Δευτέρα, Μαΐου 04, 2009

Απογοητευτικότατη η επιλογή των Δημοκρατικών για την ευρωλίστα τους!

Απογοητευτικότατη η επιλογή των Δημοκρατικών για την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου τους. Επελέγη ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, που ούτως ή άλλως ήτανε ο συντονιστής αρκετών δημοσίων εμφανίσεων του νέου αυτού κόμματος. Εξηγώ γιατί απογοητεύτηκα από την επιλογή αυτή.


1. Συμμετείχε στην Κοινωνία Πολιτών για την Ανοιχτή Κοινωνία.

Ρίξτε μια ματιά στην Συντακτική Επιτροπή: Νίκος Μουζέλης,Περικλής Βασιλόπουλος, Θάνος Βερέμης, Χρήστος Διαμαντόπουλος, Κώστας Ζέπος, Πάνος Καζάκος, Σωκράτης Κονιόρδος, Νατάσσα Λαδοπούλου, Πωλίνα Λάμψα, Αντώνης Μακρυδημήτρης, Γιάννης Μίχος, Γιώργος Παγουλάτος, Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Βίκτωρ Παπαζήσης, Βερονίκη Παπαϊωάννου, Σπήλιος Παπασπηλιόπουλος, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Λουκάς Τσούκαλης , Βασίλειος Μαγκλάρας

2. Δείτε 12 σημεία προτάσεων του συλλόγου αυτού με κοινό παρανομαστή των αιτημάτων να θεσμοθετηθεί η παρουσία των ΜΚΟ στην πολιτική ζωή του τόπου(!)

3. Δείτε αναδημοσίευση άρθρου του Αντώνη Παπαγιαννίδη (προφανώς με την έγκρισή του) στο περιοδικό «Δικαιωματικά» του «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» του Παναγιώτη Δημητρά! !



Τα σχόλια δικά σας!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός θα μπει στην ευρωβουλή αν βγάλουν μία έδρα;;

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε τα βιογραφικά τους και θα δείς τι ανεμομαζώματα είναι η πλειοψηφία τους...

Κάνανε την επιλογή που τους έπρεπε!

Nativist είπε...

Δε βάζανε καλύτερα τον ίδιο το Δημητρά;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είπε...

Κρίμα και τους έβλεπα αρχικά με καλό μάτι. Μάλλον θα στραφώ προς το Μέτωπο Παπαθεμελή-Ζουράρι

captain cerk είπε...

για τις ευρωεκλογές της 7-6-2009 ψήφο στο ΜΕΤΩΠΟ των Σ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ,Κ. ΖΟΥΡΑΡΗ

Nativist είπε...

Σταμάτησαν αιφνιδιαστικά οι εργασίες της ΒουλήςΚοινοβουλευτικό πραξικόπημα, με σκοπό την παραγραφή σκανδάλων!! Πιάσαμε πάτο του πάτου.
Θα στείλω επιστολή διαμαρτυρίας στον ΠτΔ, ο οποίος υπέγραψε "το διάταγμα λήξης των εργασιών της Β' Τακτικής Συνόδου της ΙΒ' Περιόδου της Βουλής, από αύριο 9 Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών" (μάι ας, που λέμε κι επαέ, στη Κρήτη), καθιστώντας τον συνυπεύθυνο στην συγκάλυψη σκανδάλων. Αν δεν έχει πια δικαίωμα βέτο, έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί. Αλλά ας μην συνεργούσε στην απαλλαγή λωποδυτών από τις ευθύνες των.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΕ είναι ένα σκέτο φασισταριό του κερατά. Δεν πάω καθόλου να ψηφίσω, διότι δεν δέχομαι οι Βρυξέλλες να χώνουν παντού την μύτη τους. Θυμάστε τι έκαναν όταν εξελέγη ο Haider στην Αυστρία πριν δέκα χρόνια; Απείλησαν την χώρα αυτή ωμά, αναγκάζοντάς τον να παραιτηθεί από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Τα ίδια έκαναν και στην Γαλλία, όταν το 2002 κατέλαβε ο Λε Πεν την δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Απείλησαν ότι αν τον εξέλεγαν, θα είχαν ... κυρώσεις!

