Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2007

Σ(φ)ύριζα κλέφτικα...

Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2004

http://www.ypes.gr/ekloges/content/GR/elec_data/2004NE_epi_res.asp

Συνασπισμός 3.26%
ΔΗΚΚΙ 1.79%

το όλον = 5.05%


Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ (Συνασπισμός + διάφοροι + ΔΗΚΚΙ) 5.04%


Συμπέρασμα: τι πανηγυρίζετε ωρέ Συνασπιστόμουτρα, ωρέ Ρίζες και ριζικά, ωρέ ΔΗΚΚΙστές;

Αφού στα ποσοστά σας είστε! Για να μην πω ότι χάσατε και 0.01%!!!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η δημιουργική λογιστική και θα μου άρεσε και μένα να την πω στους ΣΥΝασπισμένους αλλά όλοι ξέρουμε ότι το ΔΗΚΚΙ έχει διαλυθεί εδώ και καιρό. ΚΑι ότι είχε μείνει δεν πήγε όλο στο ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη του διαφώνησαν ανοιχτά και στήριξαν ΚΚΕ, άλλα ΠΑΣΟΚ (όχι και τόσο ανοιχτά), μέχρι και στον ΠΑπαθεμελή πήγαν κάποιοι! Οπότε τέτοια άθροιση δεν ισχύει.

Εντάξει μωρέ, είχαν άνοδο, άσε τους εκλογολάγνους να χαρούν λίγο. Θα τα πούμε στους αγώνες με όλους αυτούς...

Υ.Γ. Δε χαίρεσαι κιόλας που θα υπάρχουν στη βουλή Μπανιάς-Κοροβέσης και δε ξέρω εγώ ποιός άλλος και θα μιλάνε; Θα έχει πολύ γέλιο!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριε Λούλη!

Τύφλες να ‘χει το ekloges.gr!(*) Εδώ οι καλές αναλύσεις. Έλεος, ρε Μάρκο, τους ακούω (ή μάλλον ΔΕΝ τους ακούω) κάθε βράδυ στην TV, να διαβάζουμε και στο δικό σου ωραίο site εκλογικές αναλύσεις; Τώρα, το σκουλήκι πάντα το είχες, αλλά ... μην μας φάνε τα κομματικά, έτσι; Συγγνώμη που κάνω υποδείξεις, εσύ ασφαλώς είσαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά λέω κι εγώ ο ταπεινός την γνώμη μου.

Ενδιαφέρον για μένα είναι ότι η Μαριορή..., εεε συγγνώμη η Μαριέττα ήθελα να πω, μπήκε σε ... αγρανάπαυση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να δούμε πώς θα χειριστεί το θέμα των μεταρρυθμίσεων και του βιβλίου ο νέος ΥΠΕΠΘ, αν και νομίζω ότι η «γραμμή» είναι δεδομένη βάσει των ανειλημμένων υποχρεώσεων της ΝΔΠΑΣΟΚ. Θα δούμε τι και αν κάτι αλλάξει με τον ΛαΟΣ τώρα στην Βουλή.
Ο Καμπυλάκος φαίνεται ότι έφυγε (ή τον «έφυγαν»;) από τον «ΕΤ». Ιδιαίτερα με στενοχωρά το γεγονός ότι και ο Λαζαρίδης, του οποίου τα άρθρα διάβαζα μανιωδώς, επειδή άρθρωνε πατριωτικό λόγο, τώρα κατάντησε (διότι περί κατάντιας πρόκειται) σκέτος αρθρογράφος της ΝΔ. Το κακό είναι ότι έχει κάνει τσιφλίκι του την ιστοσελίδα του Δ-21, σχεδόν μόνον αυτός γράφει εκεί πια και την έχει μετατρέψει σε μία ακόμη καθαρά ΝΔημοκρατική ιστοσελίδα. Κρίμα, ρε γαμώ το!

(*) Δεν τίμησες, όμως, με την παρουσία σου το παλιό μας στέκι. Έγιναν οι συνήθεις συζητήσεις (κάποιες γίνονται ακόμη), έπεσαν μπόλικες προβλέψεις και αντιπαραθέσεις με τα κομματόσκυλα της ΝΔ. Πασόκοι δεν φάνηκαν καθόλου. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο χάνεις! Στο παλιό στέκι γίνεται της τρελής. Πλάκωσε και ο Αριστοτέλης, ο οποίος ψηφίζει πλέον Φιλελεύθερη Συμμαχία και διατείνεται ότι η Ελλάδα ακολουθεί σφόδρα ... φιλορωσσική και αντιαμερικανική πολιτική. Πίπτει ο γέλως της άρκτου!!

