Τρίτη, Σεπτεμβρίου 11, 2007

Τελικά αποτελέσματα εκλογών

Μη βιάζεστε, του 2004 είναι για να ξέρουμε από ποια βάση ξεκινάει ο καθένας

ΝΔ 45.36%
ΠΑΣΟΚ 40.55%
ΚΚΕ 5.90%
ΣΥΝ 3.26%
ΛΑΟΣ 2.19%
ΔΗΚΚΙ 1.79%

Για τον Σύριζα, λόγω της συμμαχίας με το ΔΗΚΚΙ το ποσοστό έναρξης είναι 3.26+1.79=5.05%

Θα έλεγα ότι ΝΔ θα πέσει λίγο, γύρω στο 42.5%,
ΠΑΣΟΚ θα μείνει στα ίδια, 40.5%
ΚΚΕ θα ανέβει, γύρω στο 7.5%
ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει (από το 5%) γύρω στο 4%
ΛΑΟΣ θα ανέβει, επίσης γύρω στο 4%
Ο Παπαθεμελούκος γύρω στο 0.8%

Εσείς τι λέτε; (προσοχή, scripta manent)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, τι συμβουλεύεις καλύτερα, τα κουκιά ή το φλυτζάνι; Ποια μέθοδο θεωρείς ασφαλέστερη;
Εμείς τις χρησιμοποιούμε και τις δύο καλού, κακού και έχουμε εξαίρετα αποτελέσματα.

vetdino είπε...

πάμε δηλαδή για ποσοστά 2000... εκεί θα παιχτουν φέτος οι εκλογές πιστεύω, αλλά από την ανάποδη.

Ανώνυμος είπε...

Αφήσατε τον γάμο και πάτε για πουρνάρια; Βρε είδατε τι ρεντίκολα είναι; Το βιβλίο της Ιστορίας της Γ' Λυκείου έχει χάρτη με τα Σκόπια ως Μακεδονία! Ο εκ των συγγραφέων (ακαδημαϊκός παρακαλώ!) Κωνσταντίνος Σβολόπουλος λέει ότι πρόκειται για χάρτη ... «ναζιστικό και παρανοϊκό»(!!!) Εγώ τι να προσθέσω; :-)) Μόνοι τους αυτοχαρακτηρίζονται όσοι λένε τα Σκόπια «Μακεδονία»!!

Περισσότερα εδώ.

Μιλάμε για καραγκιόζηδες μεγάλης ολκής. Χθες βούιξαν τα κανάλια και όλοι ανεξαιρέτως ρωτούσαν: «Μα καλά, δεν ελέγχει κανείς τι σόι βιβλία πάνε στα σχολεία»; Ο Τράγκας, βαμμένος ΝΔημοκράτης, φώναζε πιο πολύ απ’ όλους και για τα δύο βιβλία της Ιστορίας κι έλεγε «μα δεν έχει τσίπα επιτέλους η γυναίκα αυτή (σ.σ. αναφερόταν στην Γιαννάκου) να παραιτηθεί»;

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλοι τους νάνοι.
Είναι νάνοι και οι τότε και οι τώρα.
Είναι νάνοι οι τότε,
που κατάντησαν την χώρα μας την έσχατη χώρα της Ευρώπης,
που κατάντησαν την χώρα μας «μπάτε σκύλοι και αλέστε»,
που κατηγορούν υποκριτικά τους τώρα, για ό,τι δεν έκαναν αυτοί 20 χρόνια.
Είναι νάνοι οι τώρα,
που υποσχέθηκαν επανίδρυση τους κράτους και επανίδρυσαν το χάος,
Είναι νάνοι οι τώρα,
που υποσχέθηκαν μείωση της ανεργίας
και μείωσαν την ανεργία των…λαθρομεταναστών,
Είναι νάνοι οι τώρα,
που υποσχέθηκαν πάταξη της εγκληματικότητας
και κατάφεραν να μας κάνουν να φοβόμαστε, ακόμα και μέσα στα σπίτια μας,
Είναι νάνοι οι τώρα,
που για να μειώσουν την υπογεννητικότητα
αποφάσισαν να κάνουν Έλληνες…κάθε “παγκόσμιο καρυδιάς καρύδι”,
Είναι νάνοι οι τώρα,
που υποσχέθηκαν Δημοκρατία,
δείχνουν το αλαζονικό τους πρόσωπο και «κρύβονται» πίσω δήθεν ανεξάρτητες Αρχές, για να μη μαθαίνουμε τους εγκληματίες και τους ριψάσπιδες.
Είναι νάνοι οι τώρα,
που είπαν «Ναι» στο σχέδιο Ανάν,
που «αποφασίζουν και διατάζουν» να ξαναγράψουν ανιστόρητα την Ιστορία.
Ναι, ήσαν νάνοι και οι τότε και οι τώρα.
Γι’ αυτό πρέπει να τους διώξουμε.
Αρκετά βρώμισαν την Ελληνική ψυχή μας με τα χνώτα τους,
αρκετά μάτωσαν την Ελληνική ψυχή μας με την δουλικότητά τους.