Μάρκος είπε...

Πήγαινε ασχέτως αυτών. Εγώ θα ψηφίσω ΠΑΜΜΕ. Παπαθεμελής-Ζουράρις.

Ανώνυμος είπε...

@ nemo

Πρόσεξε, φίλε μου, διότι αποχή = ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Για τα λοιπά έχεις δίκιο.

Μάρκος είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο.

Ρίξτε ΕΓΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

ΟΧΙ άκυρο

ΟΧΙ λευκό

Nativist είπε...

"Για τυπικούς λόγους ο Άρειος Πάγος αρνήθηκε την ανακήρυξη του ψηφοδελτίου των Δημοκρατικών για τις ευρωπαϊκές εκλογές."http://dimokratikoi.gr/?p=1977

Μάρκος είπε...

ΩΧ! λες να τους έφαγα; λες να τους πήρα στο λαιμό μου με τη γρουσουζιά μου;

Καλή η προσπάθειά τους αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους.

Σκούπα στον Παπαγιαννίδη

Homo Cretensis είπε...

Σώπα, μωρέ, αυτοί ήτανε γρουσούζηδες ευθύς εξ αρχής! Θυμάμαι τον Παπαγιαννίδη (προσωπικά, μου ήταν συμπαθής), που έκανε μία εκπομπή παλιά με τον Χ. Λαζαρίδη σε στιλ διαλόγου. Τώρα, την αρθρογραφία του δεν την είχα πολυπαρακολουθήσει, για να είμαι ειλικρινής, τον είχα διαβάσει στο «ΒΗΜΑ» κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ο καταλληλότερος για τα εθνικά μας συμφέροντα στην Ευρωβουλή.
Και η Ταβέλλα είναι δίκοπο μαχαίρι, διότι κανείς δεν μου εγγυάται ότι θα ακολουθεί τις εντολές του Καρατζαφέρη. Άπαξ και εκλεγεί, κανείς δεν μπορεί να την ανακαλέσει. Γιατί δεν έβαζε κι αυτός τον Γεωργίου, να ψηφιστεί με τα τσαρούχια;
Μάλλον ΠΑΜΕ θα ψηφίσω κι εγώ τελικά.

Είναι δύσκολο να φτιάξεις αυτό που δείχνει τα πρόσφατα σχόλια, ώστε να ξέρει κανείς, αν σε προηγούμενες αναρτήσεις έχει κάποιο σχόλιο;

Homo Cretensis είπε...

Κάτι ακόμη που παρέλειψα. Φοβούμαι ότι έτσι που ΠΑΜΕ, στο τέλος ο πατριωτικός χώρος δεν θα εκλέξει ούτε έναν, διότι διασπώνται οι ψήφοι. Είναι πρόβλημα κι αυτό. Και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλεγούν οικολόγοι, οι οποίοι είναι σκέτη απάτη. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! Θα μας κάνουν σίγουροι ζημιά.
Θα ψηφιστούν, όμως, απ’ ό,τι βλέπω και ακούω. :(

Μάρκος είπε...

Ναι, είναι δύσκολο. Χρησιμοποιώ ένα από τα τζαμπέ τεμπλάτια και δεν το έχει σαν επιλογή καθόλου.

Για το ΛΑΟΣ μην ανησυχείς. Το 3% θα το πιάσει όσο και αν πέσει. 3.8% είχε στις εθνικές. Αποκλείεται να πέσει κάτω από 3%.

Αλλά έχεις δίκιο για την Τζαβέλλα. Κολητάρι του Μητσοτάκη και της Ντόρας. Κολητάρι του Κόκκαλη. Τι διάολο την έβαλε;

Πρέπει να βγει μία ακόμη έδρα, αν είναι δυνατόν.

Κρήτη και Μακεδονία ήταν πάντα χέρι χέρι εδώ και 150 χρόνια.