Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2008

Η ΜΗΖΕΝΣ που μας αποΜΗΖΑ όλους...

Ρε σεις, μα τι χώρα είμαστε τέλος πάντων;

Μιλάμε για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και δεν κουνιέται φύλλο;

Ασχολούμαστε επί τριήμερο με μία εσωτερική πτήση στη Γερμανία και ξεχνάμε το ένα μύριο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, τα εξίμιση μύρια στον ΠΑΣΟΚο για "αμοιβή"(!) - παρένθεση, εγώ για αμοιβή μεγάλης δουλειάς θα καταλάβαινα, 20, 30, άντε 50 χιλιάρικα, όχι και 6.5 μύρια ρε φίλε!!!! - ξεχνάμε τα 90τόσα μύρια που ακόμα δεν έχυον αποκαλυφθεί ποιοι γαλαζοπράσινοι έχουν ρουφήξει;

Ρε σεις, ακόμα δεν έγινε επανάσταση; που είναι οι λεμονόκουπες;

Άκυρες όλες οι μεγάλες δουλειές της ΜΗΖΕΝΣ ΤΩΡΑ!
Επιστροφή ΟΛΩΝ των κερδών στο δημόσιο ΤΩΡΑ!
Επαναδιαπραγμάτευση ΟΛΩΝ των συμβολαίων ΤΩΡΑ!
ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ όλων των υπευθύνων ΤΩΡΑ!
Ἀπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις ΤΩΡΑ!

Άντε μπράβο...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και περιέργως αντί ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ να μας έχουν σύρει στους δρόμους (κάτι που κάνουν για ελάσσονα θέματα), αρκούνται σε καχεκτικές δηλώσεις και αποδέχονται την "κοινοβουλευτική" πορεία θαψίματος από τους κομματικούς στρατούς!

Unknown είπε...

Η δημοσκόπηση δεν δουλεύει στον Μοζίλα

Ανώνυμος είπε...

@greg

Εδώ αγαπητέ δύο τινά συμβαίνουν:

1) Τα κόμματα αυτά, δραττόμενα της ευκαρίας που τους παρουσιάστηκε δρούν τυχοδιωκτικά και παίζουν πολιτικά παιχνίδια (βλέπε στάση Καρατζαφέρη).

2) Τα κόμματα αυτά έχουν λερωμένη την φωλιά τους.

Ανώνυμος είπε...

@Γιώργος

Και τα δύο (κυρίως το δεύερο)

Χωρίς διάθεση συνομωσιολογίας, αν θέλω να φέρω παράδειγμα για τα παιγνίδια, μεγάλη εντύπωση μου έκανε η χθεσινή εκπομπή Χατζηνικολάου με μοναδικό καλεσμένο πολιτικό τον Καρατζαφέρη.

Του έδωσε την δυνατότητα να κάνει επικοινωνιακή αντιπολίτευση - άλλη μια φορά χωρίς ονόματα... - κατά την άποψή μου με στόχο να καρπωθεί (μια και δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, γιατί άραγε;) ένα κομμάτι της δυσαρέσκειας που έχει φτάσει το 46%! Φαίνεται ένα σενάριο του Καραμανλή - όπως πολλοί έχουμε προβλέψει - είναι να φτάσει ο Γιώργος ένα 6%, δεδομένου ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ δείχνει να αποκλείεται, ώστε να γίνει η περιβόητη συνεργασία, που μπορεί να μην βγάζει αυτοδυναμία με το 4% του ΛΑΟΣ! Ταυτόχρονα δεν θα καρπωθεί την αγανάκτηση ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ ώστε να μπορέσει τουλάχιστον ο πρώτος να κάνει συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ. Επιλεκτικό μοίρασμα της απαξίας...

Κατά την άποψή μου όμως, κάποια στιγμή θα δικαιώσουνε τον Μητσοτάκη (όταν ξωπεταχθεί το βαρίδι του συνολικού πολιτικού συστήματος, ο Γιωργάκης) και θα συνεργαστούν οι μιζωμένοι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το "καλό της χώρας"...

Ανώνυμος είπε...

καλό θα είναι να γίνει συγκυβλερνηση με τον καρατζαφέρη.
Άντε, να μου βολέψουνε κι εμένα το κοπέλι πουθενα! :-)))

Ανώνυμος είπε...

@ greg

Οι καιροί απ' ότι φαίνεται είναι πονηροί...πολύ πονηροί θα έλεγα.
Κάποια κέντρα (εντός και εκτός Ελλάδας) χρησιμοποιούν ατυή την υπαρκτή σήψη ως πρόφαση για να ξαναμοιράσουν την τράπουλα κατα πώς τους συμφέρει. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση...

Nativist είπε...

@ Γιώργο:

Για την υπάρχουσα σήψη, υπεύθυνος είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, που τώρα και 34 χρόνια ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους ανίκανους, άρπαγες, διεφθαρμένους, αχόρταγους και πουλημένους για να τον κυβερνούν. 34 ολόκληρα χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επαληθεύει καθημερινά τον Παπαδόπουλο, που έλεγε ότι "ο ελληνικός λαός είναι ανώριμος για δημοκρατία". Όποιος και αν την εκμεταλλευτεί την σήψη(ομολογώ πως δεν ξέρω τι ακριβώς υπαινίσσεσαι), καλά θα κάνει, αφού είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Έχουν σχηματίσει οι πολιτικάντηδες μία κλίκα με στεγανά και ασκούν ολιγαρχική κυβέρνηση, εν πολλοίς οικογενειοκρατική, τρώνε, έχουν τελείως ξεσαλώσει, έχουν διαλύσει τα πάντα και ο ελληνικός λαός, Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την κατάντια αυτή, κάθεται και παρακολουθεί, ανίκανος να αντιδράσει, όπως το πουλί μπροστά στο βλέμμα της κόμπρας.

Ανώνυμος είπε...

"Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν: την αυθάδεια σαν δικαίωμα, την παρανομία ως Ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, και την αναρχία ως Ευδαιμονία."

Ανώνυμος είπε...

Αθέατες όψεις νεοελληνικής διαφθοράς

Διαβάστε και το άρθρο αυτό του Λαζαρίδη. Ίσως οι Siemens να μην είναι το χειρότερο.

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα, από ανόδου του ... λαού στην εξουσία (1981) και μετά, επικρατεί η εντύπωση ότι δεν είναι μεμπτό ένας εν ενργεία πολιτικός να δέχεται κάποια "δωράκια". Το "θεσμοθέτησε", άλλωστε και προπαντός το εφάρμοσε ο αλήστου μνήμης Παπανδρέου. Και ασφαλώς ένας πολιτικός δεν μιζώνεται με μία κρουαζιέρα ή μία ... τοστιέρα. Όμως, η κρουαζιέρα και η τοστιέρα αποτελούν τον προθάλαμο για τα χοντρά λαδώματα. Το θέμα είναι να μην μπει η αρχή.
Από τότε που ο Σαρκοζύ δέχτηκε να φιλοξενηθεί σε πολυτελή έπαυλη φίλου του στην Κορσική, άρχισε η δημοτικότητα του να πέφτει κατακόρυφα στην Γαλλία. Εδώ, στο Ελλαδιστάν, τίποτε πια δεν μας κάνει εντύπωση. Ζήτημα συνήθειας είναι.