Greg είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Greg είπε...

Σε βρίσκω επιεική με τον δικομματισμό!

Χθές ο Πάγκαλος εν τη ρύμη του λόγου μίλησε για 80% τα δύο κόμματα!

Αν είναι έτσι (και ξέρει από "μέσα") τότε πρέπει να αυξήσεις τα ποσοστά του ΚΚΕ (κατα μισή μονάδα, του ΣΟΥΠΑ (συγνώμη σύριζα...) κατά μία, ίσως μισή και στο ΛΑΟΣ και να σπρώξεις τον Παπαθεμελή στο 1%.

Προς Παναγόπουλο. Εγώ διαβάζω τη λουκουμόσκονη!

@ homo cretensis
Εγώ άρχισα την Γ' Γυμνασίου. Κι' εκεί έχει άλλα κόλπα η "ιστορία" των Λιακοεπιστημόνων...

Ανώνυμος είπε...

@ greg: "Εγώ άρχισα την Γ' Γυμνασίου" Τελειώνεις δηλαδή το σχολείο; Μπράβο και εις ανώτερα!

Σοβαρά: Έκανες κάποια ανάρτηση; Δεν την είδα. Σήμερα η Γιαννάκου κάνει λόγο για Για πρωτοφανείς χυδαιότητες και αθλιότητες από πατριδοκάπηλους όλων των κομμάτων και ο Πάγκαλος σιγοντάρει (πόσα να 'χει πιει;), διότι ο χάρτης αναφέρεται σε συγκεκριμένη περίοδο, δηλαδή αυτήν του Β'ΠΠ. Είναι ανιστόρητοι, ή τρελοί το παίζουν; Πώς είναι δυνατόν γερμανικός χάρτης να έγραφε την περιοχή "Μακεδονία", αφού στο Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας την έλεγαν Vardarska. Δηλαδή, ο Χίτλερ πρόλαβε τον Τίτο;

Άσχετο και προς όλους: Κάπου πήρε το μάτι μου, αλλά δεν συγκράτησα πού, ότι η Γιαννάκου, συν τοις άλλοις, είναι και ανελλήνιστη. Απευθυνόμενη π.χ. στους δημοσιογράφους για το διαβόητο πια βιβλίο, είπε ότι "ό,τι νεότερο θα σας ... επικοινωνείται", ή κάπως έτσι. Μήπως το έχει δει κανείς σας αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Πάει το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και το Υπουργείο Αιγαίου. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη Μακεδονία και στο Αιγαίο ΜΑΣ. Την πρώτη μας την πήραν τα βαρδαρόσκυλα και το δεύτερο οι τουρκαλάδες, με την πολύτιμη βοήθεια φυσικά των πάσης φύσεως και είδους έμμισθων προδοτών και εθελοντών δοσίλογων και μειοδοτών και την καθοριστικής σημασίας επικουρία των κάθε λογής ηλιθίων, βλακών και ανοήτων που στήριξαν και στηρίζουν (όχι μόνο με την ψήφο τους) τους ανωτέρω εθνοπροδότες.

