Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2008

Η γυναίκα του Γεωργιάδη παρουσιάζει την εκπομπή της εκπόρνευσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Δεν είμαι ιδιαίτερα τηλεορασάκιας. Είδα πέντε λεπτά από αυτό το ελεεινό τηλεπαιχνίδι της εκπόρνευσης και του εκμαυλισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και το σιχάθηκα. Δεν άντεξα άλλο.

Έτυχε να διαβάσω το εξής άρθρο

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=59857

Μετά το επιβεβαίωσα και εδώ

http://www.antenna.gr/4,185107,2663,00.aspx

η γυναίκα του Γεωργιάδη είναι λοιπόν η παρουσιάστρια. Μάλιστα.

Συγγνώμη, άλλα έπεσε στην υπόληψή μου. Και ο ένας (η μία) και ο άλλος (ο Άδωνις).

Εγώ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δεχόμουν η γυναίκα μου να κάνει κάτι τέτοιο. Συμμετέχει, παρουσιάζοντας το "σόου" ακριβώς στο ίδιο πράγμα, στο ξεπούλημα της αξιοπρέπειας για ολίγο χρήμα...

(είδα και ότι ο σκηνοθέτης λέγεται Κώστας Βορίδης, αλλά σταμάτησα να σκέφτομαι περισσότερο).

Με τέτοια μυαλά πώς θα ανατραπεί το καθεστώς (τηλεοπτικό/δημοσιογραφικό/πολιτικό/καταναλωτικό/ηθικοπλαστικό) ρε σεις;;;

ΚΡΙΜΑ!!!!

(την κοπέλα την είχα σε μεγάλη εκτίμηση πάντως. είχα ακούσει γι' αυτήν πριν γίνει καραφίρμα ο Άδωνις και μπει στη Βουλή... Πολύ κρίμα...)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό φίλε Μάρκο.
Την πατρίδα πολλοί αγάπησαν, το χρήμα και τη γκλαμουριά περισσότεροι!
Αϊβαλιώτης, Βαϊτσης Αποστολάτος, κυρία Γεωργιάδου. Καημένη Ελλάς! Ποιος θα σε σώσει απ' τους σωτήρες;

Nativist είπε...

Όντως κρίμα. Η Ευγενία Μανωλίδου έπεσε πολύ χαμηλά. Τι συνέβη άραγε; Το χρήμα, όπως λέει ο Αριστείδης;

Συγγνώμη, αλλά τα "Καημένη Ελλάς! Ποιος θα σε σώσει απ' τους σωτήρες;" τα θεωρώ ελαφρώς μπούρδες. Η κ. Μανωλίδου δεν είναι ... σωτήρας της Ελλάδος, ούτε κανείς από τους προαναφερόμενους. Όμως, ήταν ένα άτομο που συνέβαλε στην ποιοτική αναβάθμιση, στον πολιτισμό και τώρα απογοητεύει.
Ούτε θα την βάλλω μπροστά για να χτυπήσω τον Γεωργιάδη και ολόκληρο τον ΛαΟΣ, πράγμα που προφανώς είναι ο στόχος εδώ μέσα.


Αν γυρεύετε "σωτήρες" και παραπάνω δεν σας κάνουν, στραφείτε ... στον προσφάτως απολυθέντα σύμβουλο του Γιωργάκη Βαλλιανάτο και τις ιδέες του περί Μακεδονίας και μακεδονικής μειονότητος εν Ελλάδι.

Ανώνυμος είπε...

Για να συμπληρώσω την πληροφόρηση σου, ο ίδιος ο Γεωργιάδης πήρε σβάρνα με την Ευγενία τα πρωiνάδικα και τα μεσημεριανάδικα για την προώθησή της! Απεκλήθη μάλιστα από την ερίτιμο... κυρία κατ' επανάληψη από την TV, "ο γλυκός μου ο μπουμπούκος"!

