Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

Τάσσος Παπαδόπουλος και ελληνικά κανάλια...

ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι

13 σχόλια:

Nativist είπε...

Αυτό που παρουσίασες δεν είναι τίποτε μπροστά στο αίσχος των κρατικών καναλιών, τα οποία απέφυγαν να κάνουν αναφορά στο "ΟΧΙ" του 2004!!! Ναι, οι καλοπληρωμένοι κρατικοί εκφωνητές ούτε που το ανέφεραν!! Γιατί, φίλε; Το ξέχασαν, ή είχαν άνωθεν εντολή;

Είδαμε και τις δηλώσεις των κομματικών αρχηγών. Ουδείς (πλην Καρατζαφέρη) αναφέρθηκε στο "ΟΧΙ". ΟΥΔΕΙΣ!! Γιατί;
Περιττό να πω ότι ένοιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι, όταν άκουσα τον μακρυμπουνταλά, τον Γιωράκη, να αποκαλεί το εκλιπόντα "μεγάλο πολιτικό" κλπ. κλπ. Νομίζω ότι μου ξέφυγε κάτι από το στόμα για τα οπίσθια της κ. Μαργαρίτας, αλλά δεν πειράζει.

Δεν μας παρουσίασες την σχετική αναφορά (15 τουλάχιστον λεπτών) του "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" και βεβαίως τις δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος τόνισε ότι αυτό το "ΟΧΙ" έκανε τον Παπαδόπουλο αθάνατο! Ο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" επεφυλάχθη να παρουσιάσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ με ντοκυμαντέρ και συζήτηση για τον αείμνηστο Έλληνα Ηγέτη.

ΥΓ: Συγχωρώ -όλως ρποσωρινώς- την μεροληπτική σου παράληψη. Επιτίμιον: Θα σου πω πότε είναι (αν την πάρω κι εγώ είδηση) η εκπομπή, την οποία θα ακούσεις ολόκληρη. Άλλως να μην πας να κοινωνήσεις!

Μάρκος είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί κατηγορείς έτσι για την παράλειψη περί τηλεάστυ; είπαμε να υποστηρίζεις το ΛΑΟΣ αλλά όχι κι έτσι...

Πρώτον, δεν είναι δικό μου το βίντεο, νομίζω είναι σαφές.

Δεύτερον, το βίντεο αναφέρεται στα 4 μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια και στη δική τους κάλυψη. Ούτε στα κρατικά, ούτε σε δηλώσεις πολιτικών, ούτε σε μικρότερα κανάλια. Εφόσον θέλεις να τα πεις αυτά και να τα σχολιάσεις εσύ, καλώς τα σχολιάζεις. Αλλά είναι άστοχο να κατηγορείς για μεροληψία.

Nativist είπε...

Και γιατί όχι; Το σωστό να λέγεται. Δεν είχα προσέξει ότι το πήρες από το Αντίβαρο (το είδα εκ των υστέρων), αλλά ούτε αυτό αλλάζει τίποτε σ' αυτά που έγραψα.
Το αυτό ισχύει για τις δηλώσεις αρχηγών κομμάτων. Είναι ή όχι ιταμό και δουλοπρεπές ότι ουδείς εξ αυτών -πλην Καρατζαφέρη- αναφέρθηκε στο "ΟΧΙ"; Εσύ κάποτε έλεγες ότι μπορείς να διακρίνεις το πατριωτισμό κάποιου από την στάση που κράτησε στην πλεκτάνη Αννάν. Κάνω λάθος;

YΓ: Μήπως δεν είχες υπ' όψιν σου τις δηλώσεις Καρατζαφέρη και την αναφορά του "ΤΗΛΕΑΣΤΥ"; Το δεύτερο είναι πιθανόν, αφού δεν παρακολουθείς το κανάλι αυτό. Οι δηλώσεις Καρατζαφέρη και λοιπόν αρχηγών όμως;
Αυτές άφησες εμένα να τις σχολιάσω, έτσι; Να είσαι καλά! :)

Ανώνυμος είπε...

Homo credensis, είμαι σίγουρος ότι και ο Στ.Παπαθεμελής και η ΔΗΜ.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα αναφέρθηκε στο "ΟΧΙ" του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου αλλά κανένα μεγάλο κανάλι δεν πρόβαλε τη δήλωση του. Αντίθετα βλέπουμε να προβάλονται στα γκάλοπ για πρόθεση ψήφου σαν έκτο κόμμα οι ανύπαρκοι οικολόγοι.

Nativist είπε...

@ Τρι Δεκ 16, 09:47:00 πμ 2008

Αναφέρομαι σε αρχηγούς κομμάτων που είναι εντός Βουλής. Σαφές είναι νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

@Homo cretensis

Μπές στον αντίστοιχο post του Αντίβαρου και διάβασε τα σχόλια το σχόλιο του Γιώργου Μάτσου περί Καρατζαφέρη. Ελπίζω να φωτιστείς από εκεί (αν και απίθανο, εφ΄'οσον δεν έχεις φωτιστεί απ' την ως τώρα πολιτεία του).