Για του λόγου το αληθές (και ένεκα του ότι δεν το άκουσα σε κανένα κανάλι και ραδιόφωνο και δεν το διάβασα πουθενά αλλού!, οπότε μπορεί και να μην το έχετε πληροφορηθεί) σας παραπέμπω στην Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, «Συγχωνεύεται και αλλάζει όνομα το Υ.ΜΑ.Θ-Εις σάρκα μίαν με το υπουργείο Αιγαίου ως «υπουργείο Περιφερειακής Πολιτικής».
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=4775

Ομολογώ ότι δεν μου πολυαρέσει ο Καρατζαφέρης και μερικά από τα στελέχη του κόμματός του. Τον ψήφισα όμως και νιώθω πολύ υπερήφανος για το έργο του στην Ευρωβουλή και γι’ αυτό θα τον ξαναψηφίσω τώρα στις εκλογές και θα τον στηρίξω με ΟΛΕΣ μου τις δυνάμεις. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, σε αυτές τις εκλογές αν δεν μπει ο ΛΑΟΣ στη βουλή θα ζήσουμε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΕΣ για την Πατρίδα και το Έθνος καταστάσεις. Ας στηρίξουμε τον Καρατζαφέρη μπας και σώσουμε τίποτα, τουλάχιστον αυτός ΑΝΤΙΔΡΑ, ας αντιδράσουμε και εμείς μέσω αυτού. Για το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το συζητώ καν καθότι δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους συμμορίτες της προ έξι δεκαετιών περίπου «εμφύλιας» ανταρσίας. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα έχουμε πει διακόσιες φορές, μη το κουράσουμε άλλο. Για τον Παπαθεμελή τι να πω, και τον είχα μέχρι πρότινος σε κάποια (λέω, κάποια) εκτίμηση, τώρα να μη σας πω τι σκέπτομαι και γι’ αυτόν.

Συγνώμη για το σεντόνι Μάρκο, δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ του ΛΑΟΣ, απλά λέω τη γνώμη μου. Με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας με αυτά που συμβαίνουν και έχω αγανακτήσει τόσο που δεν περιγράφεται. Μου περνάνε περίεργες σκέψεις από το μυαλό για όλους αυτούς που από τη μεταπολίτευση και μετά έβαλαν το χεράκι τους για την καταστροφή της Ελλάδος. Να τους φυλάει ο θεός (ή μάλλον η τύχη καθότι άθεοι οι περισσότεροι) μην πέσουν στα χέρια μου όταν και αν αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Δες ρε που με κατάντησαν οι βρωμοπολιτικάντηδες εμένα τον Δημοκράτη!, τέλος πάντων. ΛΑΟΣ, εγώ εκεί κατέληξα.

Ανώνυμος είπε...

Μ.Ο. αδημοσίευτων δημοσκοπήσεων:
ΝΔ 42% και χαλαρή αυτοδυναμία
ΠΑΣΟΚ 39% με το ζόρι
ΚΚΕ 7,5% με άνοδο στην ύπαιθρο
ΣΥΡΙΖΑ 5%
ΛΑΟΣ 3,2% και θρίλερ μέχρι την Κυριακή
ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ 1,2% και πολύ είναι

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο ερώτημα θέτεις! Και το πρόβλημα είναι, ότι οι δημοσκοπήσεις- για όσους γνωρίζουν λίγο την εφαρμοσμένη επιστήμη της στατιστικής αυτό είναι φανερό- δεν γίνονται επιστημονικώ τρόπω. Βλ. αντιπροσωπευτικότητα δείγματος κ.α. Και την περασμένη φορά είχαν πέσει σχεδόν στο σύνολό τους πολύ έξω. Πρέπει δε να πω, ότι αυτά που παραθέτεις δεν είναι -με ακρίβεια- τα τελικά αποτελέσματα. Φαίνεται, ότι είχαν γίνει και τότε απατεωνίες και ακυρώθηκαν παρανόμως ΠΟΛΛΆ ψηφοδέλτια και μέσω των ενστάσεων που έγιναν από κάποιους, όπως οι Καρατζαφεραίοι, αυτές "κερδήθηκαν".