Ας μείνουμε λοιπόν κι' εμείς στο "τί μαλάκας"! και ας προσθέσουμε άλλη μια ψηφίδα στην - όπως διαμορφώνεται συν τω χρόνω - αποκρουστική εικόνα του ΛΑΟΣ, που δεν χρειάζεται πια να χτυπηθεί από αντιπάλους, αλλά και δεν εξωραϊζεται με την σύγκριση των Βαλιανάτων. Εκτός κι' αν έφτασαν οι οπαδοί του, να σκέφτονται σαν Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες, οπότε δεν βλέπω το λόγο να είναι οπαδοί του!

Ανώνυμος είπε...

Κρητικέ μου, αναγνωρίζεις ότι μερικοί πέφτουν χαμηλά κι αυτό είναι παρήγορο. Κατά τα άλλα το σχόλιό σου ατύχησε. Τα περί "μπουρδών" τα παρακάμπτω, διότι κατά κανόνα είσαι ευγενικός. Τα περί στοχοποίησης του ΛΑΟΣ δεν με αγγίζουν. Το κόμμα αυτό και οι οπαδοί του πρέπει να μάθουν να υφίστανται κριτική όπως την ασκούν.
Στην ουσία τώρα. Σωτήρες σαφώς και γυρεύουμε, δεδομένου ότι η πατρίδα μας, η ύπαρξή μας, κινδυνεύει. Μαζί μας γυρεύουν σωτήρες και όλοι οι σκεπτόμενοι υγιείς Έλληνες. Πάρα πολλοί μάλιστα, νόμισαν ότι τους βρήκαν στα πρόσωπα ορισμένων, οι οποίοι, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, εξέφεραν πατριωτικό λόγο. Και μη μου πεις ότι οι πατριώτες του ΛΑΟΣ ποτέ δεν διεκδίκησαν ρόλο σωτήρα. Όποιος εκτίθεται σε εκλογική διαδικασία με σύμβολο την Ελληνική σημαία, με αιχμή τα φλέγοντα εθνικά θέματα και βάλλει συνεχώς κατά του ηθικού ξεπεσμού, αναλαμβάνει αυτομάτως χρέη σωτήρα.

Φαντάσου την οδυνηρή έκπληξη των αγνών Ελλήνων (π.χ Μάρκος) όταν διαπιστώνουν ότι "από τούτο το κηπούλι είν' κι ετούτο το μαρούλι". Έτσι δεν λέτε στη λεβεντογέννα;

Για τα υπόλοιπα σε παραπέμπω λίγο παραπάνω. Στα ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ που γράφει ο γκαζάκιας παραπάνω.

Nativist είπε...

Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Κατ' αρχάς για τον νεοειεσρχόμενο γκαζάκι μία συμβουλή. Εφ' όσον δεν με γνωρίζεις, μην βγάζεις συμπεράσματα. Ποτέ δεν υπήρξα "οπαδός" κανενός. Η αγελαία αυτή νοοτροπία δεν μου ταιριάζει.

Είπα ότι η κ. Μανωλίδου έπεσε χαμηλά και με κάνει να απορώ. Δεν χρειαζόταν διαφήμιση, διότι κατάφερε από τα 25 της ήδη να είναι πανευρωπαϊκά γνωστή, η δε τελευταία της εμφάνιση στο Πεκίνο ήταν ένας θρίαμβος. Νομίζω ότι έχει καταφέρει σήμερα, στα 33 χρόνια, πράγματα για τα οποία πολλοί θα την ζήλευαν.

Από κει κι ύστερα, το ατόπημα που έκανε να αναλάβει μία εκπομπή εντελώς ανάξιά της, δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με το κόμμα, του οποίου βουλευτής είναι ο άνδρας της. Μάλλον όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Η δε προβολή του ατοπήματος στο κόμμα είναι γελοιωδώς αφελής.