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο,

Για πια "φώτιση" μιλάς;
Εγώ εξέθεσα γεγονότα. Μπορείς να μου πεις πιο απ' αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια;
Όλα τα άλλα είναι απλώς φληναφήματα.

Ανώνυμος είπε...

@Homo cretensis

Αγαπητέ μου δεν αμφισβητώ τα γεγονότα που αναφέρεις. Δεν λεχω ούτε λόγο (δεν είμαι προκατειλημένος εναντίον σου), ούτε επιχείρημα μιας και αυτές τις ημέρες δεν παρακολουθλω τηλεόραση, λόγω περιορισμένου χρόνου και...απογοήτευσης (από τα ιδιωτικά κανάλια σίγουρα).
Σίγουρα το γεγονός ότι μόνο ο Καρατζαφέρης και το Τηλε-Αστυ (Telecity προ της επενδύσεως στον εθνικο-πατριωτισμό, αν ενθυμείσαι)
αναφέρθηκαν στο ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, μπορεί να προσμετρηθεί στα θετικά του.
Από την άλλη όμως δεν μπορεί από την άλλη να χαϊδεύεις παράλληλα τον Χριστόφια, έτσι δεν είναι;
Εάν αυτό δεν δείχνει ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τότε τι δείχνει;
Η "φώτιση" λοιπόν για την οποία σου μιλούσα είναι σχετικά εμ την όλη πολιτεία του ανδρός και του κόμματός του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θ’ ασχοληθώ περισσότερο. Ό,τι είχα να πω το είπα. Η στάση των πολιτικών αρχηγών στην Ελλάδα –πλην Καρατζαφέρη- με προβληματίζει. Σήμερα έχει ενδιαφέρον άρθρο το Αντίβαρο του Πανίκου Ελευθερίου. Δεν πας εσύ καλύτερα να το διαβάσεις, αντί να στέλνεις άλλους;

Μάρκος είπε...

Καλά ρε Κρετένση, εσύ σχολιάζεις ένα βίντεο που συνοδεύεται μόνο από δύο λέξεις (κυριολεκτικά) και ΔΕΝ βλέπεις το βίντεο ούτε ένα δευτερόλεπτο; Γιατί στο πρώτο δευτερόλεπτο θα καταλάβαινες περί τίνος πρόκειται;

είπαμε βιασύνη να σχολιάσεις, αλλά όχι κι έτσι!

(σε πειράζω!)

Nativist είπε...

Μα δεν σχολίασα το βίντεο. Την αγανάκτηση και απορία μου εξέφρασα για την παντελή έλλειψη αναφοράς στο «ΟΧΙ» των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ και των πολιτικών αρχηγών, πλην Καρατζαφέρη. Τα ιδιωτικά, όπως είδες/άκουσες, αναφέρθηκαν σ’ αυτό. Μα είναι και αυτονόητο. Αν δεν εστιάσεις στο «ΟΧΙ» την προσφορά του Παπαδόπουλου στην Κύπρο, σε τι θα την εστιάσεις;
Οφείλω, πάντως, να συγχαρώ αυτούς που είχαν την έμπνευση να το φτιάξουν. Ναι, προσπαθώντας κάτι να κάνω, δεν πρόσεξα ότι το βίντεο δεν είναι δικό σου, αλλά του Αντίβαρου. Αναλαμβάνω με θάρρος την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω ... MEO COLPO :-))

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ εύχομαι, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΥΓ: Θλίβομαι να βλέπω όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις γιορτινές, ενώ οι δικές μας είναι σ’ αυτά τα χάλια. Ακόμη και στην γερμανική κατοχή ήταν πιο χαρούμενες (ο λόγος το λέει). Μετά και την τελευταία αυτή πυγοδοσία του ελλαδικού κράτους, πλησιάζει ο χρόνος που τα Χριστούγεννα θα είναι παρελθόν στο τουρκικό βιλαέτι Γιουνάν.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο και homo credensis, να ξέρετε ότι στις επόμενες εκλογές(ευρωεκλογές 7-6-2009)είμαι αποφασισμένος να ψηφίσω τη Δημ.Αναγέννηση και τον άξιο Πρόεδρο της Στ. Παπαθέμελη.Σας καλώ και τους δύο να πράξετε το ίδιο.Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Δεν είναι λύση για την κάλπη ο καιροσκόπος Καρατζαφέρης και το ΛΑ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι μεταξύ της ΔΗΜΑΝ του Παπαθεμελή και της Κοινωνίας του Βολουδάκη (www.koinwnia.com). Όποιο από τα δύο δω ότι θα πάει καλύτερα, θα το προτιμήσω.

Ο Κρετένσης παραμένει στο ΛΑΟΣ.

Δεν πειράζει, η φιλία δε χαλάει!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το νέο έτος! Οικογενειακή γαλήνη, ευτυχία, και πάνω απ΄ όλα υγεία! Θα κάνω και σχετικό ποστ τις επόμενες ημέρες!