Δεν θα ήθελα, λοιπόν, βάσει των παραπάνω, να διακινδυνεύσω μία πρόβλεψιν. Αυτό που εύχομαι είναι να ενισχυθούν κόμματα όπως -το με ανέκαθεν πατριωτικό και εθνικοανεξαρτησιακό (ήτοι, όχι ξενόδουλο όπως η Δεξιά) πρόταγμα και , ιδίως , ΛΑΌ, "κόσμο"- ΚΚΕ, η Χριστιανική Δημοκρατία με ΔηΑνα(βλέπω να παίρνει η τελευταία αρκετά παραπάνω από τα ποσοστά που της δίνουν, διότι-συν τοις άλλοις- ο Παπαθεμελής είναι πολιτικός που εμπνέει όσους ψηφίζουν με βάσι ιδεολογικά κριτήρια κ έχει αξιολογότατους υποψήφιους), το ΑΣΚΕ, η ΕΚ, η ΕΔΗΚ και τα σχετικά. Για τον ΣυΡιζΑ, βλέπω θετικά το να ενισχυθεί το μη -ανανεωτικό του μέρος, ήτοι το μη- εκσυγχρονιστικονεοφιλελεύθερον.


"Ο Καρατζαφέρης" μπορεί να έχει ορισμένες θέσεις σωστές στα της εξωτερικής πολιτικής, αλλά είναι πραγματικά οι ΜΌΝΕΣ που έχει. Κατά τα άλλα, ο ΛαΟΣ είναι "με το ένα πόδι στο βόρβορο", εν πολλοίς παραδεδομένος δηλ.-λυπάμαι που απογοητεύω, ίσως , κάποιους θαυμαστές του, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται- στην Νέα Τάξη, στην παγκοσμιοποίησι που είναι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ(και δεν μας το λέει ο κυρ-Γιώργος μας κ οι λοιποί "εθνικόφρονες") και σε όλα όσα πρέπει να παλέψουμε. Το ίδιο και στις δυνάμεις του εργασιακού μεσαίωνα που πρέπει όλοι οι σωστοί Έλληνες να αντιπαλέψουμε μετά το πέρας των εκλογικών, λόγω και της αγραμματοσύνης που μας δέρνει.

Ο Καρατζαφέρης και ο ΛαΟΣ απευθύνονται σε κόσμο που αυτά τα πράγματα γνωρίζει μόνον και τον ενδιαφέρουν: δηλαδή τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Κατά τα άλλα, είναι χονδροειδώς ακάτεχοι και ανάλγητοι. Πάντως, ναι, ψηφίζουν με κριτήρια ιδεολογίας και "άδολα" άρα, οπότε όσα "κομματόσκυλα" και αν εξαπολύσει ο Κωστάκης(εκτός από αυτά που είναι ...πάντοτε εξαπολυμένα, δηλ.:-)...) να "γαβγίζουν" κατά τους, να ...αλυχτούν και να υπόσχονται ό,τι βάνει ο νους του ανθρώπου, δεν νομίζω, ότι μπορεί εύκολα να τους εξαγοράσει. Και, για αυτό, λέω, σε όσους θα είναι στα εκλογικά κέντρα "τα μάτια τους δεκατέσσερα", για να
προλάβουν ενορχηστρωμένες νοθείες και πονηρίες, που είναι σίγουρο, ότι έχουν στήσει ΚΑΙ στους Καρατζαφεραίους του ΛαΟΣ.

Ψυχραιμία, μελέτη σε όσους έχουν καλές προθέσεις. Διότι, μπορούμε σε κάποια πράγματα που δεν πολυκατέχουμε να σφάλλουμε και να έχουμε παραξηγήσει άσχημα και ανθρώπους. Και καλή φώτισι, κυρίως...