ΥΓ: Είναι χαρακτηριστικό των φαφλατάδων και μπουρδολόγων που ανοίγουν ένα βλόγ, να μην φροντίζουν να μαθαίνουν καν την ορθογραφία ενός ονόματος. Ο Βαλλιανάτος γράφει το όνομά του με δύο λάμδα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω "ομολογήσει" την απογοήτευσή μου προς το ΛΑΟΣ από την ΠΡΩΤΗ ημέρα μετά τις εκλογές. Για δύο λόγους. Πρώτον για τον Αιβαλιώτη και δεύτερον για την επιλογή Καρατζαφέρη να επιλέξει την έδρα της Θεσσαλονίκης (ούτως ώστε να βγάλει βουλευτή τον Αιβαλιώτη στην Αθήνα, οπότε πάλι ο ίδιος είναι η πέτρα του σκανδάλου), για τον λόγο ότι βουλευτή Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονικιό δεν άφησε. Και βέβαια δεν θεωρώ τον ίδιο άξιο εκπρόσωπο για τα προβλήματα της πόλης μου, αλλά και επίσης ότι 5/6 περιφέρειες με τα καλύτερα ποσοστά του ΛΑΟΣ υπήρξαν στην κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένων των δύο της Θεσσαλονίκης). Και όλες μαζί εξέλεξαν 3 βουλευτές, μείον τον Καρατζαφέρη ίσον δύο. Τον έναν δεν τον πολυσυμπαθώ (Βελόπουλος) και ο άλλος σαν άλαλος είναι. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση (των Σερρών - και το όνομά του το ξέχασα).

Τώρα, περί Μανωλίδου είναι αλήθεια ότι απογοητεύτηκα περισσότερο για την ίδια και λιγότερο για τον Άδωνι. Έξάλλου έχω ξαναπεί ότι ο Άδωνις είναι ο ΜΟΝΟΣ που συμπαθώ από τον ΛΑΟΣ. Πραγματικά ο μόνος.

Και τονίζω για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά ότι στο θέμα του Βατοπαιδίου, ενώ ο Βορίδης ήταν αισχρότατος και ανταγωνίζονταν με τα Συναπιστήρια ποιος θα ρίξει περισσότερες βολές στο Άγιο Όρος, και ενώ και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης (σε πρωινάδικο του Μέγκα) με απογοήτευσε, είδα τον Άδωνι στον Χατζηνικολάου να είναι μετρημένος, σωστός και ωραίος για το θέμα. Τα έχω ξαναγράψει αυτά όταν σας την έλεγα σε μερικούς που βιαστήκατε να υπερασπιστείτε το "κόμμα σας" όταν δημοσιοποίησα πιο έντονα την αντίθεσή μου.

Εγώ λοιπόν δεν έχω ύποπτα ή βρώμικα κίνητρα. Και τον Κρετένση που τσακωνόμαστε τον θεωρώ ΦΙΛΟ ΜΟΥ. Οι φίλοι δέχονται την άλλη γνώμη κι ας διαφωνούν. Έχω τέτοιους φίλους και στην πραγματική ζωή. Στο ίντερνετ μόνο αυτόνα. Κι ας τα αλληλοχώνουμε ο ένας στον άλλον.

Και επειδή βλέπω και τον κοντοπίθαρο να είναι ανενεργός, αμίλητος, ακούνητος και άλαλος γενικά, ανακάλυψα μία ωραία καινούρια επιλογή που λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

http://www.koinwnia.com

Ενδιαφέρον να τους παρακολουθούμε να δούμε τι λένε. Μπορεί να βγει καλό το καρπούζι!!

Nativist είπε...

"Έχω "ομολογήσει" την απογοήτευσή μου προς το ΛΑΟΣ από την ΠΡΩΤΗ ημέρα μετά τις εκλογές."