Μάρκος είπε...

ανώνυμε, το ΔΗΚΚΙ δεν έχει διαλυθεί. Σε βρίσκω μη ενημερωμένο. Αποχώρησε ο πρόεδρος (Τσοβόλας), αλλά η σφραγίδα του κόμματος παραμένει στην εκτελεστική επιτροπή, η οποία συμμάχησε με το ΚΚΕ στις δημοτικές (αφού είχε φύγει ο Τσοβόλας) και έβλεπες παντού τότε "ΚΚΕ-ΔΗΚΚΙ" και συμμάχησε με το Σύριζα τώρα, και αν δεν ήταν εκπρόθεσμη η αίτηση αλλαγή ονόματοςθα έβλεπες στα ψηφοδέλτια "ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΚΚΙ". Δεν ενημερώθηκες σωστά.

Όσο για το που πήγαν οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΚΙ, ευχαριστώ πολύ για το νέο. Αν είναι έτσι, και το ΠΑΣΟΚ δεν έχασε, απλά πήγαν μερικοί εδώ, μερικοί εκεί και μερικοί παραπέρα. Γιατί αλλάζουν αρχηγό;

Στη συνεργασία κομμάτων για να συγκρίνεις αν ανέβηκε από αυτό που ξεκίνησε αυτό κάνεις

2004: 3.26+1.79=5.05

2007: 5.04

Απλά!

Μάρκος είπε...

Θα περάσω να δω

Ανώνυμος είπε...

2004: 3.26+1.79=5.05

2007: 5.04

Ναι, αλλά το 5.04 μαζί, στη Βουλή δίνει περισσότερους βουλευτές από το 5.05 σπασμένο.

Μάρκος είπε...

Άσχετο. Και το 41.84% ολόκληρο έδωσε περισσότερους βουλευτές από το 46% πάλι ολόκληρο.

Ε και;

Ανώνυμος είπε...

Φιλελεύθερη Συμμαχία ε;! Είδα την συνέντευξη του προέδρου της στην ΕΤ1 λίγες μέρες πριν τις εκλογές και έμεινα ενεός. Άσε και τα σποτάκια τους, έτσι και είχες φάει στα κοντά θα ξερνούσες, δεν την γλίτωνες. Ποιος τα ψηφίζει αυτά ρε παιδιά; Τουλάχιστον η μεγίστη εργατοπαλλαϊκή λαϊκοστρωματική προλεταριακή συγκέντρωση-ομιλία του ΚΚΕ μ-λ που συντάραξε τον πλανήτη και το εσωτερικό ηλιακό σύστημα είχε γέλιο. Παρόντες άπαντες, νεολαίοι τύπου «Λέχρος» και «Lost οι Αγνοούμενοι» ενδεδυμένοι με άπλυτα για καμιά πενταετία ρούχα «SovietStyle», «Proletar» και «Λαϊκός Εργάτης» και απροσδιορίστου ηλικίας (και όχι μόνο) γερόντια 99 ετών, για να μη πω 100 παρά εικοσιπέντε και φανώ υπερβολικός. Ήταν και κάτι γκόμενες εκεί αλλά μάλλον προέρχονταν από παράλληλα σύμπαντα και άλλους άγνωστους κόσμους μακρινούς και ξεχασμένους, σκοτεινούς και αραχνιασμένους. Εκεί που κόπηκα στο γέλιο ήταν όταν είδα το πανό πίσω απ’ τους δύο ομιλητές, έγραφε ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, αλλά το ΜΕΤΩΠΟ το είχαν γράψει με όμικρον και για να το διορθώσουν τράβηξαν μια γραμμή για ωμέγα αλλά ήταν όλη κάτω από τη λέξη και χτυπούσε από χιλιόμετρα, lol.

Για το Δίκτυο21 ακούγονται περίεργα πράγματα, όπως περίεργα πράγματα αρχίζουν να ακούγονται και για την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Καλά, όλα τα άλλα πάνε και έρχονται, άμα «πέσει» όμως και αλωθεί και η Ε.Μ.Σ και μέσω αυτής και το Ι.Μ.Χ.Α (το οποίο έχει μισο-αλωθεί) τότε την… πατήσαμε. Πολύ χρήμα ρέει αγαπητέ Ctetensis, δεν βγάζω άκρη πλέον.

Atrion

Ανώνυμος είπε...

Πώς να βγάλεις άκρη, Ατρίων; Τι είναι ΕΜΣ και ΙΜΧΑ; Δεν μου λένε τίποτε τα αρχικά, αλλά μην σε παραξενεύει. Δεν είμαι και στις καλύτερές μου!!