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει.
"Αν μετά τις εκλογές δεν σχηματιστεί κυβέρνηση και προκηριχθούν νέες εκλογές, οι τυχόν πολιτικές ευθύνες που αποδίδονται στο πόρισμα Ζορμπά παραγράφονται ή όχι; "
Αυτό το ρωτάω γιατί κάπου άκουσα ή μισοάκουσα ότι μετά από μία βουλευτική περίοδο -όσο μικρή και να είναι- οι πολιτικές ευθύνες παραγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Στις περιοχές που κάηκαν, πώς θα γίνουν εκλογές; Κάηκαν ολόκληρα χωριά, χάθηκαν ταυτότητες και άλλα πιστοποιητικά και όχι μόνο των κατοίκων των περιοχών αυτών, αλλά ασφαλώς και επισκεπτών. Προβλέπω εκτεταμένη νοθεία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαλήθη, μην κολλάς τόσο σε ετικέτες (νεοφιλελεύθερος κ.λπ.) και μην γίνεσαι κουραστικά σχολαστικός. Συγγνώμη που σου το λέω, αλλά τα γραφόμενά σου δείχνουν μάλλον συνταξιούχο δημοδιδάσκαλο. Αν ήσουν τακτικότερος επισκέπτης εδώ, θα έβλεπες ότι δεν υπάρχουν "θαυμαστές", αλλά άνθρωποι που ψηφίζουν τον ΛαΟΣ για να βάλουν φρένο στον δικομματισμό. Όποιος είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του περιορισμού του κράτους, δεν πάει να πει ότι είναι με την Νέα Τάξη. Πώς βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα; Το μυαλό σου δουλεύει με "κουτάκια". Πρέπει το κάθε πράγμα να έχει την θεσούλα του, την ετικετούλα του, το ονματάκι του και δεν ξέρω τι. Δεν πάει όμως έτσι. Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο.

""Ο Καρατζαφέρης" μπορεί να έχει ορισμένες θέσεις σωστές στα της εξωτερικής πολιτικής, αλλά είναι πραγματικά οι ΜΌΝΕΣ που έχει. Κατά τα άλλα, ο ΛαΟΣ είναι "με το ένα πόδι στο βόρβορο", εν πολλοίς παραδεδομένος δηλ.-λυπάμαι που απογοητεύω, ίσως , κάποιους θαυμαστές του, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται- στην Νέα Τάξη, στην παγκοσμιοποίησι που είναι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ(και δεν μας το λέει ο κυρ-Γιώργος μας κ οι λοιποί "εθνικόφρονες") και σε όλα όσα πρέπει να παλέψουμε."

Το Καρατζαφέρης γιατί εντός εισαγωγικών; Δεν είναι το όνομά του; Όσο για τα υπόλοιπα, ... άρες μάρες... Μας κρύβει ότι είναι και αυτός "ψιλονεοταξίτης"!!!

Η ανάρτηση του EliLeo νομίζω ότι τα λέει όλα. Όλα εκείνα που θέλει να πει αυτός που αύριο θα δώσει την ψήφο του στον ΛαΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Homo Cretensis,
εγώ αυτό που είπα είναι, ότι "ο Καρατζαφέρης", εννοώντας τον ΛαΟΣ, το (προσωποπαγές) κόμμα του οποίου προεδρεύει, είναι στα κοινωνικά θέματα, λόγω των ιδιαίτερα καπιταλιστικών του θέσεων, ΌΝΤΩΣ πολύ κοντά στις νεοταξικές θέσεις. Και να με συγχωρείς, αλλά δεν σκέπτομαι με κουτάκια, όταν λέω το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, ο ΛαΟΣ σε θέματα όπως είναι το ασφαλιστικό, το της παιδείας και τα λοιπά είναι ένα ΆΚΡΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΌ κόμμα, σαν την ΝΔ και, λιγότερο ΕΔΏ, το νεοΠαΣοΚ του Γιωργάκη. Όποιος είναι με την ...ιδιωτική(κερδοσκοπική, εξ ορισμού) πρωτοβουλία σε τομείς όπως είναι η παιδεία, η ασφάλιση, η δημόσια υγιεία, ναι, είναι ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΌΣ. Διότι, η ιδεολογία που πρεσβεύει η Νέα Τάξη στα κοινωνικοοικονομικά θέματα είναι ο -αν και μπορεί να ακούγεται ξύλινο- ακραία καπιταλιστικός νεοφιλελευθερισμός, όπως έχω αναλύσει πολλές φορές, έως τώρα(και σε δημοσιευμένο "δοκίμιο" αρκετά εκτενώς). Η Νέα Τάξη θέλει ΕΞΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΤΙΚΆ να εξαθλιώσει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, θέλει να απορρυθμίσει τις εργασιακές σχέσεις, να παύσει την μονιμότητα στο δημόσιο(ώστε να ...παύει δια των οργάνων της μετά όποιους δεν της κάνουν ή όποιους αντιστέκονται αγωνιστικά, πράγμα που συμβαίνει σε τεράστιο βαθμό στις μεγαλοεπιχειρήσεις της "ελεύθερης Αγοράς"), να επιβάλει περαιτέρω την μερική απασχόλησι και την άτυπη απασχόλησι, να παραδώσει τον δημόσιο πλούτο της πατρίδας και του Λαού της στο πανίσχυρο, μονοπωλιακό ή ολιγοπωλιακό Διεθνές Κεφάλαιο(που γνωρίζουμε από ποια πρόσωπα αποτελείται...), θέλει το έθνος -κράτος να παύσει να έχει τις οποιεσδήποτε αρμοδιότητες(π.χ. εθνική παιδεία, που θα γίνει παιδεία των ...μεγαλοεπιχειρήσεων σε κατεύθυνσι και πνεύμα) κ.τ.λ. Σε αυτά όχι μόνον συναινεί, αλλά και ...πιέζει ο κυρ-Καρατζαφέρης μας, λόγω της ιδεολογίας του, που μοιάζει σαφέστατα-δυστυχώς- με την νεοφιλελεύθερη νεοταξική.