Να, αυτό είναι τώρα που με κάνει να διαφωνώ μαζί σου. Μη βιάζεσαι, ρε συ, δεν κρίνομε ένα κόμμα από την επομένη των εκλογών. Εδώ και εννιά χρόνια (πέρασαν τα χρόνια παλιόφιλε!) αυτά σου λέω. Προσπαθώ να συγκρατήσω τον αυθορμητισμό σου. Θα ξεκαθαρίσομε τι ζητούσαμε από τον ΛαΟΣ και τι μας έδωσε, διαφορετικά άκρια δεν βγαίνει. Αυτό που ζητούσαμε (νομίζω δεν διαφωνούμε εδώ) ήταν μία φωνή πατριωτική μέσα στο κοινοβούλιο, όχι όμως μεμονωμένη, ατομική και πνιγμένη μέσα σε ένα κόμμα, αλλά ένα κόμμα με τέτοια φωνή. Μετά τον Σημίτη, η ανάγκη είχε γίνει επιτακτικότερη κι ενώ εγώ δεν ψήφισα ΝΔ το 2004, διότι από τότε είχα διείδει την ανάγκη καταψήφισης του δικομματισμού και σου φώναζα ότι ΝΔ και ΠαΣοΚ είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος, εσύ τελικά άλλαξες και ψήφισες ΝΔ, από την οποία βεβαίως απογοητεύτηκες. Ξέρω, το έκανες διότι ήθελες πάση θυσία να διώξεις το ΠαΣοΚ κι εκεί έχεις το δίκιο σου. Όταν το 2007 ψηφίσαμε και οι δύο ΛαΟΣ, τον ψηφίσαμε για να έχει μία δεξιά αντιπολίτευση η ΝΔ, η οποία χαμένη πια, κολυμπούσε στα θολά νερά του μεσαίου χώρου, ακολουθώντας τις συμβουλές του Λούλλη ("ναι στην Μακρόνησο, όχι στον Γράμμο, μην τυχόν και μας που δεξιούς"). Εγώ έμεινα ικανοποιημένος (για πρώτη ίσως φορά στην ζωή μου) από την επιλογή μου. Έκαναν αυτό για το οποίο τους ψήφισα και θα τους ψηφίσω ξανά.
Παραπέμπεις κάπου που δεν πρόλαβα να διαβάσω τι είναι και τι θέλουν, αλλά σου θυμίζω ότι είμαι της άποψης πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από νέο κόμμα (την έχομε ξανακάνει την συζήτηση), αλλά από ηγετική φυσιογνωμία. Εξέλειπαν πλέον οι ηγέτες, οι πολιτικοί από την Ελλάδα. Αυτοί που έχομε είναι απλοί διαχειριστές της εξουσίας προς ίδιον όφελος. Άτομα με μειωμένη έως ανύπαρκτη εθνική συνείδηση και, μέχρι να βρεθεί τρόπος να αποκτήσομε κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ, καλός είναι ο Καρατζαφέρης στην Βουλή. Τους συγκρατεί, άλλως θα τα είχαν δώσει όλα.

ΥΓ: Επειδή και "μνήμιν και κρίσιν" διαθέτω, όπως οι εθνοπατέρες διατείνονται για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τίποτε από τα δύο δεν έχει, σε μία από τις κλισαρισμένες εκφράσεις των, εγώ δυσαρεστήθηκα πριν από σένα με τον ΛαΟΣ, που εσύ ούτε το θυμάσαι. Πήγε και ιδιοποιήθηκε τον αγώνα του Αντίβαρου (λέγε Ανδρέα) για το βιβλίο της Ιστορίας. Τα πήρα και τους τα έγραψα έξω από τα δόντια, αλλά δεν τους απέρριψα γι αυτό. Δύσκολα αποδέχομαι και δύσκολα απορρίπτω, εν αντιθέσει με σένα. παραδέχτηκαν, όμως, το λάθος των και ιστολόγοι οπαδοί και μάλιστα μέλη του κόμματος, το έγραψαν στο ιστολόγιό των και προσέθεσαν στους συνδέσμους και το Αντίβαρο.

Ανώνυμος είπε...

Κρεντένση, ο κ. 'Αδωνης συζεί με την κ. Μανωλίδου και μάλιστα έχουν και ένα παιδί εκτός γάμου. Πόσο χριστιανικό και ορθόδοξο είναι αυτό? Το εγκρίνεις?

Ανώνυμος είπε...

