθεμελής και ο Ζουράρις

3. Στο κάτω κάτω, ακόμα και σωστά να είναι αυτά που λες, όσο και να πέσει το ΛΑΟΣ τη μία έδρα δεν την χάνει με τίποτα. Από την άλλη, όσο και να ανέβει, δεύτερη έδρα δεν βγάζει επίσης με τίποτα. Γιατί λοιπόν να μην ψηφίσουμε το ΠΑΜΜΕ ώστε να εκλεγεί και ο Παπαθεμελής στην ευρωβουλή;;;;

Για εξήγησέ το μου σε παρακαλώ.

nativist είπε...

Μάρκο,

Οι οικολόγοι δαπανούν μεγάλα ποσά σε καμπάνιες, που περιττό να σου πω πού τα βρίσκουν.
Δεν μου αρέσει η Τζαβέλλα, ωστόσο την ώρα αυτή δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ενισχυθεί ο ανθέλληνας Τρεμόπουλος και το σινάφι του. Μου είναι εντελώς αδιανόητο να σταλεί στην Ευρωβουλή τέτοιος άνθρωπος.
Γι αυτό λέω στον ψηφοφόρο, που δεν θέλει να ψηφίσει δικομματισμό, πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα των φιλοσκοπιανών.
Ψηφίζοντας ένα κόμμα, όσο καλό και αν είναι, το οποίο, όμως, δεν έχει πιθανότητα να εκλεγεί (και το ΠΑΜΜΕ δυστυχώς δεν έχει), κόβεις μία ψήφο από τον ΛαΟΣ, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει κατ' επανάληψη υπερασπιστεί σωστά τα εθνικά μας θέματα, ενισχύοντας έτσι τους οικολόγους. Η ψήφος πάει χαμένη.

Δεν είμαι οπαδός των δημοσκοπήσεων, αλλά βλέπεις ότι το ΠΑΜΜΕ ούτε που αναφέρεται. Ίσως το ξέρουν κάποιοι στην Μακεδονία, στην υπόλοιπη Ελλάδα καθόλου.
Αντιθέτως, ο ΛαΟΣ μπορεί να βγάλει τον έναν, αν στηριχθεί. Αν αρχίσουν να διαρρέουν ψήφοι προς άλλα κόμματα, ίσως να μην το βγάλει.
Περισσότερα δεν έχω να πω. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός, αλλά προσοχή μην άθελά σου ενισχύσεις το Τρεμόπουλο.

Μάρκος είπε...

Το σκεπτικό σου δεν δείχνει άτομο με δικαίωμα ψήφου. Όχι 18, ούτε 15χρονου λογική δεν έχεις. Τι να πω άλλο...

Μάρκος είπε...

Διάβασε αυτό και ψάξε να βρεις τη συνέντευξη της Τζαβέλλα που λέει ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ έχουν κοινή ιδεολογική ρίζα με τον Μάνο!!!

http://www.antinews.gr/?p=6692

aigaiopelagitis είπε...

Σήμερα διάβαζα στο βιβλιαράκι του κόμματος του Παπανικόλα ότι προτείνει να μετατραπεί ολόκληρη η επικράτεια σε "εντός σχεδίου", ώστε να αποκτήσει και ο τελευταίος Έλληνας ένα σπιτάκι κοντά στη φύση!!! Ήμαρτον!

Ανώνυμος είπε...

@ Μάρκο Κυρ Μαϊ 31, 10:11:00 μμ 2009

Ευχαριστώ, Μάρκο. Μπροστά σε μία τέτοια πολιτική απάντηση, τι μπορεί κανείς να αντιτάξει;
Αποκαλύπτομαι.