Και μην μου πεις για το 1:7 της ψαλίδας που λέει ο ΛαΟΣ και που είναι σκέψι ειλημμένη εκ του Πλάτωνος, ω φίλε. Διότι, ήδη στην τεράστια ανισοκατανομή του πλούτου εν Ελλάδι, το χάσμα μεταξύ ψηλότερου 20% και του χαμηλότερου 20%(που είναι υπό όριο στοιχειώδους διαβίωσης) είναι ...1:6... Πράγμα που σημαίνει, ότι ο ΛαΟΣ το ...αποδέχεται το status quo της εισοδηματικής ανισοκατανομής.

Και είναι και αρκετά άλλα, στα οποία ο κ.Κ. συντάσσεται λόγω των ιδέων που θέλει να εκφράσει με την "Νέα Τάξη", όπως λέμε συμβατικά. Είναι τα θέματα της Δημοκρατίας, των Σωμάτων Ασφαλείας κ.τ.λ. Να δώσω ένα παράδειγμα:
στα κρούσματα αστυνομοκρατίας που μέλλει να επακολουθηθούν(εάν δεν αντιδράσουμε έντονα) από την πανίσχυρη Ευρωπαϊκή Αστυνομία, στα θέματα προστασίας των όσων δημοκρατικών και ανεξαρτησιακών κατακτήσεων μας έχουμε απομείνει στην Ελλάδα μας, ο ΛαΟΣ είναι μάλλον στην ...άλλη όχθη(αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις)... Ο φίλος μας ο κ.Άδωνις, όταν συνέβη το θλιβερό, κρατικοτρομοκρατικού οίστρου, περιστατικό με τον Κύπριο φοιτητή, που του κατεστράφη η ζωή από τα δημοκρατικότατα "καμάρια" της Ασφαλειοαστυνομίας της Θεσσαλονίκης, έλεγε μόνο, ότι οι καϋμενούληδες οι κυρ-Αστυνόμοι(που είπαν μετά, ότι χτύπησε πέφτοντας στην ...ζαρντινιέρα οι λίαν πονηρευόμενοι) δεν πταίουν, απλώς δεν έπρεπε να ...βρίσκεται εκεί και κρυφογελούσαν (μετά του αδελφού του)!!! Όσο για τα υπόλοιπα, ότι του λέγαν κατόπιν, ότι ήθελαν να πεθάνει, για να μην ...μπλέξουν, και για αυτά δεν μας είπε τίποτα. Είναι η γνωστή Δεξια, άρα και μη-ελληνική, λατρεία των κρατικιστών (για να μην το πω αλλοιώς, με σκληρότερην έκφρασι) στα Σώματα ασφαλείας. Αλλά, πέραν όλων των άλλων, δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε εποχές όπως οι σημερινές. Στις οποίες θα βρεθούμε σε καταστάσεις άκρατου μεταπρατισμού από τα πολιτικά κόμματα και άρα καμμίας δημοκρατικής νομιμοποίησης, και άρα θα πρέπει να έχουμε πνεύμα οξύτατης αμφισβήτησης προς τα (κρατικά) όργανα και τους μηχανισμούς αυτούς, όπως οι Κλέφτες επί Τουρκοκρατίας(έχω λόγο που χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα...).