να με κι εγώ μετά από πολύ πολύ καιρό!! χαιρετώ το λαό της μπλογκόσφαιρας (σα το νίκο το δήμο δε τα λέω ο άτιμος; λολ)!

λοιπον, επί του θέματος η ιστορία με τη μανωλίδου έχει καταντήσει γελοία, αφ'ενός μεν ήταν μεγάλη "παπάρα" η επιλόγή της να παρουσιάσει αυτό το άθλιο παιχνίδι, αφ'ετέρου δε είναι θλιβερό πως έπρεπε να παρουσιάσει αυτό το αίσχος για να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό... απο εκεί και πέρα κάκιστα το Γεωργιάδης την άφησε να μπει μ'αυτό τον τρόπο στη σόυ-μπιζ, συμφωνώ με το μάρκο στην τοποθέτησή του.

σε ό,τι αφορά το τελευταίο σχόλιο, πως δεν είναι παντρεμένη με τον άδωνη κτλ, σ'αυτό δε φταίει γιατί δεν έχει βγάλει διαζύγιο ακόμα... βέβαια από την άλλη μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να την πει και "πουτάνα", γιατί παντρέυτικε έναν τύπο 35 χρόνια μεγαλύτερο για να κάνει καριέρα... και μετά τον παράτησε για τον τζόβενο (έτσι δεν είπε και Σίλβιο τον Ομπάμα;) τον Άδωνη... χαμός δλδ...

τέλος πάντως, αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Ανώνυμος είπε...

*"να 'μαι κι εγώ" ήθελα να πω στο προηγούμενο μήνυμα, μη με πείτε και ανορθόγραφο :P

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ο homo στενοχωρήθηκε (αυτοπροσδιοριζόμενος εξώφθαλμα κατ' αυτόν τον τρόπο...) από το γενικό μου (και ουχί προσωπικό) σχόλιο για τους ΛΑΟΤζήδες. Ο "μπουμπούκος" όμως κύριε cretencη ότι και να λέει χαραχτηρίζεται (όπως και όλο το ΛΑΟΣ) από την Μανωλίδου. Τα άλλα είναι φαφλατάδικεςμπουρδολογίες.

Για την παράλληλη στενοχώρια σου με το μονό "λ" του Βαλιανάτου..., δεν βαριέσαι! Και "πουλάκι" έχει ο Γρηγόρης αλλά δεν xρησιμοποιείται! Αντίθετα χρησιμοποιεί εσφαλμένα άλλα σημεία του σώματός του. Δεν φαντάζομαι να ενοχληθεί λοιπόν από μας, που ανοίγουμε ένα μπλόγκ χωρίς την ΛΑΟική σου άδεια!

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι τώρα στο ΛΑΟΣ και την αρχηγάρα του! Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον οι τρόποι εξεύρεσης χρημάτων που πρότεινε από του βήματος της Βουλής!!! ο λαμόγιος χαραχτηρίζουν το κόμμα...

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα αυτης της χωρας ειναι η ποιοτητα των ανθρωπων της εξαιρετικα χαμηλη σε ολες τις βαθμιδες και απο την κορυφη εως τη βαση της ελεεινης
κοινωνικης πυραμιδας, πιστευω και αυτο ειναι προσωπικη αποψη οτι με το ζορι ψαχνουμε να βρουμε αξιες εκει που δεν
υπαρχουν εκει που δεν υφιστανται
οτι προσπαθουμε να πιστεψουμε σε λεξεις κενες περιεχομενου
αφου οι ανθρωποι που θα μπορουσαν
να τις ενσαρκωσουν δεν υφιστανται
ο ανθρωπινος κοινωνικος τυπος εχει αλλαξει και καθε ιδεολογια δεξιου
και αριστερου τυπου εξωραιζει σκουπιδια που πλασαρονται για κοσμηματα
και μη μου μιλησετε για ισοπεδωση
γιατι η χειροτερη ισοπεδωση ειναι η αρνηση αναγνωρισης του πολιτισμικου
κενου και η αναδειξη υπανθρωπων
που υποτιθεται πως αυτοι δεν ειναι
σαν τους αλλους