Ο Μάρκος τρέχει για ποσοστά κι εγώ για την Μακεδονία μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προγόνων μου. Ούτε εκείνοι ενδιαφέρονταν για ... ποσοστά! :(

Ανώνυμος είπε...

Ε.Μ.Σ, Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και Ι.Μ.Χ.Α, Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου. Δέχτηκαν «επίθεση» από τον Ιό της Ελευθεροτυπίας και άλλους προοδευτικούς κύκλους με αποτέλεσμα στο 7ο Διεθνές Συμπόσιο για την Αρχαία Μακεδονία που διοργάνωσε το Ι.Μ.Χ.Α (14/18-10-2002) να προσκληθεί η ανθελληνική τριάδα «καθηγητών» E.Badian, D.Ogden, K.Mortensen με τα γνωστά αποτελέσματα. Εκεί ήταν που μισο-αλώθηκε το Ι.Μ.Χ.Α. Τώρα ακούγεται κάτι περίεργο και για την Ε.Μ.Σ που μακάρι να μην γίνει τελικά και μακάρι να ήταν απλή φήμη, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Κρατάνε ακόμα, αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουν.

Σαν πολλά μαζεμένα πέσανε τώρα τελευταία, το αεροδρόμιο των σκοπίων και το ομώνυμο δικό μας στην Καβάλα που τώρα τελευταία «υπολειτουργεί», (μέχρι και τούρκοι πήγαν και προσγειώθηκαν, έμειναν είκοσι λεπτά, πήγαν στον πύργο ελέγχου που δεν ήταν κανείς, έκαναν τις βόλτες τους και έφυγαν σαν κύριοι!), η συγχώνευση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης με αυτό του Αιγαίου και η κατάργηση του ονόματός του, τώρα αυτό το ανησυχητικό με την Ε.Μ.Σ, η πρόθεση των σκοπίων να μετονομάσουν 6 πόλεις τους σε Πτολεμαΐδα, Κλεοπάτρα, Αλεξάνδρεια, Νέα Πέλλα και Φιλιππιάδα… και η Ντόρα και το ΥΠ.ΕΞ αγρόν αγοράζουν. Δεν το κόβω καλά το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης… θα φάει καμιά μετονομασία και αυτό. Έχουν ξεσαλώσει όλοι, στην πόλη μου μάλιστα τώρα τελευταία αρχίζει να δραστηριοποιείται και το Ουράνιο Τόξο, κυκλοφορεί ο Τσαρκνιάς, ο Παρίσης και οι άλλοι γνωστοί-άγνωστοι και έχουν βρει ένα ρεμάλι του Συνασπισμού που το χρησιμοποιούν για να ανοίξουν τα γραφεία τους. Ευτυχώς που μπήκε ο ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή και θα υπάρξει αντίδραση σε όλα αυτά τα σχέδια γιατί αλλιώς σε λίγο καιρό θα μας κλαίγανε και οι ρέγκες. Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα.

Atrion

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, αποσύρθηκε το διαβόητο βιβλίο της Ιστορίας της Στ' Δημοτικού! Η κυβέρνηση, με διάφορα τερτίπια, προτίμησε μία αναξιοπρεπή "ήττα", από μία έντιμη αναγνώριση ότι έκανε λάθος. Τι πιο αντρίκιο και ντόμπρο; "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ"!! Σαν γυναικούλες, έσπρωξαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Εγείρεται, όμως, τώρα το ερώτημα ποιος θα πληρώσει "το μάρμαρο"; Είχαν δοθεί κάποια χρήματα από την ΕΕ, τα οποία ασφαλώς πρέπει να επιστραφούν, αφού το "πρότζεκτ", όπως λέμε στο χωριό μου, απέτυχε μετά πολλών επαίνων. Ποιος θα πληρώσει όλη αυτή την ιστορία της ... Ιστορίας; Η συγγραφική ομάδα δεν τήρησε το συμβόλαιό της, υπερέβη τα εσκαμμένα κι έσπασε τα μούτρα της. Η Γιαννάκου τα ήξερε και την κάλυπτε. Δεν θα πρέπει τώρα να υποστούν και τις κυρώσεις του νόμου, αντί να τα φορτώσουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου; Ο Γ. Τράγκας από καιρό ζητούσε την παρέμβαση εισαγγελέα και, ως φαίνεται, μάλλον δίκιο είχε.

Ο αγώνας τώρα αρχίζει, Υπάρχει και το βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου, το οποίο γράφει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κατακτήσαμε την Μακεδονία και τον ... γηγενή πληθυσμό της!! Είναι ανοικτό το θέμα με την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία της Θράκης κ.ά.

Καλή δύναμη!!