Προφανώς, έχεις "γαλουχηθεί" διαφορετικά, φίλε, και σου φαίνονται όχι τόσο οικεία αυτά που λέω,πράγμα που θα συνέβαινε και σε εμένα πριν κάποιον καιρό, αλλά είναι καιρός να τα σκεφθούμε... Και να επιλέξουμε κόμματα αντικαθεστωτικά τα οποία θα υποστηρίξουν και το κινδευνεύον Κοινωνικό Κράτος και πρόνοιας που διαλύσει ο Κωστάκης(λιγότερο ο σοσιαλ(νεο)φιλελεύθερος, "νεοσοσιαλιστής" Γιωργάκης) αν βγει ισχυρός από τις εκλογές, και κόμματα τα οποία θα προστατεύσουν τις (παραδοσιακές) δημοκρατικές κατακτήσεις και ελευθερίες...


Ελπίζω να κατάλαβες γιατί δεν ισχύει τα όσα αντιτείνεις, λοιπόν...

Καλή φώτισι και πάλι και ελπίζω να τα ξαναπούμε μέχρι αύριο...
Φιλικά, πάντοτε...

Ανώνυμος είπε...

Φιλαλήθη, φύλαξα το κείμενό σου να το διαβάσω όταν βγω στην ... σύνταξη. Τώρα δεν έχω καιρό. Χρησιμοποιείς το όρο "Νέα Τάξη" κατά το δοκούν, κολλάς ετικέτες (νεοφιλεύθερος κ.λπ.), λες και όποιος συμφωνεί π.χ. στην άρση της μονιμότητας των δ.υ., κάτι που μόνο στην Ελλάδα υπάρχει, πρέπει να συμφωνεί σε όλα με ένα σύστημα (ιδού το κουτάκι). Μανιχαϊστικός τρόπος σκέψεις, με τον οποίο διαφωνώ.

Άλλο τώρα, πιο σοβαρό. Φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις και επικείμενη εκτεταμένη νοθεία από την ΝΔ εις βάρος του ΛαΟΣ και ειδικά στις πυρόπληκτες περιοχές. Δυστυχώς, το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη δεν διαθέτει αρκετούς εκλογικούς αντιπροσώπους, ώστε να περιφρουρήσει όλα τα τμήματα.

"200 πούλμαν με δήθεν ομογενείς πέρασαν ως το βράδυ του Σαββάτου τα σύνορα στον Έβρο. Ο Τούρκος πρέσβης πανηγυρίζει για τον αριθμό που συγκέντρωσε αντί των 2.000 του 2004." Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα διβάζω στο σημερινό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Και βεβαίως, τώρα είναι εμφανές γιατί ο Καραμανλής στήριξε δημοσία τον υποψήφιο της ΝΔ που δηλώνει ΤΟΥΡΚΟΣ (Χατζή Ιμπράμ).

Ο Τούρκος πρέσβης αλωνίζει εδώ και δύο εβδομάδες ανενόχλητος την Θράκη (με ποία ιδιότητα, άραγε; Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας!) και παρέστη σε μυστική σύσκεψη που έγινε στην Ξάνθη, η οποία εντούτοις έχει βιντεοσκοπηθεί. Σύνθημα: "Δεν πρέπει να αφήσουμε την Θράκη στους γκιαούρηδες!"

Τέτοια και άλλα πολλά ωραία γίνονται στο ξέφραγο μπουρδέλο που λέγεται Ελλαδιστάν!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Cretensis δημοσίευσα ολόκληρο το άρθρο του «Πρώτου Θέματος» στο Forum της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ για να υπάρχει σε txt-html (η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας είναι σε pdf) και να διαδοθεί ευκολότερα και γρηγορότερα.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΕΦΕΡΑΝ 10.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?p=16121#16121

Atrion (εδώ) Coruscant (εκεί)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, Ατρίων, έκανες εξαιρετική δουλειά. Το κατρακύλισμα των πολιτικάντηδών μας δεν έχει σταματημό. Τώρα μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι που ο ΛαΟΣ μπήκε στην Βουλή. Προσβλέπω σε ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις εκεί μέσα, που σε έπιανε ο ύπνος να τους ακούς να μιλάνε. Ο Καρατζαφέρης και ο Βορίδης (βγήκε, έτσι;) θα δώσουν ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Απεχθάνομαι τις προβλέψεις, αλλά ας κάνω κι εγώ τις δικές μου!

ΝΔ 41,85% (152)
ΠΑΣΟΚ 38,11% (102)
ΚΚΕ 8,14% (22)
ΣΥΡΙΖΑ 5,03% (14)
ΛΑ.Ο.Σ. 3,79% (10)

Κάποιος μου είχε πει "και τι, μωρέ, αν εκλεγεί κι ένας που λέει ότι είναι ΤΟΥΡΚΟΣ; Χαρά στο πράγμα!"

Με 152 έδρες, τώρα η κυβέρνηση κρέμεται από τα ... φρύδια του ΤΟΥΡΚΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, βγήκε ο Βορίδης. [Περιφέρεια Αττικής - ΛΑΟΣ: Βορίδης Μαυρούδης (Μάκης) του Χρήστου: Σταυροί: 4,789] http://www.ekloges.ypes.gr/

Atrion

Μάρκος είπε...

Τον Παπαθεμελή τον βρήκαμε ακριβώς 0.8%!!

Στον ΛΑΟΣ πέσαμε μία τρίχα έξω (4% αντί για 3.8%)

Τον Σύριζα τον αδικήσαμε ολίγον (4% αντί 5%)

Για το ΚΚΕ διακρίναμε τη μεγάλη του αύξηση αλλά μας ξέφυγε λίγο ακόμα πιο οπάνω (7.5% αντί 8.1%)

Το ΠΑΣΟΚ το ευνοήσαμε απίστευτα! Δεν πίστευα ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά το ΠΑΣΟΚ!! Ανήκουστο! Γιωργάκη γκόου χόμ! (40.5% αντί 38.2%)

Τη ΝΔ την ψιλοβρήκαμε (42.5% αντί 41.9%)

Δηλαδή, δώσαμε στο ΠΑΣΟΚ 2 μονάδες που τελικά έφυγαν προς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπά κόμματα.

Αυτά.

Όχι εντελώς άσχημα, αν σκεφθεί κανείς ότι με τα δικά μου έβγαζε η ΝΔ 153 και τελικά πήρε 152!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθαν πως γ....στε, πλάκωσαν και οι γύφτοι. Μια χώρα με...τεράστια ιστορία (ο Καναδάς), αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία. Μπήκα στο site της Πρεσβείας να διαμαρτυρηθώ και βρήκα ότι έχουν και Μορφωτικό Τμήμα!!!(να το χαίρονται)
Θύμωσα και τους έστειλα την εξής επιστολή:
"Από την στιγμή που η χώρα σας ΑΓΝΟΕΙ τελείως την Ιστορία και αναγνωρίζει το μόρφωμα των Σκοπίων σαν Δημοκρατία της Μακεδονίας, τι το θέλει το Μορφωτικό τμήμα; Μετά από αυτό, θα πρέπει να το μετονομάσει Αμόρφωτο Τμήμα."
Με την ίδια δηκτικότητα, θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί και όποιος εξ υμών επιθυμεί. Η διευθυνσή τους είναι: Ιωάννου Γενναδίου 4, 11521 Αθήνα (Μορφωτικό Τμήμα Καναδικής Πρεσβείας)